סיכום שבועי

¥otamsh

New member
אאאווווווו!! *__*

אשתי מצטיינת!! ~מתגאה~ כל הכבוד D= יש עתיד ליודי ועתם

ashkeloni

New member
אטילה ההוני../images/Emo6.gif

סגרתי שבת בכוננות בקרית שמונה אז היו לנו טלוויזיות... במקרה גמני ראיתי^^ סרט מצחיק P:

EreWind

New member
../images/Emo187.gif וואו..השבוע עבר מהר 0_ם

סרט השבוע: "תיכון בהיי" ו- "בלייד: טריניטי" ספר השבוע: NOPE שיר השבוע: כלמיני אימואים חמודים מ MTV =) אנימת השבוע: אממ...אין? ^^' מה ביאס אתכם השבוע: השיעמום >_>" מה עשה לכם את השבוע: התעודה ויום שישי שהיה יום חופש *-* תמונת השבוע: --->

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifגמני ראיתי סקיי היי!

מה נסגר עם הילד? צמחו לו כוחות או לא?

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifD=

שאלון שבועי: סרט השבוע: לא ראיתי סרט ספר השבוע: עדיין מנסה להשיג את Ender's gane שיר השבוע: שיר הסיום של בסיליסק וAozora no namida אנימת השבוע: כ"כ דט' נוט... וגם בסיליסק P= סוף סוף התקדמתי קצת.... מה ביאס אתכם השבוע: לא הרבה... רק מלא ש"ב במתמטיקה... (כמו תמיד -.-) מה עשה לכם את השבוע: גברי היה פה אתמול ו"למדנו" למבחן בתנ"ך תמונת השבוע:

ליסאן

New member
כל מי שלא ענה שיענה מהר ../images/Emo41.gif

כי ממחר יש לי אינטרנט בחדר ואני אצוד אתכם |מואה|

lgmtk

New member
נאמ

סרט השבוע: הסרט במטוס...STEP UP O_O ספר השבוע: הסילמריליוןןןןןןןן D: שיר השבוע: כל שיר של המארס וולטה. אנימת השבוע: אין -_- מה ביאס אתכם השבוע: לחזור...והיא :( מה עשה לכם את השבוע: שומדבר :\

Reyoga

New member
פעם אחת אני יענה על זה גם

סרט השבוע: כ"כ הרבה סרטים ראיתי.. אבל אמריקן פאי החדש שבר את השיא, ראינו אותו בבסיס 5 פעמים (רק השבוע!). ספר השבוע: אביר 21, ספר על יחידת המסתערבים של מג"ב איו"ש שיר השבוע: Caramell - Caramelldansen וזה גם בתור צלצול אצלי בטלפון- הלהיט של הבסיס! http://img464.imageshack.us/my.php?image=hippiegroundil0.swf&width=640 אנימת השבוע: השלמתי סוף סוף קצת בבליץ' ונרוטו (8 פרקים מכל סדרה!) נשאר לי 4 מכל סדרה.. וגם התחלתי לראות Shingetsutan Tsukihime ששוכב אצלי כבר חצי שנה בDVD צרוב. מה ביאס אתכם השבוע: שגנבו לי את הMP4, אפשר לבכות.. היה בו את הכל (60 ג'יגה!) כל המוזיקה שלי היתה שם! וכרונו כרוסייד גם שלא הספקתי לראות.. מה עשה לכם את השבוע: המחשבה שגיביתי את כל המוזיקה לדיסקים של DVD. וסוף סוף היה לנו ארוחה משפחתית בשבת שכל האחים בארוחה, ואחותי הביאה את חבר שלה, ואח שלי את חברה שלו והיה שמח!

למעלה