סיכום שבועי

DarkSlim

New member
סוגוי! שאלון שבועי =]

סרט השבוע: 300 - omg ספר השבוע: חרב האופל - כרך ב' >> שיר השבוע: Therion - Three Treasures Within Temptation - Gand of Sorrow אנימת השבוע: Naruto Shippuden / Death Note מה ביאס אותי השבוע: לא בא לי לדבר על זה X: מה עשה לי את השבוע: שבוע חופש בבית!!~ תמונת השבוע: LOL מכירים ת'פרק הזה? הוא שודר רק ביפן או משו כזה.. מיסטי בוכה כי לג'יימס יש ציצים יותר גדולים, נראה לי שאפשר למצוא את הסרטון המקורי ביוטיוב. 3;

lgmtk

New member
OMFG אתה שומע THERION??

סוף סוף מישהו
רק השיר הזה או עוד? שיר טוב D: זה האלבום החדש נכון? איך הוא? יש לי SECRET OF THE RUNES~ ~מתלהב~ סוגוייייי *O*

Adi Chan

New member
טוטוטווטוטוטוטווטוטוטוטוטווט

סרט השבוע: אממ 10 דקות ראשונות של 300 0_ם זה היה משעמם בהתחלה...לא יכולתי להמשיך!>< ספר השבוע: לא קראתי כלום שיר השבוע: אין לי כוח לחשוב0_0 אנימת השבוע: דת' נוט...T_T סוף סוף ראיתי פרק 25 מה ביאס אותי השבוע: פרק25.. מה עשה לי את השבוע: אמממ שנגמר המבחן בהיסטוריה, ושהמבחן הלך די טוב~D: תמונת השבוע: לא רוצה לשים תמונה!

ליסאן

New member
אוי עדי מסכנה שלי T_T ספויילרים ל25 ד'ט../images/Emo41.gif

נכון זה נורא????????? לייט הזה >_< הוא פשוט לא בסדר TT |מוחצת עדי| את תמיד מוזמנת לבועה שלי. אני עדיין בהכחשה

fay valentine

New member
אם זה מנחם - יש לי תיאורייה שמכחישה את הכל

יש לי תיאורייה לגבי זה. לגבי L. תיאורייה לזה שהוא עדיין לא.... לא.... *מכחישה*. יש מעוניינים לשמוע?

lgmtk

New member
מה זה משנה? לא כל אחד חייב להציג את עצמו P:

כאילו, זה נחמד כן, אבל אם הם לא רוצים אז גם טוב
אני מבין כאלה אנשים XP

ליסאן

New member
אבל אני לא זוכרת מתי היא הצטרפה TT../images/Emo41.gif

ואני רושמת את כל החדשים . אני אמורה לזכור.

lgmtk

New member
אז היא אף פעם לא הייתה פה P:

לא נורא, שתהיה עכשיו >_< ^O^

fay valentine

New member
^^;; אני יותר קוראת שקטה של הפורום

אני אפילו לא ראויה להיות רשומה ברשימת האנשים החדשים. ^^;;

ליסאן

New member
סבבה. תכתבי אנחנו לא נושכים חזק../images/Emo41.gif

ומה התיאוריה שלך?