סטארגייט - 8X3 Lockdown - שרשרו

lenin972

New member
כי הוא ידע שהוא עומד למות גם ככה

אז למה לתת גם לג'ק למות, בגלל זה הוא דמות מאוד טראגית בפרק.

alond

New member
אבל הוא קפץ מהמיטה וכו.

לא אמין. אבל לא חסרים דברים לא אמינים ולא אני אתלונן. טוב, אני כן מתלונן אבל לא ממש מזיז לי. הביאו את הרוסי שימות כמו כל אקטרא בכל סידרת מד"ב (ראו ערך אנטרפרייז).

subatoi

New member
בדיוק בגלל זה הוא קפץ מהמיטה.

הוא ידע שהוא הולך למות גם ככה (כמו שציינו כבר), והוא עשה חשבון - גם ככה הוא הולך למות, אז למה שאנוביס יחטוף מישהו וככה בעצם "יהרוג" עוד מישהו? אז הוא רץ מהר בניסיון להציל את מי שזה לא היה, רץ לשער וראה שם את ג'ק. לי זה נשמע טוב.

alond

New member
LOL

לרוסי יש יכולת לראות מעבר למה שקורה בחדר בו הוא נמצא???
מאיפה הוא ידע מה קורה?

subatoi

New member
לא תכננתי שזה יהיה כ"כ מצחיק...

לא זוכר. הייתה אזעקה, אני חושב, לא? אולי הוא חשד שזה קשור לאנוביס. הוא רץ ישר לשער, איפה עוד כבר מתרחשים דברים בבסיס הזה?

lenin972

New member
זה לא העניין של להשתמש בידע של

הקדמונים, זה העניין של להשתמש ביכולות שלהם. דניאל למשל תרם לג'ק ידע שהוא צבר לגבי בעל רק בגלל שהוא התעלה, אבל כשהוא ניסה להילחם באנוביס בעזרת היכולות שלו הקדמונים הענישו אותו.

SL Anubis

New member
גם כן עונש

אם בהענישו אתה מתכוון לזרקו אותו על כוכב לכת זר ערום ובלי זיכרון אז אני לא יודע עד כמה זה עונש.... ואיזה צירוף מקרים נחמד ש-SG-1 מצאו אותו מתוך מיליארד הכוכבים שהם היו יכולים להגיע אליהם (ואחרי אולי חודש שהוא היה שם)...ומכל האנשים שגרים דוקא על הכוכב לכת הזה... אבל לא נהיה קטנוניים....
, האמת שאני לא זוכר אם הייתה איזושהי הכוונה לזה שהם מצאו אותו אבל ממה שאני זוכר זה סתם היה "פוקס", חתיכת פוקס.... אם זה נקרא עונש אז אני לא יודע ממה אנוביס יש לחשוש מכזה "עונש".

uriai

New member
כל הנושא של הקדמונים מאד לא ברור..

האם הם יכולים להתרבות? אם היתה להם הגנה אישית כפי שראינו בפרק של אטלנטיס, למה להם לחשוש מהריית'?? האם הם יחיו חיי נצח? מה בכלל הם עושים בכל כך הרבה זמן? ששבש? לי ממש לא ברור מה הטעם להתעלות...וכנראה שלא אצטרף אליהם כך אם אמשיך לדבר בסגנון זה...

subatoi

New member
אתה יודע שהסדרה בקושי התחילה

נכון? אנחנו עוד לא יודעים עליהם כלום, חכה. אולי נגלה עוד דברים לאט לאט

lenin972

New member
כי אז הם יכולים להפוך את אנוביס

חזרה לגאולד רגיל בלי ידע קדמוני ואז כל אחד מהרחוב יוכל להרוג אותו.

subatoi

New member
זו חתיכת עונש.

אל תסתכל על המקרה של דניאל. דניאל הוא דוגמה לא טובה. תחשוב על "קדמון" שחי בתור קדמון עם כל ההטבות שכלולות בזה (ואני מניח שכלולות בזה הטבות מסוימות). פתאום זורקים אותו להיות בעל גוף גשמי, עם כל הצרות שכלולות בזה (ופה אני יודע שיש צרות שכלולות בזה) והמוות שצפוי בסוף. לא יודע מה איתך, אבל זה נראה לי עונש רציני. דניאל הוא דוגמה לא טובה כי דניאל הרגע הגיע מהעולם שלנו, אז ככה שזה לא שינוי מי יודע מה בשבילו. אבל בשביל קדמון "רגיל", או בשביל אנוביס שרגיל לחיות כמו מלך כבר שנים (רבות מאוד), זה אכן עונש. ומי שראה את הפרק של TNG שבו קיו הופך (בתור עונש) לבנאדם, יודע כמה הוא סבל מזה

shefshef

New member
חביב

אבל לא יותר מדי. פרק שאפשר לוותר עליו. אבל הקטע עם דניאל, שמנסה נואשות לברר מי ירה בו הוא ענק.

subatoi

New member
ג'ונאס!

