נפלאות ה-JUMP

Lylyana

New member
../images/Emo41.gifנפלאות ה-JUMP ../images/Emo41.gif

הייתי,התלהבתי וקניתי בשפע!! בתור חברת מועדון של JUMP קיבלתי תלושים להנחה,אז הלכתי לבדוק את קולקציית החורף.אני מוכרחה לציין שמזמן לא התלהבתי ככה מ-JUMP. צבעיים כיפיים,גזרות מחמיאות,מבחר ענק והכי חשוב יש מידות.בתור אחת שהיא מידה 48-50,מצאתי המון דברים.3 חצאיות מדהימות,1 ליומיום ו-2 קצת יותר חגיגיות.ו-4 חולצות יחסית פשוטות (לעבודה,ליומיום) שיושבות על הגוף ממש יפה.ומה שהכי מפליא זה המידות-מצאתי בגדים במידה 4 שלא מהקולקציה של המידות הגדולות(יש להם קולקציה שמיועדת רק למידות גדולות) שישבו עליי ממש טוב.אז בנות אני ממליצה להכנס ולראות.ושילמתי "יחסית" לא הרבה-כל הקנייה יצאה לי 780 ש"ח שזה דיי בסדר אם להתחשב בעובדה שזו קולקציה חדשה והמחירים ברוב החנויות עכשיו בשמיים.

אוף../images/Emo46.gif

כבר נכנסתי כמה פעמים לכל מיני חנויות שלהם ותמיד הרגשתי כמו פיל בחנות חרסינה. בחיים לא הצלחתי למצוא משהו יפה ואני תמיד רואה על הבנות בגדים משגעים. זה לא פיר, כי נמאס לי כבר ממתאים לי ועונות ושות'.

החורזת**

New member
אודליה הלו....מתי כבר תפנימי את

העובדה שכבר מזמן אינך פיל? נו טוב אם תתעקשי אז אולי פילפילון קטנטון פיצפון.

להלה30

New member
חייבת לציין

שכבר בקיץ מצרתי המון דברים בקולקציה שלהם. הסבירו לי בחנות שהחליפו שם מעצבים. בעניין החצאיות - קניתי בקיץ חצאיות! שיחקו אותה. במתאים לי ועונות מעולם לא מצאתי חצאית נורמלית, אופנתית, זולה, שבה אני לא נראית כמו דודה. כל חצאית שקניתי בג'אמפ (במבצע של 1+1 לא עלתה יותר מ- 100 ש"ח...) מקבלת המון מחמאות. חושבים שזה בגדי מעצבים. עוד לא יצא לי לראות את קולקצית החורף אבל מבחינתי זו החנות בשנה האחרונה. תתחדשי!

DREAM111

New member
אז קודם אומר תתחדשי אבל אצטרף

לדברי תמי. עוד יותר אני יכולה לספר כי בסניף בקניון רוטשילד בראשון נכנסתי כדי לקנות לאימי בגדים ליום הולדתה ורק נכנסתי וישר המוכרת קפצה עלי ואמרה לי בנימוס רב
"אין לנו במידה שלך" את לא עושה לי טובות לא באתי לקנות לעצמי, יותר מכך אמרתי לה שהתכוונתי להשקיע מאות שקלים בחנות אבל בגלל היחס הגועלי אני הולכת משם. הלוואי ואכן זה כך ואולי באו ימות המשיח ונוכל להציץ בקולקציה של גאמפ ולהנות גם כן מהדוגמאות היפות.

Agnetta

New member
אני ממש לא מתלהבת מג'אמפ

הייתי ביום רביעי האחרון עם אחותי (שמבקרת בארץ) בג'אמפ בקניון הדר בירושלים. וממש לא התלהבתי. בגדים משעממים, בגדי מעבר וקולקציה לתחילת החורף. המחירים באמת לא בשמיים, אבל הסחורה גם היא לא משהו. מצד אחד יש מלא דברים דודתיים ויש סתם בגדים שמנסים להיות אופנתיים גם בצבעים וגם בגיזרות. אבל התוצאה הסופית נראית קצת (מקווה שהבנות המתלהבות לא יעלבו) כמו אופנה מרחוב סלאח א-דין בעיר העתיקה. יכול להיות שקולקצית הקיץ היתה יותר יפה, אני אישית לא קונה בג'אמפ מאז שלפני 3 שנים התפרקה לי חולצה שקניתי שם אחרי 2 לבישות. בעניין המידות אין לי מושג, ראיתי פריט או 2 במידה 6 והוא היה נראה לי סביב המידה 50 מקסימום, משהו כזה.

silvey

New member
רציתי לציין שלא בכל החנויות תמצאי

את אותה הסחורה...זה תלוי בבעלת החנות כקניינית שמתאימה את הבגדים לקהל הלקוחות הקבועות שלה. זה לא כמו קסטרו או פוקס ששם בכל החנויות אותו קונספט.

להלה30

New member
אני לא מכירה את החנות בראשון

אבל בצומת בילו הם מקסימים. בחורף האופנה שלהם הייתה פשוט מקסימה ובדי הרבה מידות (בעיקר בחצאיות, פחות המכנסיים). לא ראיתי את האופנה לעונה זו, אבל אם יוצא לכן נמומלץ לקפוץ לבילו

Lylyana

New member
מסכימה עם להלה.../images/Emo41.gif

זה מאוד תלוי באיזו חנות קונים.גם לא בכל החנויות יש את אותה הסחורה. אני תמיד קונה בחיפה ב"גרנד קניון".המוכרות מאוד נחמדות וגם מאוד כנות-הכוונה היא שאם משהו לא יהיה לי יפה הן יגידו ולא סתם ינסו למכור. וגם בקשר למכנסיים,באמת כמעט ואין לי מכנסיים שלהם אבל החצאיות זה משהו אחר.כולן מסוגנניות ביותר ותמיד יש מידות.אף פעם לא יצא לי לראות ב-ML או ב"עונות" חצאית יפה,לא ארוכה ולא דודתית. אז אל תפסלו סתם,חבל.

lee_1

New member
בתחנת מרכזית החדשה, מידות גדולות

בסניף של ג'אמפ גם אני הרגשתי כמו כולכן לגביי הבגדים של ג'אמפ מבחינת המידה אבל בתחנה המרכזית בת"א יש סניף של ג'אמפ עם מידות יותר מגוונות רוב הדגמים מגיעים שם למידה 6-7

lee_1

New member
אין לי שמץ של מושג

כל פעם שהייתי מגיעה הייתי הולכת מהעבודה של חבר שלי לשעבר ככה שאין לי מושג איפה זה נמצא ביחס לחנויות אחרות אני יודעת רק שזה באיזור של הדואר

Revi 22 Tal

New member
תתחדשי ותהני מהקנייה ! ../images/Emo39.gif

אני מרגישה כמו איזה שעון מעורר מקולקל אבל יש מצב לראות קצת תמונות של הרכישה? אתן משגעות אותי כל פעם עם הקניות שנשמעות משגעות ... אני רוצה לראות !

למעלה