וטוב לי לבד שיר עוד יותר יפה
מ מנגוM New member 3/10/08 #51 חדש חדש חדש../images/Emo35.gif חבל שלא שמעתי גם שם היא הזכירה את המילה pavements?
D dcohn New member 3/10/08 #33 SUN SUN SUN../images/Emo42.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif התחלתי לשיר אותו היום והוא ממש עשה לי מצב רוח גם תראו את הקליפ, הוא מגניב שכזה, ויש להם אפילו סוגשל ריקוד!
SUN SUN SUN../images/Emo42.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif התחלתי לשיר אותו היום והוא ממש עשה לי מצב רוח גם תראו את הקליפ, הוא מגניב שכזה, ויש להם אפילו סוגשל ריקוד!
D dragonit12 New member 3/10/08 #37 מה שיותר עמוק יותר כחול../images/Emo99.gif קצב נחמד לאללה! ושיר בסדר
L limors2 Well-known member 3/10/08 #45 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif על כל ההודעות המשעשעות שכתבתם פה, אין לי כח להגיב לכל אחת
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif על כל ההודעות המשעשעות שכתבתם פה, אין לי כח להגיב לכל אחת
D dcohn New member 3/10/08 #49 אני אמורה ללמוד למבחן בצרפתית שיש לי מחר:/ ומכיוון שאח"כ יהיה המסור ואני משערת שארצה גם להאזין ואז תהיה המסיבה אז בכלל לא אצליח לכבות את הרדיו, אני עוזבת עכשיו ואחזור אחרי תרגול קצר של צרפתית. je ne sais pas francais. j'ai une mauvaise prof et je ne veut faire l'examen pas. ?tu a compredre
אני אמורה ללמוד למבחן בצרפתית שיש לי מחר:/ ומכיוון שאח"כ יהיה המסור ואני משערת שארצה גם להאזין ואז תהיה המסיבה אז בכלל לא אצליח לכבות את הרדיו, אני עוזבת עכשיו ואחזור אחרי תרגול קצר של צרפתית. je ne sais pas francais. j'ai une mauvaise prof et je ne veut faire l'examen pas. ?tu a compredre
D dcohn New member 3/10/08 #65 j'ai decide de apprendre pour l'examen seulement demain a l'ecole. !si n'est pas sufisient- domage אלף ואחת טעויות כתיב, אני אומרת לך.
j'ai decide de apprendre pour l'examen seulement demain a l'ecole. !si n'est pas sufisient- domage אלף ואחת טעויות כתיב, אני אומרת לך.