סיכום ההופעה בלבונטין

בת 1986

New member
כנסו../images/Emo70.gif כנסו../images/Emo70.gif כנסו../images/Emo70.gif

טוב, עכשיו צאו
סתם,נו פשוט רציתי לעשות סיכום אבל נסתפק השבוע בשרשור של חודש ינואר..
טוב?!? אז במקום זה.................. שרשור חוויות מההופעה יא חצופייייייייייייייייייייייייייים
איך היה?!? ספרו, ספרו, שרשרו חוויות ותמונות
יאללה ביי

מחר../images/Emo70.gif אה.. צריך לשנום במים../images/Emo19.gif

לא לא לא לא ... ג'נגו היה קצת חולה וממהר אבל היה אחלה.. ירמי היה חמוד וגם יונתן היה.. וזהו שאר חפירה מחר

mazalika7

New member
היה ממש כיף../images/Emo70.gif

אני וטוהר, הגענו ממש מאוחר. שמענו רק 4 שירים אחרונים
. אבל בכל זאת היה ממש כיף!! ג'נגו היה חולה.. שירגיש טוב בעז"ה
. הגר, נבהלה ממני
, כולי רוקדת ומשתגעת, והיא ממש נבהלה! הגר, זה הזמן להגיד: אני לא משוגעת! מבטיחה!
. סתם, אני יודעת שאת לא חושבת ככה. [מגלגל עיינים של המסנג'ר]
. בקיצור, היה נחמד. ירמי הזה כזה סטלן!!!! הוא הרג אותי אתמול! "אני מכיר אותך!!" "את מנתניה נכון?!?!"
הוא הרג אותי!!!!
והיה כיף לראות את, שחר
אתי
ליל
הגר
טוהר
. אין עלייכן!!!!

tohar6

New member
מזל אהובתי../images/Emo23.gif

צודקת, למרות שרצנו כמו חיות בגשם כדי להספיק להופעה והספקנו רק ל4 שירים הייה אדירררר
ואפשר גם להוסיפ ולומר שאחת הסיבות לזה שאיחרנו זה שדפקנו אצלך בבית שניצלים וצ'יפס והייה ממש טעים
חחחחח

mazalika7

New member
../images/Emo6.gif כן אהה!!

רק לנו זה יכול לקרות! אין מה לעשות. לא נורא, אבל בכל זאת היה ממש כיף! והגשם הזה
שונאת אותו!!!!
אוהבת אותךךךךך

tohar6

New member
אמרתי לך..

או שיהיה גשם מפחידדדד יענו שישטופ אותנו או שלא יהיה בכלל.. איזה טיפות נאחסיות היווווו...מעצבנות כאלה.. חחחח
העיקר שהגענו והגענו רטובות

shahar1989

New member
היה מגניב../images/Emo3.gif

אחרי המון סיבוכים, עצבים, לחץ ["תשתחררו קצת יא לחוצות יותר מטמפון.."] אתי ואני הגענו 2 דקות לפני שכרמית [מהמופעה הפותח] עלתה לבמה.. אמרנו שלום למי שצריך והתמקמנו. כמרית טובה, וכמוהו כולנו יודעים שגם עמיר.. הוה חולה קצת..[אז תאחלו לו החלמה מהירה] אבל זה לא הפריע לי להנות.. ההופעה הייתה בסימן "שונאים פייסבוק אוהבים מייספיס, לא לעשן סיגריות, לעשן סמים!" היה מבדר קצת.. כמו תמיד אנשים צעקו שטויות מהקהל.. כמו תמיד לעמיר היה מה לענות חזרה [
] ו... מבדר אתם יודעים.. בנות, היה כייף לראות אתכן, בחיי שהתגעגעתי ו.. זהו, מגניב.. אה.. ליל, טוהר.... חחח אמרתי לך שאתן לא תמותו בנסיעה הזאת
הנהגות על לא עבדה בנסיעה חזרה הביתה..
היי, אבל אתי יכולה להעיד שאני כן בסדר
ו... ברגע זה אני נאלצת להגיד לכם שלהופעה הבאה כנראה שאני לא אגיע, יום שלישי זה בהחלט לא מתאים לי, לצערי.. אבל אני עוד אבדוק את זה. פפף
מי מופיע באמצע שבוע מי?? לא נורא, אבל אח"כ מזל, אל תגידי שהגר ואני מפחידות אותך
אה.. תמונות אוטוטו... אני אבקש מאח שלי שישים לי אותן בתיקיית שיתוף ואז אני אעלה אותן

