סיכום שבועי

Adar Azulay

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
סרט השבוע:
שיר השבוע:
פאדיחת השבוע:
סקופ השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
מסר לפורום: העלו את תמונת השבוע שלכם
סוף שבוע מעולה.

Tamar Lev

New member
סיכום :)

דוגמן השבוע: החבר החתיך שלי דוגמנית השבוע: אליני המדהימההה! דבר טוב שקרה השבוע: הפסקתי לקחת את האנטיביוטיקה היום :):) דבר רע שקרה השבוע: לקחתי כל השבוע אנטיביוטיקה וזה עשה לי רע:\ סרט השבוע: "תלמידות השטן" הסרט הכי גרוע שראיתי בחיים! שיר השבוע: Britney spears - Womanizer פאדיחת השבוע: - סקופ השבוע:- המלצת השבוע: תנו חיוך הכל לטובה! :] ציטוט השבוע: "Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know" THRIVING IVORY - Angels on the Moon מסר לפורום: אוהבת אתכם!!!

לו נראיתי כמותך הייתי מעלה אך ורק תמונות

איכותיות, בטח לא תמונות מטושטשות מנייד של נוקיה. חשבי על זה. שנה טובה.

Tamar Lev

New member
תודה על המחמאה..

ואם תסתכל שירשור למטה העלתי תמונות איכותיות יותר

תמר, זה שאת מצטלמת מצוין ידוע לי כבר זמן רב,

ולכן הערתי את מה שהערתי. כדאי לך לשמור תמיד על רמה גבוהה. אני בטוח שלא חסרים צלמים טובים ששמחים לצלם אותך. ב ה צ ל ח ה

אוי נו באמת

זה כולה סיכום שבוע והיא לא חיבת להוכיח שום דבר לאף אחד לגביי איך שהיא נראת אז היא העלתה סתם תמונה לא באיכות.. אפשר לחשוב, מה זה מפריע...

Kewen

New member
התגובה הזאת

ממש לא במקום, אין צורך בתקיפה אישית, אם דעתה של מזריקה לא מוצאת חן בעיניך אפשר להגיב עליה באופ מכובד ובצורת דיון. תגובות מעליבות שמתייחסות באופן אישי הן ממש לא במקום. הסיבה היחידה שאני לא מוחקת היא כי חשוב לי להבהיר- כל אחד שיפגע במשתתף באופן אישי ולא מקצועי הודעותיו יימחקו ואם הדסבר יימשך הוא אף יורחק מהפורום. תודה על ההבנה

tzury

New member
לא יודע מי אתה אבל לפי התגובות באמת מומלץ שתא

מץ את הכינוי שלך ותעבור ייותר לפנטומימה. המילים לא באות לך בטוב.

tzury

New member
תמרי תעלי מטוטשות, תעלי מפלאפון, ממצלמה בשקל

העיקר שתמשיכי לעלות ולתת לנו לשזוף את העיניים באחת היפות.

kimi d

New member
סיכומממםםם=]

דוגמן השבוע: רן דנקר דוגמנית השבוע: ולריה שמחליפה את בר בקמפיין של אירית .. דבר טוב שקרה לי השבוע: מממ ממממ דבר רע שקרה לי השבוע: האודישן לתאטרון לא הלך כ"כ .. שיר השבוע: קרן פלס - פיז'ו 72 פאדיחת השבוע: עם המורה לכימיה המלצת השבוע: תהיו עצמכם =] ראש השנה בעזרת השם בריץ' עוד מישה מתכנן ללכת ?:) סופשבוע רגועעעעע [=

../images/Emo42.gif הסיכום שלי :)

דוגמן השבוע: אורן תורג'מן דוגמנית השבוע: ברור שאולגה קנדיס :) דבר טוב שקרה השבוע: עברתי מבד"קים, ככה שביום ראשון הבא (5.10) אני יוצאת לקורס קצינים !!! :) חוץ מזה דברים הלכו לי די טוב השבוע, בלי ע' הרע..חח דבר רע שקרה השבוע: אני עדיין לא מרגישה טוב, כבר שבוע שלישי ברצף... סרט השבוע: ממש לא היה לי זמן לראות סרטים..חח שיר השבוע: עברי לידר- "רק תבקש" פאדיחת השבוע: - סקופ השבוע: - המלצת השבוע: - ציטוט השבוע: "היא נולדה במכבי"... D: מסר לפורום: - שיהיה לכולם שבוע מדהים וחג שמח ! :) (התמונה היא עוד לפני הקארה..חח)

למעלה