נחשו מה:) ?

אוקי

שם: ירדן כינוי אהוב: ג'ורדן איזור מגורים: ירושלים גיל: 16 פריט הלבוש האהוב עליך? מכנס שחור התקופה הכי אהובה עליך בחיים? גרמניה לאן היית רוצה לחזור? גרמניה כמה פעמים עברת דירה? 2 למרות שאני גרה בבית הזה מאז שנולדתי
אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לפעמים.. ממ מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? האהבה היחידה שהייתה לי בתול? יאפ יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? בערך מה היית משנה בך? חיצוניות, באופי- יותר סבלנות, פחות ציניות, לשבור את החומה שמקיפה אותי מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? נופ כמה מחשבים יש לך בבית? 2 פה ו1 אצל אבא כמה טלוויזיות? פה 2 דבר נחמד שהיה לך היום: השיעורים החופשיים, ושיעור לשון דבר לא נחמד שקרה לך היום:
מתי התעוררת היום? רבע ל7 גובה: 1.64 משקל: הפאדיחה הגדולה של החיים: יותר מידי מה תעשה מחר? ביצפר להקה שאת/ה אוהב/ת: נייטוויש מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? נייטוויש 6.10 איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? Angels Fall First הצבע השולט בארון שלך: שחור מי האשה הכי יפה בארץ? ל איודעת שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממ ממה את/ה הכי מפחד/ת? לא להגשים את החלומות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? ברור. בהתחשב בעובדה שאני בתולה, ועוד לא התנשקתי, אבל יצא לי לישון עם ידיד בחיבוק- אז כן
נישקת בחורה? לא נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: רע! איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: להורים הייתי שוברת את הסיגריות, מראה להם מזה עושה, מנסה לעשות התערבויות שם אהוב לבן: יובל שם אהוב לבת: מממ שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? איך פתחתי את הראש
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? חחח יותר מידי כאלה! יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? בערך הבן אדם שהכי חשוב לך: יותר מידי הבן אדם שאתה הכי אוהב: יותר מידי הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הגרמנים הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: שני, עידן, רעות הבן אדם הכי מצחיק: אסקיו הבן אדם הכי מוזר: חחח הבן אדם הכי יפה: ממ הבן אדם הכי קרוב: שני הבן אדם שאתה סומך עליו: שני, עידן, רעות, עמית הבן אדם שסומך עליך: כנ"ל הבן אדם שהכי השפיע עליך: אחי, עמית הבן אדם הכי כשרוני: מממ הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: שני הבן אדם הכי מצליח: אחי הבן אדם הכי צפוי: אחותי הבן אדם הכי לא צפוי: אחי
הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):
הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:
הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: כולם
הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: עידן
הבן אדם שהכי מבין אותך: שני הבן אדם הכי עשיר: גיאדמק?
הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: דניאל הבן אדם שהכי הרבה מקלל: טל הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: החברים
הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: עמית הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אף אחד אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? יש מצב אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מנתקת קשר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא זה ולא זה, הייתי מנסה להתמודד עם המצב. אנשים משתנים מרגע לרגע, משנייה לשניה. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? צ'יפס אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?ללכת לישון או לקום?להיות ערה לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?טלפון להיות נבוך או להיות קול?נבוך לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?בגילי אייסיקיו או מסנג'ר?מסינג'ר אסוציאציות: אהבה? רגש,אושר שלום? מלחמה מתנחלים? דתיים יהודים?דוסים מוות? סוף חיים? תקופה כבוד?אגו מים? חיים בצפר? שיעורים חופש?עצמאות חו"ל? גרמניה עבודה? כסף הצלחה? אושר השראה? רגש מלאכים?שמיים תנ"ך? ספר סוכר? מתוק נשיקה?אינטימיות השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל
מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? שהם יהיו מאושרים הכי אוהב? הרבה דברים חבל ש...? שהכל קרה ככה הלוואי והיה לי? כוח כמו של קלייר מגיבורים
אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זאת אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? שיהנה אחרי השאלון אני? אלך להוריד סרט לא הייתי צריך? לריב עם אבא אני חייבת לומר תודה ל? אמא אני חייבת לומר סליחה ל? אודליה למה אני אף פעם לא? מצליחה להיפתח אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? א אוהל ב זה בית ג זה גמל גדול יומולדת זו סיבה ל? מסיבה! העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תחייכו! הערבים הם: בני אדם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני אני אני

