סיכום שבועי

עונה ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:100 באזרחות ,100 בלשון יום רביעי ובטח היו עוד כמה דברים טובים
משהו רע שקרה לך השבוע:כואבי כאב, חוץ מזה לא נראלי שקרה
שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע:בקושי יצא לי לשמוע שירים, מקווה שלא תסקלו אותי XD התחדשות השבוע: חיקוי של אולסטאר XP , ועוד כמה דברים כשהלכתי עם שני לקניון
תוכנית השבוע:לחיות עם דרק
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:גבינה[?!] יציאת השבוע:יום רביעי עם שני ^^ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שבועות.. בעיקר מצפה לחופש
ואממ, יום ראשון מבחן בערבית..
תמונת השבוע:אין לי כח לעלות S: התוכניות שלי לשבוע הבא:לא יודעת, רוב הסיכויים שאני באה למפגש
...
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה

shaharyy

New member
עונה :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא למדתי כל השבוע
משהו רע שקרה לך השבוע: ההורים שלי כועסים עליי על זה שלא הלכתי לבצפר
(אבל מי שואל אותם??)
שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע השבוע: Me And You
התחדשות השבוע: קניתי מלאאאא קשתות, חגורות ועגילים בחולון =)
תוכנית השבוע: "תשוקת הנצים"
סרט השבוע: באג לייף חחח...
ספר השבוע: אין..השבוע לא קראתי
מאכל השבוע: טוסט בחולון
)(תחשבו שזה טוסט אוקיי??)
יצאת השבוע: חולון!!!!!!!!!!!! חחחח.....והשבוע לשילת...למי שמכיר את איזור מודיעין..
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש את פיט
..(נדוש הא??)..טוב...אז לפגוש אז שאנון לטו
...אה וגם להצליח בבגרות באנגלית :)
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעשות עוד 2 חולצות של פוב...לעשות בגרות באינגליש....ו..מפגשששששש (זה חמישי הזה נכון???)
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולהההה!!!!!!!

AnGi14

New member
סופשבוע!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע:אמ... היו לי שיעורי רכיבה מאתגרים וקשים השבוע [וזה טוב חח] משהו רע שקרה לך השבוע:המורה המחליפה למתמטיקה הגיעה ואני לא סובלת אותה חח שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע:Thnks Fr Th Mmrs התחדשות השבוע: אמ... 4 מכנסיים,3 חולצות מכופתרות לרכיבה וחולצה אחת עם ציור של סוסים ליציאות תוכנית השבוע: סאות'פארק!! סרט השבוע: לא ראיתי \= ספר השבוע: המצפן הזהוב מאכל השבוע:הפסטה שסבתא עשתה לארוחת שישי חח יציאת השבוע:אמ....לחווה חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שבועות!! תמונת השבוע: נעליים שלי ושל חברה [שלי זה המשובצות] לא יצא ממש ישר חח אבל זה יצא די חמוד... התוכניות שלי לשבוע הבא:אני מקווה להגיע למפגש... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה שבוע

AnGi14

New member
וכרגיל שחכתי להוסיף את התמונה

אה והתמונה ההיא לא עלתה אז החלפתי חח XD למרות שלג'רארד ולפראנקי אין תחליף...

mili2828

New member
טוב טוב בסדר! אז, אני רוצה לאנוס אותם! לא הם

אותי =/ תמונה יפההההההההה

AnGi14

New member
התכוונתם אל התמונה שלי?

כי אם כן אני ראשונה!!!!!!!!!

yanivry

New member
../images/Emo210.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ.. היה את צעדת ירושלים שהיה נחמד=] משהו רע שקרה לך השבוע: ניקרע לי מיתר בגיטרה שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: suger wer'e going down התחדשות השבוע: .. תוכנית השבוע: אממ.. .. SpongeBob!!!!! סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע.. ספר השבוע: אממ.. אממ.. יש לי בעיות ריכוז.. אני לא קוראXDD מאכל השבוע: ללא ספק פיצה=] יציאת השבוע: לבית חוליםXDD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למפגש.. תמונת השבוע: .. התוכניות שלי לשבוע הבא: Z z Z... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:פנאן!

