נחשו מה:) ?

sky darkens

New member
מההההההה? ../images/Emo10.gif

רשום "במובן הטוב!" - אוף, את יודעת למה הכוונה. אוף, לגמרי ביאסת אותי עכשיו. את יודעת שאני לא חושב שאת מטומטמת.

FartherAway

New member
יום שלישי זה יום מגניב! סתם.

שם: יונלולו מלך זולו. כינוי אהוב: יונציפלון? איזור מגורים: מכבים! גיל: 16 ומשהו. פריט הלבוש האהוב עליך? חוטיני מנומר. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לפני שהכרתי את עליזה בציה.
לאן היית רוצה לחזור? לא יודע. כמה פעמים עברת דירה? אחת, כשהייתי בן שנה.
אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. מאוהב? לא. היית מאוהב? יאפ. חווית אהבה נכזבת? יאפ. בתול? יאפ. יש חבר/ה? נופ. זרקו אותך? נופ. אתה זרקת? סוגשל. אוהב את עצמך? האמת? כן. מה היית משנה בך? כלום. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אממ. מה? כמה מחשבים יש לך בבית? 4, פלוס אחד נייד. כמה טלוויזיות? 2. דבר נחמד שהיה לך היום: הכל, האמת. היה אחלה יום.
דבר לא נחמד שקרה לך היום: שטל צייר לי על הג'ינס.
מתי התעוררת היום? 7 ורבע. גובה: 1.80 ומשהו. משקל: אתם לא רוצים לדעת.
הפאדיחה הגדולה של החיים: לא יודע. מה תעשה מחר? שאלה טובה.
להקה שאת/ה אוהב/ת: אוונשנש. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? בחופש הגדול, יודית עם יעל.
איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? המכשפות - עד העונג הבא. (אקוסטי.) הצבע השולט בארון שלך: שחור. פריק משהו. מי האשה הכי יפה בארץ? עליזה בציה. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? לא יודע. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהלא נודע. ~מסתורין.~ האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? חיובי. נישקת בחורה? כן. נישקת בחור? כן. אתה סטרייט/ית? מי שבא - ברוך הבא. חושב שעישון זה: איכספיכס. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא יודע. שם אהוב לבן: תומר ויפתח. שם אהוב לבת: טל. שם אהוב לכלב: בוני. אבל אני משוחד. מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אממ. לא עולה לי עכשיו.
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לא יודע. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? פףף, משהו. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? זורק אותו.
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מדבר איתו בקשר לזה, ומעביר את הכדור לידיים שלו. אלא אם הוא לא עושה כלום, ואז לנתק קשר. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תלוי במצברוח. אופי או יופי? גם וגם. פריקים או פקאצות? אנושות. בעד ההתנתקות או נגד? מה זה משנה עכשיו? מתמטיקה או ספרות? מבחינת חומר - ספרות, מבחינת מורים - אף אחד. להקות או זמרים? גם וגם. כלב או חתול? כלבים. מחשב או טלוויזיה? מחשב. ללכת או לנסוע? תלוי. לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? להקליד. חיבוק או נשיקה? חיבוק. התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון. להיות נבוך או להיות קול? תלוי. לבכות או לצחוק? לבכות מצחוק. ~מחוכם!!!!!111~ גיטרה או תופים? וואי. לא יודע. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? לא משנה. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? "כשדניאל ישן" של יודית. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישון.
הכי אוהב? לא יודע. חבל ש...?העולם מתקדם מהר כל-כך. הלוואי והיה לי? כרוב. אין דבר העומד? בלי ויאגרה. אם תרצו? תבקשו. מי ששונא אותי מצדי ש...? ידחפו לו חתול שמן חולה סלמונלה לתוך הרקטום. אבל הכל מאהבה. אחרי השאלון אני? אלך לבדוק אם המחשב של אבא פה.
לא הייתי צריך? מה שהיה - מת. לא מתעסק בזה. אני חייבת לומר תודה ל? תומר ואליאור. אני חייבת לומר סליחה ל? עמית. למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? השאלון הזה דוגרי מזלזל לי באינטילגנציה.
יומולדת זו סיבה ל?אכול. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אני יכול, לא יכולה. הערבים הם: אנשים. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? קוראים לי יונתן.

