נחשו מה:) ?

עייפות.

שם: תמיר כינוי אהוב: לאדע. איזור מגורים: ת"א
גיל: 16 וחצי פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס? חחח ועוד משהו. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו. לאן היית רוצה לחזור? לשומקום. כמה פעמים עברת דירה? 3 אני חושב... פעם אחרונה לפני 5 שנים. אוהב את המקום שאתה גר בו? חביב ביותר היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אני בסדר :) מאוהב? :) היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? אפשר לומר בתול? כן יש חבר/ה? :) זרקו אותך? חח כן משהו כזה. אתה זרקת? הממ לא חושב... אוהב את עצמך? שיהיה למה לא. מה היית משנה בך? אני סוו מושלמי, מה יש לשנות בי? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לי את שניהם, כי אני סוו מושלמי, תעקבו. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בקושי אייסיקיו יש לי... כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 3 דבר נחמד שהיה לך היום: היו הרבה דברים נחמדים היום :) דבר לא נחמד שקרה לך היום: שיעור תנ"ך המשעמם. מתי התעוררת היום? 7 גובה: 1.86 משקל: 68 הפאדיחה הגדולה של החיים: אממ... לא יודע
מה תעשה מחר? בצפר, בערב כושר קרבי להקה שאת/ה אוהב/ת: הממ מוניקה סקס? מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? מזמן... ניצנים (פאק, 4 חודשים...) איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? כלום הצבע השולט בארון שלך: כחול אפור לבן ושחור הם 95% ממה שאני לובש בערך... מי האשה הכי יפה בארץ? יש מספיק. בר רפאלי? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?
ממה את/ה הכי מפחד/ת? לאדע. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? אממ... בגיל קטן. נישקת בחורה? כן נישקת בחור?
אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: אחד הדברים הטובים עם בירה ליד. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי משכנע. שם אהוב לבן: אורן שם אהוב לבת: דניאלה שם אהוב לכלב: רוקי! רמבו! אוף אני רוצה כלב
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אמממ אני זוכר שהייתי בעצרת ברצח רבין. וגם יום אחרי את כל הנרות. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש כל מיני
יש לכם זיכרון פנומנלי [זיכרון צילומי]? לא ממש. -החלק הבא מעצבן ולכן אני מדלג עליו- הבן אדם שהכי חשוב לך: הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כל עוד זה לא משהו מוזר, אז למה לא. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפרד ממנו. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? אף אחד מהם. לא הייתי עושה כלום. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס אופי או יופי? שניהם :) פריקים או פקאצות? פריקאצות. סתם, האמת שעם פריקים יותר קל להסתדר, אבל פקאצות יותר שוות... בעד ההתנתקות או נגד? בעד מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה! ספרות זה נורא. להקות או זמרים? להקות בד"כ כלב או חתול? כלבבבבבב, מהגדולים הגולדנים החמודים האלה אוףףף
מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? למי אכפת. לישון או לקום? לישון זה כיף, לקום זה לא. לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? לא מת על שיחות טלפון. להיות נבוך או להיות קול? נבוך בצורה קולית. לבכות או לצחוק? לבכות מרוב צחוק
גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? מה אני אמור לבחור פה? אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? :) שלום? וברכה מתנחלים? מיותרים יהודים? ישראל מוות? רחוק חיים? רק פעם אחת. כבוד? קזבלן! מים? טעים בצפר? מעצבן חופש? כיף חו"ל? כיף! עבודה? כסף הצלחה? כסף השראה? כתיבה מלאכים? דמיון תנ"ך? יהודית (המורה הנאצית לתנ"ך). סוכר? ילדה (ילדה סוכר!
) נשיקה? אוהב :) השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? חחחחחח :) מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? הכי אוהב? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? לא היה לי כוח לחלק האחרון

hkatsman

New member
כן

התלבטתי אם לכתוב את מה שאתה כתבת או את מה שאני כתבתי.

