סיכום שבועי

Jillian

New member
viva la banana

דבר טוב שקרה השבוע: סוף סוף נהגתי לבד! דבר רע שקרה השבוע: שבוע מחורבן האמת פאדיחת השבוע: לא הצלחתי לעשות חניה וחסמתי חצי כביש בילוי השבוע: אממ טיול נחמד עם חברות התחדשות השבוע: פיג'מות המלצת השבוע: Stray Cats - Stray Cat Strut שיר מגניב התכניות שלך לשבוע הבא: לסיים לצלם את הסרט!!!!!!!!!!!

Jillian

New member
3>

תודה רבה אגב, בדיוק לפני כמה ימים פירסמתי פוסט בבלוג שלי ויש שם את הציטוט מביג ליבובסקי http://i6.photobucket.com/albums/y226/monanoke/birthday/DSC_0126.jpg סרט גדול

Eden Cucci

New member
שבוע טוב :]

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: הגיע הסופ"ש דבר רע שקרה השבוע: שום דבר חוץ מזה שהוא נגמר חח פאדיחת השבוע: פייי מי זוכר בילוי השבוע: עזרא ובניו חחח התחדשות השבוע: שמלה ממוקה ושתי שמלות מפוקס :], חזיה חדשה לבגד ים סקופ השבוע: עזבו המלצת השבוע: אל תתעסקו יותר מדי באנשים אחרים, תחיו את החיים שלכם :] התכניות שלך לשבוע הבא: שפיים, ים, להיות כמה שפחות בבסיס :] ולהמשיך במסע הקניות שלי אחרי בגדי ים ושמלות יחיחי

beautyone1

New member
משהו חסר...

קצת לא ברור מהתמונה מה רצית להביע..כאילו משהו חסר בתמונה

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo203.gif

דוגמן השבוע: המותק שלי דוגמנית השבוע: צליל מהפורם אלין יאנוש ואולגה :] דבר טוב שקרה השבוע: המותק שלי הפתיע אותי בביקור 33> דבר רע שקרה השבוע: חרישה להסטוריה פאדיחת השבוע: אמממ סתם משהו כזה כזה חחח בילוי השבוע: יצאתי ליומולדת של ידיד וזה היה יותר כמו פגישת נוסטלגיה חח התחדשות השבוע: אמממ לא נראלי שיש סקופ השבוע: בקרוב :p חח המלצת השבוע: אל תפסיקו לחייך :] התכניות שלך לשבוע הבא: הנסיע לאהובי לסיים עם הבגרויות סוף סוף ולהתחיל תאוריה חחח והכי הכי חשוב היומולדת שלי!!!!! 6.7 אעאעאה ^^ חחח שבוע מעולה לכולם שיהיה בהצלחה בבגרויות למי שנשאר :] וסתם תמונה

kimi d

New member
סיכוםם =]

דוגמן השבוע: \ דוגמנית השבוע: אלין וצליל - שהצטלמו להפקה הכי ממהממתת שיש !! :) דבר טוב שקרה לי השבוע: לא קרה =\ דבר רע: היו הרבה לצעריייייי =\ פאדיחת השבוע: נתתי למישהי מכה כזאת מאחורה וחשבתי שזאת חסברה שלי חח והיא כמעט נתנה לי מכות. בילוי השבוע: יום שישי סקופ השבוע: חחחח מה ? המלצת השבוע: אל תסמכו על א=ף אחד!!! התכוניות שלי לשבוע הבא: מתחילה להדריך בקייטנה חחחח תמונת השבוע, סתם אחת מאתמול בלילה אני נהייתי כזאת לבנה אני חייבת שיזוף דחוףףףףףףףף אחלה שבוע :)

Aline In Chains

New member
גם אני=]

דבר טוב שקרה השבוע: צ'יקה בחמישי:) דבר רע שקרה השבוע: מצב רוח על הפנים. פאדיחת השבוע: אין כ"כ. בילוי השבוע: צ'יקה התחדשות השבוע: שימלה,גופיות,ג'ינס,ופלאנל:] סקופ השבוע: סקופ? המלצת השבוע: לישון? התכניות שלך לשבוע הבא: לסיים על הבגרויות+החבר בא.

yulka303

New member
../images/Emo68.gifהסיכום שלי

דוגמן השבוע:--- דוגמנית השבוע:--- דבר טוב שקרה השבוע:מסיבת סיום:)היה כייף בצורה מטורפת!! דבר רע שקרה השבוע:לא רוצה לסיים ביהס:( פאדיחת השבוע:לא הייתה לשמחתי חח בילוי השבוע:המסיבת סיום,מסיבת חוף שאחריה ולימודים לאזרחות
התחדשות השבוע:אהמ לא היה סקופ השבוע:אם אתם באמת רוצים להנות-אל תשתו המלצת השבוע::) התכניות שלך לשבוע הבא:לנסוע לת"א,לעבוד

למעלה