mazalika7

New member
../images/Emo6.gif, אני אמרתי, שהגר נבהלה ממני.

טוב, נו, גם אני מכן, קצת..
כפרעלייכן!
היה אדיר!!!

tohar6

New member
ברור שלא נמות..

הודעת מראש שחייב לדבר איתך ולהעסיק אותך בנסיעה או שאחרת תירדמי על ההגה.. חחחחח אז ליל לקחה את המשימה על עצמה, וביצעה אותה בצורה הטובה ביותר

ססילייה

New member
אני רוצה לציין,

שלמרות שהיה לי קר והייתי מספיק מטומטמת כדי להגיע עם גופיה[
] ושהגר ואני התעכבנו בגלל האקס שלי [
] ושג'נגו היה חולה.. נהנתי מ מ ש ! !
במיוחד כשהיה את
הרגשתי בעננים ממש :) הסאונד היה מדהים פשוט, והשירים..אוח.
נהנתי כל כך. אתי שידלה אותי לצלם בידיוק כשהתחיל
ולא יכולתי לרקוד. ואחר כך היא שילמה בזה שהיא הכינה לי סנדויץ באמצע הלילה....

mazalika7

New member
כלכך אוהבת אותך!../images/Emo99.gif

את לא מבינה, איך, הייתי מאושרת שאמרת לי שאת יוצאת! את לא מבינה! עשית לי את השנה!!!
אוהבת המוןןןן

תורי אה? ../images/Emo18.gif

חלק ראשון: הנסיעה למזל
וללבונטין עם שחר גל נהגת על
בוקר חורפי נעים אני ומזל מתכננות בטלפון מתי אני באה ואיך נעשה את זה שזה יצא באותו זמן שהיא חוזרת מהבסיס.. עד פה הכל בסדר.. הכל תוכנן.. יצאתי לדרך.. בדרך דיברתי עם מזל והיא אמרה :"תקשיבי אני אתעכב קצת בבסיס אני אצא ב-4.. סבבה... הסתובבתי לי שעה+ בעפולה.. השעה 4 מתקשרת למזל.. מזל:"את שומעת רוצים להשאיר אותי שבת אבל אני אטפל בזה אני ידבר איתך כשאדע" ניתוק
פה עלה לי הדם המרוקאי לראש...(לא לא התעצבנתי.. אבל מי שהספיק להכיר אותי.. [יש מי שיעיד] אני הטיפוס הכי לחוץ בעולם!!) עכשיו אם מזל לא יוצאת.. איפה אני וטוהר נישן?? אוקיי טלפון לשחר.. לא עונה.. טלפון להגר... לא עונה.. שוב טלפון להגר.. עונה.. תגידי את באה? הגר: לא יודעת לא בטוח.. שחר חוזרת אליי.. לא יודעת סיפרתי לה על כל הלחץ והבלאגן ועל זה שאני דואגת לטוהר שבטח יצאה ממצפה לבדה
כפרעלייה! ושחר אמרה שהיא חושבת שהיא תבוא.. ותצטרך לקחת רק אחת (בלי בנות בבאגז') אה.. נחזור אליי.. אני דיברתי עם מזל ומזל אמרה שאחותה בבית דיברתי איתה ונסעתי למזל.. אני באוטובוס.. מזל מתקשרת.. "אני בדרך"!! יאיאי מעולה.. 2 דק אח"כ ליל " אני יוצאת שבת אני באה" רצה ברכבת
התחלתי להרגע.. דברים מסתדרים..
הגעתי למזל ישבתי עם רעות המדהימה!!
שגנבה לי חצי טלפון בבלוטוס.. טוהר מתקשרת. "אתי הגעתי לתחנה מרכזית מוקדם מה אני יעשה..? לא סיימה את המשפט צעקה אמהלה!! וניתקה!! [אתם במתח אה??] אני הייתי בטוחה ששמעתי את מזל.. התקשרתי לטוהר ומסתבר שהן נפגשו בתחנה מרכזית.. אז טוהר חזרה עם מזל לנתניה.. שחר הגיעה למזל.. וטוהר ומזל עוד לא הגיעו.. אני ישבתי עם שחר באוטו (חפרנו מלא) חיכנו עוד קצת למזל וטוהר שיגיעו כדי לסגור עניינים.. מי נוסע ומתי ועם מי .. בקיצור הוחלט שהן עולות להתארגן ואני ושחר נוסעות... כמובן שנסיעה בלי הדיסק של כפיר באוטו של שחר זאת לא נסיעה.. אז כן.. שמענו כפיר.. ושחר ניתחה לי את הפחד נעלם ואמרה משפט מצחיק על
שהיא חייבת להיזכר בו
בדרך גם דיברנו עם הגר וליל שהיו (התייבשו אממ הגר חח בעזריאלי
) וזירזנו אותן לבוא זהו לבונטין הגענו
!! סוף סוף אני ושחר נרגענו שחר הצליחה לחנות ונכנסנו ללבונטין
שחר גל נהגת על
בחנייה לא משו אה
המשך יבוא...

