סיכום ההופעה בלבונטין

האגוש

New member
מושלמת!! ../images/Emo99.gif

תמונות מעולות וזה הזמן להגיד *לך* כל הכבודדדדדדדד!!

האגוש

New member
הסיכום שלי יהיה קצר ../images/Emo3.gif

הופעה ראשונה שלי של עמיר!!
והיה ממש כיף, למרות שהוא היה חולה.
אני ממשממש אוהבת את השירים שלו, והוא מוכשר על
וגיטריסט על, שאת זה לא כזה ידעתי עד אתמול. בנות, היה לי כיף איתכן, ופעם הבאה נקווה שתהיה הופעה יותר ארוכה ונעשה עוד דברים
חח. בקיצור, היה טוב.
ותמונות שצילמתי, באלבום שהוספתי לפייסבוק: http://www.facebook.com/album.php?aid=10239&l=51b55&id=629139839 שבת שלום
הגר

האגוש

New member
אה, ו3 מסקנות של ההופעה:

"תעשנו סמים, לא סיגריות!"
"זה הזמן להודות, אני שונא פייסבוק. מייספייס זה הדבר האמיתי!"
אנשים, צריך ללמוד לנשום במים.... "לאאאאאאאא, לאאאאאאא, לאאאאאאא, לאאאאאאאא"

O f r i s h

New member
וכי אני צריכה להיות מיוחדדדדדת../images/Emo41.gif

ההופעה של אביבבבבב
זה אחד המושלמים! בחיי! ואוו, כאילו, עאעאXD הוא חפר, הוא ממש מתחרה בעברי עם הפנינים שלוXD הוא חמוד בטירוף
ואוו, השירים, האקוסטיקה, מיטלמן, הכלללללל
ומעט פנינים:
"פעם רבתי עם אמא שלי ריב רציני, ואז נזכרתי... שאני גר אצלהX: אז הלכתי לבית קפה למטה והתחלתי עם מלצרית... כדי שאני אוכל לישון אצלה...XD"
"פעם הייתה לי חברה פולניה... ואמא שלה... אמאאאא איזה פולניהXD.. אפרופו פולנים... גם אני פולני אבל.. גם רבע עיראקי רבע רוסי ורבע.. הממ.. *שעה חושב* לא זוכרX:"
"כשדילן נולד... הייתי המון בביתחולים, איכילוב... ולא יכולתי יותר, אז לקחתי סקייטבורד והתחלתי לנסוע בתוך הקניון שליד. לא הפסקתי ליפול ולהתקע באנשים... ורק אז הבנתי, שאני בעצם בעצמי ילדXD"
"בידיוק השבוע, אני מצלם איזה תוכנית לעובדה... אילנה דיין הזאת, מזה מלחיצהO: כולה "אביב גפן. עובדה" " והוא עשה את זה בקול של אילנה דיין כזהX: אחד המצחיקים
ואוו, היו המוןהמון דברים קורעיםO: הוא אפילו אמר, שיש לו תמיד יום אחד בחודש שהוא שמח בו, וזה היה אתמול
בקיצצצצור. באמת ששווה כל שקל:] תלכותלכותלכו!!!!111#$^#$*$^) חפרתי

O f r i s h

New member
ואייי שכחתיייי!114@#%

עוד 2 פנינים
"בבית, היינו מעשנים... סמים קלים כאלו.. אתם יודעים... יחד עם אבאXD ותמיד היה לנו בבית קופסא שכתוב עליה "סמים קלים" יום אחד... היה תורי לארח את הכיתה שלי בבית... ואבא שלי שכח להסתיר את הקופסא... מאז, היחסים שלי עם המורה היו... איך נגיד... לא משהו"XD
*מדבר על זוגיות ושני וזה* "רגע, אם אנחנו פה, בואו נפתח את זה, זוגיות זה חרא. אתה סתם מרגיש מחויב, תמיד אצל זוגות רשום על הדלת "כאן גרים בכייף..." ואני אומר, למה לגור בכייף שאפשר להתגרש?!"XDDDD אין עליו, פשוט אין

tohar6

New member
איזה כיפ הייהההה...!!../images/Emo23.gif

נהנתי כ"כ כ"כ אני אחפור עוד בהמשך מחרררר.. כי אני חייבת ללכת.. ואתי תעלי תתמונות שלנוווווווווווווו... וגם תתמונות עם ירמי הסטלההה הזה

ממשיכה מפה../images/Emo26.gif

חלק 3 סיום ההופעה
אז מזל וטוהר הגיעו ל4 שירים אחרונים ול1000 שקל אחרונים השתוללנו קצת התחלתי להתמסטל (טבעי!! אני היי בנטורל!!) כי פתאום נרגעתי כולם הגיעו והכל בסדר.. אז ג'נגו היה צריך ללכת וסילקו אותנו מהלבונטין.. אז ביקשנו תמונה מהירה עם ג'נגו כדי שלא נעכב אותו.. אז אני וטוהר וגם ירמי שהיה ליד.. הצטרף כי ביקשתי וג'נגו קרא לו.. אז זאת התמונה
(הספקנו שחר
) יצאנו החוצה.. ובחוץ שחר והגר ומזל וליל חיכו... גם ירמי היה בחוץ ומזל דיברה איתו.. כי הוא הצביע עליה ואמר שהיא מוכרת לו ושהיא מנתניה ( אחרי אסקוט איך היה אפשר לשכוח אותך
אז דיברנו קצת עם ירמי והצטלמנו עוד תמונה בחוץ |תכף מעלה| כולם הלכו.. ואז שחר לקחה את ליל וטוהר ואני מזל והגר הלכנו למונית.. המשך בחלק ה-4

tohar6

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה תמונה גרועההההה חחח

mazalika7

New member
../images/Emo6.gif כן אה! חצופות../images/Emo70.gif

, סתם!! כפרעלייכן! אתן תמיד מוזמנות להידחף לתמונה שלי ושל שחר
. [לא!!!!
)

למעלה