סיכום שבוע

dostein

New member
גיוס קל ונעים ../images/Emo24.gif

ד"ש לאלין , תשאלי בצה"ל כל אחד מכיר אותה שם

שבוע נפלא

דוגמני/ת: שחף מהפורום צלם/מת: ליאור ודורון דברים טובים: אכלתי המון אוכל טעים השבוע
הצלחתי לשמור שבת
דברים רעים: שאכלתי המון.. עוד מעט אני בטטה, צריך להרפות, וקצת באסה שלא ראיתי טופ מודל כי שמרתי שבת, יאללה שישנו את השעה תוכנית טלויזיה של השבוע: גיבורים, הישרדות - קודם בשבקין עכשיו מעיין
שונאת את ההומואיים של הישרדות!!!! סרט: לא ראיתי שיר/ים: Shontelle ft Akon - Stuck With Each Other התחדשות: אין כסף בילוי: אתמול קצת בפריים, רק שתינו כי זה לא כשר מאכל:בטטה המרק ירקות שהכנתי ושוקולד קליק ציטוט/משפט השבוע: כל מה שבא לי לרשום אני שוכחת אדם שעשה לך את השבוע: החבר תוכניות שלך לשבוע הבא: לעבוד, לנסוף סוף סוף לבית הורי בצפון ולראות גם את נטלי
ובכמה מילים: שבוע נחמד

prezik

New member
../images/Emo205.gif

לשמור שבת, כשרות.... מתחברת לצד הדתי שבך?

kimi d

New member
סיכום=]

דוגמני/ת: אליןןן ותמר היפותת צלם/מת: - דברים טובים: מממ , שבוע לא עמוס, עוד מעט חופש דברים רעים: אהבה, דבר כ"כ מיותר בחיי! תוכנית טלויזיה של השבוע: טופ מודדדדדדל סרט: לא יצא לראות שיר/ים: עד אליי- מאור פיניה התחדשות: ואי , 2 תיקים מקסרו, ג'ינס חדש, 2 חולצות מגריפ והמשך יבוא! בילוי: שופינג מטורףף , ושיחקתי כדורסל במשך שעתיים כיף חיים מאכל: כל מה שטעים חחחח ציטוט/משפט השבוע: - אדם שעשה לך את השבוע: אמאא תוכניות שלך לשבוע הבא: חופשששש ובכמה מילים: השמנתי כמו פרה, צריכה להתחיל ספורט, תמונה מעכשיו :) וכמובן שיהיה לכולנו שבוע נפלא , כן :)=]

barbie101

New member
גם אני ../images/Emo3.gif

דוגמני/ת:שיר סחה על התמונות יא מקסימה
צלם/מת:ליאור דורון ברי
דברים טובים: אמא שלי..
האור בחיייייייייייייייי דברים רעים:לא ראיתי את חבר שלי שבוע וחצי
תוכנית טלויזיה של השבוע:חשופים -התאהבתי ביעל בר זוהר אךך איזה יפה היא !!! סרט:לא ראיתי השבוע :/ שיר/ים:מורן קריטי -גלים ברוח התחדשות:בגדים בגדים חח בילוי:פאב בשישי היה כיף..
מאכל:הרבה סלטים הלו עוד מעט קיץ...חיחיח
ציטוט/משפט השבוע:"מאיפה נפלת עליי כ"כ אוהב אותך כבשת אותי" איי איי
מאוהבת? מקוורהה..חחחחח אדם שעשה לך את השבוע:חבר שלי
תוכניות שלך לשבוע הבא:ת'א סידורים לימודים ובכמה מילים:אין כמו אמא בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!
ושבוע טוב ומבורך לכולםםםם !
לפני יציאה חיחיח איזה יפה התאפרתיייי כפרעליי מוכשרת...

עמי1986

New member
מה יפה מהה?

תיראי איזה עור יפה יש לך מה את שמה סומקק? אני רוצה לראות תמונות טיבעיות שלך זה יהיה מעניין....... למרות שכבר ראיתי חלק....

barbie101

New member
אה...

ישלי המון טבעיות אני תמיד מטופחת ומאורגנת טיפטופ קשה לתפוס אותי במומנט של מצלמה כשאני ברגיל

עמי1986

New member
קיצר על מה הדיבורים?

תעלי תמונות טיבעיות בשירשור הבא.... זה מעניין :)

למעלה