סיכום שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

אז בגלל שאין מה לסכם בכלל אני רק ארשום המון מזל טוב לפולי צ'אן שיש לה יומהולדת היום
וגם המון מזל טוב לשימי שיש לו יומהולדת מחר ^_^
שאלון שבועי: סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: אנימת השבוע: מה ביאס אתכם השבוע: מה עשה לכם את השבוע: תמונת השבוע: שיהיה לכולם שבוע נפלא ותגיבו בפורום אנשים. והמון מזל טוב לפולי ושימי

ליסאן

New member
עונה../images/Emo41.gif

סרט השבוע: לא ראיתי. שיר השבוע: שירי הפתיחה של בלאד ספר השבוע: עוד קסנוסייד ומפות במראה. אנימת השבוע: ד'ט נוט בלי ספק. מה ביאס אתכם בשבוע: התקרבות המבחנים מה עשה לכם את השבוע: *_* לא יודעת אם מותר לספר... אבל זה ממש ממש עשה לי אתה השבוע. תמונת השבוע: -------> ככה אני מרגישה

drizet

New member
שני סיכומים שבועיים באותו דף?...

באמת מצב קשה.... סרט השבוע:קיי-פאקס סרט גדול
ספר השבוע:...לא קראתי ספר כבר איזה שבועיים
שיר השבוע:Kodou_Get_Closer של Psychic Lover אנימת השבוע: suzuka סדרה חמודה... מה ביאס אתכם השבוע: שום דבר :) מה עשה לכם את השבוע: אתמול :) תמונת השבוע:

¥otamsh

New member
XD עזוב באותו דף

זה כבר קרה, הם מופרדים ע"י שני שרשורים בלבד שחאד מהם זה הודעה של תפוז 0.ם

¥otamsh

New member
=/

אממ... סרט השבוע: אקסמן 3 ספר השבוע: כלום במתנה שיר השבוע: נפלא פה - הבילויים אנימת השבוע: הוסטקלאב!!!! סוףסוף סיימתי!!!! איזה עצווווווווווווום מה ביאס אתכם: אני לא אוהב את תקופת המבחנים. מה עשה לכם את השבוע: רביעי וחמישי!!! הווו איזה ימים D= תמונת השבוע: ווילו בקומיקס החדש של באפי (??!!?) מזלטובים 3=

LoRd KeNtArO

New member
המממ איזה כיף עוד שבוע נגמר...

ועוד שבוע מתחיל ........................... סרט השבוע :HACKERS ...זה סוג של הסרט קאלט שלי ...... ספר השבוע : דקסטר משחק משחקים מסוכנים ....תודה דרך אגב למי שידע אותי על זה שקיים ספר כזה ... שיר השבוע : כל הדיסק Unexpect - In A Flesh Aquarium פשוט דיסק אדיר !!!א נימתהשבוע : בליצ' ... ואני מאוד שמח שגילו לי שהפילרים נגמרו חחחחחח מה ביאס? שום דבר .... מה עשה ... שום דבר ... תמונה ....

LoRd KeNtArO

New member
המממ ... יש לי עוד תמונה לשים האמת

... צילמתי את זה אתמול מהמרפסת ..... חבל שאין לי מצלמה יותר מקצועית ....

Sakura Kinomoto

New member
P:

סרט השבוע:... ספר השבוע:..>> שיר השבוע:ROLLING STAR אנימת השבוע:שוקוגאן (נראה ליO.O) נו שאנה מה ביאס אתכם השבוע:ההתחלה של הטיול לגדנ"ע...רציתי למות בלילה הראשון... מה עשה לכם את השבוע:יום שישי^^ תמונת השבוע:

Ikari Shinji

New member
Shakugan no Shana זה טוב!!! O.O

YUI שולטת!!!!! סרט השבוע: Blood: The Last Vampire ספר השבוע: מאנגה נחשב? כי אם כן אז זה יהיה Death Note (כל הפרקים) שיר השבוע: YUI - Skyline אנימת השבוע: Fate/Stay Night מה ביאס אתכם השבוע: העובדה שאני אולי חוזר למעברים, בכל מקרה T_T מה עשה לכם את השבוע: העובדה שאני לא בבסיס שומר על פלסטינאים >.< תמונת השבוע: המורה הכי מצחיק שראיתי באחת מהאנימות היותר מצחיקות שראיתי - יאגן-סנסאי מהאנימה Tokimeki Memorial ~Only Love~ תצפו!!! זה טוווובבבבבבבבבב!!!!! O_O

¥otamsh

New member
אההה אנאי! א

את חייבת לי את הגרסת פסנתר של סאקורה קיס...לאן נעלמת לך מהמסן? TT

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifפולינה, מותק3> מזל טוב../images/Emo9.gif

סרט השבוע: הרגע ראיתי אחד. מה היה השם? משהו עם סנטה קלאוס. וואטאבר.. ספר השבוע: אני מעדיפה לא לדבר על זה שיר השבוע: לא יודעת..עדיין MCR. הם שולטים, וזהו. אנימת השובע: אף לא אחת מסכנה, חוץ מאתמול (או היום מוקדם בלילה) האנימה המוזרה ההיא שליטל הראתה לנו מה ביאס: הרבה דברים..חרא של שבוע.. מה עשה את השבוע: הסופ"ש, כמו תמיד. תמונת השבוע: אני מניחה שזה מטריד. שבוע טוב, ועמרי לא הבאת ליובל את הספר למרות שהוא היה אתמול >_<

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifמהסאגה של אנדר, כרך שני,

בא אחרי המשחק של אנדר באופן לא מפתיע ונקרא בימנו "קול למתים" מאת אורסון סקוט קארד המהולל 3=

Adi Chan

New member
אךך איזה שבועD:

לא כזה שונה מהאחריםXD אבל נוXD סרט השבוע:אטילה ההוני~XD רק החלק הראשון...את השני לא יצא לי לראות!>< וגם תיבת נוח! אבל את הסוף פספסתי כי היתה דלעפת קולה במקרר שלי והייתי צריכה לנקות-.- ספר השבוע: הצל של אנדר...נו אז אני איטית>__< שיר השבוע: 30 seconds to mars - the kill אנימת השבוע: בליץ'! נגמרו הפילרים יאייי!! עכשיו רק חסר הרבה רנג'י ואני יכולה למות מאושרת
מה ביאס אתכם השבוע: אממ....אממ....ללמוד לאזרחות! והמבחן עצמו שהלך ממש רע-.- אוףףףףT_T מה עשה לכם את השבוע: אתמולXD והחופש נמאוד נחמד שהיה ליT_T וגם שאני מצטיינתD: יאיי! לא חשבתי שאני אהיה^_^ תמונת השבוע: הפעם את לא מפחידה~אז אני לא טורחת לשים תמונהXD

למעלה