וואי זה ארוך. אבל משעמם לי../images/Emo3.gif

שם: טל כינוי אהוב: לולי איזור מגורים: מרכז גיל: 16 פריט הלבוש האהוב עליך? קפוצ'ון התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אולי זאת שהייתי בגן לאן היית רוצה לחזור? לחו"ל:p כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב? לא היית מאוהב? כה חווית אהבה נכזבת? כן. בע בתול? כה:p יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? לא ממש מה היית משנה בך? כמעט הכל מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא זה ולא זה כמה מחשבים יש לך בבית? מספיק כמה טלוויזיות? גם מספיק דבר נחמד שהיה לך היום: זה שלא היה מתמטיקה דבר לא נחמד שקרה לך היום: כל שאר היום מתי התעוררת היום? שש וחצי, אבל חזרתי לישון וקמתי שוב בשמונה וחצי גובה: 1.50 נראה לי משקל: לא זוכרת הפאדיחה הגדולה של החיים: קרו, קרו. מה תעשה מחר? אלך לביתספר כרגיל להקה שאת/ה אוהב/ת: BFTV מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? מזמן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? שום שיר הצבע השולט בארון שלך: כחול נדמה לי, למרות שהוא די צבעוני מי האשה הכי יפה בארץ? יש יותר מדי כאלה שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? כנ"ל ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות. וג'וקים האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: תרחיקו את זה ממני איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא יודעת שם אהוב לבן: שחר שם אהוב לבת: עדן שם אהוב לכלב: לאקי מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? כמה ימים לפני שהתחלתי להיות נורא חולה אז ישבתי בגן בצד ולא עשיתי שומדבר כי לא הרגשתי טוב. בחיי שאני זוכרת את זה. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? אממ, יש מלא, אבל את רובם אני לא הכי זוכרת. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לצערי הרב מאוד לא הבן אדם שהכי חשוב לך: ההורים הבן אדם שאתה הכי אוהב: ההורים הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: מישהו בחו"ל הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: אף אחד הבן אדם הכי מצחיק: יש הרבה הבן אדם הכי מוזר: כולם הבן אדם הכי יפה: יו לורי
(הייתי חייבת) הבן אדם הכי קרוב: אפחד הבן אדם שאתה סומך עליו: אפחד הבן אדם שסומך עליך: רוב האנשים שאני מכירה סומכים עלי הבן אדם שהכי השפיע עליך: אין לי מושג הבן אדם הכי כשרוני: יו לורי אחד הכישרוניים ששמעתי עליו. רציני. כמובן שנכללים פה גם מוצרט, בטהובן וכל אמני הפסנתר. הבן אדם הכי מניאק: כמעט כולם אני חושבת הבן אדם הכי אמיתי: אין כאלה אנשים הבן אדם הכי מצליח: ביל גייטס:p הבן אדם הכי צפוי: כל מי שאני מכירה מספיק טוב הבן אדם הכי לא צפוי: מי שאני לא מכירה בכלל הבן אדם הכי חכם: יש כמה כאלה, מהכיתה בעיקר הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): לא יודעת הבן אדם הכי מסטול: יש מספיק כאלה הבן אדם הכי חרמן: גם כאלה יש מספיק הבן אדם הכי רומנטי: לא יצא