B a m b o o k

New member
מי מכיר את האיש שבקיייייר

שם: צליל כינוי אהוב: צלילית איזור מגורים: באר שבע גיל: עוד מעט 17 פריט הלבוש האהוב עליך? קפוצ'ונים
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אממ כיתה ט' הייתה ממש טובה! לאן היית רוצה לחזור? לשום מקום כמה פעמים עברת דירה? אחת. כשהייתי בת 3 בערך אוהב את המקום שאתה גר בו? לא משו היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן... ולאדעת מי מאוהב?
היית מאוהב?
חווית אהבה נכזבת?
בתול?
יש חבר/ה?
זרקו אותך?
אתה זרקת?
אוהב את עצמך?לפעמים מה היית משנה בך? רגליים ובטן מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שניהם
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? יש לי מה?
כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 2 דבר נחמד שהיה לך היום: יומולדת לחברה
דבר לא נחמד שקרה לך היום: הייתי עייפה בבוקר מתי התעוררת היום? 07:07
גובה: 1.63 משקל: סתמו
הפאדיחה הגדולה של החיים: אנערף מה תעשה מחר? אהיה באיזה כנס של מכבי להקה שאת/ה אוהב/ת: יש מלא מה מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? אתמול איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? האיש שבקיר-ברי סחרוף הצבע השולט בארון שלך: שחור מי האשה הכי יפה בארץ? דנה עדיני שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ג'וני דפ!!!111 ממה את/ה הכי מפחד/ת? להשאר לבד האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?
נישקת בחורה? סוג של נישקת בחור?
אתה סטרייט/ית?
חושב שעישון זה: רע איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: פחחח כמה ניסיתי שם אהוב לבן: אופיר שם אהוב לבת:רון שם אהוב לכלב: מיצי מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? יומולדת 3 ואני "עוזרת" לאבא להביא בקבוקים מהמקרר של השכנה
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? וואו יש כלכך הרבה יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? הלוואי
הבן אדם שהכי חשוב לך: יש המווווון
הבן אדם שאתה הכי אוהב: ^^ הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: דני וליל
הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: רעיה הבן אדם הכי מצחיק: כשאני וזוהר ביחד, אז אני וזוהר
הבן אדם הכי מוזר: פיני הבן אדם הכי יפה: ליל הבן אדם הכי קרוב: זוהר הבן אדם שאתה סומך עליו: שני הבן אדם שסומך עליך: לאדעת>< הבן אדם שהכי השפיע עליך:שאיה הבן אדם הכי כשרוני: גאיה(אחותי שלקחה את כל הכשרון במשפחה
) הבן אדם הכי מניאק: מור
הבן אדם הכי אמיתי: ורד (בצורה מרגיזה אבל...
) הבן אדם הכי מצליח: נוי הבן אדם הכי צפוי: דודי הבן אדם הכי לא צפוי: שוהם הבן אדם הכי חכם: נוי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): שי הבן אדם הכי מסטול: שוהם הבן אדם הכי חרמן: לירז ומור הבן אדם הכי רומנטי: לאדעת הבן אדם הכי זיין שכל: כמה מורות למיניהן הבן אדם הכי וותרן: דניאל הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: דני הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: זוהר הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: מור הבן אדם שהכי מבין אותך: זוהר הבן אדם הכי עשיר: ליאת! הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: דניאל הבן אדם שהכי הרבה מקלל: אסי הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: מי שבא ברוך הבא
הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: אחותי גאיה הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אנערף אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי עד כמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מרביצה לו ממש חזק וזורקת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? חס וחלילה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? שניהם ביחד? פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? נגד
מתמטיקה או ספרות? ספרות!!! להקות או זמרים? זמרים לרוב כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? חום שלום? ערבים מתנחלים? אנשים יהודים? משפחה מוות? בכי חיים? נשמה כבוד? מורים (ולא בגלל שאני מכבדת אותם, אלא בגלל שהם דורשים את זה אצלנו בבצפר וזה מגעיל
) מים? תפוזים בצפר? שביתה חופש? נסיעות חו"ל? רצון עבודה? כסף הצלחה? הישג השראה? כתיבה מלאכים? לבן תנ"ך? מצרים סוכר? חום נשיקה? טעים השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? סבא
מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? להיות עם חברים הכי אוהב? להיות עם חברים חבל ש...? לא ראיתי את דני כבר מליין שנה הלוואי והיה לי? אח גדול אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? ימות
אחרי השאלון אני? אמשיך לשוטט לא הייתי צריך? להבריז משיעור אנגלית היום בבוקר...
אני חייבת לומר תודה ל? להוריי שהביאוני עד הלום. נו מזה הבולשיט הזה?! אני חייבת לומר סליחה ל? אפחד
למה אני אף פעם לא? בוכה אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שתףךןץם יומולדת זו סיבה ל? כיף חיים ולצחוק בלי די העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תצחקו הרבה! זה כיף
הערבים הם: אנשים... שעושים לנו קצת בלאגן בחיים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? בת אדם נחמד

