סיכום מפגש

yavin

New member
../images/Emo41.gifסיכום מפגש ../images/Emo70.gif

חה הקדמתי.

yavin

New member
מממממ

סתם יש לי מצב רוח אין לי מה לסכם הייתי רק 5 דקות שם

keren007

New member
לא הלכתי]:

סיימתי לעבוד מאוחר והייתי כבר עייפה מתה ולא יכולתי לעמוד יותר (את האמת זה בגלל שהנעליים שלי קטנות עלי וזה קשה :<) קיצר התעצלתי ליסוע לת"א מהעייפות :|

omer87

New member
למה הלכת ????

היינו שם עד רבע לשמונה ככה......... או ליתר דיוק הייתי עם שירה עד 19:51 ברציף
היה אחלה של מפגש.... חבל שלא באתם!!!! וחבל שלא באתי למפגש הקודם(מממ טירונות) אז שיהיה לכם לילה טוב!!!! ולא להעלות את התמונות שלי!!!!!!!!!!!!!! זה לא יגמר בטוב ויש סיבה די מוצדקת!!!!!!!! אההה אההה..... ואכלנו שוקולד

yavin

New member
שמח שנהנתם =]

הציעו משהו אחר שדי סקרן אותי וגם קצת לא התחברתי [בעבע יום מוזר]

light angel

New member
../images/Emo6.gif

מה אתה פותח סיכום מפגש, אתה היית לדקה ורבע! אתה זה בכלל חלק הזוי במפגש הזה, בחיי
אוקי, אז, סיכום. באתי לגג, בהתחלה היו רק שירי ועומר. דיברנו קצת [לקחתי רשימת חפצים לגיוס מריקושט, הא הא! עברנו עליה עד שעוד אנשים באו]. אחר כך באה לידיה, שחר ואפרת. קצת אחר כך הופיע יבין עם בחורה לא מזוהה, ישב בצד שניה וחצי ואז שניהם הלכו (
). בינתיים התחלנו להיזכר בימי בית הספר העליזים, מגמות, צחוקים עם החברים וכו'. קשקשנו ככה עד שבאה נגה, ואחר כך ענבר. בשלב מסוים נעשינו רעבים, אז הלכנו למקדונלדס. בין שיחות על חברים לשיחות על הצבא, הגענו איכשהו לדבר על מקס ברנר. אחרי כמה דקות של שיחות על פיצות השוקולד שמוכרים שם, לידיה נשברה והחליטה שהיא רוצה שוקולד
אם כן, הלכנו כולנו לחנות ממתקים ומילאנו שקיות שוקולדים להנאתנו [תמונות עם השקיות יועלו לפורום אחרי שנדון בעניין בקומונה הסגורה שלנו
]. אחר כך עלינו שוב לגג, הצטלמנו, ריכלנו על חברי הפורום (הא הא
), ומבלי לשים לב השעה כבר היתה שבע וחצי והרכבת לצפון עמדה לצאת לדרכה. בשלב זה נפרדנו כולנו וחזרנו הביתה עייפים אך מרוצים
היה ממש כיף, מי שלא בא הפסיד! ערב נעים ונתראה במפגש הבא

הקלוריות משוקולדים

הכל הולך על מצפון של נוגה....היא התחילה עם הכל. בנוסף יש לי בחילה עכשיו מהם
ד''א מתי כבא הספקת להגיע אני הגעתי הביתה רק עכשיו!!!!

light angel

New member
לי עוד נשארו ../images/Emo6.gif

אני הולכת לחגוג עליהם הלילה
הגעתי באוטובוס לבת ים, הוא הגיע ממש מהר, כמה דקות אחרי שבאתי. הגעתי הביתה בערך בשמונה.

light angel

New member
אה, משהו ששכחתי ../images/Emo4.gif

גם אלון בא באמצע, כשישבנו על הגג בפעם הראשונה, והלך קצת אחרי שהגענו למקדונלדס. אבל הוא הפסיד את כל הכיף- האוכל, השוקולדים, הצילומים, הרכילויות וכו'
(אלון, אל תתבאס, בפעם הבאה פשוט תישאר עד הסוף!
)

בבקשה אל תשימו את התמונה שלי עם

ענבר. באמת שיצאתי שם נורא
למרות שענבר יצאה ממש מותק

למעלה