לי עוד להכיר כזה הבן אדם הכי זיין שכל: וואי, כמעט כל מי שסביבי הבן אדם הכי וותרן: לא יודעת הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הצלםםם :( הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: לא חושבת שיקרה הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: מי שיעניין אותי הבן אדם שהכי מבין אותך: אין כאלה הבן אדם הכי עשיר: ביל גייטס D: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: לא יודעת הבן אדם שהכי הרבה מקלל: יש כמה הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: אין לי בעיה עם אף אחד ממי שאני מכירה הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: אין בנתיים :p הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: אף אחד. פרסום גורם לאנשים לחשוב שהשמש זורחת להם מהתחת הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אבל הוא כבר בכלא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן כל עוד הוא לא קטן מדי (נגיד, שנתיים זה המקסימום) אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה אותו מהחיים שלי אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי מי זה ואם זה לטובה או לרעה. אם זה לרעה כבר יצא לי לנתק קשר עם מישהו בגלל זה. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי, אבל רק גריל או בצל אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? אין לי דעה בזה מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים, אבל עד גבול מסויים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? שנאה שלום? יונה מתנחלים? כתום יהודים? חוכמה מוות? ג'וקים חיים? מוות כבוד? קזבלן מים? דגים בצפר? שיעורים חופש? כסף חו"ל? אהבה עבודה? כסף הצלחה? כבוד השראה? יופי מלאכים? לבן תנ"ך? ישן סוכר? עוגה נשיקה? כיף השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? כל החברים של אחותי שקוראים להם דניאל מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לשכב במיטה ולא לעשות כלום הכי אוהב? מוזיקה חבל ש...? החיים מעפנים הלוואי והיה לי? קצת יותר מעניין בחיים אין דבר העומד? בפני הרצון, אבל לפעמים יש רצון והדבר אינו עומד :p (חהחהחה, נורא מצחיק.) אם תרצו? אין זו אגדה? XD מי ששונא אותי מצדי ש...? ימשיך לשנוא כל עוד הוא לא פוגע בי אחרי השאלון אני? אלך לראות טלוויזיה לא הייתי צריך? לריב לפני שנה בערך עם אחד הידידים היותר טובים שהיו לי אני חייבת לומר תודה ל? הורי שהביאוני עד הלום אני חייבת לומר סליחה ל? כל מי שמכיר אותי למה אני אף פעם לא? מצליחה להיות מצחיקה מספיק XD אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת. אההא! (זה מזכיר לי את הסרט של קונילמל XD) יומולדת זו סיבה ל? מסיבה נראה לי, לא? D: העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אל תריבו עם חברים ממש ממש טובים על שטויות, זה יכול להיגמר רע. הערבים הם: אני מעדיפה לא לכתוב על זה כלום :p בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? שאני ממש אהבלה.