danieli rose

New member
מי שקרא שיראה סימן. לא בא לי לענות על כל זה ל

-חינם:) שם:דניאל כינוי אהוב:דני איזור מגורים:מרכז גיל:16 וחצי פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינסים התקופה הכי אהובה עליך בחיים?השנה. לאן היית רוצה לחזור?האמת אני לא רוצה לחזור.. כמה פעמים עברת דירה?3 אוהב את המקום שאתה גר בו?ככה ככה, האיזור סבבה רק מרוחק טיפה ממרכז העיר. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא מאוהב?לא היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?כן בתול?כן יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך?יאפ מה היית משנה בך?בחיצוניות הייתי מרזה קצת, ובפנימיות פחות רגישות מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?וואי חתיכת שאלה קשה..נראה לי שחוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?לא כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?3 דבר נחמד שהיה לך היום: המממ קיבלתי פטור מלבוא ליום הורים היום כי יש לי ממוצע גבוה :) דבר לא נחמד שקרה לך היום: ידיד שלי העיף פלאפון לאוויר וזה נפל לי על הראש.. כואב!!! מתי התעוררת היום? 6 וארבעים גובה:1.63 משקל:חחחחח הפאדיחה הגדולה של החיים:אני אף פעם לא יודעת מה לכתוב כאן מה תעשה מחר?בצפר.. ומסתפרת להקה שאת/ה אוהב/ת:אלג'יר מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?נראה לי שבחופש הגדול.. לא זכור לי משהו מאז איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?מלטף ומשקר /עברי לידר הצבע השולט בארון שלך:אין אחד ששולט מי האשה הכי יפה בארץ?נועה תשבי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ג'ניפר אניסטון ממה את/ה הכי מפחד/ת? לאבד אנשים שקרובים לי, להשאר לבד. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? סוג של..בפולין ולא בלילה..חח נישקת בחורה?לא נישקת בחור?כן אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה: מסריח איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: הייתי אומרת להם שיעשו לעצמם כל יום הפסקות סיגריה רק בלי להדליק אותן..יש לי סוג של תיאוריה שאומרת שהסיגריה זה סתם כמה דקות בשקט להרגע אז שירגעו רק בלי לחנוק ת'צמם :) שם אהוב לבן:אסף שם אהוב לבת:עלמה שם אהוב לכלב: סטאר מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? האמת שזה אחד רע.. שאמרתי הערה ממש חסרת טאקט (ציטטתי משהו שאמא שלי אמרה על אותו אדם) ליד אמא של חברה שלי מהגן.. ומאז היא לא ממש דיברה איתי יותר :( מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?לא יכולה לבחור אחד יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?כן הבן אדם שהכי חשוב לך: חברות שלי הבן אדם שאתה הכי אוהב: לא יכולה לבחורר הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: נתי..ואח שלי הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: שירי הבן אדם הכי מצחיק: גל הבן אדם הכי מוזר: אריאל הבן אדם הכי יפה:נועה הבן אדם הכי קרוב:שירי הבן אדם שאתה סומך עליו:דפנה הבן אדם שסומך עליך:דפנה הבן אדם שהכי השפיע עליך:שירי או נועה.. הבן אדם הכי כשרוני:נועה הבן אדם הכי מניאק:ממממ....