סיכום שבועי

Adar Azulay

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

דוגמני\ת השבוע:
צלמ\ת השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית\סרט השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
ציטוט השבוע:
המלצת השבוע:
מסר לפורום: העלו את תמונת השבוע שלכם
שיהיה שבוע מצויין

kimi d

New member
מסכמת :=] :=]

דוגמנית השבוע: אלה מהדוגמניות. משהו טוב שקרה לי השבוע: ממ לא עולה לי לראש כרגע. משהו רע: נשבר לי השיער. מחר אני הולכת להסתפר קצר מאווווודדדדד שיר שחרשתי עליו: ליפול- של מאיה רוטמן. :) התחדשות השבוע: שרשרת מדהיממממממהה מדויה. הכי יפה שיש להם העונה תוכנית השבוע: טופ מודל מאכל השבוע: כמה שוקולד כמה חחחחחחחחח יצאת השבוע: בוא נגיד שהייתי במלא משחקי כדורגל השבוע. מה נהיה ממני ? חחח יאלה הפועל !
ציטוט השבוע: "לגבוהה מטר לגבוהה כל יום , תגבהה תצליח , תצליח תצליח תגבהה " חחחחחח המלצת השבוע: תהיו עצמכם ! תמונת השבוע: מאתמול, לא ספונטנית על הגג של חברה שלי :) זה מסביר את הקוק מנקות שאני כ"כ אוהבת לעשות .. חיחיח שבוע מצוייייייייייייייייייייייייייין

kimi d

New member
תודה ../images/Emo13.gif נמאס לי כבר מהשיער שלי....

הוא מלא כ"ככככ

kimi d

New member
חח מגנייייייייייייייב =]]

ועוד מי מדברת ! תודה מאמי

kimi d

New member
חחח תודה רבה :)

אבל תאמיני לי שלכל דבר יש יתרונות וחסרונות, לפעמים אני מרגישה כמו הענק מהענק וגנו ..

JOYE האחת

New member
../images/Emo23.gifסיכום שלי...../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מממממ..הסופ"ש היה הכי מדהים בעולם!כל הסופ"ש הייתי עם המושלם שלי ועם החברים שלי...פשוט נהנתי=))) משהו רע שקרה לך השבוע:לא היה...ועדיף שישאר ככה...! שיר שלא הפסקת לשמוע: של הראל מויאל החדש....ברח לי השם שלו.. התחדשות השבוע: דובי גדול מחבר שלי=) תוכנית\סרט השבוע: יומני הנסיכה מאכל השבוע: בטטההה....מתה על זההההההההה!! יציאת השבוע: אתמול למשכית...היה חשפן,משו הזוי אדם שעשה לך את השבוע: החבר המדהים שלי
ציטוט השבוע: "בלונדניות נהנות יותר!" המלצת השבוע: ----- מסר לפורום: תתאהבו ותאהבו כיאלו אין מחרררר..!!!בלי אהבה אין טעם לחיים
שיהיה לכולם שבוע מדהיםםםםםםםםם
מחר חוזרת לבסיס... ביום רביעי יש לי מומולדת..אל תשכחו אותי.. מואהההההההה

Rayu4ka

New member
חמודיייםםםםם =)))))

בלונדיניות נהנות יותר.. זה הסרט עם פמלה אנדסרון?! ובמספר.. צודקת לחלוטין ^^

עמי1986

New member
חמודיםםםםםםםםם!

מזל טוב ליומולדת.... אני לא יהיה פה להגיד לך אז אני אומר לך עכשיו... המון המון מזל טוב שתחזיקו המון זמן ביחד ושכל מה שתרצי יתגשם |נשיקות| |בלונים|

JOYE האחת

New member
תודה מאמי../images/Emo24.gif

תודה על האיחולים=))))))) והלוואי ובאמת נהיה המון זמן יחד..! שבוע טוב מאמי=)

שלי ../images/Emo13.gif

דוגמני\ת השבוע:אלסנדרה אמברוסיו פשוט הכי יפה בעולם
צלמ\ת השבוע:דורון משהו טוב שקרה לך השבוע:קניתי תנעליים שרציתי חחח.. ואממ כרגיל סוף שבוע עם אהובי
משהו רע שקרה לך השבוע:שום דבר
שיר שלא הפסקת לשמוע:הראל מויאל -לבדי התחדשות השבוע:מגף.. מנעלי מרקו
תוכנית\סרט השבוע:הדוגמניות.. השרדות.. הטופ מודל.. ובובות.. סרט אממ לא ראיתי השבוע מאכל השבוע:סלט יווני
יציאת השבוע:לטרבין בראשון
היה ממש ממש כיףף... אדם שעשה לך את השבוע:החבר המושלם שלי.. ואמי
אוהבת אותך המלצת השבוע:תתנחלו אצל החבר
תמונה מהיום

למעלה