נחשו מה:) ?

Aline In Chains

New member
../images/Emo41.gifנחשו מה:) ?

שאלון. שם: כינוי אהוב: איזור מגורים: גיל: פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מאוהב? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? יש חבר/ה? זרקו אותך? אתה זרקת? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: הפאדיחה הגדולה של החיים: מה תעשה מחר? להקה שאת/ה אוהב/ת: מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך: מי האשה הכי יפה בארץ? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממה את/ה הכי מפחד/ת? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? נישקת בחורה? נישקת בחור? אתה סטרייט/ית? חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? הבן אדם שהכי חשוב לך: הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אופי או יופי? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים? כלב או חתול? מחשב או טלוויזיה? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? הכי אוהב? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?

Aline In Chains

New member
../images/Emo83.gifחלק א'.

שם:אלין:)
כינוי אהוב:לין,ליני.
איזור מגורים:בארשבע.
פריט הלבוש האהוב עליך?איזה חולצה.
התקופה הכי אהובה עליך בחיים?עד גיל 5.
לאן היית רוצה לחזור?לחיפה.
כמה פעמים עברת דירה?פעמיים.
אוהב את המקום שאתה גר בו?לא כזה..אבל בסדר.
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא.
מאוהב?-
היית מאוהב?כן.
חווית אהבה נכזבת?כן,גם.
בתול?כן.
יש חבר/ה?יש
זרקו אותך?-
אתה זרקת? -
אוהב את עצמך?לא.
מה היית משנה בך?יש כ"כ הרבה.
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?את שניהם אין לי חחח.
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?לא:S
כמה מחשבים יש לך בבית?1
כמה טלוויזיות?2
דבר נחמד שהיה לך היום:ישנתי:)
דבר לא נחמד שקרה לך היום:6 שעות רצופות ספרות!!
מתי התעוררת היום?7.10
גובה:1.69
משקל:50.5
הפאדיחה הגדולה של החיים:פאדיחות זה כיף.
מה תעשה מחר?בצפר.
להקה שאת/ה אוהב/ת:אופת',קווין,ולא זפלין.
מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?שבוע שעבר,במוסד:)
איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?שיר של נוורמור.
הצבע השולט בארון שלך:לא יודעת, שחור אולי?
מי האשה הכי יפה בארץ?לא ראיתי את כולן חח.
שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?ג'וני דפ? ג'ים קארי?
ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות,חדר חשוך עם מראות,חושך,ג'וקים.
האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?חחחח כן.
נישקת בחורה?לא.
נישקת בחור?אכן.
אתה סטרייט/ית?אכן כן.
חושב שעישון זה:חרא.
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:שיכנעתי את אבא שלי מתישהו:)
שם אהוב לבן:דילן,איב,ניל.
שם אהוב לבת:גרייס,מאי\ה,אליס,איב.
שם אהוב לכלב:אין לי מושג.
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?המנורה בבית.
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?יש יותר מידי.
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?כן
הבן אדם שהכי חשוב לך:חברה שלי שני,נוי, ורותם.
הבן אדם שאתה הכי אוהב: ^
הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:רותם.
הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:רותם. וג'ף באקלי.
הבן אדם הכי מצחיק:רותם.
הבן אדם הכי מוזר:איזה מישהי מהכיתה שלי:S
הבן אדם הכי יפה: נו אני אענה על הכל רותם עכשיו. ><
הבן אדם הכי קרוב:שנשן.
הבן אדם שאתה סומך עליו:רותם ונוי.
הבן אדם שסומך עליך:שני ולימור.
הבן אדם שהכי השפיע עליך:קורט קובין,ג'ף באקלי,פרדי מרקיורי.
הבן אדם הכי כשרוני:ג'ף.
הבן אדם הכי מניאק:חחחח מי מכיר מניאקים?
הבן אדם הכי אמיתי:אני לא יודעת.
הבן אדם הכי מצליח:לא יודעת.
הבן אדם הכי צפוי:אני
הבן אדם הכי לא צפוי:אני
הבן אדם הכי חכם:נוי^^
הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):אני^^
הבן אדם הכי מסטול:רותם
הבן אדם הכי חרמן:רותם
הבן אדם הכי רומנטי:מי יודע..
הבן אדם הכי זיין שכל: רותם!!!!!!!![לא החבר, ידיד שלי.]
הבן אדם הכי וותרן:אני
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:קוש שלי.
הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:מי יודע.
הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:רותם!!
הבן אדם שהכי מבין אותך:אף אחד.
הבן אדם הכי עשיר:מאיפה אני יודעת?
הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:לא מכירה מישהו כזה.
הבן אדם שהכי הרבה מקלל:אי בטח חחח
הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:כל אחד?
הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:כשאני אדע אני אכתוב חח
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:גור.
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:אף אחד:S

Aline In Chains

New member
ב'.