אמיר. הבן אדם הכי אמיתי:דפנה הבן אדם הכי מצליח:נועה הבן אדם הכי צפוי:רותם הבן אדם הכי לא צפוי:גל הבן אדם הכי חכם:רותם (אחרת) הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):עינב הבן אדם הכי מסטול:דניאלי הבן אדם הכי חרמן:סימון הבן אדם הכי רומנטי:וואלה לאדעת.. הבן אדם הכי זיין שכל: קובי הבן אדם הכי וותרן:אין לי שמץ הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:ערן הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:דפנה הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:שירי/אופיר הבן אדם שהכי מבין אותך:שירי הבן אדם הכי עשיר:לאדעת..גל אולי הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:רותם הבן אדם שהכי הרבה מקלל:סימון הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:חח יש מספיק הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:אין לי מושג כרגע הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:נועה,והיא גם הולכת להתפרסם הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:קובי..כאפההה אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?ת'אמת כנראה שאם הוא היה מביא אותי למצב שמלכתחילה נדלקתי עליו אז כנראה שהייתי נותנת לזה להמשיך אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?נפרד ממנו ישר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? ואם זה משתנה לטובה? הייתי נשארת חברה שלו/ה כל עוד הקשר הזה לא היה פוגע בי..אבל לא הייתי מנסה לשנות אף אחד. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד?נגד מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה כ"כ להקות או זמרים?להקות כלב או חתול?כלב מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק..אבל משהו טוב:) התכתבות או שיחת טלפון?שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? אין לי. שלום? עליכם מתנחלים? יהודה ושומרון יהודים? עם סגולה מוות? מפחיד חיים? אני רוצה כאלה כבוד? עצמי מים? משקה האלים:) בצפר? אין לי כוח אליו חופש? אני רוצה חו"ל? ארה"ב עבודה? אני צריכה אחת. הצלחה? זה מה שיהיה לי:) השראה? כתיבה מלאכים? דמעות של מלאכיםםםם דמעות גדולות דמעות שקטות ועצובותת תנ"ך? איזה סוסה אני בזה:) סוכר? יאמ נשיקה?יאמ חחחח השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? עצמי..חהחה מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? חופש הכי אוהב? מוזיקה ולכתוב חבל ש...?לא שלחו אותי ללמוד פסנתר כשהייתי קטנה :( הלוואי והיה לי? יותר כוח רצון אין דבר העומד? חחחח בדיוק בהמשך לקודם..רצון אם תרצו? אין זו אגדה:) מי ששונא אותי מצדי ש...?יקפוץ לי, זה לא מעניין אותי אחרי השאלון אני? הולכת ללמוד לא הייתי צריך? לאדעת אני חייבת לומר תודה ל? הורים שלי אני חייבת לומר סליחה ל? אף אחד למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת! יומולדת זו סיבה ל? מסיבההה:):) העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: be yourself is all that you can do הערבים הם: אויבים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?אני מגניבה מאוד.:]

