סיכום שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

פינת השונאן שאולי באמת תיהיה שובועית שוב. ובמפתיע גל פתח אותה :p (משבוע הבא אני אוכל להוסיף לפינה כי עדן שלחה לי את כל תיקיית השונאן שלה *צחקוק מרושע* http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=85326911
אז איך העברתם את תחילת הלימודים שלכם? :O http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=85294091
השירוש המצליח ביותר השבוע (למרבה הפלא :p) רישמו 5 עובודות על עצמכם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=85382816
פרק 322 במנגה יצא
ישנה הודעה סופית שבתחילת אוקטובר קקאשי גיידן יתחיל . זהו אנשים סוף עונת הפילרים ^^
חדשים /ימי הולדת/הודעות ברוך הבא בן (Btsuki ) תהנה בפורום ברוכה הבאה pusher תהני בפורום ברוך הבא עידן ( Guid ) תהנה בפורום מזל טוב לשירני שסיימה טירונות ^^ עכשיו אין לך תירוצים יותר לא לכתוב פה
כמו כן מכיוון שאנשי הפורום מרושעים ולא מגיבים לי סתם לסיכום שבועי אני הוסיף לו שאלון שבועי קצר:
מה סרט השבוע בשבילך ?
שיר השבוע?
ספר השבוע?
מה עשה לך ממש טוב השבוע?
מה ממש ביאס עיצבן אותך?
תמונת השבוע (סתם תוסיפו תמונות יפות כי אני רוצה ) כולם לענות או שאני אגיד למנהלים שאתם לא אוהבים אותי יותר ואבקש שיחסמו יפה *פאפי* וכל החדשים ומי שלא רשם לי עדיין *שיעול* יובל*שיעול* את תאריך היומהולדת שלו שיוסיף עכשיו זה הכל לשבוע שיהיה לך שבוע נהדר ורק טוב

ליסאן

New member
עונה בעצמי על השאלון ../images/Emo41.gif

סרט השבוע שלי היה הטינה כי בגללו שני לילות פחדתי לישון (לא לצחוק עליי. יש לי דימיון מפותח והייצור שם ממש מכוער) שיר השבוע זה בהחלט Rose מנאנא (שיר הפתיחה ^^) ספר השבוע - סדרת מורשת האלף האפל "לילה נטול כוכבים"
של ר.אסלבטורה לשבת ולדבר כמו נקבות עם בתאל ועדן (ועדי באמת חסרת לנו
) ומי שהכי עיצבן אותי השבוע זה גל ואתה יודע למה >_< וזהו מצ"ב תמונה מדהימה (לדעתי) שוב שבוע טוב לכולם ^^ ותענו נבלות

draqo

New member
ני גםם= רוצה>מאוהב בדריזיט<

סרט השבוע:הסרט השלישי של נארוטו(זה הסרט היחיד שראיתי השבוע) שיר השבוע:ALADIN-ONE JUMP ספר השבוע:סדרת מורשת האלף האפל-"המורשת",ומחזור כישור הזמן(לאזוכר את שמות הספרים אז-21 ו22) מישהכי עיצבן אותי השבוע-המפקד שלי-אסף עדיני...הפריע לי באמצע הממ....משו-אם שינג'י יקרא את זה,הוא יבין:)

Riku FanBoy

New member
איכססססס!!!

בזה הוא הפריע לך?! >.< למה אתה משתף אותי בעובדה שאתה סאדו-מזוכיסט?! >< לא רוצה לדעת על זה, ואני בטוח שגם אחרים לא. XD

Riku FanBoy

New member
אני מבין שלא ראית את הגרסא היפנית

תראי ואז תגידי אם מפחיד או לא...

Ihavenonick

New member
הרעיון לא מטומטם כל כך

הוא בנוי על אמונות למיניהן. הבעיה היא שהביצוע מצחיק יותר מאשר מפחיד

Ihavenonick

New member
ר.א. סאלבטורה כותב ממש טוב

קראתי את כל ספריו על ממלכות נשכחות וכל פעם פשוט רותקתי לספר. תקראו גם את the cleric quintet שלו

benedek22

New member
כרגיל מדהים!!!!

ובקשר לסוף הפילרים אני לא כל כך בטוח אבל מה שכן ב5 לאוקטובר יהיה ספיישל ביפן של שלושה פרקים ששם הוא Confrontation between Love and Hate, Students and Teachers… אולי ההתחלה של קאקאשי גאיידן אולי לא אי אפשר להיות בטוחים מהשם למרות שזה דיי נשמע כמו ההתחלה של קאקאשי גאיידן אבל נצתרך עכשיו להתאפק חודש ונגלה מה סרט השבוע בשבילך:אין חחחח שיר השבוע:3 Doors Down - Be Somebody ספר השבוע:אין חחח מה עשה לך ממש טוב השבוע:לזרוק שקית מים על חבר שלי חחחחחחחח מה ממש ביאס עיצבן אותך:שביטלו את ההופעות של הWWE בארץ!!!!

