סיכום שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

סוף כל סוף חופש ^_^ אז מה היה לנו השבוע:
האם הפילרים הועילו? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=96045516
פינת המראויין השבועי. יותמי שבוע הבא אתה פותח את הפינה ובוחר את מי לשאול :p
מוות בנארוטו: מה אתם חושבים על זה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=96137279
דמיון בין דמויות בנארוטו לאנשים (זוכרים את אורוצימרו ומייקל?XDD) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=96137279
נארוטו שיפודן ספיישל מה דעתכם על הפרק?
הודעות: המון הצלחה לאורי קון מחר בפסיכו' . תהיה רגוע הכול יהיה טוב
סיכום שבועי: סרט השבוע: שיר השבוע: ספר השבוע: אנימת השבוע: מה ביאס אתכם השבוע: מה עשה לכם את השבוע: תמונת השבוע: שיהיה לכולם שבת שלום וחג נפלא ^_^

ליסאן

New member
עונה../images/Emo41.gif

סרט השבוע: שרה"ט השליש הראשון של השלישי מורחב. שיר השבוע: היו יותר מידי. ספר השבוע: פטרוצי אנימת השבוע : ד'ט נוט O_O T_T מה ביאס אתכם השבוע : כימיה !!!!!!! וצריך יותר שעות ביום -.- מה עשה לכם את השבוע: המון דברים אבל בעיקר סופו. ^_^ תמונת השבוע: --->

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif

סרט השבוע: שליש משרה"ט 3 המורחב
שיר השבוע: החדש של ג'סטין*^* ספר השבוע: לא אנימת השבוע: לא עדיין מה ביאס אתכם השבוע: הבצפר, הבצפר ושוב הבצפר. מה עשה לכם את השבוע: השישבת היה מאמם!!!
תמונת השבוע: ~WHOOSHING*

lgmtk

New member
ניא ^_^

סרט השבוע: חח שה"ט? שליש ממנו בכל אופן, לא רואה יותר מדי סרטים. יש אנימה לראות XD שיר השבוע: And Then There Was Silence של Blind Guardian. ספר השבוע: חח ספר של יומיים ~ "מזרקות גן העדן" מאת ארתור סי. קלארק. תודה למי שהביאו ;) אנימת השבוע: דת' נוט ובק. לייייייטטטטטטטטטטטט :>!!!!!! חזרת~ מה ביאס אתכם השבוע: ממ >_<; מה עשה לכם את השבוע: שישישבת D: תמונת השבוע:
XDDDDDD

dsol

New member
אמממ_../images/Emo189.gif

סרט השבוע: "משחקי פיטוי" שיר השבוע: Wild World מפרק סיום העונה של הסידרה Skins ספר השבוע: -- אנימת השבוע: Ikkitousen מה ביאס אתכם השבוע: אממ לא הרבה מה עשה לכם את השבוע: אחח הסופ"ש ! ליטל..מור... גל.. תודה ענקית על האירוח המעולה והמנה !
תמונת השבוע: אממ

¥otamsh

New member
ייאי תודה ../images/Emo140.gif

חופששששש ^____________________________^ אורי בהצלחה!! סרט השבוע: אמ. קטע מהסרטים XD שיר השבוע: אממ... השירי פתיחה של פוקימון (אל תשאלו למה נדבקתי בהם פתאום 0.ם) ספר השבוע: נופ אנימת השבוע: אממ... עוד מעט שאני אראה נארוטו, אז זה. מה ביאס אתכם השבוע: כמה שיעורים קיבלתי... TT מה עשה לכם את השבוע: חופש!!! ^_________________^ ואיזה התחלה מעולה שלו!!!!!! תמונת השבוע:

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifתודה יותם P=

בזמן שאתה כתבתה את ההודעה אני הייתי כבר בנבכי המבחן P=

Kawaii Me

New member
O_ם חשבתי שאני מחוברת...

;; הדלקתי את המחשב מחדש, הוא קקי וגוסס.

מית צאן

New member
אניO:../images/Emo119.gif

סרט השבוע: לא ראיתי ממש סרט השבוע@.@ שיר השבוע: Gone Forever של Three day grace ספר השבוע: זכרונותיה של גיישה~ אנימת השבוע: נארוטוXP למישו יש סדרות יפות להמליץ עליהן? מה ביאס אתכם השבוע: הפרידה ממאיו ומהכלבה החמדמדה שהתנחלה לנו מול הצימר~ מה עשה לכם את השבוע: פגשתי את מאיו*-* תמונת השבוע:

Guid

New member
המלצה:

תראי בליץ`, זו באמת אחלה סדרה! הם בפרק 120 כרגע. והתחלתי לראות גם את X TV, בנתיים זה סבבה.

מית צאן

New member
אני רואה בליץ'XP../images/Emo119.gif

בעצם, סה"כ@.@ לא ראיתי מאז שנגמרו הפילרים והתחילו לעקוב אחרי המנגה... אולי באמת אני אחזור לראות... אתה אולי זוכר איזה פרק נגמרו הפילרים והחלק שעוקב אחרי המנגה התחיל? כי אינלי כוח להתחיל לחפש אתזהXP

Guid

New member
כן, 109 הוא חצי פילר חצי מנגה.

צפייה מהנה!! ‎:D

למעלה