סיכום שבועי

Adar Azulay

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
שיר השבוע:
בילוי השבוע:
התחדשות השבוע:
פאדיחת השבוע:
סקופ השבוע:
משפט השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
המלצת השבוע:
מסר לפורום: העלו את תמונת השבוע שלכם
סוף שבוע מעולה..

מסכמת ראשונה..!

דוגמן השבוע:עדיין טל אלון!! דוגמנית השבוע:גיזל.. דבר טוב שקרה השבוע:שהצום עבר לי בקלות..לראות חברה שלא ראיתי הרבה זמן.. וקבלתי משהו הזויי..! לנתק קשר ממשהו שתמיד רציתי לנתק ורק עכשיו זה קרה!שיוצאא לי לבלות הרבה בזמן האחרון איזה כיףף זה ! דבר רע שקרה השבוע:יהיה בסדר.. אדם שעשה לך את השבוע:ידיד שלי ובת חן! שיר השבוע:אלירן אסלן- מספרת לי עולם!
בילוי השבוע:אולטרסאונד...היה אש!!! התחדשות השבוע:רימל.. פאדיחת השבוע:חחחחח ביום כיפור... משפט השבוע:"אני מתגעגעת לנטי שהייתה עם רז " תכניות לשבוע הבא:סוכות... ולבלות כמה שיותר המלצת השבוע:תעשו חיים... חיים רק פעם אחת.. מסר לפורום:

Tamar Lev

New member
../images/Emo197.gif אני

דוגמן השבוע: צ'ולי החתיך שלי :) דוגמנית השבוע: לירן אזואלוס.. מדהימה דבר טוב שקרה השבוע: האוכל שאחרי כיפור... דבר רע שקרה השבוע: לא קרה אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי שיר השבוע: שוטי הנבואה-פאנן בילוי השבוע: לא משהו מיוחד התחדשות השבוע: נעליים ממש ממש יפות פאדיחת השבוע: - סקופ השבוע: - משפט השבוע: "בכל פעם שאני מתאהבת בך מחדש..." תכניות לשבוע הבא: 3 שנים עם החבר:):) המלצת השבוע: מי שמחפש נעליים טובות וזולות שיקנה אצל הגרוזינים במדרחוב בירושלים! מסר לפורום: תשמרו על עצמכם .

L e n a K o n

New member
:]

דוגמן השבוע:אנחל בונני דוגמנית השבוע:נטלי,וכל בנות הפורוםם מדהימוווות דבר טוב שקרה השבוע:אחלה שבוע בסה"כ דבר רע שקרה השבוע:יום כיפור.,. אדם שעשה לך את השבוע:ידיד שיר השבוע:I HATE THIS PART-PCD בילוי השבוע:מסעדה התחדשות השבוע:ג'ינס חתייך פאדיחת השבוע:- סקופ השבוע:- משפט השבוע:- תכניות לשבוע הבא:הופעות המלצת השבוע:טיטאניק מסר לפורום:

הסיכום שליייי ... ../images/Emo13.gif

דוגמן השבוע:אורן תורג'מן דוגמנית השבוע: אולגנה קנדיס ונטלי דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי הכנה לקצונה, כיפור שעבר לי ממש בקלות, וסופסוף הבנתי כמה הגלגל עגול-והפעם זה לטובתי...חח :) דבר רע שקרה השבוע: לא זכור לי.. אדם שעשה לך את השבוע: המשפחה שלי, חברות שלי, ידידים שלי שיר השבוע: R.I.O.-When the sun comes down בילוי השבוע: מוצ"ש וחמישי פאבים עם חברות, אתמול בD&D התחדשות השבוע: איפור פאדיחת השבוע: אמרתי לחברות שלי משהו על הברמן בפאב ופתאום בזמן שאני מדברת המוזיקה פסקה... חח D: סקופ השבוע: - משפט השבוע: "את עם הצהוב, את מחפשת קשר רציני?" D: תכניות לשבוע הבא: חוזרת לבסיס- עושה חג בבית, ובתקווה לא לסגור את השבת הקרובה...חח המלצת השבוע: - מסר לפורום: הגלגל הוא עגול !!! :) סוג של תמונת פפראצי...חח

yulka303

New member
איזה שבוע../images/Emo13.gif

דוגמן השבוע:--- דוגמנית השבוע:--- דבר טוב שקרה השבוע:הייתי באילת,הצום עבר בקלות,אחלה יום שישי:) דבר רע שקרה השבוע:כלום כלום כלום אדם שעשה לך את השבוע:
שיר השבוע:t.i. feat. justin timberlake - dead and gone בילוי השבוע:א-י-ל-ת התחדשות השבוע:שמלה,חצאית ונעליים:) פאדיחת השבוע:הנפילות מהאבוב סקופ השבוע:אין כמו נסיעה לאילת עם החברות! משפט השבוע: תכניות לשבוע הבא:לעבוד ולנוח המלצת השבוע::) מסר לפורום:אין כמו חופשה העלו את תמונת השבוע שלכם סוף שבוע מעולה..

../images/Emo90.gif סיכום שבוע ../images/Emo90.gif

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: - דבר טוב שקרה השבוע: השלמתי עם החבר. וקצת חופש דבר רע שקרה השבוע: ריבים. ובי"ס אדם שעשה לך את השבוע: אמא ואחותי שיר השבוע: - בילוי השבוע: כלום בעיקר :\ סתם קצת בחוץ וטיול בכיפור התחדשות השבוע: נעליים מריפליי פאדיחת השבוע: :/ סקופ השבוע: לא בדיוק צמתי חח משפט השבוע: "את יודעת נתמסטל קצת ואז... כל מיני שטויות" תכניות לשבוע הבא: חופששששש, פסטיבל בראשית,לנסוע לבילו,ת"א,אולי ירושלים,תאוריה המלצת השבוע: - מסר לפורום: לא לריב סתם עם אנשים שאתם אוהבים

I Miss You3

New member
~יוצאת מהחור~ את מהממת!! ועוד משהו קטן...

מאיפה השמלה?!
אני מחפשת בול כזאת אני כבר מיואשת !

חחח תודה. היא מת"א בשנקין/אלנבי

יש המון המון חנויות של שמלות וכל מיני שטויות תעשי סיבוב שם בטוח תמצאי

יאפה דוּ

דוגמן השבוע- היה ונשאר אורן תורג'מן דוגמנית השבוע--- דבר טוב: העלו לכל הבנקאים (כולל אני ) את השכר!! דבר רע: יום כיפור- לא צמתי השנה אבל זה יום שאני לא אוהבת בלי קשר דבר טוב: צילומים בשישי בילוי השבוע: סרט- בנקוק מסוכנת (מומלץ!), ואלפנט התחדשות השבוע: מצלמת אולימפוס (זום 18-ענק!) פאדיחת השבוע: התקשרתי בטעות למישהי אחרת ואין לי מושג מי זאת והיא יודעת מי אני. סקופ השבוע: מה זה סקופ בכלל? מישהו מוכן להסביר לי? משפט השבוע: -- תכניות לשבוע הבא: סוכות איזה כיף יש חופש מהעבודה , לקנות נעלי ספורט המלצת השבוע: אם אתה מחפשים סרט טוב- בנקוק מסוכנת ממש טוב (לחובבי פעולה) + ניקולס קייג' חתיך מסר לפורום: תהנו מכל רגע

למעלה