סטארגייט - 8X3 Lockdown - שרשרו

Echelon

New member
Dont change the subject.

ראינו רק את סיילר וכנראה שוולטר היה באיזה יום הולדת, כי הוא לא הופיע היום. חוץ מזה פרק משעשע ועשוי טוב.

DeADrINEep

New member
גם אני שמתי לב שוולטר לא היה

כו"כ חיכיתי לראות אותו מככב במיוחד בפרק הזה!!!זה היה אמור להיות הפרק שימחיש לנו אחת ולתמיד שהוא הכוכב הגדול והבלתי מעורער של הסדרה.

SL Anubis

New member
נחמד

סה"כ פרק נחמד. טוב לראות שאנוביס ידידנו חי ונושם...טוב...פחות או יותר... מה שכן - היו המון בעיות עם הפרק הזה. דבר ראשון - כמות הנזק שאנוביס היה יכול לעשות היא בלתי מוגבלת....הוא היה יכול לחסל 99% מהבסיס, מספיק שגוף אחד היה נשאר בחיים כדי שהוא יוכל להשתלט עליו ולחייג בשער בלי שום הפרעות....זה לפני שהם יישמו את שיטת הסגר. בכלל, הוא היה יכול מההתחלה להשתלט על אוניל, כשאין להם עוד מושג מה זאת "המחלה" הזאת - ובתור הדרגה הבכירה בבסיס פשוט להורות על חיוג כתובת...משם כבר הוא היה יכול לברוח בקלות....אחרי הכל, מי יתווכח עם מפקד הבסיס ויגיד לו לא לעבור דרך הסטארגייט? הכל שאלה של להישאר בפרופיל נמוך. דבר שני - ניתוב כתובות?!?! סאם אמרה שהיא ניתבה את הכתובת שאנוביס חייג למקום אחר כמה שניות לפני שהוא עבר דרל השער, ממתי אפשר לעשות כזה דבר?!?! ודבר שלישי, כמו שכבר אמרו פה, הפרק הזה והפרק של אטלנטיס היו ממש דומים....צירוף מקרים יפה.

SL Anubis

New member
עוד משהו

עוד משהו ששכחתי לציין, אם כבר סאם "מנתבת" את הכתובת אז למה לא לנתב אותה לאיזה כוכב לכת שהם יודעים שאנוביס יילך למוות בטוח? כמו כתובת עם שער קבור, או כתובת לכוכב לכת בקרבה של חור שחור וכו' וכו'....

GoldenEye2015

New member
כמו שכבר ראינו-

חיוג לחור שחור זה רעיון ממש לא טוב.ושער קבור פשוט לא יפתח.

2Complicated4U

New member
זה לא פותר כלום

גם אם היו משגרים אותו לעולם בו השער נמצא בחדר אטום הגופה היתה מתה מרעב או מוות טבעי הוא תמיד יכול עדיין לשוטט דרך חומר בצורה רוחנית אבל מה שהם עשו זה לשלוח אותו לכוכב שבו הם לא חושבים שיש יצוריים גשמיים חיים כי אנוביס בטח יכל לקפוץ לא רק לאנשים אלה גם לחיות ואיכשהו להצליח לחייג ... P:

STRCT

New member
הכוונה היא

שהיא שכאשר התחיל החיוג, היא מחקה את הסימנים שאנוביס תכנן ועוד לא חוייגו, מכייון שחלק מהסימנים כבר הוכנסו היא הייתה מחוייבת לשלוח אותו למקום שהכתובת שלו מתחילה בסימנים שחוייגו, ומה שעלה לה בראש ואולי האופציה הכי טובה שהייתה לה הייתה זו.

Tollan

New member
סך הכל

פרק נחמד. הקטע שדניאל שואל מי ירה בו היסטרי... אהבתי מאוד את הסיום, כשרואים את אנוביס על ברכיו בעולם הקפוא. וההבעה על הפנים שלו... לא נראה לי שהוא היה מרוצה.

alond

New member
זה לא אנוביס.

זה הרוסי. אי אפשר לכלוא את אנוביס. אנוביס תקוע שם לנצח, כלומר הוא יופיע רק עוד כמה פרקים, לא?

Tollan

New member
זה כן אנוביס...