המשך../images/Emo13.gif

חלק שני: שמתי לב שלא ניקדתי ופיסקתי כמו שצריך..(אני עייפה וזה.. תנסו להבין
אני אשתדל להיות ברורה עכשיו) ההופעה...
נכנסנו ללבונטין אמרנו שלום לג'נגו.. עמדנו בצד.. התקשרתי לזרז את מזל וטוהר.. שמאחרות.. ואז חזרתי לשחר והיא אמרה שיונתן פה.. והתביישתי ללכת להגיד שלום כי כבר התחילה ההופעה של כרמית מרום שכ"כ רציתי שתשיר עוד שירים.. כי מזל וטוהר מאחרות היא שרה 3 שירים וג'נגו עלה.. פתח עם "לילה" ובאמצע השיר הגר וליל הגיעו אז נרגעתי קצת... אבל כל ההופעה הייתי מבואסת מזה שטוהר ומזל מפספסות אז לא הצלחתי להנות כמו שאני רגילה.. ברור שנהנתי .. אבל היה הרבה יותר כיף אם כולן היו.. ג'נגו היה חולה
ונראה לי שבגלל זה היה יותר גיטרות.. או שסתם הוא החליט לפנק
צילמתי את כלללל "לנשום במים" היה ביצוע אדיר!!! עם קצת זיוף קל (נו הוא חולה.. השתעל הרבה) לא הספקתי לעשות וידיאו ל"בואי הביתה" והסתכלתי על יונתן כל השיר.. כי הוא היה כל כך חסר בשיר הזה.. היה את "לב" "כמו פעם" "משהו זר" "היא לא חושבת עליי" ..ולא עולה לי את השאר כרגע.. לא היה דמעה
ושכחתי לקחת את הפלייליסט.. והתבאסתי נורא!! אה וגם מתחת להרים.. ציטוטים נבחרים:" אל תעשנו סיגריות.. תעשנו סמים" " זה הזמן להגיד...אני שונא את הפייסבוק!! " הכי טוב מייספייס
את סיום ההופעה אמשיך בחלק ה-3 אני חייבת לעוף!!!!!

shahar1989

New member
קרוב מידי!!

נו, אבל רק החנייה לא משהו
בסוף אבל היא יצאה מושלמת.. רק חבל שבהתחלה כמעט הרסתי למישהו את האוטו

למעלה