Adi Chan

New member
../images/Emo6.gif כל הכבוד על העקביות~

מה סרט השבוע בשבילך ? אממ אממ אממ אממ...לא ראיתי סרטים השבועXD רק סדרות!XD שיר השבוע?Marilyn Manson - Tourniquet ספר השבוע?"מלאכים ושדים" של דן בראון~ מה עשה לך ממש טוב השבוע? אממ...שהיו לי יומיים שהתחלתי ב-11
מה ממש ביאס עיצבן אותך? שסיימתי ב-5 וב-6>__< תמונת השבוע (סתם תוסיפו תמונות יפות כי אני רוצה ) אין לי כוח לשיםXD

dndboy

New member
../images/Emo103.gifשוב תודה לאב =] *עומה*

מה סרט השבוע בשבילך ? לא ראיתי השבוע ^^" שיר השבוע? technolegy של duft punk ספר השבוע? אראגון מה עשה לך ממש טוב השבוע? חיבוק מה ממש ביאס עיצבן אותך? מישהי שאני לומד איתה.. תמונת השבוע: הממ

כל הכבוד על הסיכום D=

המהמ..
מה סרט השבוע בשבילך? המ.. לאדעת, לא ראיתי סרטים. אז אני מניחה ששומדבר םם;
שיר השבוע? השיר לילה שמבוצע ע"י נוער שוליים או כמה מהשירים של CCS.
ספר השבוע? ספר דברים XD סתםסתם. לאדעת, לא ממש קראתי משהו מיוחד השבוע ._.;
מה עשה לך ממש טוב השבוע? יום חמישי בלילה~ הלכתי ליומולדת של חברה וראינו כוכבנולד4, זה היה נחמד ^^-
מה ממש ביאס/עיצבן אותך? המ. דברים אישיים בעיקר; לא רוצה לספר על כל זה בפומבי >>;
תמונת השבוע---> [כי מה לעשות ש...לי זה עושה את זה 3> קוראמה~~~~ 3333>].

Envious

New member
חח הנה אני מגיבה לשרשור!! D:

מה סרט השבוע בשבילך ? האמת לא ראיתי סרט טוב כבר הרבה זמן!!! אבל היה איזה סרט ביום שיש על המערב הפרוע שהיה ממש מגניב ואין לי מושג מה השם שלו ~ שיר השבוע? לא יודעת חח משהו של אביב גפן~ ספר השבוע? אני קוראת בנתיים את "התפסן בשדה השיפון" דיי מדכא P: מה עשה לך ממש טוב השבוע?אההה לסוע לתל אביב עם נאור
והייתי בוליום תלאביב! אז היה נחמד מה ממש ביאס עיצבן אותך? נראה לי שהתחיל בית ספר.. ואוו זה נראה ממש מזמן פתאום =\ תמונת השבוע (סתם תוסיפו תמונות יפות כי אני רוצה )טוף~

pusher

New member
../images/Emo45.gif עונה מוחעחע

מה סרט השבוע בשבילך ?-נאמ,"בורות" שיר השבוע?-shine on ספר השבוע?-כלום
מה עשה לך ממש טוב השבוע?-צחוקים ממש גדולים בבצפר מה ממש ביאס עיצבן אותך?-שאיםן לי בכל זמן במחשב
תמונת השבוע (סתם תוסיפו תמונות יפות כי אני רוצה )

Galmon

New member
אחלה סיכום~ D:

סרט השבוע בשבילי: הנסיכה מונונוקי~ 3: שיר השבוע: Stay Away של לארק אן סיאל~ D: ספר השבוע: דרקונים של ליל חורף קר~ ובקצב שאני קורא אותו הוא עלול להפוך גם לספר השנה~ XDD מה עשה לך ממש טוב השבוע: סתם איזה משהו לא חשוב~ מה ממש ביאס\עיצבן אותך: שליטל כועסת עליי.... ; ______ ; (ושגם השנה ביטלו לנו את הגדנ"ע~) תמונת השבוע היא תמונה שמצאתי היום~ XD

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo23.gifסאנקיו דארלינג!

מה סרט השבוע בשבילך ? כאילו סדרה? או סרט? סדרה= נאנא
סרט= גבר מי שמטפלת
שיר השבוע? הממממ...nana- a little pain
ספר השבוע? צופן דה וינצ'י
מה עשה לך ממש טוב השבוע? ראיתי אותך ואת בתאצ' אתמול
מה ממש ביאס עיצבן אותך? ריב קטן עם מישו

למעלה