סיכום מפגש

yavin

New member
אז מתי המפגש הבא? ../images/Emo6.gif מחר?

גמ מחר כניראה אני בעזריאלי

omer87

New member
לא נורא../images/Emo10.gif

נכון העכבר בצד ימין של המסך הוא דרך גרועה לשווק משהו? העכבר החדש של בזק

shiran4u

New member
ואם אני אומרת לכם

שבאחד החגים בחודש הבא עושים מפגש אתם תבואו??????? (חסר לכם אם התשובה שלילית!
) כי למפגש הזה לא יכולתי לבוא ואני יכולה רק בחגים

shiran4u

New member
שירות לאומי ../images/Emo46.gif

דרך אגב, איך הולך לך בצבא אורטל?

111שיר

New member
חחחחחחח ../images/Emo13.gif

רואים שהשירות הלאומי גוזל לך הרבה זמן
אני מתגייסת ביום ראשון

shiran4u

New member
תראי...

אני הצעתי שניפגש אחרי 9 בערב אבל... אוטובוסים רכבות וכאלה... וסליחה איבדתי כבר את תחושת הזמן
אין לי אותך במסנ או באייסי שלחי לי במסר :)

תיפלצת

New member
הסיכום שלי..../images/Emo127.gif

חחח..היה נחמד באמת,אבל.. הייתי כל כך עייף שלא ראיתי ממטר ואחרי שנירדמתי בתוך סיר במטבח בצבא,אחרי על הריצפה על חצץ ואחרי באוטובוס בעמידה,הגעתי עייף והרגשתי שאני מתעפץ לכם שם מול הפרצוף (פאדיחה)..פשוט..כמו שאמרתי חזרתי ב3 בבוקר אתמול וקמתי מוקדם כדי להגיע בזמן... והיתי מוטרד במחשבות על משהו..אז..זה היה שילוב קטלני:) אתם באמת אחלה של אנשים:) בטח אחרי שהלכתי עומרצ' הרגיש כמו מלך האריות:) והנה תראו מה השעה...ואני לא מגזים..התכוונתי ללכת לישון ישר..משהגעתי עד 9 היו לי מלא טלפונים (הפציצו אותי שוב) והייתי חייב לענות כי סיננתי מלא ביומיים האחרונים... בקיצור..עוד לא הלכתי לישון..ויש לי עוד מלא דברים לעשות שלא הספקתי.. הא...ועוד באים אלי חברים ב11 לראות את המשחק..נראה לי שאני אלך לישון ואשאיר להם מפתל או משהו.. סיכום על האנשים: שירה-מצחיקה מלאת חויות ותמיד תמיד אפילו אם יהיה פתאום שקט היא תמצא נושא דבר עליו..(זה יתרון גדול!באמת..הלוואי עליי) לולו-מצחיקה מאוד ועליזה ענבר-גם חמודה-הייתי בטוח שראיתי אותה פעם ואז..ניזכרתי שהיא ואני למדנו באותו תיכון... אפרת-אין ספק שסמיילי גנבה את ההצגה עם החיוך שלה..אני חושש שנידבקתי:) ועכשיו לאלה שאני לא יודע איך קוראים להם... זאת שישבה לידי עם הפלאפון והדיבורית מצחיקה בטירוף..היא מזכירה לי את בת דודה שלי. זאת שישבה ליד עומרצ עם המשקפיים גם חמודה.. וזאת שישבה באמצע בין לולו לענבר(זאת שהיה לה טלפון ארוווווך)..כזאת מאמי,אבל באמת ... אני מקווה שלא שכחתי אף אחד.. בקיצור...היה ממש כיייייייייף לראות את כולכם...:)אני מקווה שלמפגש הבא אני אבוא נורמלי..:)

omer87

New member
מלך האריות??? חחחח מה?????

לא נורא!!!! מבינים אותך!!! המון בהצלחה

the last anigma

New member
תרגום:

"זאת שישבה לידי עם הפלאפון" = לידיה "זאת שישבה ליד עומרצ עם המשקפיים" = אורלי "וזאת שישבה באמצע בין לולו לענבר" = נגה

shiran4u

New member
אה?

מי זו לידיה ומי זו נגה? כאילו בכינויים.. אני לא מכירה

הטלפון שלי נחשב ארוך ../images/Emo2.gif

באמת שלא שמתי לב.. חחח.. טוב, זה לא משנה, גם ככה עוד כמה חודשים אני קונה אחד חדש
ו.. תודה על המחמאה
באמת.

היה ממש ממש כיף ../images/Emo9.gif

זה התחיל בנסיעה הזויה ברכבת עם שחר... לא תאמינו איזה אנשים מוזרים נוסעים ברכבת
. הגענו לעזריאלי ב 3 וכבר היו שם עומר, אורלי, שירי ולידיה. יבין הגיע לאיזה שנייה וחצי, ואחר כך נעלם לו. אלון גם היה קצת, ואז הגיעו נגה וענבר. בשלב מסויים כולנו החלטנו שאנחנו רעבים, אז ישבנו ליד מק' (אויש הזוועה....) ואכלנו
. איכשהו השיחה הגיעה למקס ברנר (באשמת מי זה היה?!) ואז כולנו נתקפנו חשק עז לשוקולד... חחח אז הלכנו לחנות ממתקים לקנות שוקולד. ואז חזרנו לגג והצטלמנו והיה ממש משעשע. היינו שם עד איזה 7 ורבע ואז לשחר ולי הייתה רכבת אז התפזרנו לנו.. לסיכום היה ממש ממש נחמד
מתי המפגש הבא?!

shiran4u

New member
שמחה שנהנתם

ותסמני לך באחד החגים בחודש הבא --->> מפגש!
אני לא מוותרת לכם

Skaat Girl

New member
הסיכום שלי....

היה ממש ממש נחמד וכייף... כולכם ממש ממש חמודים
אממממ צילמנו קצת תמונות אני מקווה שהפעם ירשו לי להעלות אותן כי הן ממש טובות
אמממממממ זהו השוקולדים נורא טעימים דרך אגב חחחחחחחחחחחחחחחחח ואממממ זהו אין לי מה להגיד אתם אנשים הכי חמודים בעווווווווווווולם
נ.ב-שירי עופי לדגמן כבר

למעלה