אהה נכון, הeel(?) בחשמלי.
L limors2 Well-known member 21/8/08 #178 ../images/Emo41.gifהשיר ה19 בין עלמה לזהר, אלא אם התבלבלתי. איזבו- מחר מחר, מחר, איי לאב יה, מחר- יור אונלי איי דיי אוואי!
../images/Emo41.gifהשיר ה19 בין עלמה לזהר, אלא אם התבלבלתי. איזבו- מחר מחר, מחר, איי לאב יה, מחר- יור אונלי איי דיי אוואי!
M me123 New member 21/8/08 #180 הידעתם../images/Emo35.gif גם לפי מדיה פורסט, No Air פשוט תקוע במקום השני! אבל הפעם במקום לא להצליח לעבור את Viva La Vida, הוא לא מצליח לעבור את Shine On האם השבוע הוא סוף סוף הצליח לעקוף את ויוה לה וידה?! האם הוא אי פעם יצליח?! אולי זה קרה השבוע? וחבל שלא דיברתי על מיליון דולר - הנה Shine On
הידעתם../images/Emo35.gif גם לפי מדיה פורסט, No Air פשוט תקוע במקום השני! אבל הפעם במקום לא להצליח לעבור את Viva La Vida, הוא לא מצליח לעבור את Shine On האם השבוע הוא סוף סוף הצליח לעקוף את ויוה לה וידה?! האם הוא אי פעם יצליח?! אולי זה קרה השבוע? וחבל שלא דיברתי על מיליון דולר - הנה Shine On
L limors2 Well-known member 21/8/08 #181 ../images/Emo41.gifהשיר ה20 בין עלמה לזהר R.I.O.- Shine On *ריבוע מאוהבים*
M me123 New member 21/8/08 #183 ../images/Emo41.gifהשיר העשרים בין עלמה לעלמה../images/Emo3.gif Shine On - R.I.O הימור שלי: מחר הוא מקום שלישי עדיין וג'ייסון יורד למקום שישי(כי זה ממש יתאים למצעד הפורום!!!! או שהוא יעלה למקום השלישי... אבל אני לא מאמין ) מחר תדעו למה
../images/Emo41.gifהשיר העשרים בין עלמה לעלמה../images/Emo3.gif Shine On - R.I.O הימור שלי: מחר הוא מקום שלישי עדיין וג'ייסון יורד למקום שישי(כי זה ממש יתאים למצעד הפורום!!!! או שהוא יעלה למקום השלישי... אבל אני לא מאמין ) מחר תדעו למה
L limors2 Well-known member 21/8/08 #184 ../images/Emo41.gifהשיר ה21 בין עלמה לזהר "שיר האוטואים של קרן פלס", כמו שקראה לו פעם שיא ברבי
M me123 New member 21/8/08 #185 ../images/Emo41.gifהשיר העשרים אחד בין עלמה לעלמה!../images/Emo3.gif פז'ו 92 - קורנפלקס אני מקווה שהזוג המלכותי מחר הושמע בשעה הזו
../images/Emo41.gifהשיר העשרים אחד בין עלמה לעלמה!../images/Emo3.gif פז'ו 92 - קורנפלקס אני מקווה שהזוג המלכותי מחר הושמע בשעה הזו
M me123 New member 21/8/08 #187 ../images/Emo41.gifהשיר העשרים ושניים בין עלמה לעלמה!../images/Emo3.gif The Pussycat Dolls - When I Grow Up
../images/Emo41.gifהשיר העשרים ושניים בין עלמה לעלמה!../images/Emo3.gif The Pussycat Dolls - When I Grow Up
L limors2 Well-known member 21/8/08 #188 ../images/Emo41.gifהשיר ה22 בין עלמה לזהר הפוסיקט דולז- וון איי גרואו אפ. אורי, רוצה לעשות שיר שיר? או שאתה הולך?
../images/Emo41.gifהשיר ה22 בין עלמה לזהר הפוסיקט דולז- וון איי גרואו אפ. אורי, רוצה לעשות שיר שיר? או שאתה הולך?
M me123 New member 21/8/08 #190 ../images/Emo41.gifהשיר העשרים ושלושה בין עלמה לעלמה! התבלינים - עדיף וכדאי
M me123 New member 21/8/08 #194 זזתי../images/Emo3.gif ויש פה משהו לא הגיוני השעה היו 15 שירים... ובשעה הקודמת רק 12... טוב, לא משנה אני קם מחר ב-6:30, אז אני צריך ללכת לישון אני מחר ב"לוחמי הגטאות". ממש נהניתי!!! תודה לכולכם!
זזתי../images/Emo3.gif ויש פה משהו לא הגיוני השעה היו 15 שירים... ובשעה הקודמת רק 12... טוב, לא משנה אני קם מחר ב-6:30, אז אני צריך ללכת לישון אני מחר ב"לוחמי הגטאות". ממש נהניתי!!! תודה לכולכם!
T tkuihehr New member 21/8/08 #197 תהנה למרות שלוחמי הגטאות זה לא ממש מקום כזה להנות בו. במיוחד לא בשנות הארבעים . קפוץ לבקר בנהריה, זה די קרוב....
תהנה למרות שלוחמי הגטאות זה לא ממש מקום כזה להנות בו. במיוחד לא בשנות הארבעים . קפוץ לבקר בנהריה, זה די קרוב....
L limors2 Well-known member 21/8/08 #191 ../images/Emo41.gifהשיר ה23 בין עלמה לזהר והטוב ביותר בסינגלס התבלינים- עדיף וכדאי
L limors2 Well-known member 21/8/08 #192 תם הסינגלס!../images/Emo16.gif היה ממש כיף, צריך לעשות את זה יותר! ותודה שבאת, עומר!
T tkuihehr New member 21/8/08 #196 נגמר נחבר לפה את המקור או נפתח אחד חדש? <כי לא ממש נראה לי ששרשורניקור יצליח היום>