סיכום שבועי

../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע טוב לכולן

DesertSky

New member
../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: - משהו רע שקרה לך השבוע: יותר מדי מתכונות ומבחנים אחד אחרי השני.. שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: hum hallelujah התחדשות השבוע: שרשרת חדשה שקניתי תוכנית השבוע: גיבורים
סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: סלט יציאת השבוע !!!!!!!This aint skinamax משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: אין לי זמן לכלום חוץ מלהתכונן למבחן בתנ''ך ומתכונת במתמטיקה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רגיל

Fall In Girl IM

New member
ME

משהו טוב שקרה לך השבוע: מחר פסטילינייס :]:]:] משהו רע שקרה לך השבוע: השתין עליי ועל חברה שלי כלב!! שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: YULE SHOOT YOUR EYE OUT התחדשות השבוע: אול סטאר :] תוכנית השבוע: סאותפארק south park סרט השבוע: הצד שלו הצד שלה ספר השבוע: --- מאכל השבוע: פיצה :] יציאת השבוע: בית קפה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבועות
תמונת השבוע:
(הילדה כאילו עם מזוודת לב) התוכניות שלי לשבוע הבא: שבועות :]:]
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: די סבבה

AdiA12

New member
אני. ../images/Emo129.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: 89 בחשבון שהפך ל-91
ו-94 באנגלית
משהו רע שקרה לך השבוע: רק אחד? אפשר כמה? אז... דבר ראשון, הספרית המטומטמת עשתה לי פוני של פאקצה ולא פוני EMO.. ביקשתי פוני מדורג לצד שיסתיר את העין, ומה היא עשתה? פוני לצד שמסתיר את הגבה! דבר שני, משמרות הזה"ב ושמו אותי בצד הכי רחוק מהבית ספר, והיום במשמרת האחרונה עמדתי הכי קרוב, ורצו לסלק אותי משם, ולא הייתי שם אף פעם, אז השאירו אותי שם, אבל אח"F התגלה שאני שהייתי מתאמת רק פעם אחת, אני צריכה להיות גם בחודש הבא, אז לא, רק ילדה שהייתה פעם אחת, וילד שהיה פעמיים, דבר שלישי, חברה שלי צוחקת על זה שthis aint sence הוא שיר מוזר, בהתחלה היא לא ידעה שזה שלהם, אז היא צחקה על זה לידי, ואז אמרתי לה שזה הם, והיא עדיין ממשיכה לצחוק על זה, אבל אני בערך בריב איתה, לא רק בגלל זה. ויש עוד אבל אני כבר חופרת. שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: Saturday, Thanks for the memories, Sugar werw going down התחדשות השבוע: MP4!!! ויש לו בו כמובן איך לא את FOB!! תוכנית השבוע: חברים והאלופה סרט השבוע: לא ראיתי סרט השבוע ספר השבוע: לא קראתי, המורה שלנו שכחה לתת תאריך ליומן קריאה אחרון וטוב שאף אחד לא מזכיר לה
מאכל השבוע: אמממ... שניצל? יציאת השבוע: לא נראה לי שהייתה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבית הספר יישרף
אה ולפגוש את הפורום תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לבוא למפגש
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בין הגרועים. שבוע טוב לכולן

לייינוש

New member
אני אני אני אני אני אני עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא היה מבחן בערבית משהו רע שקרה לך השבוע:2 מיצבים --אנגלית ומתמטיקה-- והכווול הולך לתעודה פאק! שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע:XO התחדשות השבוע: אוזניות לMP4 תוכנית השבוע: חבריים וכך יהיה כוול שבוע סרט השבוע:בנעליה ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה מאכל השבוע: לזניה יציאת השבוע:מחר לים! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לא ללמוד תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:לאכול ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:ככה ככה

אני עונה ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ..חחח היתפטרתי מהדיבוק הזה שהיה לי על הלב
משהו רע שקרה לך השבוע: זה היה ממש קשה ..... שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: Saturday התחדשות השבוע: אמ...גיטרה ונעליי אולסטר ... תוכנית השבוע: אמ...דר'ק וג'וש , סרט השבוע: ---- ספר השבוע: קאטיוש המכשף
מאכל השבוע: -- יציאת השבוע: אמ...קניו קניות היה כיף
[זה היה בקצרה חח] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המפגש.....[עוד 6 ימים
] תמונת השבוע: ---------חחח בוב ספוג אימו
--------> התוכניות שלי לשבוע הבא: אמ....לעשות את המבחן בערבים ולמצוא אהבה חדשה חחחח..[אני מכורה ,,אני לא יכולה בלי חח
] ולהתחיל ללמוד גיטרה ... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מ-ע-ו-ל-ה~!!!!!