Torn Up Letters

New member
עכשיו הסרט ובסופו הפתעה! [א']

שם: לילאך.
כינוי אהוב: לא נוטים לכנות אותי בכינויי חיבה
איזור מגורים: מכביםרעות.
פריט הלבוש האהוב עליך? מחוך.
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? איפשהו בכתה ה'.
לאן היית רוצה לחזור? לשבועיים הראשונים של תחילת השנה.
כמה פעמים עברת דירה? 2, אם אני לא טועה.
אוהב את המקום שאתה גר בו? הוא בסדר.
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לפעמים, אבל לא תמיד.
מאוהב? לא.
היית מאוהב? כן.
חווית אהבה נכזבת? חיובי.
בתול? חיובי.
יש חבר/ה? לא.
זרקו אותך? כן.
אתה זרקת? בערך?
אוהב את עצמך? תלוי מתי.
מה היית משנה בך? למה למרמר, כפרה?
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? לא הבנתי את הכוונה.
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? שלילי.
כמה מחשבים יש לך בבית? 4.
כמה טלוויזיות? גם 4.
דבר נחמד שהיה לך היום: ביטלו לי את הבייביסיטר אז פרגנתי לעצמי וביטלתי גם את השיעור הפרטי.
דבר לא נחמד שקרה לך היום: עצבים מזדמנים.
מתי התעוררת היום? 8.
גובה: 166.6
משקל: -
הפאדיחה הגדולה של החיים: היו הרבה, לא זכורה לי אחת מיוחדת.
מה תעשה מחר? אלך לבי"ס ואז לבייביסיטר בערב.
להקה שאת/ה אוהב/ת: מרסדס בנד.
מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לפני חודש.
איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? עברי לידר ונינט טייב - לבד.
הצבע השולט בארון שלך: שחור.
מי האשה הכי יפה בארץ? בר רפאלי, תמותי בבקשה.
שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אחרי 'האמיצה', ג'ודי פוסטר.
ממה את/ה הכי מפחד/ת? להשאר לבד. אבל באמת לבד.
האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? אמ.. אני חושבת שכן. לא בטוחה. |:
נישקת בחורה? סתם ניקור.
נישקת בחור? כן.
אתה סטרייט/ית? כן.
חושב שעישון זה: פויה.
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: נמאס לי לשכנע, שיהרגו את עצמם וזהו, מה אני אעשה.
שם אהוב לבן: גיא, איתי.
שם אהוב לבת: מאיה, מירב.
שם אהוב לכלב: שרפי.
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? התרסקות לא נעימה מאופניים. לא מדברים על זה.
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? אין משהו ספציפי :]
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא יודעת.
הבן אדם שהכי חשוב לך: אין 'הכי'.
הבן אדם שאתה הכי אוהב: - " -
הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: אליאב.
הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הדרי.
הבן אדם הכי מצחיק: סלוצקי חחח
הבן אדם הכי מוזר: יש הרבה.
הבן אדם הכי יפה: אופירי.
הבן אדם הכי קרוב: כבר אין אחד כזה.
הבן אדם שאתה סומך עליו: - " -
הבן אדם שסומך עליך: לא יודעת.
הבן אדם שהכי השפיע עליך: סיוון.
הבן אדם הכי כשרוני: מממ לא יודעת.
הבן אדם הכי מניאק: -
הבן אדם הכי אמיתי: אופירי.
הבן אדם הכי מצליח: נעה.
הבן אדם הכי צפוי: לא יודעת.
הבן אדם הכי לא צפוי: - " -
הבן אדם הכי חכם: אמא.
הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): נועם [את יודעת שאני אוהבת אותך
]
הבן אדם הכי מסטול: חח לא יודעת.
הבן אדם הכי חרמן: -
הבן אדם הכי רומנטי: הדרי.
הבן אדם הכי זיין שכל: אני.
