א אשה שמחלקת ממתקים New member 6/1/08 #88 ועוד משהו קטן. עצומה בפייסבוק ../images/Emo3.gifבנושא ../images/Emo26.gif חחח פייסבוק
ב בת 1986 New member 6/1/08 #90 שמחה שנהנתן../images/Emo24.gif איזה יפות כולכן איזה כיף לכן שנהנתן איזה יום שמח לי היום איזה
א אשה שמחלקת ממתקים New member 6/1/08 #91 זהו.. אוהבתותכם פורום ג'נגו../images/Emo23.gif לא יפה שעשיתם לי קרניים לא שמתי לב שחר.. תחייכי כמה פרצופים עשית??? שלא יחשבו שיש לך עוויתות (רשמתי נכון?[מרגישה מפגרת]) וכאלו.. הכי כיף שכולכם באתם!!! שחר ליל טוהר הגר ומזל כפרעלייך תודה רבה על האירוח.. על המסיבת פיגמות ועל החצי סנדוויץ אבוקדו!!
זהו.. אוהבתותכם פורום ג'נגו../images/Emo23.gif לא יפה שעשיתם לי קרניים לא שמתי לב שחר.. תחייכי כמה פרצופים עשית??? שלא יחשבו שיש לך עוויתות (רשמתי נכון?[מרגישה מפגרת]) וכאלו.. הכי כיף שכולכם באתם!!! שחר ליל טוהר הגר ומזל כפרעלייך תודה רבה על האירוח.. על המסיבת פיגמות ועל החצי סנדוויץ אבוקדו!!
E EVGIRL New member 7/1/08 #95 שמחהה שנהנתןןןןן../images/Emo24.gif סורי שאני לא נכנסת הרבה...פשוט יש לי לחץ מטורף. תזכרו שאני אוהבת את כולכםםםם כולכךךךךךךךךךךךך ומתגעגעת המון!!!
שמחהה שנהנתןןןןן../images/Emo24.gif סורי שאני לא נכנסת הרבה...פשוט יש לי לחץ מטורף. תזכרו שאני אוהבת את כולכםםםם כולכךךךךךךךךךךךך ומתגעגעת המון!!!