סטארגייט SG1 פרק ...1X19 There but for

ala40

New member
מעבר הבין מימדי מקיף אותנו מ11 כיוונים

הידעתם!!!!

Gilliana

New member
הם לא יכלו לבוא מהמציאות החלופית

המתקן בהר שאיין יחד עם הסטארגייט במציאות החלופית, הושמד.

shaysn

New member
לא רק.

סמנתה אמרה שהם לא מצאו את המראה על P3R-233 ביקום המקביל שלהם.

shaysn

New member
תיקון.

מצד שני, כנראה המראה הובאה לשם אחרי הביקור של קבוצת ס"ג ב P3R-233. (ביקום המקביל).

subatoi

New member
זה קטע שלא היה ברור לי.

הם אומרים במפורש שהם לא מצאו מראה במציאות שלהם. אז איך דניאל בסוף הפרק נוסע לאותו כוכב ומוצא שם את המראה? מי יסביר לי מה פספסתי שם?

GoldenEye2015

New member
כמו שאני מבין

המכשיר עצמו היה שם, אבל הוא לא פעל והיה נראה אטום,לא מראה, כמו שהיה לפני שדניאל נגע בשלט. נראה לי שבמציאות הזו הם לא מצאו את השלט ולכן ה"מראה" לא עשתה כלום.

subatoi

New member
אחחחחח... עולמות מקבילים זה מוי כיף!

מה יש לומר? עולמות מקבילים זה תמיד כיף. למרות שחלק מהדבים תמיד חוזרים על עצמם ומתחילים להיות קלישאתיים מרוב פרקים כאלה בכל מיני סדרות, אי אפשר בלעדיהם. כל מיני דברים קטנים ששונים, וחילופי תפקידים (מה המונד עשה, או מה ג'ק עשה, שהם התחלפו בדרגות ובתפקידים?). וזו הזדמנות כ"כ כיפית לכותבים להתפרע ולשנות כל מה שבא להם. ולהרוג את הדמויות, כמובן! ולדברים נקודתיים: 1. כשקתרין התפלאה לפני כמה פרקים שהפרויקט עובד ולא סיפרו לה, תהיתי (אני חושב) איך היה אם היא היתה מעורבת. והנה היא היתה. וזה היה מגניב לראות שהכניסו אותה, אזרחית שלא קשורה לכלום ביקום שלנו, להיות חלק מהתכנית, וחלק שעובד, לא סתם קישוט. מגניב. 2. השיער של טיאלק, פשוט גדול. כמו שאמרו לפני, מזכיר מוהיקני, אבל בעצם קוקו אחד גדול. כ"כ מתאים לו ומגניב! 3. המונד יורה (כמו שאמרו לפני), וגם וולטר יורה! זהו בעצם. היה פרק מגניב. ואת התהיה שלי לגבי המראה כבר כתבתי בהודעה אחרת. לסיום אני רק אגיד שגם את הפרק הזה, ששמעתי עליו כ"כ הרבה כל השנים, אני לא ממש זוכר
אני כבר לא יודע מה ראיתי ומה לא. נורא נורא מוזר לי.

subatoi

New member
../images/Emo58.gif לצופי AXN

טוב, אז עוד נקודות בפרק, בהקשר שאר הסדרה: 1. תמיד דיברו על המראה הזו כ"מראת הקוונטום", אבל בפרק הזה זה לא הוזכר אפילו במילה אחת. אני מניח שזה מונח שייכנס בהמשך? 2. היה מגניב לשמוע "ג'נרל או'ניל" כבר עכשיו, הרבה לפני עונה 8
3. הם עדיין משתמשים בקסדות הג'אפה המאגניבות, ומזכירים את הבן של ג'ק. תמיד קיבלתי את הרושם שאלה דברים שמתאדים נורא מוקדם, הנה, סופעונה 1, הם עדיין כאן. 4. היה כ"כ חסר שג'ק יגיד לטיאלק: ?What's with the hair

חבל שאין דודות לכולם

ואז לא היה צריך לחכות כל כך הרבה זמן לביקור מאמריקה ,

למעלה