הבן אדם הכי וותרן: לא יודעת.
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: -
הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הא?
הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: כל אחד.
הבן אדם שהכי מבין אותך: נטשה.
הבן אדם הכי עשיר: שיר חחח סתם כפרעלייך.
הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: אופירי.
הבן אדם שהכי הרבה מקלל: שני. |:
הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: מי שבא ברוך הבא.
הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: אין כזה כרגע.
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: מממ. נקודה למחשבה.
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: מוהאהא. סוד.
אם....
אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כבר קרה. כן.
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפגעת. ומנתקת קשר.
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנתקת קשר.

Torn Up Letters

New member
[ב']

זה או זה:
תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס.
אופי או יופי? השילוב.
פריקים או פקאצות? פריקים.
בעד ההתנתקות או נגד? לא מתעסקת בזה.
מתמטיקה או ספרות? ספרות
להקות או זמרים? לא חשוב.
כלב או חתול? חתול.
מחשב או טלוויזיה? מחשב.
ללכת או לנסוע? לנסוע.
לישון או לקום? לישון.
לכתוב או להקליד? להקליד.
חיבוק או נשיקה? נשיקה.
התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון, דפנטלי.
להיות נבוך או להיות קול? קול.
לבכות או לצחוק? לצחוק. :]
גיטרה או תופים? תופים!
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? לא משנה.
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר.
אסוציאציות:
אהבה? געגוע.
שלום? חנוך.
מתנחלים? שיהיה.
יהודים? מגן דוד.
מוות? קבורה.
חיים? ניצול.
כבוד? הורים.
מים? דגים.
בצפר? פויה.
חופש? בנזונה.
חו"ל? הכי כיף, אבל בלי המשפחה.
עבודה? מוזיאון.
הצלחה? תלויה בעיני המתבונן.
השראה? גותיקה.
מלאכים? לבן.
תנ"ך? בולשיט.
סוכר? קפה.
נשיקה? שפתיים.
השלימו את החסר:
השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל? |:
מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לאכול שוקולד. וזה מה שאני אעשה אחרי השאלון.
הכי אוהב? קריסטלים. |:
חבל ש...? אני לא מתמידה בדברים.
הלוואי והיה לי? מלא כסף.
אין דבר העומד? בפני הרצון. [מי גאון של אמא?]
אם תרצו? תקפצו.
מי ששונא אותי מצדי ש...? ילך להזדיין.
אחרי השאלון אני? אוכל שוקולד, כבר אמרתי את זה.
לא הייתי צריך? מה שהיה היה.
אני חייבת לומר תודה ל? הוריי שהביאוני עד הלום.
אני חייבת לומר סליחה ל? יותר מדי אנשים.
למה אני אף פעם לא? קמה בזמן לבי"ס?
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת!!!1
יומולדת זו סיבה ל? לדרוש מתנות.
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: כשאתה מעתיק מחבר שלך, אתה מעתיק מחבר של חבר שלך, שמעתיק מחבר של חבר של חבר שלך, שמעתיק מחבר של חבר של חבר של חבר שלך, ויש מצב שאחד מהם טמבל.
הערבים הם: מגניבים.
בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני לילך. וויהי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
אממ.. הפתעה! מי קרא את זה בכלל? XD

