סיכום שבועי

Adar Azulay

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
שיר השבוע:
בילוי השבוע:
קניית השבוע:
פאדיחת השבוע:
המלצת השבוע:
משפט השבוע:
תאר\י את השבוע שלך ב-3 מילים:
מסר לפורום: הוסיפו את תמונת השבוע שלכם
. שיהיה שבוע נפלא

../images/Emo41.gifמנסה לרזות אבל לא הולך לי לפי התמונה

דבר טוב שקרה השבוע: ניסיתי מועדון סלסה חח דבר רע שקרה השבוע: חבר שלי סוגר שבועיים=[ אדם שעשה לך את השבוע: חברות שיר השבוע: beggin you..שיר ישן שהתחילו לחרוש עליו בגרסא חדשה בילוי השבוע: חצי שופינג לחורף..משום מה החצי הזה עלה לי כבר אלף ש''ח
קניית השבוע: חותלות! תמיד רציתי..ושמלה מיוחדת פאדיחת השבוע: הלכתי על עקבים, מעדתי,נפלתי על הברך, ירד דם ועוד היה לי מכנס לבן.. המלצת השבוע: סלסה ! תנסו להיות לא צפויים
ולשים נעליים שטוחות בתיק בנוסף לעקבים משפט השבוע: ''אני רוצה אייס שוקו חם'' ...''איפה הים?..בדיוק מולך בצד שמאל
'' תאר\י את השבוע שלך ב-3 מילים: מעניין אבל בודד
מסר לפורום: ביטחון מופרז זה דבר מגעיל..ו..אנשים שלא יודעים להתלבש אבל חושבים שיש להם סטייל יפה ואיכותי

daria55

New member
../images/Emo6.gifחח, את לא צריכה דיאטה

לאכול בריא ונכון:) דריה.

שבוע טוב

דבר טוב שקרה השבוע: ההופעה של סינגפור דבר רע שקרה השבוע: כלום אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי שיר השבוע: הפרויקט של עידן רייכל - חלומות של אחרים בילוי השבוע: הופעה של סינגפור קניית השבוע: גופיית בייסיק מקסטרו חחחח משפט השבוע: "אבוד על המפה" תאר\י את השבוע שלך ב-3 מילים: משעמם? מסר לפורום: להרכיב שאלון חדש לסיכום שבוע! אני מתנדבת

Tamar Lev

New member
סיכום + תמונה חדשה :)

דבר טוב שקרה השבוע: 100 ו90 בבגרות במתמטיקה דבר רע שקרה השבוע: ריב עם ההורים אדם שעשה לך את השבוע: החבר המקסים שלי כמו תמיד! שיר השבוע: Tina Arena & Mark Anthony - I Want To Spend My Life Time To Loving You בילוי השבוע: חברה שלא ראיתי מלא זמן באה אליי קניית השבוע: איפור :) פאדיחת השבוע: - המלצת השבוע:- משפט השבוע: הכל לטובה. תאר\י את השבוע שלך ב-3 מילים: כיף כיף כיף מסר לפורום: - תמונה חדשה מהיום :)

kimi d

New member
מסכמתתתתתתתתתתתתת :)

דבר טוב שקרה השבוע: 87 באנגלית חמש יחידות :) דבר רע שקרה לי השבוע: ננמממ היו לי מללללא פאדיחות\= אדם שעשה לי את השבוע: אמא יקרה לי שיר השבוע: משוגעת בילוי השבוע: היום בים היה הכיייייייי מצחייייייק בארץץץץץ קניית השבוע: מגפיים מגניבות המצלת השבוע: תקחו הכל בקלות תאר את השבוע ב3 מילים : היה טוב וטוב שהיה (סליחה על החריגה במילים;)

../images/Emo90.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo90.gif

דבר טוב שקרה השבוע: החיים שלי התקבל לעתודה בת"א. ימים מושלמים איתו,שיעורי נהיגה,והרבה זמן פנוי מבי"ס דבר רע שקרה השבוע: מתגעגעת לחברות שטסו לפולין,מבחנים והדלקת שורש כף היד :/ אדם שעשה לך את השבוע: אהובי ואחותי המאמי שיר השבוע: פיי אין. :/ בילוי השבוע: מממ בעיקר בבית האמת ואיזה ערב במסעדה בראשון קניית השבוע: מממ השבוע האמת כלום:/ אולי צבע שיער חחחח פאדיחת השבוע:לא היתה. :/ המלצת השבוע: לשנות משו בעצמכם אם זה חיצוני או פנימי משפט השבוע: "אני אוהב אותך| תאר\י את השבוע שלך ב-3 מילים: מדהים מעייף וקצר מסר לפורום: מממממ אין האמת חחח

השבוע שלי..

דבר טוב: סיימתי היום את הספר שלי דבר רע: פספסתי את היום כיף מהעבודה אדם שעשה לך את השבוע:-- שי השבוע: NO AIR בילוי השבוע: מסעדה בראשון קניית השבוע: נעליים , חולצה ועגילים. פאדיחת השבוע: -- המלצת השבוע: תחייכו! משפט השבוע:--

../images/Emo184.gif../images/Emo184.gifהשבוע שלי - אלין../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif

דבר טוב שקרה השבוע: הכרתי בן אדם משמעותי בתחום!!!
דבר רע שקרה השבוע: אני מתגעגעת..יותר מדיי
אדם שעשה לך את השבוע: צ'ון שלי ועוד כמהה חחחחחחחחחח צ'ון אתה בטח תבין
שיר השבוע: Miley Cyrus - 7 Things
בילוי השבוע: אתמול בחלונות הגבוהייםם חחחחח מסיבה מטורפת עם הצ'ון שליי@!@~
קניית השבוע: השבוע לא קניתייי............... :\\
פאדיחת השבוע: פאדיחהה?? חחחח עדיף שלא תשאלוו
המלצת השבוע: לאהוב..מכל הלב
משפט השבוע: " לרגע זה נראה לי כלכך אפשרי.."
תאר\י את השבוע שלך ב-3 מילים: מלא בגעגועים ומועיל :]
מסר לפורום: תצחקו!!

למעלה