סיכומפגש

skadi

New member
סיכוםמפגש שלי

אין הרבה מה לספר באתי התנהגתי כמו פוסטמה,אנסתי שער של ענר,אנסתי ג'ימי, בעטתי בפוזר,תפסתי בתחת של אנשים רנדומלים ובמהלך כול זה התנהגתי כמו פוסטמה אז הלכנו לסנטר ושוב התנהגתי כמו פוסטמה רק ששם פגשנו את סער
ועידן וגם תפסתי בתחת שלהם בקיצור התנהגתי כמו פוסטמה

את לא התנהגת כמו פוסטמה..

חמוס אהוב שלי
די לרדת על עצמך >< לכי לישון בדיר עם ענר.. קדימה

smady by

New member
סיכום יום בכלליות...

הגעתי לת"א ב10 וחצי ככה, וקניתי גופיית רשת חמודה מאיזו חנות החרמות מכס עם יציאות טובות, הסתובבתי עם נספחתי החמודה (או לחילופין- חברה שלי- שחר) היא קנתה דברים של פקצות, אבל אני אסלח לה כי היא חמודה... אחרי זה הלכנו לעזריאלי- לא לפני שחיפשנו שעה (!!) את הקומה והקו הנכונים.. הגענו ב12- שעת המפגש, ותיכננתי להסתובב איתכם עד לשעת המפגש של הקומונה, להסתובב איתם ולחזור אליכם... אחרי 3 דקות העיפו אותנו מהטאוור, אז עלינו לגג- ושם דיי שכחתי את עצמי.. ^_^ מתישהו ירדנו שוב ופגשתי את הקומונה, ואת ג'יליאן מהפורום (שאין לי מושג מה השם האמיתי שלך) שאמרה שלום ונטשה, ואז גררו אותי משם... הסתובבתי על הגג עם הפורום - פגשנו אנשים מישראבלוג, אנשים מוזרים מישראבלוג, וילד שטוען שהוא בן 14 אבל נראה כמו בן 9, וחש את עצמו פריק ואהב להניף שלטי "פריקים לרצח ערסים לנצח" ו"כוסית אש מגיל שש"... (היה כל כך כיף לקרוע לו אחד..
) פגשתי שוב את רונה וליז- אנשות חמודות אני חייבת לומר, ישבתי איתם קצת- ואז קמתי לקחת את התיק ואז חטפו אותי ולא נתנו לי לחזור! (ג'ים ונועית!
) בדרך לסבארו פגשתי את הנותרים מהמפגש קומונה- והבנתי שהוא דיי מת אבל היה כיף לפגוש את כולם סוף סוף!! ^^ לשים פרצוף לשם ולכינוי אחרי זה הלכנו לדיזי, קניתי עגיל לחץ על חשבון ההורים (כן בטח- כאילו הם יחזירו לי), הלכנו לוולוט וקניתי שרוולים חדשים ויפים הלכנו למטאל שופ- לא עשינו שם שום דבר מיוחד, ואז הלכתי לדנה... אוו דנה אישה אהובה ביותר... מדדתי 3 מחוכים שונים וסיכמתי איתה שאני אקנה אחד בפעם הבאה שאני בת"א...
חזרתי הביתה ב-11.. המון מאחור וההורים כעסו- אבל היה שווה את זה כל כך!! היה ממש כיף כל הזמן- אנשים חמודים אתם, והיה לי ממש טוב אחרי שבוע ממש גרוע.. :) במיוחד ג'ים בעלי (עכשיו רישמית), אתה כזה איש שולט!
ולסער-
קודם אתה לא אומר שאתה מגיע, ואחרי זה אתה מצפה לדעת מה קרה כשלא היית? תתבייש! בקיצור - אני מקוה שהמפגש הבא לא יהיה על פולין..
זהו.. יש כמה תמונות פפארצי שלי בשרשור תמונות- והסיבה היחידה שאני מפנה אותכם לשם זה כי הם לא יצאו כאלה גרועות...

את באמת חושבת ש...

הייתי שמה תמונה גרועה שלך? (או של מישהו אחר לצורך העיניין) [למרות שחלק שנוי במחלוקת
]

את החלק ששנוי במחלוקת :)

לפי דעתי התמונות שלך דווקא ממש נחמדות.. אבל לפי דעתך...

McBlack

New member
קוראים לג'יליאן יעל ../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

והיא חמודה

AlteX

New member
היה נחמדמד ../images/Emo3.gif

למרות שהייתי רק בסוף... עדיין יצא לי לפגוש כמה מכם ואפילו להחליף מילים מספר ואפילו לחבק... ולהיות עד לאונס אחד לפחות. וזה כיף להגיע למקום שבו כולם... אבל כולם עונדים משהו פאווריסטי על הצוור. אז תודה ואשמח להפגש איתכם שוב. אתם כה חמדמדים!
אני לא מזכיר כאן שמות כי בטוח אתבלבל. לא נורא, בסוף אני אלמד
אלכס הקשיש הקשוח - The Elder Dude

קשוח שכמוך, אפילו לחצתי לך את היד ו

החלפתי איתך חצי מילה |מרגיש טוב עם עצמי|

McBlack

New member
נממ מותק, התכוונתי לקטע של

"|מרגיש טוב עם עצמי|"....

למעלה