FOB ROLL

New member
השבוע שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: קבעתי תאריך לבת מצווה..גיליתי שג'ו יהודי משהו רע שקרה לך השבוע: נהייתי חולה..אבל הבראתי.. שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע:THNK FR TH MMRS התחדשות השבוע: בגדים לבת מצווה ועוד 2 חולצות..ובעזרת השם-מחר בגד ים.. תוכנית השבוע: הבית של ראן בMTV BASE וגם חברים סרט השבוע: הסיפור של אדם-סרט מצחייייק ספר השבוע: אין מאכל השבוע: עוגת גבינה של אמא של חברה שלי..יאאאאאאאמייייי... יציאת השבוע: לעשות צילום רנטגן..חחח..סתם..אהה..לארומה.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הבת מצווה שלי!!! תמונת השבוע: --> התוכניות שלי לשבוע הבא: ללכת לבריכה..!!!סוף סו היא נפתחה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד..

mili2828

New member
פראנק תאנוס אותי!!!!!! ../images/Emo99.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כלום בעעע =/ משהו רע שקרה לך השבוע: זה פאקינג קשה לדבר על זה =( שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: TAAC התחדשות השבוע: 2 חולצות - MCR וHAPPY TREE FRIENDS וקניתי את הפאקינג THE BLACK PARADE !!!!!!!!!!! =) ^_^ תוכנית השבוע: מגרש ביתי, גיבורים סרט השבוע:ספיידרמן 3 בקולנוע
ספר השבוע: פחחחחח XD מאכל השבוע: ש-ו-ק-ו-ל-ד! יציאת השבוע: לקניון!!!!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כינרת בשבועות---> שיזוף! תמונת השבוע:->>>>>>>>>>>>>>> פראנקי תאנוס אותי!!!
התוכניות שלי לשבוע הבא: מ....... הרבה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קקי שבוע טוב לכולן: כן כן וואטאבר

לייינוש

New member
חחחח

לא הגזמת לאנוס? חחחח ומזלט על בליק פריד אחלה אלבום---האלבום הכי יפה שלהם!!!

mili2828

New member
ולא נראה לי שהגזמתי -__- טוב בכל מקרה תודה =)

זה פאקינג מדהים|!

o DaNiEl o

New member
הומ. ../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הממ, עשיתי עגילים
משהו רע שקרה לך השבוע: הלך לי חרא במבחן באזרחות
שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי פוב השבוע. *בורחת* התחדשות השבוע: עגילים
, הדיוידי של סופרמן חוזר,שודדי הקאריבים 2, ושלושה קעקועים חמודים [לא אמיתיים כן?
] תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: המ, ארטיק
יציאת השבוע: סתם הסתובבתי עם אחותי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מפגש פורום [מכ"ר] *בורחת שוב* תמונת השבוע: סתם תמונה יפה
התוכניות שלי לשבוע הבא: מבחנים
, מפגש וממ זהו
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד

מותר לשאול איפה עשית עגילים?../images/Emo3.gif

*סליחה שאני נדחפת,סתם אני סקרנית ~.~*

Fall Out Liel

New member
נכון שקקדו זו ציפור יפה?../images/Emo192.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: 92 במבחן באנגלית [יאיי], אני וחברה הצלחנו לפלח את המגן בתעשייה וניהול [המגמה שלה]. משהו רע שקרה לך השבוע: כמעט הלכתי מכות עם מישהי מטומטמת מהכיתה, סתם זונה שתשכב עם כל אחד תמורת 1.90. שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: TFTM התחדשות השבוע: כל מיני. תוכנית השבוע: "גיבורים","חברים","כל מה שהיה עם פוב". סרט השבוע:אני רוצה לראות את ספיידרמן 3 ושודדי הקריביים 3!!! ספר השבוע: NONE [ז'תומרת, כלום, שום ספר
] מאכל השבוע: טורטליני. יציאת השבוע: היום למקס ברנר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:מפגש!, חופש, לראות את האחיינית הראשונה של חברה שלי, היא יוצאת לאוויר העולם ממש ברגעים אלה! תמונת השבוע: *מאוהבת קשות* התוכניות שלי לשבוע הבא: מפגש!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה אגוזים

למעלה