סג"א - 2X3 - Runner

ayan2

New member
../images/Emo42.gif פרק מעניין!

ומותח. הפתיע אותי שחזרו לעיניין של פורד. חשבתי שיתנו לו פשוט להיעלם ולהישכח. עכשיו אני מנסה לחשוב מה זה אומר: האם זה הפרק שבו נותנים לו להיעלם ולהישכח? האם יהיה המשך לסיפור שלו ולעובדה שהוא העלים עצמו לתוך קרן של הרייפים ובכך יסכן את אטלאנטיס בשל מידע שיאלץ למסור? האם הרייפים ימשיכו את מה שהתחילו איתו? איך בכלל הם יסתכלו עליו ומה יחשבו שהוא?
מקיי פשוט מצחיק. לא יעזור לו כלום...החליפה. קרם השיזוף עם מקדם הגנה 100. ההעזה לירות בפורד ו...הבריחה ממנו שנייה אחרי זה. ו - הנפילה למלכודת החבל שתלה אותו...הוא כזה מתוק...
ואחרון וחביב: רונון. אני מבינה שיש לנו שחקן חדש. אז אני רוצה להגיד שעל פי הפרק הראשון אני מאוד מרוצה ממנו. עושה רושם של בחור עינייני ורציני. לוחם ללא חת. אמיץ ומיומן.
שיהיה בהצלחה!
ותהיה לסיום. האם יש מה לעשות עם המשדר שהוציאו ממנו? אולי להשתמש בו כפיתיון לרייפים?
וזהו. שבוע טוב שיהיה!

AtlantiX

New member
26:30 לפי שעון אטלנטיס

אהבתי. סוף סוף נזכרו שהם על כוכב אחר.

subatoi

New member
../images/Emo45.gif והיממה

שלהם אפילו יותר ארוכה מזו של באג'ור
(מעניין איך הגוף מתרגל לדבר כזה)

AtlantiX

New member
כנראה צריך

לגדול על הסדרות של ג'ין רודנברי
כדי להתרגש מהשעה

Y. Welis

New member
כל הריצות האלה ביער הזכירו לי מחזה

של שייקספיר, שגם מתרחש ביער (ארדן) שבו הגיבורים מחפשים אלה את אלה - 'כטוב בעינכם' (As You Like It). זו קומדיה של טעוית כמובן, ואילו הייתי זוכר את המחזה (שראיתי לפחות לפני 15 שנה) הייתי יודע לומר אם יש באמת דמיון לפרק הזה.

subatoi

New member
זה לא "חלום ליל קיץ"?

לא ראיתי או קראתי אפאחד מהשניים, אבל הבנתי לאחרונה שמשהו כזה קורה ב"חלום ליל קיץ".

neboris

New member
פרק בסדר

לא מדהים, אבל עשוי היטב. ההתנהגות של פורד מתחילה להיות מעניינת. הייתי שמח אם בהמשך הסדרה הם יפתחו את קו העלילה הזה (אבל זה בטח לא יקרה). לדמות החדשה יש פוטנציאל, אני רק מקווה שהם לא יהפכו את רונון להיות טיילה ממין זכר. ועוד הערה: לא מיצינו כבר את הקטע של סאמנר? אנו יודעים כבר שיש לשאפרד יסורי מצפון, אבל למה כל מפקד צבאי חייב לדחוף לו את זה בפרצוף? חוץ מזה, ממתי קולנול קלדוול (הבחור מתיקים באפלה) הוא הממונה על שאפרד. חשבתי שבפרק הקודם הובהר ששאפרד יהיה המפקד הצבאי הקבוע באטלנטיס ולכן הוא הועלה בדרגה.

Chelnak

New member
גם אני לא כל-כך הבנתי איך עובדת שם

שרשרת הפִקוד...

subatoi

New member
הקטע של סאמנר

היה סביל בהחלט, אם זה היה קורה פעם בעונה או משהו כזה. אבל רק בפרק הקודם היה את הקטע הזה, בצורה נורא בולטת. אז כבר לדחוף את זה שוב? נראה לי שהכותבים שכחו מה היה בפרק הקודם

eleli1

New member
אהבתי את משחקי המילים

לדוגמה: רודני מבקש שישימו לב שעורו הוא בהיר: It is fair! ושניה אח"כ, כשמתעלמים ממנו: It isn't fair! לדעתי, אנו עוד נשמע על פורד. לא הבנתי למה החברים שלו מתעקשים לירות בו במקום לנצל את יכולותיו. גם ההצעה שלו, להשתמש באנזים של הרפאים כדי לטפח יכולות-על נשמעת מעניינת. מה דעתכם?

subatoi

New member
הבעיה היא

שזה קצת לשחק באש. אתה לא יודע מה יצא מבנאדם שמשחקים איתו ככה ושמים לו את כל הדברים שפורד ספג. איך נדע? נעשה ניסויים בבני אדם? בעייתי.

סלמאק

New member
ולא רק זה...

גם די ברור ע"פ ההתנהגות של פורד שהאנזים משפיע על הדעת, ככה שזה יהיה ממש לא הולם אם המשלחת של אטלנטיס, המייצגת את כדור הארץ בגלקסיית פגאסוס, תהיה מושפעת מסם ממכר שגם משפיע על הדעת ופוגע במחשבה ההגיונית.

nick fury

New member
../images/Emo58.gifמש"ש

פרק זה ופרק 4 בעונה 3 שעסקו בהיות רונון ניצוד של הרפאים היו ממש טובים, לדעתי. אם הסדרה היתה ממשיכה להתעסק סביב הנושא הזה אולי היתה להם תקווה, אבל הם סטו בהרבה וכל ההתעסקות עם מייקל וה"מפלצות" שלו היו המסמר האחרון בנסיון של הכותבים לתת לנו משהו חדש. מקווה שלפחות ייתנו לנו יותר משכפלים בעונה 4.

subatoi

New member
פרק נחמד למדי

לא קרה בו הרבה תכל'ס, אבל היה נחמד. רונון הזה נראה קלינגוני למדי, לא רק במראה החיצוני והמדים, אלא גם בהתנהגות. אני מניח שהוא ייעשה מעניין עם הזמן. וכמובן, כמו בפרק שלפני זה ("הפולש") רודני פשוט שלט, היו לו כמות בדיחות ושטויות ברמה שהרבה זמן לא ראינו. פשוט גדול.

Chelnak

New member
עכשו אני מבינה מה נראה לי מוכר

ברונון הזה... הוא באמת דומה קצת לוורף.

subatoi

New member
ועוד משהו בקשר אליו שנזכרתי עכשיו -

בפלאשבקים רואים אותו מתעסק עם נשק אנרגיה נטו. פתאום כשנופל לידיו נשק ארצני (לא יודע אם זה היה P90 או לא
) אז הוא יודע בצ'יק איך לדרוך אותו עם "תפוח הדריכה"? מוזר. אלא אם כן מתרצים את זה שהוא ברח המון זמן דרך המון כוכבים והוא בטח פגש המון תרבויות עם המון כלי נשק, ככה שהוא ממש מבין בתחום

Chelnak

New member
אפשר לנסות לתרץ את זה בזה שהיה לו

קצת זמן לנסות ללמֹד איך לתפעל את זה, בזמן שהם היו חסרי-הכרה...

subatoi

New member
חשבתי על זה גם.

למרות שהוא דרך אותו בכזו מהירות כאילו יש לו ניסיון של שנים, ולא רק כמה דקות. אבל שיהיה

למעלה