מי מכיר את האיש שבקיייייר
שם: צליל כינוי אהוב: צלילית איזור מגורים: באר שבע גיל: עוד מעט 17 פריט הלבוש האהוב עליך? קפוצ'ונים
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אממ כיתה ט' הייתה ממש טובה! לאן היית רוצה לחזור? לשום מקום כמה פעמים עברת דירה? אחת. כשהייתי בת 3 בערך אוהב את המקום שאתה גר בו? לא משו היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן... ולאדעת מי מאוהב?
היית מאוהב?
חווית אהבה נכזבת?
בתול?
יש חבר/ה?
זרקו אותך?
אתה זרקת?
אוהב את עצמך?לפעמים מה היית משנה בך? רגליים ובטן מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שניהם
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? יש לי מה?
כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 2 דבר נחמד שהיה לך היום: יומולדת לחברה
דבר לא נחמד שקרה לך היום: הייתי עייפה בבוקר מתי התעוררת היום? 07:07
גובה: 1.63 משקל: סתמו
הפאדיחה הגדולה של החיים: אנערף מה תעשה מחר? אהיה באיזה כנס של מכבי להקה שאת/ה אוהב/ת: יש מלא מה מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? אתמול איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? האיש שבקיר-ברי סחרוף הצבע השולט בארון שלך: שחור מי האשה הכי יפה בארץ? דנה עדיני שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ג'וני דפ!!!111 ממה את/ה הכי מפחד/ת? להשאר לבד האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?
נישקת בחורה? סוג של נישקת בחור?
אתה סטרייט/ית?
חושב שעישון זה: רע איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: פחחח כמה ניסיתי שם אהוב לבן: אופיר שם אהוב לבת:רון שם אהוב לכלב: מיצי מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? יומולדת 3 ואני "עוזרת" לאבא להביא בקבוקים מהמקרר של השכנה
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? וואו יש כלכך הרבה יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? הלוואי
הבן אדם שהכי חשוב לך: יש המווווון
הבן אדם שאתה הכי אוהב: ^^ הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: דני וליל
הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: רעיה הבן אדם הכי מצחיק: כשאני וזוהר ביחד, אז אני וזוהר
הבן אדם הכי מוזר: פיני הבן אדם הכי יפה: ליל הבן אדם הכי קרוב: זוהר הבן אדם שאתה סומך עליו: שני הבן אדם שסומך עליך: לאדעת>< הבן אדם שהכי השפיע עליך:שאיה הבן אדם הכי כשרוני: גאיה(אחותי שלקחה את כל הכשרון במשפחה
) הבן אדם הכי מניאק: מור
הבן אדם הכי אמיתי: ורד (בצורה מרגיזה אבל...
) הבן אדם הכי מצליח: נוי הבן אדם הכי צפוי: דודי הבן אדם הכי לא צפוי: שוהם הבן אדם הכי חכם: נוי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): שי הבן אדם הכי מסטול: שוהם הבן אדם הכי חרמן: לירז ומור הבן אדם הכי רומנטי: לאדעת הבן אדם הכי זיין שכל: כמה מורות למיניהן הבן אדם הכי וותרן: דניאל הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: דני הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: זוהר הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: מור הבן אדם שהכי מבין אותך: זוהר הבן אדם הכי עשיר: ליאת! הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: דניאל הבן אדם שהכי הרבה מקלל: אסי הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: מי שבא ברוך הבא
הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: אחותי גאיה הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אנערף אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי עד כמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מרביצה לו ממש חזק וזורקת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? חס וחלילה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? שניהם ביחד? פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? נגד
מתמטיקה או ספרות? ספרות!!! להקות או זמרים? זמרים לרוב כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? חום שלום? ערבים מתנחלים? אנשים יהודים? משפחה מוות? בכי חיים? נשמה כבוד? מורים (ולא בגלל שאני מכבדת אותם, אלא בגלל שהם דורשים את זה אצלנו בבצפר וזה מגעיל
) מים? תפוזים בצפר? שביתה חופש? נסיעות חו"ל? רצון עבודה? כסף הצלחה? הישג השראה? כתיבה מלאכים? לבן תנ"ך? מצרים סוכר? חום נשיקה? טעים השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? סבא
מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? להיות עם חברים הכי אוהב? להיות עם חברים חבל ש...? לא ראיתי את דני כבר מליין שנה הלוואי והיה לי? אח גדול אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? ימות
אחרי השאלון אני? אמשיך לשוטט לא הייתי צריך? להבריז משיעור אנגלית היום בבוקר...
אני חייבת לומר תודה ל? להוריי שהביאוני עד הלום. נו מזה הבולשיט הזה?! אני חייבת לומר סליחה ל? אפחד
למה אני אף פעם לא? בוכה אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שתףךןץם יומולדת זו סיבה ל? כיף חיים ולצחוק בלי די העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תצחקו הרבה! זה כיף
הערבים הם: אנשים... שעושים לנו קצת בלאגן בחיים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? בת אדם נחמד