סיכום שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי ../images/Emo41.gif

אז כרגיל הייתה לי התלבטות רצינית אם יש או אין טעם לעשות את הסיכום. בסוף החלטתי שנו טוב...גם ככה אין הרבה מה לסכם.
פינת הראיון. והפעם עדנ'צ שאין לי מה לשאול אותה בפורום כי ...נו טוב אני מדברת איתה יותר מאשר עם אימא שלי XDD
הבסיס של סדרת נארוטו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=97641205
. יצא פרק 351+352 במנגה [אתם מדברים עליה כל כך הרבה אני מרגישה שאני מפספסת דברים באנימה TT]
שירשור תמונות שונאן איי קצרות. [מה לעשות...אני את הכול הראתי בשרשור הקודם TT]
שיפודן 11 יצא. סוף סוף יש משמעות לסאקורה הזו.
היגיון בנארוטו? מה אתם בסדר? [דעות על הסרט ועל ההגיון או חסרנו בסדרה] http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=97752531
הודעות /חדשים /ימי הולדת. ברוך הבא יניב [DarkSlim] אם תפתח הודעה חדשה ידעו שהצטרפת. תהנה בפורום ותחזור לנו להשיב אותו לימים שבאמת הוא עסק בנארוטו. הודעה מטעמי...בא לכם לעשות משו בשבועות כי אין מצב לל"ג השנה? ומזל טוב ליונתן שיום שלישי תהיה לו יומהולדת
שאלון שבועי: סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: אנימת השבוע: מה ביאס אותי השבוע: מה עשה לי את השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום ושבוע טוב לכולם ^_^

ליסאן

New member
עונה לעצמי לשם שינוי ../images/Emo41.gif

סרט השבוע: החיים שלי במעונות לאחרונה. ומי שיודע יודע. ספר השבוע: פיזיקה א' שיר השבוע: אין משו מיוחד. אנימת השבוע: למרבה הפלא זה לא ד'ט נוט/נארוטו/בליץ Jigoku Shoujo וגם נאנא היה מצוין. מה ביאס אותי השבוע: שהמפגשים נגמרים כל כך מהר. אפילו ללמוד עם יותמי זה כיף מה עשה לי את השבוע: יום שלישי ורביעי ^_^ תמונת השבוע: תגידו שזה לא מתוק

¥otamsh

New member
ללמוד היה מגניב!

והדידיאר! והאוכל =) ואנאי שפספסה את התחנה XDDD ואני ממש גאה בך!

מית צאן

New member
אני^-^../images/Emo119.gif

סרט השבוע: הסרט הראשון של נארוטו (זה דבר היחיד שאני ראיתיXD סתם סרט חביב.. לא משו~) ספר השבוע: רודף העפיפונים שיר השבוע: just like you של three day grace אנימת השבוע: נארוטוXP מה ביאס אותי השבוע: ששוב אמרו לי שאני אגואיסטית, למרות שאני רגילה... מה עשה לי את השבוע: הלכתי לים^-^ היה חביב~ תמונת השבוע: זה חמודX3

lgmtk

New member
ניא צ'אן~

סרט השבוע: אין T_T ספר השבוע: The Iliad! נייס ^_^ שיר השבוע: אחד של CASCADA אנימת השבוע: בליץ' *O* ובק, כי סיימתי סוף סוף
מה ביאס אותי השבוע: עבודה, לשכת גיוס -.-' מה עשה לי את השבוע: ~מחפש~ תמונת השבוע: לשם שינוי אין אחת כזו. אין לי כוח לחפש.

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif"הגיון בנארוטו?" XDDDD

סרט השבוע: \ ספר השבוע: \ שיר השבוע: incubus- love hurts but sometimes it's a good hurt and it feels like i'm alive~ אנימת השבוע: רומיאוXג'וליאט..עוד לא ראיתי דט', נארוטו וקליימורTT מה ביאס אותי השבוע: זה תמיד המחשבה על שבוע הבא מה עשה לי את השבוע: רפגים קיפינג מי אלייב והמבין יבין תמונת השבוע: אין D: שיהיה לכולם שבוע ססגוני וקצוות

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאה בעצם

עדן הפרופסורית !! XDDDDD (יום אחד..><) יותם צילם והמשקפיים של ליטל
שלא יגידו שלקחתי קרדיט לעצמי חלילה~ יותם תלמד ככה הופכים תמונה

¥otamsh

New member
לכווץ ולהעלות את כולן זה מספיק

לסובב אתם יכולים לבד!! עצלנים >>''

Sakura Kinomoto

New member
D:~

סרט השבוע:עד כאן, הנסיכה הקסומה ועוד משו>>... ספר השבוע:מיקודית מתמטיקה 002 ^.^ שיר השבוע:אעה...>>THE RIVER של גוד שארלוט^^ אנימת השבוע:>>...אין זמן>< מה ביאס אותי השבוע:שאין מספיק שביתות>< מה עשה לי את השבוע:שהמגן שלי שהיה אמור להיות ביום ראשון נדחה לעוד חודש!~! יאהווו~!~!D: תמונת השבוע:>> פשוט כ"כ יפעע*__*

¥otamsh

New member
שבוע טוב כולם =)

סרט השבוע: הנסיכה הקסומה? XD ספר השבוע: אמ הזמרת הקרחת שידידה קנתה לי =] שיר השבוע: שייגעצ- מרלין מונרו אנימת השבוע: נארוטו, למרות שלא היה משהו מה ביאס אותי השבוע: אמ. שיעורי בית אני לא מצליח TT מה עשה לי את השבוע: יום העצמאות היה אחד היותר שווים. תמונת השבוע: ~> ואני אוסיף גם משפט: "היכולת מצמיחה כנפיים, אך רק השאיפה למצויינות מלמדת לעוף" 3>

¥otamsh

New member
XDDD דווקא לא האמת

למרות ששמעתי שהיא מוציאה משהו עכשיו...אוטוביגרפיה שהיא מספרת כמה היאשונאת את כולם...

sapir aloud555

New member
תשובות~

סרט השבוע: - ספר השבוע: - שיר השבוע: אהה, השיר של האנטומיה של גריי. כי חרשו לי עליו. אנימת השבוע: - מה ביאס אותי השבוע: יום שלישי מה עשה לי את השבוע: חופש תמונת השבוע: קרדיט לNavate מDA או לIrii מהקהילה של גאארה סאקורה (מה אני אעשה, אני אוהבת ;;
). היא מציירת נהדר.

למעלה