R o n 2 5 6

New member
יאללה

שם:רון כינוי אהוב:אין איזור מגורים:ת"א גיל:16 ומשהו פריט הלבוש האהוב עליך?סווטשרט התקופה הכי אהובה עליך בחיים?חטיבה לאן היית רוצה לחזור?חטיבה/יסודי כמה פעמים עברת דירה?בגיל שנה וחצי בערך עברתי לפה,אז פעם אחת. אוהב את המקום שאתה גר בו?בהחלט היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?טוב לי להיות אני. מאוהב?לא חושב היית מאוהב?אני לא בטוח חווית אהבה נכזבת?סוג של בתול?כן יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת?לא ממש.. אוהב את עצמך?דיי מה היית משנה בך?אין לי כוח להיכנס לזה. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה(אבל לא נראה לי שלבנות זה עושה את זה) יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?אה? כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?4
דבר נחמד שהיה לך היום:המנהלת אמרה שעוד חודש יש שבוע גדנ"ע
דבר לא נחמד שקרה לך היום:דאבל תנ"כ.זוועה מתי התעוררת היום?אמא העירה ב-7 גובה:1.82 +- משקל:60 וקצת הפאדיחה הגדולה של החיים:לא זוכר מה תעשה מחר?אלך לבית ספר להקה שאת/ה אוהב/ת:כנסיית השכל מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?לא ממש הולך להופעות.הופעות של זמרים ביום העצמאות בכיכר רבין נחשב? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?כרגע שום שיר. הצבע השולט בארון שלך:לא ממש התעמקתי בארון. מי האשה הכי יפה בארץ?קשה לי להגיד אחת ספציפית.באמת שלא חסרות ישראליות יפות. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?נורא אהבתי את המשחק של יהודה לוי בבורר ממה את/ה הכי מפחד/ת?לאבד אדם שבאמת קרוב אליי וחשוב לי,ועוד כמה דברים שוליים.. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?על השטיח בגן נחשב?
נישקת בחורה?כן נישקת בחור?לא אתה סטרייט/ית?בהחלט חושב שעישון זה:לא משהו..אני בד"כ לא מתקרב לאנשים שמעשנים. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?אני מניח שמי שמעשן מודע לסכנות שהעישון טומן.אם זה היה אדם קרוב אליי,הייתי אומר לו שהוא גם מסכן לי את החיים. שם אהוב לבן:אנאערף שם אהוב לבת:מור שם אהוב לכלב:גולדי? מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?חג חנוכה בגן.בנו איזה סביבון ענקי מקרטון שהיה בתוכו סביבונים ושוקולדים
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?לא יודע יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?מה שאני זוכר זה מה שחשוב לי.תחליטו מה זה אומר
הבן אדם שהכי חשוב לך:וואי,זה חופר,אני מדלג.. הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?להיות יותר שקט ממני זו בעיה
בעיקרון אין לי בעיה,אבל אם שנינו שקטים אני לא רואה את זה מתקדם כ"כ
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?הייתי מתעצבן ומתאכזב קצת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?לא לשניהם. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?במבה אופי או יופי?שניהם חשובים.תלוי לאיזו מטרה
פריקים או פקאצות?פקאצות בעד ההתנתקות או נגד?בעד מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה להקות או זמרים?לא יודע כלב או חתול?נו זה קשה מחשב או טלוויזיה?דיי כבר
ללכת או לנסוע?ללכת לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול? 'קול'? לבכות או לצחוק?לצחוק כמובן גיטרה או תופים?לפני כמה ימים חבר שלי שאל אותי את זה.חשמלית,ואם לא אז תופים. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?לא משנה במיוחד אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אסוציאציות: אהבה?רוצה שלום?לא יגיע מתנחלים?לא יודע יהודים?ארץ ישראל מוות?פחד חיים?משתנים כבוד?ביטחון מים?שתייה בצפר?מעייף חופש?כיפי חו"ל?אירופה עבודה?רוצה הצלחה?כיף השראה?אומנות מלאכים?צ'רלי תנ"ך?איכס סוכר?יאמי נשיקה?מתגעגע השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את?המונסונית
מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?לישון הכי אוהב?חיבה,יציאות חבל ש...?אני ביישן הלוואי והיה לי?חברה אין דבר העומד?בפני הרצון.דיי מתבקש,לא? אם תרצו? אין זו אגדה.כנ"ל.. מי ששונא אותי מצדי ש...?יהנה אחרי השאלון אני? אלך לישון? לא הייתי צריך?לא להתאמן השבוע לפסנתר אני חייבת לומר תודה ל?לא יודע אני חייבת לומר סליחה ל?כרגע לאף אחד למה אני אף פעם לא?ספונטני אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת יומולדת זו סיבה ל?הכיר אנשים חדשים העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: חיו חיים מלאים חסרי חרטות(חבל שאני לא מיישם את זה לפעמים) הערבים הם:אנשים בדיוק כמונו בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?יקוראים לי רון.

dcohn

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא מישהי שקט ממך! את זה באמת לא תמצא!
מישהו שקטן ממך
חחחחחחחחחחח