ישלי פלאפון חדשש!!!!../images/Emo110.gif

שם: לירון כינוי אהוב: לירונע:] איזור מגורים: מודיעין גיל: 17 ו3 חודשיים בשבוע הבא
פריט הלבוש האהוב עליך?גופיות? התקופה הכי אהובה עליך בחיים?לאיודעת לאן היית רוצה לחזור?כנל כמה פעמים עברת דירה?2 אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?... מאוהב? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול?כן יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת? .. אוהב את עצמך?לפעמים מה היית משנה בך?בעע חפירותת מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?לא, אנלא יודעת להפעיל.. כמה מחשבים יש לך בבית?5 כמה טלוויזיות?6 דבר נחמד שהיה לך היום: קיבלתי פלאפון חדשש!!! דבר לא נחמד שקרה לך היום: היה לי קר?חח מתי התעוררת היום?7 ועשרה:\ גובה:לא יותר מ160.. משקל:.... הפאדיחה הגדולה של החיים: חח לאיודעת מה תעשה מחר?ימות להקה שאת/ה אוהב/ת: כנסיית השכל מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? יום ריביע שבוע שעבר, הופעה של היהודים
איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?אף שיר הצבע השולט בארון שלך:שחור? חח מי האשה הכי יפה בארץ?אני:] חח סתםלא שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממה את/ה הכי מפחד/ת? עיניים ומוות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה?לא נישקת בחור?לא אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה:חרא דבר איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי כי זה לא יעזור שם אהוב לבן:עומר..... שם אהוב לבת: שם אהוב לכלב:לוקי חחח או לולו
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?לאיודעת מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?כן הבן אדם שהכי חשוב לך:משפחה ואסיות הבן אדם שאתה הכי אוהב:כנל הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:... הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:אסיות הבן אדם הכי מצחיק:גלובדיה הבן אדם הכי מוזר:שחר חח הבן אדם הכי יפה:ואי זה קשה, לאיודעת הבן אדם הכי קרוב:שירלי הבן אדם שאתה סומך עליו:אסיות הבן אדם שסומך עליך:אסיות? הבן אדם שהכי השפיע עליך:אסיות חחח הבן אדם הכי כשרוני:שירלי הבן אדם הכי מניאק:ממ לאיודעת חח הבן אדם הכי אמיתי:אתליה? חח הבן אדם הכי מצליח:שירלי הבן אדם הכי צפוי:גלכהן חחחחחחחחח הבן אדם הכי לא צפוי:לאיודעת הבן אדם הכי חכם:יפעת הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): אני? חחח הבן אדם הכי מסטול:ברגלין חח הבן אדם הכי חרמן:חחחחחחחחחח 2 מישויים הבן אדם הכי רומנטי:.... הבן אדם הכי זיין שכל: אסיות
הבן אדם הכי וותרן:לאיודעת הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:.... הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: אני לא כזאת.. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:כל בנאדם.. הבן אדם שהכי מבין אותך:שירלי הבן אדם הכי עשיר:מור
הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:אני הבן אדם שהכי הרבה מקלל:לאיודעת הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:שירלי חחחח הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:....... הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:ממ לאיודעת הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לאיודעת אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?תלוי אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?לא זה ולא זה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?שניהם פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות?ספרות להקות או זמרים?תלוי כלב או חתול?כלב מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?לנסוע
לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קול חחח לבכות או לצחוק?לצחוקק גיטרה או תופים?שניהם אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים
אייסיקיו או מסנג'ר?שניהם אסוציאציות: אהבה? .... שלום?היא מילה שימושית, שלום..חח מתנחלים? יהודים?היסטוריה מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? לא אוהבת שאלות כאלה חח השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאלי חח מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?ש........:] הכי אוהב? ... חבל ש...?אני לא מבינה שומדבר בפלאפון החדש חח הלוואי והיה לי?אותו אין דבר העומד? יש דבר היושב? אם תרצו? תצליחו מי ששונא אותי מצדי ש...?ימות אחרי השאלון אני? אשלח את ההודעה? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? בולי איש השלג חחח אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? יודעת מה לענות לשאלות כאלה? חח [ועכשיו באמת, מצליחה לדבר איתו..] אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת:] יומולדת זו סיבה ל? בלאגניםםםםם העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תלכו לישון, זה בריא:] הערבים הם: בני אדם..חח בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?ישלי פלאפון חדש:]

NumberTwo

New member
במילא אני צריכה שיתייבש לי השיער

לפני שאני הולכת לישון.. שם: רתם כינוי אהוב: איזור מגורים: איזור ירושלים גיל: 16 ו. פריט הלבוש האהוב עליך? צעיפים! התקופה הכי אהובה עליך בחיים? וואלה אני אוהבת את עכשיו לאן היית רוצה לחזור? אני לא רואה טעם לחיות בעבר כמה פעמים עברת דירה? חמש אוהב את המקום שאתה גר בו? קצת כן והרבה לא היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? לא יודעת בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? כן אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? יש ימים מה היית משנה בך? הרבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? 3, 2 ניידים כמה טלוויזיות? 2 דבר נחמד שהיה לך היום: יום מוצלח דבר לא נחמד שקרה לך היום: פספסתי שיעור אומנות אדיר מתי התעוררת היום? 6 וחצי גובה: 1.58 משקל: 1.51 הפאדיחה הגדולה של החיים: אההה יש כל כך הרבה מה תעשה מחר? אלך בבוקר לספרייה הלאומית עם המגמה ואז אם יתחשק לי אחזור לבצפר, וכל היום אקרא את 1984 כי יש לי עוד המון עמודים עד חמישי. להקה שאת/ה אוהב/ת: מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?מזמן! תחילת שנה איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? חחח מביך Westlife- World of our own הצבע השולט בארון שלך: שחור/ ורוד ואחרים מי האשה הכי יפה בארץ? אני! חוש ההומור שלי היום משהו משהו שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממה את/ה הכי מפחד/ת? דבורים, והדברים שאני לא אפרט האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: אין לי דעה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שכל אחד יעשה מה שטוב לו, לא אכפת לי שם אהוב לבן: עמית/תומר/גיא שם אהוב לבת: אנאבל שם אהוב לכלב: אציל!! הכלב של השכנים מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? ביבי עבר לגור מולי והכניסו את הספה דרך המרפסת עם מנוף מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן הבן אדם שהכי חשוב לך: במילא אף אחד לא מכיר אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי כמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? בטח בוכה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה להסתדר עם החדש זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס כי ביסלי זה מסריח אופי או יופי? שילוב פריקים או פקאצות? פקאצות בעד ההתנתקות או נגד? בעד מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה! להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? חתול מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? נבוך לבכות או לצחוק? לצחוק, אבל אני בכיינית גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? כתום יהודים? מוות? פירמידות חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? אלכוהול (כמה עצוב) חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? גרעין אודי תנ"ך? סוכר? מלח נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? שהשעיר יתייבש כבר ואני אוכל ללכת לישון!!! הכי אוהב? לאכול חבל ש...? אני אוהבת לאכול הלוואי והיה לי? רישיון אין דבר העומד? בפני הרצון? אם תרצו? מה אכפת לי מי ששונא אותי מצדי ש...? ידע שאני שנאתי אותו קודם אחרי השאלון אני? אלך לקרוא לא הייתי צריך? להתחמק מהקריאה המייגעת לחודש אני חייבת לומר תודה ל? בן זוגי להדרכה אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? הולכת לישון בעשר אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת יומולדת זו סיבה ל? קבל הרבה מתנות העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני עייפה ממש

