סיכום שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

אז עוד שבוע עבר ...ושבוע די יבש (גם אם עמוס בימי הולדת ^^) אז מה היה:
זוגיות בנארוטו: האם היה זוג נורמאלי (דווקא כן...אבל הוא נהרס מזמן) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=88260725
גם לגארה הייתה השבוע יומהולדת ^^
איזו נקבה הייתם שמים במקום סאקורה ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=88302279
שירשור השונאן איי השבועי והפעם קצת שונה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=88515681
כרגיל עוד פרקים של נארוטו בערוץ.
יכולות השבטים blood lines : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=88417475
מה ההבדל בין השד של גאארה והקיובי?
אולי יום אחד הפילרים יגמרו (כן בטח...שמענו את זה )
חדשים הודעות וימי הולדת: ברוכה הבאה מור (רחל מהקפיטרייה) מזל טוב בתאלי צ'אן מזל טוב אנבי צ'אן מזל טוב שי !!
השאלון השבועי :
ספר השבוע:
סרט השבוע:
שיר השבוע:
מה ביאס אותכם השבוע:
מה עשה לכם את השבוע:
תמונת השבוע: שבת שלום לכולם ושבוע חדש ונפלא.

ליסאן

New member
מגיבה ../images/Emo41.gif

ספר השבוע: שליחותו של ליצן (מה לעשות אין לי זמן לקרוא) סרט השבוע: התאמת שעונים ביולוגיים בבעלי חיים (אל תשאלוT_T) שיר השבוע: הפתיחה של איר גיר מה ביאס אותכם השבוע: וקטורים מה עשה לכם את השבוע: המון המון דברים . תמונות השבוע---------->

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifתודה על הסיכום ^0^

השאלון השבועי: ספר השבוע: the vampire diaries- dark reunion !!!!! סרט השבוע: *עוצרת לחשוב* ראיתי משהו ביס 2..לא זוכרת. כנראה זה היה נורא לא מעניין :O. שיר השבוע: nightmare- the world מה ביאס אותכם השבוע: העולם =_= ובעיקר הקבוצות של הטיול השנתי >< מה עשה לכם את השבוע: סוף העולם? =_=; סתם שהיה הכנות לטיול השנתי סופסוף.. תמונת השבוע: תסקלו אותי אם אני אעלה עוד מעט?
XP

יעל צאן

New member
יוהוהו אנד א בטל אופ רום >>

ספר השבוע: על פני הבריאה כולה ~~~ סרט השבוע: יש לה ביצים XD ... סרט משעשע P: שיר השבוע: שיר רוק כזה שהשמיעו לנו באיזה הרצאה שקוראים לו 'פאב' ... שיר מוזר כזה ..ם__ם "תרנגולת מחורבנת שנפלה על תל אביב.." ~גרפס~ הסולן של הלהקה מת מהתקף לב! בגלל סמים ~ // מה ביאס אותכם השבוע: המנילה =[=[ מה עשה לכם את השבוע: תמי! 33> ואתמול הסרט יש לה ביצים עם חברות ~~ תמונת השבוע: P:

ראור~ 3:

השאלון השבועי: ספר השבוע: ארר... אין ;ם סרט השבוע: "אישה יפה" עם ג'וליה רוברטס 3; שיר השבוע: כל מוזיקת הרקע של ראגנארוק XD מה ביאס אותכם השבוע: המ המ.. לא חושבת שממש היה משהו מסוים =ם מה עשה לכם את השבוע: אה... שומדבר מסוים XD תמונת השבוע: ראור 3:

Riku FanBoy

New member
הסיכומים שלך משמשים אותי היטב...

