אוקי
שם: ירדן כינוי אהוב: ג'ורדן איזור מגורים: ירושלים גיל: 16 פריט הלבוש האהוב עליך? מכנס שחור התקופה הכי אהובה עליך בחיים? גרמניה לאן היית רוצה לחזור? גרמניה כמה פעמים עברת דירה? 2 למרות שאני גרה בבית הזה מאז שנולדתי
אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לפעמים.. ממ מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? האהבה היחידה שהייתה לי בתול? יאפ יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? בערך מה היית משנה בך? חיצוניות, באופי- יותר סבלנות, פחות ציניות, לשבור את החומה שמקיפה אותי מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? נופ כמה מחשבים יש לך בבית? 2 פה ו1 אצל אבא כמה טלוויזיות? פה 2 דבר נחמד שהיה לך היום: השיעורים החופשיים, ושיעור לשון דבר לא נחמד שקרה לך היום:
מתי התעוררת היום? רבע ל7 גובה: 1.64 משקל: הפאדיחה הגדולה של החיים: יותר מידי מה תעשה מחר? ביצפר להקה שאת/ה אוהב/ת: נייטוויש מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? נייטוויש 6.10 איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? Angels Fall First הצבע השולט בארון שלך: שחור מי האשה הכי יפה בארץ? ל איודעת שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממ ממה את/ה הכי מפחד/ת? לא להגשים את החלומות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? ברור. בהתחשב בעובדה שאני בתולה, ועוד לא התנשקתי, אבל יצא לי לישון עם ידיד בחיבוק- אז כן
נישקת בחורה? לא נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: רע! איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: להורים הייתי שוברת את הסיגריות, מראה להם מזה עושה, מנסה לעשות התערבויות שם אהוב לבן: יובל שם אהוב לבת: מממ שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? איך פתחתי את הראש
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? חחח יותר מידי כאלה! יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? בערך הבן אדם שהכי חשוב לך: יותר מידי הבן אדם שאתה הכי אוהב: יותר מידי הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הגרמנים הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: שני, עידן, רעות הבן אדם הכי מצחיק: אסקיו הבן אדם הכי מוזר: חחח הבן אדם הכי יפה: ממ הבן אדם הכי קרוב: שני הבן אדם שאתה סומך עליו: שני, עידן, רעות, עמית הבן אדם שסומך עליך: כנ"ל הבן אדם שהכי השפיע עליך: אחי, עמית הבן אדם הכי כשרוני: מממ הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: שני הבן אדם הכי מצליח: אחי הבן אדם הכי צפוי: אחותי הבן אדם הכי לא צפוי: אחי
הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):
הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:
הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: כולם
הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: עידן
הבן אדם שהכי מבין אותך: שני הבן אדם הכי עשיר: גיאדמק?
הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: דניאל הבן אדם שהכי הרבה מקלל: טל הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: החברים
הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: עמית הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אף אחד אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? יש מצב אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מנתקת קשר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא זה ולא זה, הייתי מנסה להתמודד עם המצב. אנשים משתנים מרגע לרגע, משנייה לשניה. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? צ'יפס אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?ללכת לישון או לקום?להיות ערה לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?טלפון להיות נבוך או להיות קול?נבוך לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?בגילי אייסיקיו או מסנג'ר?מסינג'ר אסוציאציות: אהבה? רגש,אושר שלום? מלחמה מתנחלים? דתיים יהודים?דוסים מוות? סוף חיים? תקופה כבוד?אגו מים? חיים בצפר? שיעורים חופש?עצמאות חו"ל? גרמניה עבודה? כסף הצלחה? אושר השראה? רגש מלאכים?שמיים תנ"ך? ספר סוכר? מתוק נשיקה?אינטימיות השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל
מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? שהם יהיו מאושרים הכי אוהב? הרבה דברים חבל ש...? שהכל קרה ככה הלוואי והיה לי? כוח כמו של קלייר מגיבורים
אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זאת אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? שיהנה אחרי השאלון אני? אלך להוריד סרט לא הייתי צריך? לריב עם אבא אני חייבת לומר תודה ל? אמא אני חייבת לומר סליחה ל? אודליה למה אני אף פעם לא? מצליחה להיפתח אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? א אוהל ב זה בית ג זה גמל גדול יומולדת זו סיבה ל? מסיבה! העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תחייכו! הערבים הם: בני אדם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני אני אני
שם: ירדן כינוי אהוב: ג'ורדן איזור מגורים: ירושלים גיל: 16 פריט הלבוש האהוב עליך? מכנס שחור התקופה הכי אהובה עליך בחיים? גרמניה לאן היית רוצה לחזור? גרמניה כמה פעמים עברת דירה? 2 למרות שאני גרה בבית הזה מאז שנולדתי