NoFaRi1

New member
יאללה נזרום

שם: נופר כינוי אהוב: נופי איזור מגורים: ארה"ב גיל: 17 פריט הלבוש האהוב עליך? ממ יש כמה התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לא יודעת. אבל החופש הגדול האחרון היה אחד הטובים לאן היית רוצה לחזור? לא לחזור מה, לקפוץ קדימה ביומיים P: כמה פעמים עברת דירה? 3 אוהב את המקום שאתה גר בו? לא ממש היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב? כן היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? סוג של בתול? לא יש חבר/ה? סוג של
זרקו אותך? כן אתה זרקת? כן. אבל מילה מעצבנת אוהב את עצמך? בקטנה מה היית משנה בך? חח אני לא אתחיל מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שילובP: יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 3 דבר נחמד שהיה לך היום: מ לא יודעת דבר לא נחמד שקרה לך היום: קיבלתי בחזרה עבודה שקיבלתי בה ציון ממש לא משו מתי התעוררת היום? 6:45.. טנרדמתי עד 7 גובה: 1.60 משקל: הפאדיחה הגדולה של החיים: מה תעשה מחר? ממ אנסה לעשות כל מיני דברים ללימודים, אסדר קצת את החדר.. להקה שאת/ה אוהב/ת: אינקובוס מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? חח בכפר מוזיקה איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? לא מתנגן הצבע השולט בארון שלך: לא יודעת מי האשה הכי יפה בארץ? חברה שלי. חח באמת ;[ שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? וויל סמית'
ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: מסריח איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: את רוה האנשים אני לא מנסה לשכנע. רק על אבא שלי צעקתי. שם אהוב לבן: עידן שם אהוב לבת: מאי שם אהוב לכלב: בוני מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? ממ יש כל מיני טראומות חח מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? ממש לא הבן אדם שהכי חשוב לך: לא אוהבת שאלות מעפנות הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אולי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? חותכת... אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי כמה משתנה, וכמה קרוב/ה הוא/היא אלי.. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? מי שמשייך את עצמו לאחד מהקטגוריות אמ, לא P: בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? נערף כלב או חתול? כלב דה מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? תלוי לישון או לקום? לישון דה לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? שילובP: התכתבות או שיחת טלפון? גם תלוי להיות נבוך או להיות קול? חלאס עם השאלות האלה ;[ לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? נערף. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ אסוציאציות: אהבה? עידו שלום? ידX: מתנחלים? עטר יהודים? מגן דוד מוות? סוף חיים? מוות כבוד? סאבלימינל D: מים? חיים בצפר? בע חופש? אהבה חו"ל? הוואי
עבודה? צריךP: הצלחה? חלאס השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? חבר של הילה מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישון הכי אוהב? עידו חבל ש...? אני פה הלוואי והיה לי? מטוס פרטיP: אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? ישנא אחרי השאלון אני? לא יודעת לא הייתי צריך? לאכול כל הזמן ;[ אני חייבת לומר תודה ל? הורי וכאלהP: אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אעשה אנאלי
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת יומולדת זו סיבה ל? חגיגהP: העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תשתו מים הערבים הם: בני אדם.. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני ילדה שמנה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Broken sound

