אוקיי, סיכום של גי'ם!
בגלל שאני במצב רוח קרבי, אני אספר מה קרה מרגע שיצאתי למפגש עד שדרכתי על מפתן דלתי היקר יצאתי, האוטובוס שלי איחר בפאקינג 20 דקות, וכמעט פספתי את הרכבת בבוקר, אבל לא, וגם הספקתי ללכת לכלי זמר לקנות מפרטים נורמלים, לפגוש שני מטאליסטים מוזרים שעשו לי שאבי ולחצו את ידי. הגעתי לטאוור רקורדס בחמישה ל12 - אין אף אחד, אז נכנסתי לטאוור להזיל ריר על דיסקים, ו2 דקות ואז דניאל הגיעה, ואז ראינו את 'סיוון דה פנטרה' שהייתה במפגש ישרא, וזה היה כזה נחמד. ואז פגשתי את ענר, עידן-דודי, בני-ציון-יעל או וואטאוור, ו-שברנו שיא, גרשנו אותנו מהטאוור תוך 3 דקות!!!!! אז הלכנו לשבת בחוץ, ואז אנשים הגיעו והגיעו והגיעו, מי שאני זוכר שהיה כשכולם הגיעו לעזריאלי - ניר, אני, נועית, יוליה, חני, דודי, ענר, בני-ציון-יעל, סמדי
ונספחת, נוי באיחור אופנתי ונספחת, דניאל, עדי, ואל, נספח של ואל, רגינה, משתמט, ונראה שלי זהו אם אני סנילי - רעננו את זכרוני. ואז, הלכנו לאכול, וחזרנו לגג
, ואז, ואז עדי ו-ואל החליטו שהן עושות שלט 'גמני שונא את ג'ים', אז הלכתי משם והשתמשתי בתירוץ הזה כדי קנות פחית, ואז כשחזרתי כי סמדי התקשרה וביקשה שאבוא
, ראיתי אנשים וניסיתי לשכנע את סמדי חצי שעה להצטלם, מה שלא הולך כפי שרואים בתמונה. ואז היה פילוג, ניר רצה להשאר, והאמת גם אני רציתי להשאר, אבל כווולם רצו ללכת, ו,ו, לא רציתי להשאר לבד, אז, אז, הלכנו לדיזי (ניר בעל אני אוהב אותך
), ו, ו אז פגשנו את עידן, כמובן שאני מגניב וראיתי אותו ראשון
, ואז הוא צעק לכולם שהם 'הומואים עד האחרון שבהם', ואיזה אחת מאחורי אמרה 'אוי ווי', וזה היה מצחיק, ואז גם הגיעה מיכל חברה שלו, ואז, אז, סער! משום מקום סער הגיע, וזה היה כזה מגניב לראות אותו, בינתיים אני ודודי הלכנו לקנות מים, ואז כשחזרנו אני סמדי והנספחת שלה ישבנו ליד תומר, שאגב, הנספחת, ציטוט: נועית - 'הכניסה לתומר זה משם אז בואו הולכים לתומר', הנספחת של סמדי 'מה תומר? חשבנו שאנחנו הולכים לפגוש איזה עידן!'
!!!! בכל מקרה, אז היה עוד פילוג, הלכנו לחנות גות', הלכנו למטאל שופ, לדנה, לכל חור, ואז אני וסמדי הלכנו לדיזי, הסתובבנו קצת והלכנו הבייתה. והמזל הנאחס שלי, כן כן שוס! רכבת הקדימה!!!!!! בשתי פאקינג דקות, ופספסתי אותה, אז עליתי על המאספת הבאה, עם נועית, לפחות לא הייתי לבד, והייתי ממש מדוכא, כי ההורים כועסים עלי עכשיו, ואז ירדתי, וגיליתי שיש לי אוטובוס 20 דקות לפני מה שחשבתי, אז זה שימח, ופגשתי ילד מהשכבה שלי :-O, זה היה מוזרררררררררררר, ואז, כן כן, המטאליסטים המוזרים, שגיליתי שהם רוסים ממגדל העמק, והם די מגניבים, גיטריסט ומתופף. ואז הגעתי הבייתה, עם אגו מנופץ והורים כועסים. מילות סיכום - שואה!!!!!!!!!!!!!!, היה אדיר אדיר אדיר, סמדי
, סער לא קרה כלום!!!!!! ו, ו, אני אוהב את כולכם המונים. נ.ב - אתם חייבים לראות מה ניר צייר על הגג
, ואגב, מי זה אלדד?!?!?!? ג'ים