XxXxEdenXxXx

New member
עונה ../images/Emo8.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מלא קניות
משהו רע שקרה לך השבוע: אין לי כוח לדבר על זה... שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: I Slept With Someone From Fall Out Boy... התחדשות השבוע: מלא בגדים חדשים
תוכנית השבוע: MTV חי. היו הופעות מגניבות סרט השבוע: לא ראיתי סרט....\= ספר השבוע: אין מאכל השבוע: מממ.... אין משהו מיוחד. יציאת השבוע: ים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבועות
תמונת השבוע:
חיחיחיחי
התוכניות שלי לשבוע הבא: חופש!!!!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מממ די בסדר ....

falloutgirl XD

New member
yeah.. it's me ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה השבוע: 100 באנגלית וסוף סוף חברה שלי הביאה לי את הציור שהיא ציירה לי של ג'רארד!
משהו רע שקרה לך השבוע: עד שסוף סוף מצאתי זמן ללכת לעשות את העגילים שרציתי והגעתי לחנות פירסינגים וקעקועים אתמול, היה שם 4 אנשים שחיכו לקעקוע וזה מלא זמן אז אמרתי לפירסר-מקעקע (אני מכירה אותו) שאני אבוא יותר מאוחר יותר והוא אמר שהוא סוגר ב-3 והגעתי ב-2 ועשרים והוא כבר סגר!!
שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: thnks fr th mmrs התחדשות השבוע: -- תוכנית השבוע: גיבורים
סרט השבוע: בופור ספר השבוע: קונכית הסודות - שונאת עבודות בספרות! הן גורמות לי לקרוא ספרים משעממים! מאכל השבוע: פיצה
יציאת השבוע: אממ סתם לקניון עם חברות שלי.. אין לי כל כך זמן לצאת עם כל החזרות להופעה שיש לי עכשיו..
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המפגש של MCR *מוכנה לסקילות*, המפגש של FOB ולעשות את העגילים סוף סוף ביום ראשון!
תמונת השבוע: התמונה הזאת גרמה לי לצמרמורת.. זאת היד של ג'רארד ויד של מעריץ באמצע הופעה
התוכניות שלי לשבוע הבא: המפגשים, לעשות את העגילים והמון המון חזרות להופעה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בכיף + שבוע טוב לכולן
גם לך

heart brake kid

New member
עונה כי סתם ככה

משהו טוב שקרה לך השבוע: נממ ... לאדעת לא שבוע להיט ... משהו רע שקרה לך השבוע: רון התאהב בכתף שלי >< שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: וואר איס יו בוי , נדבקתי לשיר ... התחדשות השבוע: הצטלמתי סוף סוף תוכנית השבוע: 8 כללים פשוטים סרט השבוע: 13 ספר השבוע: לא קוראת ספרים .... מאכל השבוע: חסה ( תשאלו למה , נגיד ששאלתם) אני וחברה עושות דיאטה כזאת ... יציאת השבוע: ידיד שלי : " אני לא יכול לנשק את חברה שלי כי הסיידליפ מציק לה " , אני : " איזה שטויות זה לא מציק " *מנשקת בפה את ידיד שלי ואומרת שזה לא מציק* הידיד: *בהלם* מזה היה ? O: ואני לא מאמינה שעשיתי את זה ! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא משו מיוחד תמונת השבוע: שלי כמובן >>>>>> תמונה קטלנית התוכניות שלי לשבוע הבא: שבועות לישון ... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סדר...

את ממש חמודה ../images/Emo3.gif

וואי צריך בישביל זה הרבה אומץ!!! לי יש מספיק חחח אבל תלוי אם הוא חתיך או לא חחחחחחחחחח

heart brake kid

New member
נהה, הוא לא חתיך , הוא כוסון

נממ.. תתארי את פיט בן 15 הוא כל כך חמוד , אפעם לא נישקתי אותו ממשמ חוץ מהפעם כי ישלו חברה ררק נשיקות קטנות , חחח לא מפריע לו בשבילי , הוא ממש חתיך רק בשביל לגרות תבנות אני ישים תמונות בלי לבקש מסן אייסי לא נותנת ! הוא שלי XD אולי הוא מוכר ממיספיס

Fall In Girl IM

New member
אותו את נישקת??

כיף לך!! *נמסה* ראיתי תמונות של פיט שהוא בן 15 והוא ממש נראה כמו ערפד... יש לו כזה מבנה פה כזה "ערפדי" הוא היה חתיך... אבל אין מה להשוות למה שהוא היום...

heart brake kid

New member
כן אותו נישקתי

וכן נמסתי היה מדהים חחח שמה *** על זה שיש לו חברה , בכל זאת לא אוהבת אותה וזה לא נחשב בגידה כי אין לנו קטע רומנטי , אבל אני עדיין נמשכת אליו ....

למעלה