סיכום ההופעה בלבונטין

חלק אחרון../images/Emo13.gif

חלק 4 המונית...
אז יצאנו לכיוון המונית.. בדרך הגר סיפרה לנו סיפורים משעשעים, מזל דיגמנה מעבר חצייה ואני היי בנטורל.. נכנסנו לקנות מים אפרסק.. והייי מה מצאנו?? ממתקיייים!!
אז העמסנו שקית הפתעה והמשכנו למונית אני הגר ומזל עלינו למונית.. כאשר יושב שם לכאורה בן אדם נחמד.. אוי חפרנו והרבה.. והגר לפני שירדה.. אמרה מסכן כמה רעש אנחנו עושות.. והוא אמר כן מהבוקר חופרים לי [חצוף] ומזל בנחמדותה פתחה את השקית ממתקים ונתנה לו.. הגר ירדה ואני ומזל המשכנו לחפור.. הבן אדם המעצבן התחיל להיות ממש לא נחמד אחרי שחיסל לנו את הפיצות והבננות שהיו ואמר אם אפשר להנמיך אותנו
ל א ל א לא .. אהה איך שכחתי את הגר.. שכל מקום שהלכנו בו.. אמרה לכל מה שזז שצריך לנשום במים... למוכר בחנות ממתקים לנהג מונית.. לאיש המעצבן.. וכו...כפרעלייך תראי מה יש לי בשבילך (בשביל כולם
) http://www.youtube.com/watch?v=Y6qI6XoTeW0
לנשום במים!! הגענו לבית של מזל הכנתי לליל סנדויץ'
ישבנו קצת בתוך מאפרה.. ונישנשנו ממתקים .. אה כן שחכנו להצטלם עם הממתקים.. אז צילמתי אותם בבית
סוכריות מייספייס וכוכבים לליל

shahar1989

New member
יווווו

אוקיי תודה רבה אתי, על הסיקור של כל הערב הזה, על תמונות, על הסירטון ועל כמות נכבדה של צחוק שלא יוצאת ממני, גלעד קורע אותי עם כל תהנועות שלו. קורעעע!! באמצע הההופעה הגר עושה לי "תראי אותו.." והוא ישב עם פרצוף הכי מצחי שראיתי בחייייייייייייים שלייייי!!!!!!

והחלק של ליל../images/Emo99.gif

אז עליתי לישון עם ליל.. היא ויתרה לי על הקיר יאיאי
נרדמנו בשניה! קמנו בבוקר .. להתארגן ללכת הבייתה והבנו ששתינו חלמנו מלא חלומות.. כנראה שישנו ממש טוב! אני בדיוק מסדרת את התיק.. כאשר בני (החתול המעצבן של מזל) מסתכל עליי ואני אומרת לו לך.. הוא לא הלך.. הסתכל בפרצוף זדוני ..שרט אותי וברח!! יצא לי דם והערתי את ליל לקום מהר.. אז מה.. שלא נצטלם? אז עשינו כמה תמונות והנה אחת משעשעת
וזהו .. הגענו הביתה השלום אחרי ימים מפרחים של לחץ (שלי בכל אופן) גילתי שאני נלחצת מזה שמזל רגועה.. אז מזל.. זה באשמתך!!

ושכחתי להעלות את לב../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

אוקיי.. זה לא ממש מההתחלה.. זה שנייה אחרי.. כי זה היה אחרי ה-5 דקות של " לנשום במים" וליל עמדה ליידי ורצתה את " לב" התחלתי לצלם והעברתי לה כי לא יכולתי להחזיק את היד אחרי 5 דק' באוויר.. אז העברתי לה.. והיא צילמה קצת רצפה.. תסלחו לה
http://www.youtube.com/watch?v=ZsbR46ts3BU

tohar6

New member
נרדמתם בשנייה?!

רק חבל שמכל הדיבורים שלכן אני ומזל לא נירדמנו בשנייה... כמה דיברתםםםם.. אווו..!!! בלי להתחשב בעובדה שבחדר הסמוך ישן בן אדם שצריך לקום ב5
חחחח סתם

mazalika7

New member
אתי, אני אגיב לך פה...

אין לי כח עכשיו להגיב לכל הודעה בנפרד
. הרגת אותי מצחוק!!!!!!!!!
אני מתה על ה"חפירות" שלך!!!! אין על זה! היה באמת מצחיק באותו יום! חייבים עוד חודש שוב פעם! מתה עלייך! ועל כולכן!!!!!
אהה.. תודה על התמונות. תעלי את כולן! יש עוד מלא!!!

וואיי נשמע שהיה לכולכן ממש ממש כייף ../images/Emo9.gif

שמחה שנהנתן
מקווהמ לבוא בפעם הבאה :)

tohar6

New member
גמאני אגיב פה, בקצרה../images/Emo13.gif

הייה באמת ממש כיפ, נהנתי עם כולכן כ"כ.. מזל תודה על האירוחחחח אין עלייך.. באמת מספר1 את
אתי כפרעלייךךךך קודם כל הסיכום שלך גורם לי לא לרצות לסכם, פשוט סיכמת הכל ובדיוקקק.. חחח את אלופה.. והממתקים שפינקת אותו במפתיע בלילה... אוהבת אותךךךךך
וכל התמונותתתת המון המון תודה... *ירמי סטלה* שחר, ליל, הגר הייה כיפ איתכן.. שחר הנהגת שודים של הפורום
עוד חודש בעזרת השם שובבבב..!! ולא לשכוח שעשינו פאדיחות ואנחנו אלו שסיפרתי לירמי על זה שיש לאספ הופעה עכשיו בהרצליה והוא לא הזמין אותו חחחחחחחחח

../images/Emo126.gif וואו. פשוט וואו.

נשמע שהיה כלכך טוב! ואני מקווה לבוא פעם הבאה, כי... נשמע שממש נהניתן!!!

למעלה