אתה יכול לציין איפה? אני זוכר רק את הפרק שבו הם שופטים במשפט שהטולאנים עורכים בין אח של שאריי והגואולד שנמצא בו על למי מגיע הגוף ובעצם מגלים שהגואולד חיבלו במכשירי הגנה של הטולאנים יש עוד פרקים שהם מופיעים בהם?
הנוקס (לצערי הרב ביותר) מופיעים רק עוד פעמיים בסדרה. הופעה אחת (מאוד קצרה) היא בפרק 1.16 Enigma שבו יש הופעה קצרה בסוף הפרק של ליה מהנוקס. הופעה שנייה היא המקרה שהזכרת 3.15 Pretense שבו שוב ליה הופטת בין סקארה לקור-אל על בעלות על הגוף של סקארה.
קלורל, בסדר, את יודע, פרקים ישנים שלא ראיתי מזמן. והטולאנים ניהלו את הסדר התקין של המשפט, ליה הייתה זאת שהחליטה מי יקבל את הגוף. ככה זה במערכת המשפט שלהם, יש שלושה צדדים, שני צדדים שרבים בניהם וצד שלישי ששניהם מסכימים עליו כניטראלי. הטולאנים שם רק כדי לשמור על הסדר התקין של המשפט.
אם הם סתם היו גזע מקרי ומגניב שהחבר'ה היו פוגשים, אז ניחא, זה עוד היה נסלח. אבל כשאח"כ מגלים שהם חלק מארבעת הגזעים, אז זה ממש פשע לדעת שגזע כ"כ חשוב נמצא מתחת לאף שלנו, הצופים, ופשוט לא פוגשים אותו. זה כמו שלא היינו פוגשים את הקדמונים. מי יכול לדמיין את זה בכלל.
אני רוצה להסכים איתך ואפילו להוסיף. זה שלא פגשו את הפורלינגס מוסיף אפילו הרבה לסדרה. בגלל שאחד הבסיסים העיקריים של הסדרה הזאת הוא ארכיאולוגיה צריך שהיא גם תהייה ארכיאולוגיקלי קורקט (יעני הגיונית ארכיאולוגית). חלק מהדברים שהיו פעם נעלמו מהעולם ולעולם אי אפשר יהיה למצוא אותם, אפשר יהיה למצוא רמזים אליהם ולהרכיב את הפאזל (שזה ארכיאולוגיה). לעומת זאת, הנוקס, כולם יודעים איפה הם, יודעים שהם נחמדים. אז בסדר, בהתחלה הם היו קצת סנובים ואמרו שאנחנו צעירים מידי. אבל ת'ור אמר שאנחנו בדרך להיות הגזע החמישי בברית שגם הנוקס חברים בה, לא כדאי לקפוץ לבקר מידי פעם? אולי עכשיו אנחנו מתקדמים מספיק? אבל אפילו לא ניסו פעם אחת וזה ממש חבל.
מי שנמצא בפורומים של אטלנטיס בארה"ב שיציע להם שהם ייפגשו את הפורלינגס . קארטר אמורה להיות בסדרה ? או שקראתי סתם שמועות... בכל מקרה זאת הזדמנות להעלות ולקשר ל SG1.