סגנון אישי

dirty pink

New member
../images/Emo41.gif סגנון אישי ../images/Emo41.gif ../images/Emo39.gif

קרה לכם פעם שעמדתם יום אחד מול המראה ולפתע לא הבנתם מי עומד מולכם
ידעתם שזה אתם אבל מצד שני - אתם לא הייתם שם
עמד שם מישהו רגיל, בורגני וחלוטין חסר הסגנון האישי שכל כך מזוהה איתכם
טוב, אני לא יודעת אם זה קרה לכם או לא... אבל זה מה שקרה לי כשהבטתי במראה לפני יומיים... פתאום שמתי לב שבמרוצת חיי היום יום (הדי עמוסים) שלי... פשוט איבדתי אט אט סממנים של סגנון אישי שהיה לי מאז ומתמיד והתחלתי לקחת חלק במראה האחיד השולט ברחובות... ובמקרים רעים במיוחד אפילו להיראות על גבול המוזנחת...פיכס... על כן - הגיע הזמן לשינוי
אם אתן מכירות שמות של חנויות או מרכזי קניות שבהם יש חניות בעלות סגנון אישי, לאו דווקא בגדים (גם אבל לא רק) גם צעיפים, משחקים קטנים, תכשיטים, חפצים שונים... או אפילו סתם דברים מעוררי השראה (כשיש לי מספיק מזה אני פשוט מכינה את הדברים בעצמי...) בבקשה תספרו לי עליהם כדי שאני אוכל לדאוג להיות שם... ויותר חשוב - אם אתם זוכרים את הסגנון של פלאורס של חורץ וקיץ 99-2000 ויודעים על חנות שעדיין מוכרת דברים באותו הסגנון... אני ממש אשמח לדעת מהי.... תודה מראש... dirty שחושבת על הצעדים הראשונים במהפך המחודש...

DREAM111

New member
היי פינק ../images/Emo20.gif

אני ראיתי אתמול שבפלווארס עדיין יש את הסגנון הזה והצבעים עדיין הצבעים הנועזים והחזקים. לגבי סגנון בטוח שכל אחד יש לו את הטעם שלו ככה שכל שעליך לעשות בנושא הזה זה להיכנס וכמו שאמרת את רואה ומכינה לבד אז פשוט להסתובב לראות ולקחת רעיונות שיעשו את זה לך אישית.

melodynoa

New member
חנויות מעצבים

לא נכנסתי, אבל ראיתי בחלון ראווה בקניון "ערים" בכ"ס, באגף הדרומי בגדים ייחודיים חבל על הזמן, ואם הבנתי נכון, מעצבים לך אישית, וכמובן שיש שם פריטים קטנים. הדברים שם יפהפיים, אבל לבעלי כיס מנופח.

ShirShir

New member
"פלאוורס"

אני מאד אוהבת את הסגנון שלהם, את המיגוון והאופי המיוחד של הקולקציות.. יש חנות נוספת בסגנון הזה - "people" (פיפול) אני יודעת שיש ברחובות - בקניון התחנה המרכזית, רחובות. ובטוח יש להם עוד סניפים... (אזהרה - קצת יקר שם, אבל בעצם גם פלאוורס לא זולים..) אפרופו צבעים וסגנון אישי, הנה כתבה נחמדה על התאמת צבעים..

למעלה