מ'ז'תומרת מה ג'ונאס? כשהצוות חיפש בנאדם רביעי ל-SG1, ישר הצעתי ג'ונאס!
אז היה מגניב לראות את ג'ק, בלי המדים של המונד, נאבק בערימות הניירת (משלוח תפו"א...), אומר לקרטר לעמוד נוח, לשמוע אותו לוחש לטיאלק (כמו ילד) "זה הנשיא", לשמוע על הדירה של טיאלק, לשמוע מדניאל ש"ג'ק מעליב את כולם באופן שווה, לא צריך לקחת את זה אישית", לראות את סיילר, לראות איך שוב נפטרים מאיזה בחור רוסי שרק רוצה להצטרף לצוות, לראות את דניאל מתייחס אליו יפה כאילו הוא חייזר חדש שהוא פגש באיזה כוכב. הפריע לי: * שום מילה על הצוות של אטלנטיס? לא, אני לא מצפה לדמעות דאגה וישיבות חיררום כל שבוע, אבל מילה אחת קטנה? "המממ.. מעניין מה איתם" היה מספיק. רק לפני שבוע שלחתם אותם... בערך. * שום מילה על קמולוס (או איך שקראו לו)? יש לכם גואולד בכיס, ושום מילה עליו? תגידו שלקחו אותו לקחריה ותחזרו אליו בסוף העונה או משהו, תגידו שהיה חולה ומת, אבל תגידו עליו משהו. * ממש לא היה ברור הקטע עם תחנת החלל מההתחלה. היה ממש קשה להם לומר שעבר חודש? זה היה ממש תלוש עד שקרטר נזכרה באמצע הפרק לזרוק איזו מילה. אז זה מגניב כזה לתת לצופים לתהות מה הקשר, אבל זה גם היה מוזר נורא. לא ככה אנחנו רגילים. יש משהו שרשמתי לי ורציתי לומר בקשר ל"וילון". רק שאין לי מושג מה. רעיונות, מישהו? וכמובן, תמונת הסיום, בלי מילים, בלי כלום, רק המבט של אנוביס והשלג שמסביב מבהירים את הסיום. יפהפה.

kinspirit

New member
הוילון...

מעניין אם התכוונת לאותו הדבר שחלף בראשי כשראיתי את הפרק - כאשר דניאל שוכב במרפאה והרוסי במיטה לידו, קרטר מגיעה לדבר איתו ולפני שהיא מספרת לו שהרוסי גוסס (באותה הבעת פנים שהיא הייתה משתמשת בה אם היא הייתה מספרת לדניאל שהוא עצמו גוסס), היא מסיטה את הוילון בין שתי המיטות. כאילו מה, הוילון הדקיק הזה אמור למנוע מהקול שלה לעבור דרכו?! זה מה שימנע מהרוסי המסכן לשמוע על גורלו המר?

subatoi

New member
../images/Emo6.gif אינדיד!

דבילי להחריד. כאילו חייזר עם רמה שכלית של ילד בן 4 השתלט לקרטר על המוח. טעויות תסריט של ילד בן 4. מוזר נורא

Phoebe 666

New member
../images/Emo153.gif זה דוקא מאוד הגיוני

מדובר בנוהל מקובל בבתי חולים שכשיש שיחה פרטית מסיטים את הוילון. זה כמו שמקישים על דלת של משרד לפני שנכנסים, גם אם יודעים בודאות גמורה שיש שם מישהו לא עסוק במיוחד.

lenin972

New member
אני יודע שזה טיפה קטנוני ואני מתנצל

מראש, אבל קארטר? ילד בן 4? מזכיר לי משהו. אבל לא משנה כבר דיברנו על זה יותר מידי!!!

subatoi

New member
יש הבדל בין טיעון שמתייחס למשפט אחד

של הדמות בשמונה עונות, לבין טיעון שמתייחס לכל מה שהדמות עושה בשמונה עונות. אבל באמת כבר דיברנו על זה יותר מדי.

למעלה