ג'ונאס!
מ'ז'תומרת מה ג'ונאס? כשהצוות חיפש בנאדם רביעי ל-SG1, ישר הצעתי ג'ונאס!
אז היה מגניב לראות את ג'ק, בלי המדים של המונד, נאבק בערימות הניירת (משלוח תפו"א...), אומר לקרטר לעמוד נוח, לשמוע אותו לוחש לטיאלק (כמו ילד) "זה הנשיא", לשמוע על הדירה של טיאלק, לשמוע מדניאל ש"ג'ק מעליב את כולם באופן שווה, לא צריך לקחת את זה אישית", לראות את סיילר, לראות איך שוב נפטרים מאיזה בחור רוסי שרק רוצה להצטרף לצוות, לראות את דניאל מתייחס אליו יפה כאילו הוא חייזר חדש שהוא פגש באיזה כוכב. הפריע לי: * שום מילה על הצוות של אטלנטיס? לא, אני לא מצפה לדמעות דאגה וישיבות חיררום כל שבוע, אבל מילה אחת קטנה? "המממ.. מעניין מה איתם" היה מספיק. רק לפני שבוע שלחתם אותם... בערך. * שום מילה על קמולוס (או איך שקראו לו)? יש לכם גואולד בכיס, ושום מילה עליו? תגידו שלקחו אותו לקחריה ותחזרו אליו בסוף העונה או משהו, תגידו שהיה חולה ומת, אבל תגידו עליו משהו. * ממש לא היה ברור הקטע עם תחנת החלל מההתחלה. היה ממש קשה להם לומר שעבר חודש? זה היה ממש תלוש עד שקרטר נזכרה באמצע הפרק לזרוק איזו מילה. אז זה מגניב כזה לתת לצופים לתהות מה הקשר, אבל זה גם היה מוזר נורא. לא ככה אנחנו רגילים. יש משהו שרשמתי לי ורציתי לומר בקשר ל"וילון". רק שאין לי מושג מה. רעיונות, מישהו? וכמובן, תמונת הסיום, בלי מילים, בלי כלום, רק המבט של אנוביס והשלג שמסביב מבהירים את הסיום. יפהפה.