סיכום שבועי

Riku FanBoy

New member
סיכום נחמד, למה חזרתי לא כלולה? T_T

העובדה שחזרתי לפורום לא נכללת בסיכום השבועי? זה מראה עד כמה אני בורג לא חשוב במערכת P: אבל אחלה סיכום, זה בטוח. מה סרט השבוע בשבילך ? איש הקש - אל תראו, הסוף יבאס אותכם שיר השבוע? HELP מאת הזמרת הדגולה YUI ספר השבוע? אותו ספר שתמיד נחשב אצלי, שר הטבעות ^_^" מה עשה לך ממש טוב השבוע? לדבר עם סאטוקו ולקבל תמונות נוספות לשה ^_^ מה ממש ביאס עיצבן אותך? העובדה שהראוטר לשי עדיין דפוק ושאח שלי הקטן צריך להכנס אליי לחדר כדי להיות באינטרנט >< תמונת השבוע: הייתי שם, אבל הבטחתי לה שאני לא אשים יותר את התמונות שלה במקומות (לסאטוקו "^^) שהיא לא מכירה, ואני נאמן למילים שלי, אז... "^^ גומן...

Riku FanBoy

New member
למידע נוסף, ראה שרשורים קודמים

יש תמונה. ולמקרה שתהית, מדובר בבחורה אחרת. עכשיו, סתום תפה ותהיה ילד טוב ^_^

Riku FanBoy

New member
בדיוק...

תחיה בבועה הקטנה שלך, אם בא לך. אבל אתה זה שצריך לחוות את האשליות הקטנות שלך ואת הרצון שלך שזה מה שיש לאחרים, אני לא מעוניין שתשתף אותי בהן. אז בבקשה די. ^^

narutokun

New member
יאפ..

אני זה שממציא סיפורים אני זה שחי בבועה.. "אני יותר בוגר ממך צריך להפסיק את הויכוח אבל אני אמרתי את המילה האחרונה אז הא!" LOL...

drizet

New member
כרגיל סיכום מצוין ליטל ../images/Emo3.gif

ודיי למדתי כל השבוע (מבחן במטמטיקה) מה שמזכיר לי אני צריך לישון .......

lgmtk

New member
nice sikum <3 :D

מה סרט השבוע בשבילך? i dont remember...Kiss of the Dragon i guess :p שיר השבוע? too many. ספר השבוע? Illinois Driving Rule Book XDDDDDDDD מה עשה לך ממש טוב השבוע? nothing much... מה ממש ביאס עיצבן אותך? a lot of stuff. תמונת השבוע? i dont rly have one. i saw Bleach 1st episode in TV right now! i didnt know they brought it OMG its so frickin cool on 50' flat screen DVD quality tv, and the sound is amazing and the voice casting isnt that bad either :)) so awsome...and there is Trinity Blood which looks SUPER cool too :D i <3 Adult Swim XD

remundo

New member
היי, אני מאוד אוהבת את הסיכומים הש-

- השבועיים שלך ^^ אני לא מגיבה אליהם בדרך כלל כי.. אני לא יודעת מה אמורים להגיב לסיכומים שבועיים, וכולם תמיד אומרים לך כל הכבוד אז מה זה משנה עוד כל הכבוד אחד? היומולדת שלי זה 18/9/88 ואז גם יתחיל הקורס פסיכומטרי שלי (איזה כיף ^^. לא ;;.) סרט. שודדי הקאריבים-קללת הפנינה השחורה, פשוט כי עדיין לא ראיתי אותו ואני ואחותי הקטנה ניסינו לפלח כרטיסי אשראי של כל מיני אנשים כדי להוציא אותו מוידאומטים/דיוידיאים ראנדומלים ללא הצלחה ;; שיר. טוב, לוקח לי הרבה זמן לחשוב על כזה, אז אני אשאיר את זה ריק. ספר. רייב מאסטר, פשוט התחלתי את זה השבוע (קראתי את שני הווליומים הראשונים שהיו בבית שלי במסגרת חילופי מנגות עם חברה של אחותי הגדולה). עשה טוב. טוב, בהתחלה די חששתי כי הבאתי לחברה הזאת גראביטיישנים, אבל מסתבר שהיא בכלל לא חושבת עלי דברים רעים בגלל זה והיא ואמרת שאי אפשר לחשוב דברים רעים בכלל על מי שקורא מנגה אז יאי ^^ ממש ביאס. טוב, זה היה הבוס שלי, כמובן, ולכן גם ברחתי מהעבודה ועדיין לא חזרתי לשם/התקשרתי למישהו, וככל הנראה אף אחד שם גם לא ממש שם לב שאני נעדרת OO ;; שבוע טוב גם לך ^^

¥otamsh

New member
ליטל ../images/Emo24.gif כל הכבוד=) ואהבתי

את הרעיון של השאלון... שבוע יבש אגב, איפה גבריאל שיחזיר את הדיונים... לפחות הפילרים חוזרים, אולי זה יעזור ^^... סרט השבוע...: ראיתי אתמול ז'אן דארק וזה סרט דיי מדהים.... שיר השבוע: good charlotte - i just wanna live =) ספר השבוע: אני לא הכי קורא, אז אני מניח שבשורות טובות, שזה פשוט אחד האהובים עליי ביותר בעולם מה עשה ממש טוב/רע: אממ... לא יודעהאמת שבוע דיי סביר ולא קרה ממש אףחד מהם תמונה? *חושב על משהו להעלות* ~>

Ihavenonick

New member
עוד סקר? לאאאאאאא!!!! סתם, הנה:

מה סרט השבוע בשבילך ? CLERCKS 2 סרט ענק! מומלץ לכולם חוץ מלאנשים בעלי קיבה רגישה. שיר השבוע? אצלי זה להקת השבוע: Funker Vogt ספר השבוע? יותר בכיוון קומיקס, CIVIL WAR חוברת 25 מה עשה לך ממש טוב השבוע? שגיליתי שקיבלתי 60 בשדות אלקטרומגנטיים ושעברתי גם את מעבדה פיזיקה 2 (אין לי קורסים חוזרים!!!ייייאאאאיייי!!!1) מה ממש ביאס עיצבן אותך? כל כך הרבה דברים, כל כך מעט זמן. תמונת השבוע (סתם תוסיפו תמונות יפות כי אני רוצה )- זה יהיה כשאחזור הבייתה

Ihavenonick

New member
כן, סיימתי לקרוא את

Cable Deadpool מס' 30. CIVIL WARS הוא מעבר לחוברות הרגילות. יש גם את הסיפורים שמסביב.

Guid

New member
אחלה סיכום!

ותודה. אני מאוד מקוה שהקאקאשי גאיידן יתחיל, זה יהיה הפרק הראשון שקודם קראתי אותו ורק אחרי זה ראיתי אותו XDD.... ומצד שני אני לא רוצה שהקאקאשי גאיידן יצא, אני בצבא ואין לי זמן לראות את זה... באסה... בכל מקרה- שיהיה שבוע טוב לכולנו!

A K I R A

New member
תודה ליטל ^-^

סיכום שבועי *_* אני כל כך צריכה אותו עכשיו~ ++ ליובל יש יום הולדת ל8.3 X: חודש אחרי

למעלה