נ-ע-ל-י-ם

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo41.gif נ-ע-ל-י-ם ../images/Emo41.gif

אני יודע שהנושא נטחן מכל הכיוונים], אבל יש כמה דברים שתמיד אפשר ללמוד, במיוחד לכל החדשים שכאן. אז ככה - כמה שאלות. 1) לפני הרבה זמן (כשרק הגעתי לפורום, ל"ג בעומר) שמעתי על נעליים דמויות עור שאפשר להשיג ברשת "למטייל" ושנראות מספיק טוב (כן, כן, אני עד כדי כך שטחי) כדי לצאת איתן לאנשהו ורציתי לדעת אם מישהו יודע פרטים על העניין ? 2) מה בנוגע לנעלי ספורט שלא ירגישו כמו דיקט ? אם מישהו יוכל לתת לי מספרי דגמים של ניו-באלאנס או נעליים אחרות (שכרגיל, יראו נורמלי!) אני אודה לו מאוד. תודה מראש, גל

doronimous

New member
נעלולים

לפני שנה קניתי ב-"למטייל" נעלי טרקים טבעוניות Garmont מדגם vegan אחלה נעלים. יפות ? עניין של טעם. אך סביר שלא.

מור ד

New member
הן יקרות מאד! לחברה קוראים "היי-טק"

הם מייצרים את הנעליים

dylan

New member
אממממממ..

1) אין לי מושג, אני נועל רק נעלי ספורט.. 2) כמו שהבנת ב-1 אמור להיות לי מושג לגבי 2.. ויש לי.. בערך
.. זה אמנם אכן כבר נאמר ונטחן אבל הנה זה שוב
: רוב נעלי הספורט לא עשויות מעור, מאוד נוחות ואפילו נראות נורמלי (דיקט מרגיש? אולי זה צריך להיות בשרשור הצמחים-בע"ח או הפרה הרובוטית בפורום השכן..
), פשוט תסתכל על התווית..

goldyboy

New member
לגבי נעלי יציאה

גם לי היתה את הבעיה הזאת כשהייתי צריך לנסוע לחו"ל והתרוצצתי בכל העיר בשביל למצוא נעליים אלגנטיות דמויות עור. בכל החנויות הגדולות הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח (הרעיון היה לקנות בחנות שמקבלת תלושי חג בשביל לא להוציא כסף) אז עזבתי והלכתי לחנויות קטנות והסתובבתי עד שמצאתי בחנות פינתית בפתח תקוה נעליים דמויות עור פשוטות ויפות בצבע שחור. עלו לי 230 ש"ח אחרי התמקחות וגם שילמתי לו בצ´ק דחוי, מה רע? אם מחפשים אז מוצאים. עכשיו, אם אתה נמצא בת"א יש בקינג ג´ורג´ חנות שאפשר לקנות בה נעליים אלגנטיות דמויות עור, כמו כן ברח´ אלנבי. פשוט תעשה סיבוב. ועוד לא הבנתי למה לחפש נעליים שנראות טוב זו שטחיות. אסור להתלבש יפה ולהיראות טוב?

Silver Fox

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo82.gif../images/Emo144.gif

אני זוכרת שקניתי לעצמי מגפונים בחורף שעבר. מדדתי את כל סוגי המגפונים וממש התלהבתי ממגפון אחד, ואני ואימא שלי כבר היינו מוכנות לשלם בקופה כשפתאום אמרו לנו שהן מעור. מיד זרקתי את הנעליים מהידיים. מצטערת שלא נתתי לך תשובות... סתם, רציתי לספר לכם.

עצה לפעם הבאה ../images/Emo13.gif

גשי למוכר/ת ואמרי לו שחבל מאוד שהנעליים עשויות מעור, מכיוון שייצור העור כרוך בהתעללות (אפשר גם "חבל. אני לא לובשת עור, אני מעדיפה לא לתרום לתעשיות אכזריות כאלה." ולתת לשאלות לבוא מעצמן).

Gal-Mo0D

New member
יש לך (או למישהו) שמות ספציפיים

של חנויות ודגמים ?

למעלה