אני לא פה במשך השבוע, אז אני רוצה להודות לך ^_^ ספר השבוע: עדיין, ארמדין - אל ממלכת החושך סרט השבוע: בלונדינית אמיתית "^^ לא ראיתי שום סרט חוץ מימנו "^^ שיר השבוע: Rihanna - Unfaithful, Hoobastank - The Reason, Snow Kiss - NIRGILIS (D.Grey Man) מה ביאס אותכם השבוע: שצריך לחזור לבסיס מחר T_T מה עשה לכם את השבוע: שיצאנו לשבת, בניגוד לשבת הבא T_T תמונת השבוע:

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifמגיב D:

ספר השבוע: בעל זבוב... לספרות.... סרט השבוע: נראה לי ראיתי סרט O: .... אבל לא זוכר איזה... P: משהו ביס 2 או 3 שיר השבוע: Just lose it של Eminem מה ביאס אותכם השבוע: שיעורי בית.... מה עשה לכם את השבוע: ה3 וחצי שעות האלה אצל באקשלון אצל רגב D: תמונת השבוע: יש לי 3:

animaboy

New member
סיכומי..

סרט השבוע: ג'קאס 2 ספר השבוע: לא קיים שיר השבוע : number one ביעוס: מבחנים שהלכו לא טוב בכלל שימחוס: אתמול הייתי עם חברים שלי היה הכי מצחיק בעולם!!

Sakura Kinomoto

New member
ניי~!><

ספר השבוע:אעה..אני צריכה לקרוא יותר><
סרט השבוע:השטן לובשת פראדה^__^
שיר השבוע:WELCOME TO THE BLACK PARADE
מה ביאס אותכם השבוע:אעה...מבחנים..><ואחותי><
מה עשה לכם את השבוע:יום שישי בקופי בין עם חברות ועשינו מלאאא שטויות^__^
תמונת השבוע..~>

an none

New member
My Chemical Romance *________*

ג'רארד*_________________* יש לי את הדיסק החדש אבל הוא לא נכנס למחשב T__________T

My Chemical Romance *________*

סליחה על הפארטן וזה, אבל זו אחת הלהקות היותר מדהימות *___________________________*

Adi Chan

New member
שפכתי פטלT_T

השאלון השבועי : ספר השבוע: לא ממש קראתי משהו0_ם סרט השבוע: סדרה של צרות~או משהו כזה...ממש משעשעXD שיר השבוע: bad company - Black Betty מה ביאס אותכם השבוע: שנשפך לי פטלT_T דברים כאלו קורים רק ליT_T... מה עשה לכם את השבוע: ממממ...יום שבת שלא הייתי צריכה לעשות בו כלוםXD אז המשכתי ציור...שאני לא אסיים בשנים הקרובות0_ם תמונת השבוע: *תמונה*

dndboy

New member
../images/Emo103.gifטנקס לאב ^___^

ספר השבוע:קומיקס של ספידי D= סרט השבוע:השתולים שיר השבוע:HUH?? של מנפיקט מה ביאס אותכם השבוע: להיות חולה מה עשה לכם את השבוע: להבריא בדיוק בזמן לסופ"ש בת"א D= תמונת השבוע:נאדה

¥otamsh

New member
מיאו 3:

בתאל, אנבי מזל טוב 3> ספר השבוע: אמממ.... "אהבה-כתם-כתר-קטשופ" מי ייתן וייכתבו עוד ספרים אדירים שכאלו. סרט השבוע: לא סרט, אבל הלכתי להצגה הלוויה חורפית של חנוך רוזן, חמוד לאללה שיר השבוע: הקליפ פתיחה החדש של נארוטו אולי? מה ביאס אותכם השבוע: מחר אני עוזב לטכניון...וזה עצוב לי....לגור רחוק ככה... ולעזוב את החדר...והחברים ;; אני רק רוצה לנצל את זה כדי למסור באמת שבוע טוב לכולם ואני אחזור להגיב בסופ"שים, ושיהיה לכם המון נחמד.... נתראה בשמחות =). אגב, אם יש פה חיפאים שמוכנים לאמץ אותי מדיי פעם ולחלץ אותי מהמעונות המסריחים האלה... מוזמנים ליצור איתי קשר =) מה עשה לכם את השבוע: אמממ...חברים מאוד טובים... וגם ביקור נחמד אצל ליטל...=) תמונת השבוע:

למעלה