!!...ooohhhhhhh selfish jean
שם: דורין כינוי אהוב: דורה
איזור מגורים: ת"א גיל: 16 פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? מה אני בת 100 שעברתי את כולן ואני יכולה לבחור?
לאן היית רוצה לחזור? לא יודעת אבל יש דברים שהייתי משנה
כמה פעמים עברת דירה? 3.. אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? רק עצמי. מאוהב? לא היית מאוהב? אולי
חווית אהבה נכזבת? כן בתול? נחשו. יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? לא היתי קוראת לזה ככה. אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? כרגע אני מסתדרת עם עצמי:] מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? לא הבנתי אבל חוכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? שו?
כמה מחשבים יש לך בבית? 2 ולפטופ. כמה טלוויזיות? 2 דבר נחמד שהיה לך היום: אני משערת שהיה משהו מצחיק היום
כבר לא זוכרת. דבר לא נחמד שקרה לך היום: אחות בצפר מפגרת! מתי התעוררת היום? ב7 בערך גובה: מטר שישים וקצת משקל: 51 נראהלי הפאדיחה הגדולה של החיים: רק אחת? ת'אמת שאחרי הרבה זמן הן נעשות יותר ויותר קטנות. מה תעשה מחר? שיעור ריקוד ואולי פלאפל אציר
להקה שאת/ה אוהב/ת: הבנות נחמה זה טוב, שייגעצ.. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? אם הייתי אז לפני מלא זמן. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? selfish jean- travis הצבע השולט בארון שלך: יש מלא ורוד למרות שאני לא הולכת הרבה עם ורוד. הא הירוק התווסף לאחרונה. מדגיש את השמץ ירוק שיש לי בעיניים
מי האשה הכי יפה בארץ? ואו.. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? טלי שרון! ממה את/ה הכי מפחד/ת? אנסים=\ האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? לא. נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: איכסה פיכסה. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שיעשו מה שהם רוצים רק שלא ייצפו שאני אגרר לזה. הא ולאבא אמרתי שאני שונאת אותו ולא מחבקת אותו או מדברת איתו עד שהוא מפסיק ואחרי יום- יומיים הפסיק. אבל זה היה ממזמן. שם אהוב לבן: עידן.. שם אהוב לבת: לילי, מיקה זה שם יפה.. ודורין
באסה שאני לא יכולה לקרוא לבת שלי דורין שם אהוב לכלב: קודם שיהיה לי כלב
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? הרבה הרבה.. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? גם.. הבן אדם שהכי חשוב לך: אחשלי הבן אדם שאתה הכי אוהב: משפחה שלי.. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: ספתאשלי ז"ל הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: המון.. חברות ורוית בתדודה שלי הבן אדם הכי מצחיק: אחשלי וגיא בנדוד שלי. הבן אדם הכי מוזר:
יש כמה אבל שמות לא יעזרו [ואולי רק יסבכו אותי
] הבן אדם הכי יפה: כשאני אמצא אותו אני אודיע לכם... הבן אדם הכי קרוב: אחשלי. הבן אדם שאתה סומך עליו: אחשלי ההורים ליאורה אנה חן תמר... שכחתי מישהו? אני סומכת על הרבה
הבן אדם שסומך עליך: אני בנאדם שאפשר לסמוך עליו.. הבן אדם שהכי השפיע עליך: לא יודעת.. הבן אדם הכי כשרוני: האא יש לי בתדודה כשרונית- גלי! הבן אדם הכי מניאק: טנצר המניאק! הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: אני בדר"כ צפויה בטירוף. או שזה פשוט לאנשים שמכירים אותי. הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): איזו צורה טובה יש לזה?
הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי:
בעלי לעתיד. כשאדע את שמו אודיע לכם
הבן אדם הכי זיין שכל: אחד???? הבן אדם הכי וותרן: אחשלי וואי. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: רומי! הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: על בליינד?
אני 100%שומרת על קשר עם גל ועם ההורים!
סתם וגם עם החברות
הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: כולם יכולים. הבן אדם שהכי מבין אותך: רוית. והחברות בכלליות, כולן מבינות אותי כל אחת בדרך שלה.. הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: בעלי לעתיד! זו תכונה כזאת טובה. יש משהו ממש יפה בלהיות קומבינטור שכזה
הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:
הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הזה שהזכרתי מלמעלה. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? ברור.. אבל עד כמה קטן? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מפסיק את זה. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מחכה שהוא יחזור לעצמו. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פקאצות בעד ההתנתקות או נגד? אחד מהם. מתמטיקה או ספרות? זה קשה לי! כי אני אוהבת ממש ממש את שניהם! אז חצי חצי?
להקות או זמרים? זמרים
כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לטוס
לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? תלוי עם מי
התכתבות או שיחת טלפון? שני דברים שונים לחלוטין! תוי עם מי.. אבל טלפון. להיות נבוך או להיות קול? ברור שעדיף קול. אבל אני ביישנית.. לבכות או לצחוק? לבכות מרוב צחוק! וזה קורה לי כ"כ הרבה...! גיטרה או תופים? גיטרה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? לא קריטי. אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אסוציאציות: אהבה? ממבט ראשון שלום? יונה מתנחלים? יהודים? מגן דוד מוות? שחור חיים? לבן
כבוד? הבצפר היסודי שלי :S מים? השיר ההוא של הבנות נחמה! "הכל כשורה" בצפר? שעורי בית. חופש? קיץ חו"ל? מטוס עבודה? בייביסיטר הצלחה?
השראה? מכחול מלאכים? שמיים תנ"ך? הרבה אנשים עם זקן ומקל.
סוכר? שתיים תודה. נשיקה?
השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? הזמרת המגעילה הזאתי- החיקוי של רוני. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? משהו מתוק! הכי אוהב? שוקולד חבל ש...? התחלתי את השאלון הזה הלוואי והיה לי? מקופלת ביד! או פסק זמן, גם טוב.. אין דבר העומד? כאילו אפשר להשלים את זה אחרת
אם תרצו? להתאבד איתי אנא פנו למספר..... מי ששונא אותי מצדי ש...? ימשיך- כנראה שזה הדדי. אחרי השאלון אני? אתעצבן שתפוז לא שולח לי בטח. לא הייתי צריך? להתחיל לענות על השאלון הזה.. אני חייבת לומר תודה ל? הוריי שהביאוני עד הלום אני חייבת לומר סליחה ל? אני מתנצלת כשאני צריכה. אז כנראה שלאף אחד... למה אני אף פעם לא? מקבלת מה שאני רוצה
אני רוצה שוקולד נו
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? אויש נו שבו. יומולדת זו סיבה ל? דאגה
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אל תקראו את השאלון שלי! אופס, מאוחר מדיי
הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? לא אומרת כלום.