סטארגייט SG1 פרק 1X07 - The Nox

Misery Of Life

New member
../images/Emo58.gif לAXN

אתה יכול לציין איפה? אני זוכר רק את הפרק שבו הם שופטים במשפט שהטולאנים עורכים בין אח של שאריי והגואולד שנמצא בו על למי מגיע הגוף ובעצם מגלים שהגואולד חיבלו במכשירי הגנה של הטולאנים יש עוד פרקים שהם מופיעים בהם?

lenin972

New member
../images/Emo58.gif AXN

הנוקס (לצערי הרב ביותר) מופיעים רק עוד פעמיים בסדרה. הופעה אחת (מאוד קצרה) היא בפרק 1.16 Enigma שבו יש הופעה קצרה בסוף הפרק של ליה מהנוקס. הופעה שנייה היא המקרה שהזכרת 3.15 Pretense שבו שוב ליה הופטת בין סקארה לקור-אל על בעלות על הגוף של סקארה.

סלמאק

New member
תיקונים קטנים:

-קלורל, לא קור-אל... -היא לא שופטת, היא רק יועצת, השופטים הם הטולאנים (או שאולי אני זה שטועה...)

lenin972

New member
תודות ותיקונים לתיקונים

קלורל, בסדר, את יודע, פרקים ישנים שלא ראיתי מזמן. והטולאנים ניהלו את הסדר התקין של המשפט, ליה הייתה זאת שהחליטה מי יקבל את הגוף. ככה זה במערכת המשפט שלהם, יש שלושה צדדים, שני צדדים שרבים בניהם וצד שלישי ששניהם מסכימים עליו כניטראלי. הטולאנים שם רק כדי לשמור על הסדר התקין של המשפט.

Tollan

New member
זה אחד הפיספוסים הגדולים של הסידרה לדעתי...

זה שכמעט לא ראו אותם עוד.

subatoi

New member
../images/Emo58.gif לצופי AXN

אם הם סתם היו גזע מקרי ומגניב שהחבר'ה היו פוגשים, אז ניחא, זה עוד היה נסלח. אבל כשאח"כ מגלים שהם חלק מארבעת הגזעים, אז זה ממש פשע לדעת שגזע כ"כ חשוב נמצא מתחת לאף שלנו, הצופים, ופשוט לא פוגשים אותו. זה כמו שלא היינו פוגשים את הקדמונים. מי יכול לדמיין את זה בכלל.

subatoi

New member
חשבתי להזכיר את זה.

מצד אחד, ברור שזה נורא מעצבן ומסקרן. מצד שני, אותם לא ראינו כמו את הנוקס, אנחנו לא יודעים כמה הם נחמדים/מעניינים/מגניבים, אז זה פחות כואב לנו, אולי.

lenin972

New member
המשך ../images/Emo58.gif לAXN

אני רוצה להסכים איתך ואפילו להוסיף. זה שלא פגשו את הפורלינגס מוסיף אפילו הרבה לסדרה. בגלל שאחד הבסיסים העיקריים של הסדרה הזאת הוא ארכיאולוגיה צריך שהיא גם תהייה ארכיאולוגיקלי קורקט (יעני הגיונית ארכיאולוגית). חלק מהדברים שהיו פעם נעלמו מהעולם ולעולם אי אפשר יהיה למצוא אותם, אפשר יהיה למצוא רמזים אליהם ולהרכיב את הפאזל (שזה ארכיאולוגיה). לעומת זאת, הנוקס, כולם יודעים איפה הם, יודעים שהם נחמדים. אז בסדר, בהתחלה הם היו קצת סנובים ואמרו שאנחנו צעירים מידי. אבל ת'ור אמר שאנחנו בדרך להיות הגזע החמישי בברית שגם הנוקס חברים בה, לא כדאי לקפוץ לבקר מידי פעם? אולי עכשיו אנחנו מתקדמים מספיק? אבל אפילו לא ניסו פעם אחת וזה ממש חבל.

a4a4a4a4

New member
המשך...עם קישור..

מי שנמצא בפורומים של אטלנטיס בארה"ב שיציע להם שהם ייפגשו את הפורלינגס . קארטר אמורה להיות בסדרה ? או שקראתי סתם שמועות... בכל מקרה זאת הזדמנות להעלות ולקשר ל SG1.

subatoi

New member
../images/Emo58.gif SGA עונה 4 מעליי... ../images/Emo70.gif

מזל שכל פעם אני נופל על אותו ספוילר, זה כבר לא הורס לי כלום... אוף איתכם, כבר אמרתי?

ilovenewyork

New member
מישהו שם לב למשהו חשוב ?|ספויילר|../images/Emo129.gif

זו היתה הפעם הראשונה שדניאל מת !!! בטח הבנות בפורום אומרות - HE IS SO CUTE EVERY TIME HE DIED

למעלה