Snow fairy

New member
האמ

שאלון. שם: מאיה כינוי אהוב: מאיו איזור מגורים: רעות גיל: 16 פריט הלבוש האהוב עליך? יש הרבה. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כיתה ז' לאן היית רוצה לחזור? לונדון! כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת בתוך הישוב כשהייתי בת שנתיים אוהב את המקום שאתה גר בו? הוא בסדר היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? כן אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? כן, למה לא מה היית משנה בך? גוף בטח מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אני רוצה להגיד שחוכמה...
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אין לי אייסיקיו [כאילו יש, לא בשימוש] כמה מחשבים יש לך בבית? 2 עובדים כמה טלוויזיות? 5 דבר נחמד שהיה לך היום: סיימתי בשעה טובה את החצאית, נשאר רק לגהץ:] דבר לא נחמד שקרה לך היום: אמא מתי התעוררת היום? 7 וחצי גובה: 1.66 בערך משקל: 51 הפאדיחה הגדולה של החיים: לחבק ממש חזק והרבה זמן אדם זר מה תעשה מחר? שיעור גיטרה, פסנתר ובייביסיטר להקה שאת/ה אוהב/ת:אפטר פורבר מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לפני איזה יומיים עם שירה איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? כלום הצבע השולט בארון שלך: שחור נראה לי, אבל בעיקרון הוא די צבעוני מי האשה הכי יפה בארץ? בר רפאלי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ג'וני דפ ללא ספק ממה את/ה הכי מפחד/ת? להשאר לבד האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: מגעיל תחת איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: "תפסיקו" שם אהוב לבן: סורין שם אהוב לבת: לנור/ אנאבל שם אהוב לכלב: נגריטה
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אותי מכניסה גומיות לחור של הוידאו מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? ראו סעיף אחד למעלה יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? נופ הבן אדם שהכי חשוב לך: האחיות שלי ויעל. הבן אדם שאתה הכי אוהב: איך אפשר לענות על זה:| הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: מעייני הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:יאלו הבן אדם הכי מצחיק: ג'ו?
הבן אדם הכי מוזר: חחחחחח חיים? הבן אדם הכי יפה: אלוני?
הבן אדם הכי קרוב: יאלו ואחותי טל הבן אדם שאתה סומך עליו: יאלו ואחותי טל>: הבן אדם שסומך עליך: לא יודעת? הבן אדם שהכי השפיע עליך: האמ, לא יודעת. הבן אדם הכי כשרוני: אחותי טל הבן אדם הכי מניאק: יותר מדי הבן אדם הכי אמיתי: הא? הבן אדם הכי מצליח: עזבו אותי, אני בי"א. הבן אדם הכי צפוי: לא יודעתת הבן אדם הכי לא צפוי: אמא הבן אדם הכי חכם: פרר הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): יאלוD: חח סתםסתם, לא יודעת. הבן אדם הכי מסטול: טלטול הבן אדם הכי חרמן: חח מה:| הבן אדם הכי רומנטי: יאלו! הבן אדם הכי זיין שכל: מתחיל לעצבן הבן אדם הכי וותרן: ?>: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: מיכ הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: על בליינד? הא?
הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: ג'ו! הבן אדם שהכי מבין אותך: יאלו הבן אדם הכי עשיר: חחחחח הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: אאאאאעעעע שאלות מעצבנות!!! הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: ג'ונתן רייס מאיירס הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: ג'ו הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי בכמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אומרת ביי אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לקבל אותו כמו שהוא:| זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס אופי או יופי? אופי?
פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? בעד מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון ולקום לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? הא? לא בשליטתי לבכות או לצחוק? לצחוק:| גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? ילדים שלום? ישראל מתנחלים? דוסים יהודים? היטלר
מוות? רוחות חיים? מוות כבוד? חברים מים? אוכל>: בצפר? עבודה חופש? חו"ל חו"ל? אירופה עבודה? אמנות הצלחה? כישרון השראה? טים ברטון:X מלאכים? מג ריאןD: תנ"ך? מזל סוכר? תה נשיקה? חיבוק השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל?
מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? סמוזי תות הכי אוהב? שוקולד חבל ש...? לא נולדתי עם שמיעה אבסולוטית הלוואי והיה לי? שמיעה אבסולוטית
אין דבר העומד? בפני החילזון אם תרצו? אין זו גלידה מי ששונא אותי מצדי ש...? ימות? אחרי השאלון אני? בננה לא הייתי צריך? לאכול כ"כ הרבה שוקולד היום אני חייבת לומר תודה ל? אברמוביץ' אני חייבת לומר סליחה ל? דוד אפרים למה אני אף פעם לא? מצליחה לעמוד בפני שוקולד אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? דג יומולדת זו סיבה ל? אלכוהול העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: שניצל תירס עם קטשופ הערבים הם: אחלה בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? מגניבה, נדיבה וג'ינג'ית היה מייגע

