הסיכום שלי..../images/Emo127.gif
חחח..היה נחמד באמת,אבל.. הייתי כל כך עייף שלא ראיתי ממטר ואחרי שנירדמתי בתוך סיר במטבח בצבא,אחרי על הריצפה על חצץ ואחרי באוטובוס בעמידה,הגעתי עייף והרגשתי שאני מתעפץ לכם שם מול הפרצוף (פאדיחה)..פשוט..כמו שאמרתי חזרתי ב3 בבוקר אתמול וקמתי מוקדם כדי להגיע בזמן... והיתי מוטרד במחשבות על משהו..אז..זה היה שילוב קטלני

אתם באמת אחלה של אנשים

בטח אחרי שהלכתי עומרצ' הרגיש כמו מלך האריות

והנה תראו מה השעה...ואני לא מגזים..התכוונתי ללכת לישון ישר..משהגעתי עד 9 היו לי מלא טלפונים (הפציצו אותי שוב) והייתי חייב לענות כי סיננתי מלא ביומיים האחרונים... בקיצור..עוד לא הלכתי לישון..ויש לי עוד מלא דברים לעשות שלא הספקתי.. הא...ועוד באים אלי חברים ב11 לראות את המשחק..נראה לי שאני אלך לישון ואשאיר להם מפתל או משהו.. סיכום על האנשים: שירה-מצחיקה מלאת חויות ותמיד תמיד אפילו אם יהיה פתאום שקט היא תמצא נושא דבר עליו..(זה יתרון גדול!באמת..הלוואי עליי) לולו-מצחיקה מאוד ועליזה ענבר-גם חמודה-הייתי בטוח שראיתי אותה פעם ואז..ניזכרתי שהיא ואני למדנו באותו תיכון... אפרת-אין ספק שסמיילי גנבה את ההצגה עם החיוך שלה..אני חושש שנידבקתי

ועכשיו לאלה שאני לא יודע איך קוראים להם... זאת שישבה לידי עם הפלאפון והדיבורית מצחיקה בטירוף..היא מזכירה לי את בת דודה שלי. זאת שישבה ליד עומרצ עם המשקפיים גם חמודה.. וזאת שישבה באמצע בין לולו לענבר(זאת שהיה לה טלפון ארוווווך)..כזאת מאמי,אבל באמת ... אני מקווה שלא שכחתי אף אחד.. בקיצור...היה ממש כיייייייייף לראות את כולכם...

אני מקווה שלמפגש הבא אני אבוא נורמלי..