hkatsman

New member
בגלל שכולם עושים ואני טיפוס נגרר

שם: כצמן כינוי אהוב: יש לי כינויים, לא יודע כמה אני אוהב אותם איזור מגורים: פ"ת גיל: 16 פריט הלבוש האהוב עליך? מצית התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לא חושב שיש תקופה בחיים שאני יכול לומר עליה שהיא הכי טובה. אולי החופש האחרון. לאן היית רוצה לחזור?לדוגית כמה פעמים עברת דירה?1 אוהב את המקום שאתה גר בו? לא יודע היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב?לא היית מאוהב?סוג של חווית אהבה נכזבת?לא בתול?כן יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת?לא אוהב את עצמך?לפעמים, תלוי כמה ישנתי בלילה לפני מה היית משנה בך? לא יודע, שאלה טובה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? חח כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות?0 דבר נחמד שהיה לך היום: פיני הציע לי להכין קפה במכונה בלי שביקשתי ממנו אפילו! דבר לא נחמד שקרה לך היום: אני חושד שהוא רק רצה שאני אביא בשבילו את הכוסות והאלה מהמטבחון. מתי התעוררת היום? אבא שלי העיר אותי ב7 וחצי, קמתי ב8 וחצי גובה: ממוצע משקל: ממוצע הפאדיחה הגדולה של החיים: יש יותר מדי
(מן דרך לומר "אל תשגעו אותי") מה תעשה מחר?או"פ אני חושב להקה שאת/ה אוהב/ת:רולינג סטונס מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? :'( איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? ברי סחרוף-יומולדת הצבע השולט בארון שלך: שחור, אבל אני לא פריק! מי האשה הכי יפה בארץ? יולי תמיר שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? מייקל ריצ'ארדס אולי ממה את/ה הכי מפחד/ת? לא להבין דברים האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?לא, מה יצא לי מזה? נישקת בחורה?כן "בחורה"
נישקת בחור?לא אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: מפנק איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: רדו מזה, אי אפשר. שם אהוב לבן: לארי חח שם אהוב לבת: מג שם אהוב לכלב: הממ מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אין לי זכרונות חזקים מהילדות. הכי מוקדם שאני אשכרה זוכר משהו זה אולי גיל 6-7. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? כל הדברים המצחיקים קורים כשאני שיכור ככה ש... יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? האמת שלא הבן אדם שהכי חשוב לך: קשה לומר. הבן אדם שאתה הכי אוהב: לא אוהב אף אחד, כולם צבועים. אני נשמע מפגר. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: סבא שלי אולי הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: קית' ריצ'ארדס הבן אדם הכי מצחיק: האמת שאני הבן אדם הכי מוזר:מטאל זון חח הבן אדם הכי יפה: קשה לומר הבן אדם הכי קרוב: גם כן קשה הבן אדם שאתה סומך עליו: על הראל אפשר לסמוך הבן אדם שסומך עליך: ליאור סומך עלי הבן אדם שהכי השפיע עליך: ג'רי סיינפלד הבן אדם הכי כשרוני: אין לי מושג הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי:
הבן אדם הכי מצליח: לא יודע איך למדוד הצלחה הבן אדם הכי צפוי: נחשוני הבן אדם הכי לא צפוי: אביחי הבן אדם הכי חכם: אני הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): לא רואה צורה טובה לטמטום. הבן אדם הכי מסטול: חגי הבן אדם הכי חרמן: מה זה עוזר שאני רושם פה את כל השמות האלה כוסעמק הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: אני, אני מזיין לכולם את השכל ואפחד לא מבין אותי. הבן אדם הכי וותרן: לא יודע הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: ג'רי הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: פרנקו הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: ריצ'ארדס עם אקוסטית הבן אדם שהכי מבין אותך: אמא הבן אדם הכי עשיר: מה אני יודע הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? הייתי בוכה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא זה ולא זה, אין לי זכות לשנות אנשים, ולמה שאני אנתק עם מישהו קשר כי הוא השתנה? זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? קשה לומר פריקים או פקאצות? פקאצות בעד ההתנתקות או נגד? התנתקות? ממתי השאלון הזה? מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? סנאי מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לסוע לישון או לקום? חחח לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? תלוי עם מי התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לא יודע גיטרה או תופים? בס אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? שלום? מלחמה מתנחלים? כיפה. אני קורא יותר מדי הארץ. יהודים? פרופ' אומן מוות? לא נורא חיים? כצמן? כבוד? הפועל פ"ת מים? כוס בצפר? צביקה חופש? אחלה חו"ל? יוסי עבודה? =\ הצלחה? =\ השראה? =\ מלאכים? חח תנ"ך? לא יודע סוכר? חצי כפית נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? הספק בתנ"ך מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לא יודע, קצת כואב לי הראש. הכי אוהב? לא אוהב חבל ש...? אני לא מצליח להוריד תרגיע הלוואי והיה לי? וורוויק אין דבר העומד? בלי שמשהו יחזיק אותו? אם תרצו? לאנוס קטינה, תוודאו שאף אחד לא יראה מי ששונא אותי מצדי ש...? לא יודע, אין לי בעיה עם אנשים ששונאים אותי, זה לא שאני שונא אותם חזרה או משהו כזה. אחרי השאלון אני? משתין אני חושב לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? הורי שהביאוני עד הלום אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? מרוצה אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? הא אני לא אכנע לכם! יומולדת זו סיבה ל? שונא ימי הולדת העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: ניק דרייק הערבים הם: לא ידעתי מה לכתוב, אז הלכתי לראות מה תמיר כתב, וזה בכל זאת לא נתן לי השראה. "הערבים הם בני אדם" בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני
קפה עכשיו זה הולך ככה: מי שקרא שיגיב, ושהכותרת תתחיל ב-א' ותגמר ב-ס'. לדוגמה "אני כ"כ כועס!!!!" (רק בלי הסימן קריאה, סימן קריאה הוא לא ס'!)