נתפרע

שם: יעריתי כינוי אהוב:^^ איזור מגורים: חיפה גיל: 16 וחצי פלוס. צריך לעשות תיאוריה כבר פריט הלבוש האהוב עליך? חצאיות מיני. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לא יודעת לאן היית רוצה לחזור? ברגע זה בא לי לחזור לפורטלנד. כמה פעמים עברת דירה? הרבה אוהב את המקום שאתה גר בו?ברגע זה לא. בד"כ מאוד. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? ביל גייטס אולי. בעצם, מלינדה גייטס מאוהב? לא היית מאוהב? עזבו אותי חווית אהבה נכזבת? הידלקות נכזבת אולי בתול? כן יש חבר/ה?לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? יחסית מה היית משנה בך? הרבה דברים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? וואי, שאלה קשה ממש. יש גם חכמים וגם יפים שמסוגלים לממן לעצמם למבורגיני. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?לא כמה מחשבים יש לך בבית? 4 כמה טלוויזיות? 2 אחת לא מתפקדת אבל דבר נחמד שהיה לך היום: הבנתי משו בשיעור מתמטיקה. והיה צחוקים עם אור. הלכנו מכות
דבר לא נחמד שקרה לך היום: עזבו מתי התעוררת היום? 7 וחצי גובה: מטר חמישים ומשו. אולי כבר שישים נעארף משקל: סבבה הפאדיחה הגדולה של החיים: היו כמה. מה תעשה מחר? כלום כנראה. אולי אצא לסניף או משו להקה שאת/ה אוהב/ת: הדג נחש מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לפני המון זמן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? לא מתנגן הצבע השולט בארון שלך: וורוד וצכלצ מי האשה הכי יפה בארץ? בר רפאלי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? בארץ? אין. בהוליוד יש כמה- ההיא ממיליון דולר בייבי, מאט דיימון ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? לא נישקת בחורה? לא נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: פוזה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: הם לא מעניינים אותי. אני פשוט הולכת הצידה כשמישו מוציא סיגריה שם אהוב לבן: ישי שם אהוב לבת: לא סגורה על זה שם אהוב לכלב: לא אוהבת כלבים מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אני הולכת למספרה עם אבא [?] מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? הרבה יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כע פחות או יותר. הבן אדם שהכי חשוב לך: עזבו, אינלי כח לשמות הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אותו כ"ככככככככ אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי עד כמה קטן. בכמה שעות זה בסדר מבחינתי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מתנקת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא זה ולא זה. פשוט חיה עם השינוי זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? עודפם זה. אופי אבל, יש גבול לשיטחיות, אפילו שלי. פריקים או פקאצות? פאקצות דה בעד ההתנתקות או נגד? נגד. פאסה$%#!$^ מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה, אבל יותר בקטע של חשבון מכתה ו' להקות או זמרים? ראפרים כלב או חתול? - מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנהוג לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? נו חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? להיות גזעי לבכות או לצחוק? לצחוק, כי זה שורף מלא קלוריות גיטרה או תופים? תופים ובגדול אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ אסוציאציות: אהבה? שלום? פיס אנד לאב מתנחלים? חנצ'י יהודים? הו, זה עולם ומלואו של אסוציאציות. אבל נראלי שכסף. מוות? מפחיד נורא. ועצוב. חיים? כבוד? כושים.
מים? כנרת בצפר? פיזיקה חופש? גדול חו"ל? Portland עבודה? כסף הצלחה? למבורגיני השראה? מלאכים? ושדים תנ"ך? קדוש סוכר? טעים נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל הקטן מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישון הכי אוהב? בשר חבל ש...? אין מתכון שמשלב בשר ושוקולד הלוואי והיה לי? למבורגיני אין דבר העומד? מסכן הגבר. סתם, בפני הרצון אם תרצו? אם תקחווו אין זווו אגדהההה.
מי ששונא אותי מצדי ש...? ימות אחרי השאלון אני? ארד למטה לא הייתי צריך? ללכת לישון מאוחר אתמול אני חייבת לומר תודה ל? הוריי שהביאוני עד הלום אני חייבת לומר סליחה ל? שיגידו הם ראשונים למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? כאעחיגכחךןויעהלכאגןכהדגכ יומולדת זו סיבה ל? למסיבה. או בעצם למתנות העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תתחילו לכתוב שאלונים בלשון נקבה הערבים הם: חרא. ככה נועה תגיב לי! בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אי אם אמיוזד

