סיכום שבועי

sapir aloud555

New member
T__T

סרט השבוע: סדרה - גיבורים שיר השבוע: Shoes של קלי. שיר מפגר (מאוד מפגר), אבל קליט משהו. מככב ביוטיוב עכשיו. ספר השבוע: - אנימת השבוע: Blood+ מה ביאס אתכם השבוע: שעבדו עליי ל1 באפריל. מה עשה לכם את השבוע: מנהלת ליום אחד. ^^; תמונת השבוע: ציור של EiffelArt מDeviantart

remundo

New member
סיכום נהדר וסיכומי להפליא!

סיכום שבועי: סרט השבוע: - שיר השבוע: נמשים (נו, סובאקאסו מקנשין) ספר השבוע: - אנימת השבוע: סיילור מון (או: מי שממליץ כאן על האנימות-שימליץ גם לי!) מה ביאס אתכם השבוע: אה, שקנו לי מתנה לפסח, זה עושה רגשות אשמה כאלה כי.. כי אני לא קניתי מתנה לאף אחד לכבוד זה.. >> מה עשה לכם את השבוע: משימת חיסול: חמץ~ (הו, אני שמנה.. ;_;) תמונת השבוע

remundo

New member
אופס, זה הקנשי הלא נכון ^^"

שמתי בטעות קנשי מכבס.. טוב נו, מה זה משנה..

Galmon

New member
ניא~

סרט השבוע: שר הטבעות 3 הגרסא המלאה? "omg, my fingers are tingling, I think the beer is starting to take effect~" שיר השבוע: one של מטאליקה~ ספר השבוע: אין~ T_T אנימת השבוע: בלאק לאגון~ מה ביאס אתכם השבוע: לא יודע... מה עשה לכם את השבוע: שישי שבת קורע וכיפי~ XD שוט ברנדי.... יאמ....

lgmtk

New member
כמה שוטים היו שם יא שקרן? XD

חח המשפט הכי קורע XDDDDDD

Sakura Kinomoto

New member
אני חולהT^T

סרט השבוע:שר הטבעות המורחב?XD שיר השבוע:...^^; כ"כ הרבה ספר השבוע:המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה!סיימתי אותו ביומיים^^ אנימת השבוע:>>...; מה ביאס אתכם השבוע:אעה..לא ממש היה^^ מה עשה לכם את השבוע:שישבת!!והחופששש!D: תמונת השבוע:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifתרגישה טוב יפיופע שלי=]

החלמה מהירהT_T. בטח אני הדבקתי אותך..!

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifתודה ליטל *__*

D= סיכום שבועי: אהא D= סרט השבוע: לא ראיתי סרט P= שיר השבוע: In Dreams שיר משר הטבעות שאני לומד לפסנטר P= ספר השבוע: ספרים לפסיכומטרי T^T אנימת השבוע: נארוטו... ובליץ' ודט' נוט *_* ו... אני מוריד את ה25 פרקים הראשונים של HunterXHunter וזה תכף מסיים P= מה ביאס אתכם השבוע: הפסיכומטרי.... ושלא יכולתי לבוא לסופ"ש ליומולדת של מור T^^^^^^^^^^^^^^^^T מה עשה לכם את השבוע: כלום T^T תמונת השבוע: תודה ליטל *____* עשיתי את הפסיכומטרי והיה בסדר כזה~ לא יותר מדי טוב... טוב נו... למה כבר אפשר לצפות עם שבוע אחד של התכוננות מסיבית? P= (טוב בערך~) ועוד היה 1 באפריל ושאיזה מישהו משם שם לב הוא התחיל לצחוק על זה והיה פשוט קורע XPPP אבל כשהתחילה הבחינה כולם השתתקו... והייתה איזה מישהי שרצתה לברוח באמצע הבחינה XDDDDDDD והבוחנת רצה אל הדלת ושואלת אותה כזה: "לאן את הולכת???" והיא אומרת לה בתום לב "אאאהה.... לשרותים" וכולם על הרצפה אחרי זהXDDD

ליסאן

New member
או נשמע לא משו :p../images/Emo41.gif

ויש לי את כל אנטר . להביא לך שניפגש?

למעלה