New member
איןלימוחשב.ואחותי השתגעה.אני אמשיך בקרוב., אי

שם:שני כינוי אהוב:ממ.אין. איזור מגורים:מודיעין גיל:16ומשו פריט הלבוש האהוב עליך?ממממ,לאדעת התקופה הכי אהובה עליך בחיים?אממ. לאן היית רוצה לחזור?ירושלים. כמה פעמים עברת דירה?7 אוהב את המקום שאתה גר בו?מממ כןכן^^ היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?טוב לי ככה אני חושבת מאוהב?לא היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?כן בתול?כן יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך?לא מה היית משנה בך?ממ שומן^^ מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?לאדעת.שילוב יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית?3 כמה טלוויזיות?3 דבר נחמד שהיה לך היום:ממ כלום נראלי דבר לא נחמד שקרה לך היום:בצפר מתי התעוררת היום?רבעל7 גובה:1:67 משקל.: הפאדיחה הגדולה של החיים:. מה תעשה מחר?אלמד כמו זונה ואז נעשה בטח משהו בלילה להקה שאת/ה אוהב/ת:ממ וואי מלא.אהובה זאת THEUSED מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?מממ וואי לא מזמן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?Theused-takeitaway הצבע השולט בארון שלך:מממ וואי כל מיני מי האשה הכי יפה בארץ?. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?מ ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?יאפ נישקת בחורה?יאפ נישקת בחור?יאפ אתה סטרייט/ית?יאפ חושב שעישון זה:ממ...כיף איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:אי אפשר שם אהוב לבן:תומר,גיא שם אהוב לבת:ממ.... שם אהוב לכלב:קימי><" מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?לאדעת כל מיני מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?ממ יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?... הבן אדם שהכי חשוב לך:ממ... הבן אדם שאתה הכי אוהב:בלאט הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:סבתא הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:נויה.שיררעות.אמארובהפעמים. וואו עוד מלא אנשים הבן אדם הכי מצחיק:שיר הבן אדם הכי מוזר:ממ..................אוריןXD הבן אדם הכי יפה:יו יש מלא הבן אדם הכי קרוב:אמא הבן אדם שאתה סומך עליו:נויהקטאמאשירתומר הבן אדם שסומך עליך:אין לי מושג הבן אדם שהכי השפיע עליך:סבתא.ואמא הבן אדם הכי כשרוני:ממ... הבן אדם הכי מניאק:.....Xאני מכירה הרבה הבן אדם הכי אמיתי:נוי הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אופי או יופי? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים? כלב או חתול? מחשב או טלוויזיה? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? הכי אוהב? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?, שם:שני כינוי אהוב:ממ.אין. איזור מגורים:מודיעין גיל:16ומשו פריט הלבוש האהוב עליך?ממממ,לאדעת התקופה הכי אהובה עליך בחיים?אממ. לאן היית רוצה לחזור?ירושלים. כמה פעמים עברת דירה?7 אוהב את המקום שאתה גר בו?מממ כןכן^^ היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?טוב לי ככה אני חושבת מאוהב?לא היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?כן בתול?כן יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך?לא מה היית משנה בך?ממ שומן^^ מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?לאדעת.שילוב יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית?3 כמה טלוויזיות?3 דבר נחמד שהיה לך היום:ממ כלום נראלי דבר לא נחמד שקרה לך היום:בצפר מתי התעוררת היום?רבעל7 גובה:1:67 משקל.: הפאדיחה הגדולה של החיים:. מה תעשה מחר?אלמד כמו זונה ואז נעשה בטח משהו בלילה להקה שאת/ה אוהב/ת:ממ וואי מלא.אהובה זאת THEUSED מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?מממ וואי לא מזמן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?Theused-takeitaway הצבע השולט בארון שלך:מממ וואי כל מיני מי האשה הכי יפה בארץ?. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?מ ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?יאפ נישקת בחורה?יאפ נישקת בחור?יאפ אתה סטרייט/ית?יאפ חושב שעישון זה:ממ...כיף איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:אי אפשר שם אהוב לבן:תומר,גיא שם אהוב לבת:ממ.... שם אהוב לכלב:קימי><" מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?לאדעת כל מיני מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?ממ יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?... הבן אדם שהכי חשוב לך:ממ... הבן אדם שאתה הכי אוהב:בלאט הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:סבתא הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:נויה.שיררעות.אמארובהפעמים. וואו עוד מלא אנשים הבן אדם הכי מצחיק:שיר הבן אדם הכי מוזר:ממ..................אוריןXD הבן אדם הכי יפה:יו יש מלא הבן אדם הכי קרוב:אמא הבן אדם שאתה סומך עליו:נויהקטאמאשירתומר הבן אדם שסומך עליך:אין לי מושג הבן אדם שהכי השפיע עליך:סבתא.ואמא הבן אדם הכי כשרוני:ממ... הבן אדם הכי מניאק:.....Xאני מכירה הרבה הבן אדם הכי אמיתי:נוי הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:

Broken sound

New member
המשךךךךךךךךך=]