dcohn

New member
!!...ooohhhhhhh selfish jean

שם: דורין כינוי אהוב: דורה
איזור מגורים: ת"א גיל: 16 פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? מה אני בת 100 שעברתי את כולן ואני יכולה לבחור?
לאן היית רוצה לחזור? לא יודעת אבל יש דברים שהייתי משנה
כמה פעמים עברת דירה? 3.. אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? רק עצמי. מאוהב? לא היית מאוהב? אולי
חווית אהבה נכזבת? כן בתול? נחשו. יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? לא היתי קוראת לזה ככה. אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? כרגע אני מסתדרת עם עצמי:] מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? לא הבנתי אבל חוכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? שו?
כמה מחשבים יש לך בבית? 2 ולפטופ. כמה טלוויזיות? 2 דבר נחמד שהיה לך היום: אני משערת שהיה משהו מצחיק היום
כבר לא זוכרת. דבר לא נחמד שקרה לך היום: אחות בצפר מפגרת! מתי התעוררת היום? ב7 בערך גובה: מטר שישים וקצת משקל: 51 נראהלי הפאדיחה הגדולה של החיים: רק אחת? ת'אמת שאחרי הרבה זמן הן נעשות יותר ויותר קטנות. מה תעשה מחר? שיעור ריקוד ואולי פלאפל אציר
להקה שאת/ה אוהב/ת: הבנות נחמה זה טוב, שייגעצ.. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? אם הייתי אז לפני מלא זמן. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? selfish jean- travis הצבע השולט בארון שלך: יש מלא ורוד למרות שאני לא הולכת הרבה עם ורוד. הא הירוק התווסף לאחרונה. מדגיש את השמץ ירוק שיש לי בעיניים
מי האשה הכי יפה בארץ? ואו.. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? טלי שרון! ממה את/ה הכי מפחד/ת? אנסים=\ האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? לא. נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: איכסה פיכסה. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שיעשו מה שהם רוצים רק שלא ייצפו שאני אגרר לזה. הא ולאבא אמרתי שאני שונאת אותו ולא מחבקת אותו או מדברת איתו עד שהוא מפסיק ואחרי יום- יומיים הפסיק. אבל זה היה ממזמן. שם אהוב לבן: עידן.. שם אהוב לבת: לילי, מיקה זה שם יפה.. ודורין
באסה שאני לא יכולה לקרוא לבת שלי דורין שם אהוב לכלב: קודם שיהיה לי כלב
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? הרבה הרבה.. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? גם.. הבן אדם שהכי חשוב לך: אחשלי הבן אדם שאתה הכי אוהב: משפחה שלי.. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: ספתאשלי ז"ל הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: המון.. חברות ורוית בתדודה שלי הבן אדם הכי מצחיק: אחשלי וגיא בנדוד שלי. הבן אדם הכי מוזר:
יש כמה אבל שמות לא יעזרו [ואולי רק יסבכו אותי
] הבן אדם הכי יפה: כשאני אמצא אותו אני אודיע לכם... הבן אדם הכי קרוב: אחשלי. הבן אדם שאתה סומך עליו: אחשלי ההורים ליאורה אנה חן תמר... שכחתי מישהו? אני סומכת על הרבה
הבן אדם שסומך עליך: אני בנאדם שאפשר לסמוך עליו.. הבן אדם שהכי השפיע עליך: לא יודעת.. הבן אדם הכי כשרוני: האא יש לי בתדודה כשרונית- גלי! הבן אדם הכי מניאק: טנצר המניאק! הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: אני בדר"כ צפויה בטירוף. או שזה פשוט לאנשים שמכירים אותי. הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): איזו צורה טובה יש לזה?
הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי:
בעלי לעתיד. כשאדע את שמו אודיע לכם
הבן אדם הכי זיין שכל: אחד???? הבן אדם הכי וותרן: אחשלי וואי. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: רומי! הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: על בליינד?
