סיכום שבועי

kimi d

New member
כן, הולך להיות קר :(((((((((((((((

חבל, אני דווקא התלהבתי מהרעיון של הקיץ חח מה עם תמונה ?

../images/Emo148.gif סיכום השבוע שלי-אול../images/Emo148.gif

דוגמנ\ית השבוע:- צלמ\ת השבוע:- אדם שעשה לך את השבוע: אהמ, אחותי ואהובי. דבר טוב שקרה השבוע: טוב? להיות בבית כל השבוע? דבר רע שקרה השבוע: פספסתי מא צילומים הייתי חולה, דלקת עיניים מסריחה. וריב עם החבר אבל הכל טוב עכשיו משפט השבוע: "אפפפפ....צ'י" אחותי אומרת אפצי, אוחח לאכול אותה המלצת השבוע: אהמ לצאת להתעוורר בחוץ דבר שהתחדש אצלך השבוע :תיק ומלא חזיות :) בילוי השבוע: אהמ ים ים ים ים, וסתם שישי בכל מיני מקומות מסר לאומה: - ולסיכום,איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: חולה, מאוהב, מהר, משעמם, מיייאאששש,

Tamar Lev

New member
סיכום שלי..

דוגמנ\ית השבוע:החבר המדהים שלי... צלמ\ת השבוע: קרן רובין המלכה
אדם שעשה לך את השבוע: המשפחה שלי... סוף סוף לראות אותם.... :) דבר טוב שקרה השבוע: חזרתי הביתה אחרי הגדנ"ע דבר רע שקרה השבוע: מה לא? נהייתי חולה עם דלקת גרון ועוד כל מני משפט השבוע: "כןןן המפגרת (המפקדת)" המלצת השבוע: לא יודעת דבר שהתחדש אצלך השבוע : האמ... אין :\ בילוי השבוע: סתם אצל חברה מסר לאומה: תנו חיוך הכל לטובה ! :) ולסיכום,איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: מתיש - חרא - כואב - מצחיק ואין לי יותר

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי קצת באיחור

דוגמנ\ית השבוע: בר רפאלי ונטלי מהפורום ^^ צלמ\ת השבוע: קרן רובין אדם שעשה לך את השבוע: לילי ושרה :] דבר טוב שקרה השבוע: - דבר רע שקרה השבוע: בלבולי שכלל רצח! ויש מצב נקעתי את היד משפט השבוע: דניס:"מה קורה?" אני:" הכול טוב מה איתך?" דניס :"הכול סבבה איך המרגש?" אני :"עייפה" דניס:" זה לא חדש חח את תמיד עייפה" המלצת השבוע: תישנו המוןןןןן ואחרי עבודה אל תסתובבו עד 7 בבוקר חחח דבר שהתחדש אצלך השבוע : סתם כול מיני דברים בקטנע בילוי השבוע: גטרו (פאבצ'יק כזה) ואשקלון בפארק הלאומי היה מצחיק מסר לאומה: הלוואי והיינו יכולים לחיות בסרט! ולסיכום,איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: מבובל,מטיש,מעייף,מצחיק,קצפת ויש מצב נקע ביד :[ *אין לי תמונות חדשות בזדמנות הראשונה אני ישים*

L e n a K o n

New member
עונה../images/Emo210.gif

דוגמנ\ית השבוע:קרולינה קורקובה,ומהפורום קים,אלין ונטלי אתן פשוט מדהימות!! צלמ\ת השבוע:קרן רובין,דורון=] אדם שעשה לך את השבוע:חברה
דבר טוב שקרה השבוע:סמינר של יומיים דבר רע שקרה השבוע:אדם קרוב שאני אוהבת בבית חולים
משפט השבוע:"תחזיקי מעמד ואל תוותרי על מה שיכול להיות בינינו" המלצת השבוע:תאכלו
=] דבר שהתחדש אצלך השבוע :נעליים חדשות בילוי השבוע:יום הולדת של ידיד .. מסר לאומה:אל תשתכרו! ולסיכום,איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים:וואו,יותר מידי רגשות בשבוע אחד

יא תודה מאמי גם אני הייתי

צריכה להשים אותך בדוגמנית השבוע חח שכחתיי ... וכרגיל את מהממת

kimi d

New member
לננננננננננהההההההההההההה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

את יודעת שאני אוהבת אותך ? התגעגעתי [= אני מקווה שהיה לך כיף בסמינר .. דברי איתי מאמי

למעלה