הבן אדם שהכי חשוב לך: הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:נויה.שיררעות.קטיה.אבאאמארובהפעמים. וואו עוד מלא אנשים הבן אדם הכי מצחיק:שיר הבן אדם הכי מוזר:ממ...אוריןXD הבן אדם הכי יפה: יו יש מלא הבן אדם הכי קרוב:אמא הבן אדם שאתה סומך עליו:נויהשירתומרקטאמא הבן אדם שסומך עליך:אין לי מושג הבן אדם שהכי השפיע עליך:סבתא ואמא הבן אדם הכי כשרוני:ממ... הבן אדם הכי מניאק:וואו מכירה יותר מדי הבן אדם הכי אמיתי:אופיר הבן אדם הכי מצליח:.... הבן אדם הכי צפוי:אממממ הבן אדם הכי לא צפוי:ואעחברותמירושלים הבן אדם הכי חכם:יש יותר מדי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):שוקלרשירואופיר הבן אדם הכי מסטול:ממ הבן אדם הכי חרמן:אווו הבן אדם הכי רומנטי:לאדעת הבן אדם הכי זיין שכל: אני הבן אדם הכי וותרן:ממ הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו::X הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:נוי הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:שירותומר הבן אדם שהכי מבין אותך:אין יותר מדי הבן אדם הכי עשיר:שירXD הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:הדר הבן אדם שהכי הרבה מקלל:אני><" הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:כולםם@%*(%@הבית פתוח הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:אפחד כרגע הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:ממ הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:חחחחחחחחחחחחח ואע יש יותר מדי [חחחח איזה גרועעה אני] אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?מממ לא בטוחה אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?נפרד ממנו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מממ מנסה לשנות חזרה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?גםגוםג פריקים או פקאצות?פריקים או יא בעד ההתנתקות או נגד?ממ מתמטיקה או ספרות?ספרות להקות או זמרים?להקות כלב או חתול?כלב מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?מממ חיבוק או נשיקה?תלוי ממי התכתבות או שיחת טלפון?גםוגם להיות נבוך או להיות קול?קולXD לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?ואעעע גםגוםג אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסן אסוציאציות: אהבה? *** שלום?אמשלך זונה מתנחלים? ממ יהודים?בלאט מוות? סבתא.פחד. חיים? פנאן כבוד? בלי זה אתה 0.. מים? נאמ בצפר? יאק חופש?בןזונה חו"ל? כיף עבודה? כסף הצלחה? כסף השראה? ממ מלאכים?סבתא תנ"ך? שיעמום סוכר? משמין נשיקה?כיףף
השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? אחותי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?לצאת מהבית הכי אוהב? לצייר מוזיקה לקרוא לכתוב לצלם ובללהלה חבל ש...?אמשלך זונה הלוואי והיה לי?כסף...וחברXD אין דבר העומד? בפני הרצוןXDכןאה אם תרצו? אין זאת אגדהXD מי ששונא אותי מצדי ש...?ילך למצוץ אחרי השאלון אני? לאדעת לא הייתי צריך? לאכול אני חייבת לומר תודה ל?ממ. אני חייבת לומר סליחה ל? אפחד למה אני אף פעם לא? מרזהXD אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? כע.גם אני חושבת ככה. יומולדת זו סיבה ל? לשתות@$^*%@XDXD העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: ממ הערבים הם: ............. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?מאגניבה אעש היה מהנה אעש.

בכיף

שאלון. שם:אורנית כינוי אהוב:חוש :) איזור מגורים:קרית מוצקין גיל:16 פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים?ממ... יסודי? לא יודעת לאן היית רוצה לחזור?ממ כמה פעמים עברת דירה?3 אוהב את המקום שאתה גר בו?מממ בערך[יעני את הקריה כן,את הבניין פחות] היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא מאוהב?לא :( היית מאוהב?לא ממש חווית אהבה נכזבת?סוגשל? בתול?כן יש חבר/ה?לא זרקו אותך?סוגשל בכיתה ד' אתה זרקת? כן |: אוהב את עצמך?כן מה היית משנה בך?מממממ שאני לוקחת דברים ללב מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה... עם קצת יופי :) יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?שטו? כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?3 דבר נחמד שהיה לך היום:תכלס היה יום חמוד... לא יודעת דבר לא נחמד שקרה לך היום:נוו די מתי התעוררת היום?עשרה ל7 |: זנות גובה:1.58 משקל:53-4 משו כזה הפאדיחה הגדולה של החיים:חחח אנערף מה תעשה מחר?בי"ס וסמינר פתי"ק להקה שאת/ה אוהב/ת:משינה :) מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?הואה... נראלי עיר הנוער |: איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?לוחמת-אייל גולן [התמכרתי לשיר של ערסים |: מה ניהיה??] הצבע השולט בארון שלך:תכלס,אין לי שמץ... צבעוני כזה מי האשה הכי יפה בארץ?נו באמת שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?יש הרבה ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?חעחע ישמצב נישקת בחורה?לא נישקת בחור?כן אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה:איכס איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:שיעשו מה שבאלהם... אין לי כל כך איך שם אהוב לבן:עמית,אור,ליאור שם אהוב לבת:אותו דבר ועדי שם אהוב לכלב:מוקייי :) מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?נמ..|: מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?נמנמנ יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לא כל כך הבן אדם שהכי חשוב לך:משפחה הבן אדם שאתה הכי אוהב:גם הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:ממ הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:חברות הבן אדם הכי מצחיק:שירהההה הבן אדם הכי מוזר:שירהה
הבן אדם הכי יפה:וואו.. קשה.. הבן אדם הכי קרוב:אמא הבן אדם שאתה סומך עליו:אמא הבן אדם שסומך עליך:לא יודעת הבן אדם שהכי השפיע עליך:וואו היו הרבה הבן אדם הכי כשרוני:חעחע נוי! הבן אדם הכי מניאק:נמ. הבן אדם הכי אמיתי:אין הרבה כאלו לצערי הבן אדם הכי מצליח:תגדירו מצליח הבן אדם הכי צפוי:גלי?
הבן אדם הכי לא צפוי:נמ. הבן אדם הכי חכם:אירוס נראלי! הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):מוררררררררר:) חומדית הבן אדם הכי מסטול:שגב הבן אדם הכי חרמן:חחחח
הבן אדם הכי רומנטי:הואה... לא יודעת הבן אדם הכי זיין שכל: חחחחחחחח חן! הבן אדם הכי וותרן:נועה הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:נמ. הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:וואו... באמת שקשה לי להגיד. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:חחחח
תכלס,הרבה אנשים... שמעניין :) הבן אדם שהכי מבין אותך:בר,נוי.. הבן אדם הכי עשיר:מוררר! טחונה טילים הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:נועה
הבן אדם שהכי הרבה מקלל:נמממ הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:כולםם :) אללה אורגיה המונית הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:הואה-עם כולכםםםם הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:נוי הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:איפפ אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מפסיקה את הקשר.. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מנסה לראות אם זה אפשרי לדבר איתו...אם לא,מנתקת קשר זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?גם וגם פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד?נגד מתמטיקה או ספרות?שניהם! זה כיף :) להקות או זמרים?זמרים כלב או חתול?כלב מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?חעחע.. תלוי מתי לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?לכתוב חיבוק או נשיקה?תלוי ממי ומתי התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?נמ.. לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אמשיך אח"כ