אני 100%שומרת על קשר עם גל ועם ההורים!
סתם וגם עם החברות
הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: כולם יכולים. הבן אדם שהכי מבין אותך: רוית. והחברות בכלליות, כולן מבינות אותי כל אחת בדרך שלה.. הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: בעלי לעתיד! זו תכונה כזאת טובה. יש משהו ממש יפה בלהיות קומבינטור שכזה
הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:
הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הזה שהזכרתי מלמעלה. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? ברור.. אבל עד כמה קטן? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מפסיק את זה. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מחכה שהוא יחזור לעצמו. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פקאצות בעד ההתנתקות או נגד? אחד מהם. מתמטיקה או ספרות? זה קשה לי! כי אני אוהבת ממש ממש את שניהם! אז חצי חצי?
להקות או זמרים? זמרים
כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לטוס
לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? תלוי עם מי
התכתבות או שיחת טלפון? שני דברים שונים לחלוטין! תוי עם מי.. אבל טלפון. להיות נבוך או להיות קול? ברור שעדיף קול. אבל אני ביישנית.. לבכות או לצחוק? לבכות מרוב צחוק! וזה קורה לי כ"כ הרבה...! גיטרה או תופים? גיטרה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? לא קריטי. אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אסוציאציות: אהבה? ממבט ראשון שלום? יונה מתנחלים? יהודים? מגן דוד מוות? שחור חיים? לבן
כבוד? הבצפר היסודי שלי :S מים? השיר ההוא של הבנות נחמה! "הכל כשורה" בצפר? שעורי בית. חופש? קיץ חו"ל? מטוס עבודה? בייביסיטר הצלחה?
השראה? מכחול מלאכים? שמיים תנ"ך? הרבה אנשים עם זקן ומקל.
סוכר? שתיים תודה. נשיקה?
השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? הזמרת המגעילה הזאתי- החיקוי של רוני. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? משהו מתוק! הכי אוהב? שוקולד חבל ש...? התחלתי את השאלון הזה הלוואי והיה לי? מקופלת ביד! או פסק זמן, גם טוב.. אין דבר העומד? כאילו אפשר להשלים את זה אחרת
אם תרצו? להתאבד איתי אנא פנו למספר..... מי ששונא אותי מצדי ש...? ימשיך- כנראה שזה הדדי. אחרי השאלון אני? אתעצבן שתפוז לא שולח לי בטח. לא הייתי צריך? להתחיל לענות על השאלון הזה.. אני חייבת לומר תודה ל? הוריי שהביאוני עד הלום אני חייבת לומר סליחה ל? אני מתנצלת כשאני צריכה. אז כנראה שלאף אחד... למה אני אף פעם לא? מקבלת מה שאני רוצה
אני רוצה שוקולד נו
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? אויש נו שבו. יומולדת זו סיבה ל? דאגה
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אל תקראו את השאלון שלי! אופס, מאוחר מדיי
הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? לא אומרת כלום.

dcohn

New member
איזו סדרה מלכה הא?../images/Emo47.gif

היתי מקליטה ורואה את זה שעות על גבי שעות. רק באסה שחלק מההקלטות נאבדו או שהקליטו עליהם משהו אחר או נהרסו ונשארתי עם קלטת אחת שיש עליה איזה 2 פרקים ואני קצת מכירה אותם בעל פה

L i O r K u S h

New member
רעה-סחטת את אבא שלך../images/Emo2.gif../images/Emo189.gif

דורין:"אבא, זה אני או הסיגריות" אולי אני אנסה על אמא שלי..

dcohn

New member
רעה רעה, אבל הצליח לי, לא?../images/Emo8.gif

על אמא שלי זה לא הצליח :[

dcohn

New member
../images/Emo11.gif

אני > סיגריות !!!!!!
זה אי- שוויון פשוט!

dcohn

New member
../images/Emo2.gifגאון מתמטי!../images/Emo3.gif