סיכום שבועי

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifשיהיה לך המון בהצלחה עם המעבר!

ועם התחלת הלימודים! 3: ו... ועם כל דבר אפשרי שם! =) ואל שתכח לבוא לבקר =]

lgmtk

New member
good job litach :)

ספר השבוע: Ragnarok Vol. 4. GREAT! סרט השבוע: The Nightmare Before Christmas. i dont know how ive never seen before, amazing. Guys N Dolls the broadway show, everyone should watch :)) שיר השבוע: Cyndi Lauper - Time After Time Blind Guardian - The Maiden and the Minstrel Knight מה ביאס אותכם השבוע: israel's school system. מה עשה לכם את השבוע: new CD, i guess. תמונת השבוע: my new CD :p Blind Guardian - Live

Ihavenonick

New member
עוד סיכום

ספר השבוע: Civil War, המשכתי לקרוא סרט השבוע: היו כמה אבל הכי חשוב- סיימתי עונה שניה של סטארגייט
שיר השבוע:Weird Al Yankovic מה ביאס אותכם השבוע: הטעות שהייתה לי במבחן בתורת הרשתות, אני לא יודע מה יהיה הציון
מה עשה לכם את השבוע: ניצחתי בפעם המי יודע כמה בסטלרס תמונת השבוע: כרגיל אין.

ofirule

New member
עברתי מבחנים ראשונים לצוות אוויר :)

ספר השבוע: אבק כוכבים סרט השבוע: השתולים מה ביאס אותכם השבוע: 2 עבודות מפגרות וארוכות ספרות ואזרחות
מה עשה לכם את השבוע: הצלחה לא צפויה במבחן בפיזיקה

EreWind

New member
ליטלי!~ ../images/Emo23.gif *מתגעגעת*

*עונה* ספר השבוע: אני צריכה לקרוא את הכרך הראשון של רומח ^^'... סרט השבוע: אמממ...*מתאמצת לחשוב בשעות כאלה* ...אה!! אממ לא...>.>...אה כע! P= נמלטים *_* (תתעלמו מהעובדה שזו סידרה) שיר השבוע: בכללי- panic! At The Disco מה ביאס אותכם השבוע: מבחנים ואובר עייפות מה עשה לכם את השבוע: יומולדת =P ומתנות^_______^

Guy E

New member
אחלה סיכום~ 3:

והנה התשובות שלי~ באיחור קליל~ 3: ספר השבוע: עדיין עת התאומים~ אולי שבוע הבא זה הייה מלחמת התאומים~ D: סרט השבוע: אמממ...... שוד מתוזמן~ מה ביאס אתכם השבוע: לא יודע~ מבחן בתולדות~ T_T מה עשה לכם את השבוע: לא יודע~ T_T תמונת השבוע~~~ אני נמצא בבי"ס~ XD יש במחשבים פה תמונות הזויות~

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifXDDDDD הרגתה אותי

אתה אמור להגיב גם לשרשור למטה

ליטל!../images/Emo23.gif! =)

ספר השבוע: לא היה |; סרט השבוע: לב אמיץ שיר השבוע: The Human Abstract - Polaris מה ביאס אותכם השבוע: סיימתי קורס מ"כים, אני אתגעגע לאנשים X: מה עשה לכם את השבוע: סיימתי קורס מ"כים ואני ברגילה ! תמונת השבוע: אין ^^;

cRitiCaL KitTy

New member
עונה../images/Emo113.gif

ספר השבוע: חצוצרה בואדי, עבודה בספרותS: הספר הזה ממש מפחיד אותי. סרט השבוע: הוממ גרמלינס 2 שיר השבוע: הומממ לא'ידעת מה ביאס אותכם השבוע: מבחן במתמטיקה ואנגלית ובוחן בפיזיקה ובמחשבים מה עשה לכם את השבוע: 86 במבחן במתמטיקה^__^ תמונת השבוע: 3:

Envious

New member
אנבי!

ספר השבוע:אהההה התחלתי שוב הארי פוטר השלישי~ כי שכחתי לגמרי ! סרט השבוע:אה..לא יודעת לא ראיתי סרט מעניין S: שיר השבוע:"המכתב" אביב גפן
מה ביאס אותכם השבוע:לא זוכרת.. מה עשה לכם את השבוע:חח זה דפוק אבל עצרת רבין.. תמונת השבוע:

למעלה