המשך

אסוציאציות: אהבה? חיים שלום?לא מציאותי מתנחלים? התנתקות יהודים?מגן דוד מוות? חיים חיים? בריאות כבוד?אמא מים? כנרת בצפר? לימודים חופש?גדול חו"ל? ארה"ב עבודה? כסף הצלחה? מזל השראה? מוזה :) מלאכים?בשמיים תנ"ך? שוש דוידזון סוכר? קלוריות נשיקה?חיבוק השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? ילדה מהשכבה מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?לדבר עם מור הכי אוהב? נמ? חבל ש...? הלוואי והיה לי?בטחון עצמי |: אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...?ילך להזדיין אחרי השאלון אני? הולכת למור לא הייתי צריך? נמ אני חייבת לומר תודה ל?נוי! שהיא הזמינה אותי למארס אתמול
ועל עוד מיליון דברים בערך אני חייבת לומר סליחה ל?מממ למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת יומולדת זו סיבה ל? למסיבה :) העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם:נמ הערבים הם: קקות
חחח בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?נמ נמ נמ קראת?

shiratel

New member
טוב.

שם: שירה כינוי אהוב: שירונת איזור מגורים: זכרון יעקב גיל: 17 פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס גזרה בינונית התקופה הכי אהובה עליך בחיים? ילדות לאן היית רוצה לחזור? ארה"ב
כמה פעמים עברת דירה? 6 פעמים
אוהב את המקום שאתה גר בו? לא. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מוצאת כרגע. מאוהב? ישמצב דווקא! ואני בשוק מזה היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? אני זונה, זונה בת זונה
חח סתם כן. יש חבר/ה? לא זרקו אותך? אכן אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? הרבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? על מי אני עובדת, יופי
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? הא?
כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 2 דבר נחמד שהיה לך היום: יומחלון דבר לא נחמד שקרה לך היום: לא היה מתי התעוררת היום? 2 גובה: 1.64 משקל: 54 הפאדיחה הגדולה של החיים: יותר מדי מה תעשה מחר? אלמד נהיגה להקה שאת/ה אוהב/ת: QUEEN מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? יום העצמאות איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? לא מתנגן הצבע השולט בארון שלך: כחול מי האשה הכי יפה בארץ? גלית גוטמן שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? גילה אלמגור ואסנת וישינסקי!!! ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? לא נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: לא טוב איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא מנסה שם אהוב לבן: איתמר וליאור שם אהוב לבת: סיגל ליאת ואסנת שם אהוב לכלב: אין מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? ישהרבה מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? ישהרבה יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא חושבת הבן אדם שהכי חשוב לך: הורים הבן אדם שאתה הכי אוהב: הילה הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: אליו
הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הילה הבן אדם הכי מצחיק: עומרי ויובל הבן אדם הכי מוזר: הממ.. הבן אדם הכי יפה: יוסי הבן אדם הכי קרוב: הילה הבן אדם שאתה סומך עליו: הילה הבן אדם שסומך עליך: הילה? הבן אדם שהכי השפיע עליך: הרבה! הבן אדם הכי כשרוני: לירון הבן אדם הכי מניאק: הממ... הבן אדם הכי אמיתי: יוליה ומריה הבן אדם הכי מצליח: ויקה הבן אדם הכי צפוי: הממ... הבן אדם הכי לא צפוי: הממ... הבן אדם הכי חכם: אור ואיתמר הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): המממ.. אני? הבן אדם הכי מסטול: אין הבן אדם הכי חרמן: יש הרבה
הבן אדם הכי רומנטי: יובל הבן אדם הכי זיין שכל: יש הרבה הבן אדם הכי וותרן: אני הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אותו
הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: לא סגורה על זה הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הילה, אור ואיתמר הבן אדם שהכי מבין אותך: הילה הבן אדם הכי עשיר: אור
הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הילה? הבן אדם שהכי הרבה מקלל: אני הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הוא!
וכל החברות בנות שלי הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הוא
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: אותי
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: המממ... אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? *מסמיקה* אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפרדת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא זה ולא זה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס אופי או יופי? על מי אני עובדת, נו פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? בעד מתמטיקה או ספרות? ספרות! להקות או זמרים? גם וגם כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? גם וגם ללכת או לנסוע? לנסוע (לנהוג!!!) לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד
חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? תופים!!! אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גם וגם אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ אסוציאציות: אהבה? לב שלום? לחיצת יד מתנחלים? דתיים? יהודים? נבחרים
מוות? לא רוצה
חיים? בעד! כבוד? קזבלן
מים? חיים בצפר? קקי חופש? צריך! חו"ל? געגועים (אנגליה
) עבודה? כסף הצלחה? שווה! השראה? אמנות מלאכים? שמים תנ"ך? חרא של מקצוע סוכר? מותק נשיקה? לשון השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל סלומון
מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לראות אותו ולדעת מה אני מרגישה הכי אוהב? לודעת חבל ש...? על מי שמת
הלוואי והיה לי? כסף! אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? ילך לחפש מי ינענע אותו אחרי השאלון אני? לודעת לא הייתי צריך?
אני חייבת לומר תודה ל? אפחד אני חייבת לומר סליחה ל? אפחד למה אני אף פעם לא? יוזמת
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שיט! יומולדת זו סיבה ל? פארטי העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אל תקשיבו לאפחד הערבים הם: עם כמו כולם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? ג'ינג'ית, צמחונית, מכוערת