זה נכון שאי אפשר לכלוא את אנוביס בגוף שלו, אבל אני די בטוח שבהבעת הפנים שלו, היוצרים התכוונו להעביר את הלך רוחו של אנוביס באותו הזמן :)

alond

New member
אולי אנוביס נשאר בגוף עד שהוא מת,

אבל זה לא אנוביס שכלוא בתוך הגוף.

lenin972

New member
לפי מה שהבנתי

אנוביס חייב שיהיה לו גוף גשמי כדי שהוא יוכל ללכת לאנשהו, בגלל שאין לו את שדה הכח שעותף את ה"נשמה" שלו הוא לא יכול לגעת בדברים. לחייג בלי לגעת בדברים הוא יכול, כמו שראינו את אומה עושה את זה בפעם הראשונה שראו אותה. אם אנוביס יעשה את זה אז הוא ישתמש ביכולות ההתעלותיות שלו ואז הקדמונים יהרגו אותו. מה שנשאר לו לעשות כדי לצאת משם זה לחכות שמישהו יגיע לשם בלי לקפוא ואז הוא יוכל ללכת לכוכב שלו ולהפעיל שוב את שדה הכח שלו. לעוף משם כנראה שהוא גם לא יכול כי ראינו שהוא עבר דרך אסטרונאוט רוסי שהיה קרוב אליו לכדור הארץ ואז דרך רוסי אחר לאמריקה. כנראה שהקדמונים אוסרים עליו גם לעוף למרחקים גדולים או משהו.

uriai

New member
שאלה ...

כל הנזק שאנוביס גרם ב"חייו הקודמים" הם לא סיבה מספקת לקדמונים להרוג אותו, אם אכן הם יכולים... לדעתי, פשוט הם אינם יכולים וזה מסביר גם עוד כמה דברים....התיאוריה של דניאל לדעתי אינה נכונה... חוץ מזה, מה זה משנה שהוא הלך לכוכב "קפוא" הרי משם הוא יכול לחייג לכל מקום אחר.. לא היה עדיף לשלוח אותו לכוכב בשליטת בעל שהוא כבר יטפל בו או לכוכב אחר בו הוא ימות, נגיד במקום שיש בריות מתקדמות יותר...

SL Anubis

New member
הוא לא

הוא לא יוכל לחייג למקום אחר מפני שהגוף שבו הוא שוכן לא מתפקד. ובהנחה שאין יצורים אחרים בכוכב לכת הזה הוא גם לא יוכל לעבור לגוף אחר על מנת לחייג איתו בשער.

lenin972

New member
תשובה...

מה שSL ANUBIS כתב נכון, הוא לא יכול לחייג בגלל שאין לו גוף גשמי שיכול לזוז, אם הוא יחייג בצורה לא גשמית כמו הקדמונים הוא ישתמש ביכולות הקדמוניות שלו ויפר את ה"חוזה" שיש לו עם הקדמונים. הקדמונים יכולים גם יכולים לטפל בו כמו שהם עשו לדניאל, שהיה במצב התעלות יותר מתקדם ממנו. כל הצרות שאנוביס עשה בגלקסיה הם לא סיבה מספקת בכדי שהקדמונים יהרגו אותו. לפי החוקים של הקדמונים, אסור לאנשים שהתעלו להשתמש ביכולות החדשות שלהם בכדי להשפיע על עניינים גשמיים, אנוביס לא השתמש בשום יכולת כדי לעשות את הצרות האלה. דניאל לדוגמא כן ניסה להשתמש בהם ונענש על כך.

alond

New member
לא יכול לחייג. לא ראיתי חייגן.

הוא תקוע שם. עקרונית, הוא יכול להתעופף משם אבל המהירות שלו לא משהו ולכן זה ייקח לו כמה עשרות אלפי שנים.

lenin972

New member
הוא יכול לחייג כמו שהקדמונים יכולים

בלי חייגן, אומה עשתה את זה בפרק שמוצאים את הבן ששארי ושל אפופיס, אבל נראה לי שזה נגד החוקים.

uriai

New member
והידע של הקדמונים ליצירת

החייל המושלם לא נקרא להשתמש בידע של הקדמונים? והנשק שבו השתמש לא נקרא להשתמש בידע של הקדמונים? לדעתי הקדמונים פשוט לא יכולים להתעסק איתו.... חוץ מזה- אני בטוח שיש שם חייגן ואני בטוח שגוף של אדם בו שוכן אנוביס בהחלט יכול להתגבר על הקור ולחייג גם משם....זו דעתי

alond

New member
אפילו אם יש חייגן (ואין),

עובדה היא שאנוביס לא הספיק לחייג שכן רואים את הגוף הקפוא של הרוסי ואנוביס לא יכול לברוח ללא גוף ובכוכב הזה אין גופות אחרים. מה שלא ברור לי הוא למה הרוסי התנדב. הוא ידע משהו?

למעלה