תמיר1991

New member
אני חושב שהזין של שבי רופס../images/Emo26.gif

מי האשה הכי יפה בארץ? יולי תמיר

LadyFlame123

New member
אלוהים, אתה סוס ../images/Emo3.gif

חחחחחח מתחיל בא' ונגמר בס' קראתי, קיצר

-____- ../images/Emo163.gif

שם: נועה כינוי אהוב: נועי איזור מגורים: מסווג בטחונית גיל: 16 וכמעט חמש חודש פריט הלבוש האהוב עליך? האממממ ג'ינס מגניב התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו i guess לאן היית רוצה לחזור? לשנה שעברה כמה פעמים עברת דירה? 2 אוהב את המקום שאתה גר בו? כה היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב? לא. אולי. לאדעת היית מאוהב? כה חווית אהבה נכזבת?יה בתול? כה יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? האמממממממממממממממ יש חלקים שכן ויש חלקים שלא מה היית משנה בך? להיות פחות מעצבנת, פחות פריג'ידית לאנשים מסויימים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? להישאר עם פנים כמו שלי ושנינות מוחצת ומרנינה כמו שיש לי!:) יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה זה? כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 2, בחדש 1 דבר נחמד שהיה לך היום: שיחה עם הקומונרית דבר לא נחמד שקרה לך היום: כל שאר היום המסריח הזה מתי התעוררת היום? 6:45 גובה: 1.74 משקל: חה הפאדיחה הגדולה של החיים: הפסקתי לחשוב על מה כן ומה לא... יש יותר מדי מה תעשה מחר? אלמד להקה שאת/ה אוהב/ת: ראמונז? מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?שבועיים-שלושה איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? אחריות-יוני בלוך הצבע השולט בארון שלך: שחור, צבעוני מי האשה הכי יפה בארץ? נועה תישבי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ליאור דיין ממה את/ה הכי מפחד/ת? לתת לפוביות להשתלט.. מעצמי אני מניחה האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כה נישקת בחורה? קיינדה. לא ממש נישקת בחור? כנל אתה סטרייט/ית? כה חושב שעישון זה: בכיף שלכם איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא כזה אכפת לי, אני מוקפת במעשנים שם אהוב לבן: מתיתיהו שם אהוב לבת: ישמעאלה שם אהוב לכלב: יששכר מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? דודה מנדנדת אותי על נדנדה מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לא יודעת יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? אמממממממממ לא. אבל יש לי זיכרון שמיעתי טוב. [על החומר לבגרות בהיסטוריה עברתי פעם אחת] הבן אדם שהכי חשוב לך: אי אפשר לבחור הבן אדם שאתה הכי אוהב: כנל הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: דנע
הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: נמשה הבן אדם הכי מצחיק: נירוווווו! הבן אדם הכי מוזר: האמ לאדעת הבן אדם הכי יפה: תום הפוזר.. חה הבן אדם הכי קרוב: אני באמת לא יודעת הבן אדם שאתה סומך עליו: דנע, סחוגי הבן אדם שסומך עליך: סחוגי הבן אדם שהכי השפיע עליך: ניקי הבן אדם הכי כשרוני: מורי הבן אדם הכי מניאק: החברים שלי לא מניאקים.. אבל לנירו יש יציאות הבן אדם הכי אמיתי: נירו טח הבן אדם הכי מצליח: אני הבן אדם הכי צפוי: לא יודעת לקרוא אנשים. הבן אדם הכי לא צפוי: ^ הבן אדם הכי חכם: עדידוש הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):
אני שמשפיעה על כל הסביבה הבן אדם הכי מסטול: האמממממ יוגי הבן אדם הכי חרמן: נירו. הבן אדם הכי רומנטי: סחוגי הבן אדם הכי זיין שכל: אני הבן אדם הכי וותרן: די הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: שיר, תותי הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: דנע, צליצ, סחוגי הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: סחוגי צק צק צק הבן אדם שהכי מבין אותך: תותי הבן אדם הכי עשיר: האמ.... לאדעת.. פולי? הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: אביק?.. לאדעת הבן אדם שהכי הרבה מקלל: שוב אני נכנסת לתמונה בגסות.. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: מי שרוצה הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: ש' ^_^ הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: צליצ, מורי הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: האממממממממממממממממממממממ בר אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? איי גס אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? חותכת דהה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? משתלבת אני מניחה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?תפו אופי או יופי? אופי שמקרין על היופי פריקים או פקאצות? בני אדם בעד ההתנתקות או נגד? בעד מתמטיקה או ספרות? ספרות
להקות או זמרים? להכות כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? טלפונוס להיות נבוך או להיות קול? COOLי
לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ אסוציאציות: אהבה? חחרא שלום? פיס מתנחלים? כתום יהודים? להקה מוות? קקי חיים? שמחה כבוד? ריספקט מים? נביעות בצפר? להקה חופש? גדול חו"ל? אחלה עבודה? סעמק הצלחה? אני השראה? אמא מלאכים?מיכאלאנג'לו תנ"ך? בי.אס סוכר? 2 נשיקה? אוקי השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דודידו! מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישון הכי אוהב? סושי חבל ש...? אין לי יותר חיים הלוואי והיה לי? אומץ אין דבר העומד? בפני המזון אם תרצו? אם תקחו אין זו אגדה [; מי ששונא אותי מצדי ש...? יילך להזדיין אחרי השאלון אני? אלך להתקלח לאכול ולישון לא הייתי צריך? לקום בבוקר אני חייבת לומר תודה ל? עצמי אני חייבת לומר סליחה ל? אמא למה אני אף פעם לא? מגניבה? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? - יומולדת זו סיבה ל? קבל מתנות העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: א-ל תחליקו ליד אנשים, יזכרו לכם את זה להרבה זמן הערבים הם: בני אדם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? יש לי רגעים

למעלה