שרון710

New member
שואה!

שם: שרון כינוי אהוב: sheron איזור מגורים: צפון גיל:16 פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס וחולצות גדולות כאלה:] התקופה הכי אהובה עליך בחיים?שנה שעברה היה טוב. לאן היית רוצה לחזור? לשום תקופה. כמה פעמים עברת דירה? אפעם אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב?לא היית מאוהב ? לא נראה לי חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? בד"כ כן מה היית משנה בך? דברים. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חכמה בעיקר יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לאXD כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 5 דבר נחמד שהיה לך היום: בופ. דבר לא נחמד שקרה לך היום: ללמוד עד 4 זה זוב זובאי. מתי התעוררת היום? רבע ל7 גובה:161.5 ס"מ משקל: הפאדיחה הגדולה של החיים:- מה תעשה מחר? אלמד, ואסע להופעה של עברייייייייייייי3123!$#@%%^^%& להקה שאת/ה אוהב/ת:מוניקה סקס מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? אוגוסט. אבל מחררררררררר
איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? לא מתנגן הצבע השולט בארון שלך: גי'נס
מי האשה הכי יפה בארץ? אמ.. לא יודעת. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? לא יודעת ממה את/ה הכי מפחד/ת? כל מיני האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? נישקת בחורה? נישקת בחור? אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה: רע איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי. שם אהוב לבן: יונתן שם אהוב לבת: תמר, נועם שם אהוב לכלב: ארנולד, דיאגו, ג'ק
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? לא יודעת מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? קומאון יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? ממש בקטנה הבן אדם שהכי חשוב לך: בופ, שילע, טרגר הבן אדם שאתה הכי אוהב: ^ הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: לא יודעת הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:בופ, שילע הבן אדם הכי מצחיק: יוסטון ובופי הבן אדם הכי מוזר: י.א
הבן אדם הכי יפה: טרגר 3> הבן אדם הכי קרוב: בופ, שילע הבן אדם שאתה סומך עליו: ^ הבן אדם שסומך עליך:^ הבן אדם שהכי השפיע עליך: בופי הבן אדם הכי כשרוני: בופי הבן אדם הכי מניאק: אמ.. ניר
הבן אדם הכי אמיתי: טרגי, בופ הבן אדם הכי מצליח: נחשו
הבן אדם הכי צפוי: י.א הבן אדם הכי לא צפוי: שילע הבן אדם הכי חכם: שיר הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): מעיינה
הבן אדם הכי מסטול: ניר הבן אדם הכי חרמן: ניר! ובזמן האחרון גם יוסטי, האידיוט הזה. הבן אדם הכי רומנטי: חחXD הבן אדם הכי זיין שכל: ניר ניר ניר!!!11 הבן אדם הכי וותרן: לא יודעת הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: לא יודעת הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:בופי, שילע, טרגי הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:שילע הבן אדם שהכי מבין אותך: בופ, שילע הבן אדם הכי עשיר: חחחחחח בת חן! הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: גורג'ס הבן אדם שהכי הרבה מקלל: אניXD הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: חח מה אכפת לי? הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: וונטרות' מילר
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:מעיינה, אביה הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:חחחחחחח לא משנה אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?נותנת לו כאפה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? בטוח שלא מנסה לשנות חזרה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס אופי או יופי? גם וגם, מה לעשות פריקים או פקאצות? אנטי- לייבל, שמעתם?:) בעד ההתנתקות או נגד? אין דעה מתמטיקה או ספרות? מת' להקות או זמרים? מה זה משנה? כלב או חתול?כלב מחשב או טלוויזיה? שניהם ללכת או לנסוע?לנסוע, כי אני בטטה עצלנית. לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחה להיות נבוך או להיות קול? להיות קצת נבוך לבכות או לצחוק?לבכות מרוב צחוק גיטרה או תופים? גיטרה ותופיםP: אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסן אסוציאציות: אהבה? אין): שלום? עכשיו
מתנחלים? יהודים?טוביםXD מוות? קשה חיים? קשה לא פחות כבוד? מים?H2O. כימיה
בצפר? קשה חופש? מנוחה חו"ל? תאילנד! עבודה? בחופש הצלחה? למה לא?
השראה? טוב, נמאס מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דנאל סלומון
מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? להתקלחחחחחחח!!!! הכי אוהב? חברים, משפחה חבל ש...? אין מים להתקלח הלוואי והיה לי? מים להתקלח אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? יהיה לכם כיף מי ששונא אותי מצדי ש...? יהיה לו רע בחיים. מה אכפת לי?! אחרי השאלון אני? כנראה אמות לא הייתי צריך? לא יודעת אני חייבת לומר תודה ל? המון אנשים אני חייבת לומר סליחה ל? אפחד כרגע למה אני אף פעם לא? מדליקה את הבוילר בזמן כדי שיהיה לי מים להתקלח?! אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת יומולדת זו סיבה ל? להיות מלכה ליום אחד ולהיות זונה מניפולטיבית ואפחד לא יגיד לך כלום. סתם. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: לכו להתקלח. הערבים הם: אנשים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? בא לי להתקלח

מישו22

New member
בגלל שמשעמם וגם בגלל שלא הייתי כאן מתחילת שנה

שם:שראל כינוי אהוב:יש הרבה איזור מגורים:כפר מימון גיל:16 פריט הלבוש האהוב עליך?חולצה התקופה הכי אהובה עליך בחיים?כיתה ט' לאן היית רוצה לחזור?לארצות הברית כמה פעמים עברת דירה?3 אוהב את המקום שאתה גר בו?מאוד מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא מאוהב?לא היית מאוהב?מי לא?? חווית אהבה נכזבת?לא בתול?כן יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך?כן מה היית משנה בך?שאני עצלן מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?שזה בדיוק... כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?1 דבר נחמד שהיה לך היום:לא היה דבר לא נחמד שקרה לך היום:לא היה מתי התעוררת היום?8 גובה:מטר ומשו משקל:לא בדקתי בזמן האחרון(לא שאני בודק אבל...) הפאדיחה הגדולה של החיים:לא זוכר מה תעשה מחר?כלום להקה שאת/ה אוהב/ת:כנסיית השכל מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?לא יוצא לי ללכת לזה חוץ מיום העצמאות ומה שבחינם איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?לא מתנגן הצבע השולט בארון שלך:נראה לי כחול ושחור מי האשה הכי יפה בארץ?זאתי מהישרדות הישראלית שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?לא יודע ממה את/ה הכי מפחד/ת? מלמות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?לא נישקת בחורה?לא נישקת בחור?לא אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה:טמטום איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:מה זה משנה זה לא יעזור שם אהוב לבן:אריאל, אורי, שם אהוב לבת:אגם שם אהוב לכלב:ג'וש מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?לא זוכר מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?שגנבתי מאיזה קיוסק פקט של קלפים של סופרגול יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לא בדיוק הבן אדם שהכי חשוב לך:אמאבא הבן אדם שאתה הכי אוהב:אמאבא הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:מה זה משנה כל אלה במלא אתם לא מכירים אף אחד הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק:שלום כהן הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם:משה הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: שלום כהן הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?תלוי כמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מנתק קשר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מנסה לשנות זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?תפוציפס אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד?ברור אבל ברור שנגד מתמטיקה או ספרות?ספרות להקות או זמרים?זמר כלב או חתול?כלב מחשב או טלוויזיה?טלוויזיה ללכת או לנסוע?לנסוע,אמרתי לכם אני עצלן לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון?שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?יטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אבל תכלס אני מתחבר לכולם אייסיקיו או מסנג'ר?לא מתעסק בשטויות האלה אסוציאציות: אהבה?לא משנה שלום?מילה שימושית ביותר מתנחלים? אחלה גברים יהודים?שואה מוות? הלוויה חיים? כיף כבוד?חבר שלי מים? מלחמה בצפר? דבר מייאש חופש?כיף רצח!! חו"ל? עוד יותר עבודה? כסף הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? חבר שלי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?פוול כסף ולסיים תבצפר הכי אוהב? לישון חבל ש...?אי אפשר ללכת ערומים. סתם אממ שאנשים מתים הלוואי והיה לי?מלא דברים אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זו מי ששונא אותי מצדי ש...?יקפוץ מהגג ויפול עד מלא בזנטים עומדים על השפיץ שלהם(וואי יצא לי מקורי) אחרי השאלון אני? יצא לא הייתי צריך? לעשות תשאלון הזה אני חייבת לומר תודה ל? הורים שלי שהביאוני עד הלום אני חייבת לומר סליחה ל? אף אחד למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שתוק יומולדת זו סיבה ל? מתנות העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: "אני אף פעם לא חושב על העתיד - הוא מגיע מספיק מהר." הערבים הם: בני זונות בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?שאני גב גבר

gurke

New member
את יודעת מה יותר נורא מילד אחד ב10 פחים?

תחשבי על זה.

gurke

New member
לא, הבדיחה הולכת ככה..

- את יודעת מה יותר נורא מ10 ילדים בפח זבל אחד? - לא
- ילד אחד ב10 פחים!! |סטגדיש!!| -|צחוק| - ואת יודעת מה יותר נורא מילד אחד ב10 פחים?? - לא
- |רמז - הנושא של ההודעה של שרון| |סטגדיש| - |המון פרצופים בוהים וכמה שנופלים לרצפה מרוב צחוק|

שרון710

New member
אני סיפרתי לך את זה../images/Emo3.gif

אל תיקח פה זכויות
ואני מהאנשים שנופלים מצחוק על הרצפה. שואה! וזאת הסיבה שהיטלר הפך לנאצי.

למעלה