להיות נבוך או להיות קול?משהו באמצע חח, וזה נורא תלוי.
לבכות או לצחוק?לבכות מצחוק.
גיטרה או תופים?גיטרה. אבל אוהבת יותר תופים.
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים.
אייסיקיו או מסנג'ר?מסן.
אסוציאציות:
אהבה? חיים.
שלום?פיס.
מתנחלים? כתום.
יהודים?שואה.
מוות? קבר.
חיים? מוות.
כבוד?ערסים חחחחחחחחח
מים? טעים.
בצפר? להקה.
חופש?שביתה.
חו"ל? לונדון.
עבודה? מקדונלדס.
הצלחה? חיוך.
השראה? ג'ף באקלי.
מלאכים?שמיים.
תנ"ך? ספר.
סוכר? קפה.
נשיקה?רותם.
השלימו את החסר:
השם "דניאל" מזכיר לי את? ילדה מהיסודי.
מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?לישון עם רותם:(
הכי אוהב? לישון.
חבל ש...?נגמרה השביתה.
הלוואי והיה לי?חופשששש!!
אין דבר העומד? בפני הרצון.
אם תרצו? תזדיינו.
מי ששונא אותי מצדי ש...?יחנק?
אחרי השאלון אני? אלך לישון.
לא הייתי צריך? לעשות תשאלון.
אני חייבת לומר תודה ל? ג'ף
אני חייבת לומר סליחה ל? נמאס לי
למה אני אף פעם לא? הולכת לישון מוקדם.
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת?
יומולדת זו סיבה ל? לחגיגה?
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: לכו לישון.
הערבים הם: בני אדם.
בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?אני עייפה טילים.

P i x i e s

New member
טוב יאללה../images/Emo9.gif

שם: יובל
כינוי אהוב: ג'ובי (Jubie)/ג'ובלונית
איזור מגורים: מרכז:)
פריט הלבוש האהוב עליך? כרגע שרשרת עם מגן דוד קטן, קניתי אתמול
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? מאי-אוקטובר
לאן היית רוצה לחזור? לשם
כמה פעמים עברת דירה? 1
אוהב את המקום שאתה גר בו? אממ כן
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? תום כדי להבין מה הולך בראש שלו, ואז לצאת
מאוהב? כן
היית מאוהב? כן
חווית אהבה נכזבת? בערך...
בתול? לא
יש חבר/ה? אממ
זרקו אותך? לא בדיוק
אתה זרקת? אבל בערך
אוהב את עצמך? בים
מה היית משנה בך? בם
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? בום
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא זה משום מה לא עובד אצלי
כמה מחשבים יש לך בבית? 3
כמה טלוויזיות? 2
דבר נחמד שהיה לך היום: אמרו לי שאני נראית שיק והברקתי בשיעור היסטוריה.
דבר לא נחמד שקרה לך היום: סתם מחשבות רעות
מתי התעוררת היום? 7
גובה: 1.70 בערך
משקל: חחחחח
הפאדיחה הגדולה של החיים: היו כל כך הרבה אבל זה מפדח מדי
מה תעשה מחר? אין לי מושג
להקה שאת/ה אוהב/ת: AIRRRRRR
מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? תחילת החודש
איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? Strawberry Fields Forever בגרסה של I AM SAM
הצבע השולט בארון שלך: כחול
מי האשה הכי יפה בארץ? אני. סתם. לא יודעת
שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? חחח בארץ? נקסט
ממה את/ה הכי מפחד/ת? חושך ודחייה
האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? אממ בקושי ישנו אבל כן
נישקת בחורה? לא
נישקת בחור? כן
אתה סטרייט/ית? כן
חושב שעישון זה: סבבה למי שרוצה
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שזה לא בריא
שם אהוב לבן: תום
שם אהוב לבת: יעל, אליה, הילי... כאלה דברים
שם אהוב לכלב:
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? יומולדת שנה נראלי זה הזיכרון הראשון
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לא יודעת
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? בערך
הבן אדם שהכי חשוב לך: יש כל מיני, במרכזם תום
הבן אדם שאתה הכי אוהב: תום, מאי, יעל, אבא...
הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: ג'ובלון
הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: תום וג'ובלון וכל החברים שלי מן הסתם
הבן אדם הכי מצחיק: גיא
הבן אדם הכי מוזר:
הבן אדם הכי יפה:
הבן אדם הכי קרוב: תום, מאי
הבן אדם שאתה סומך עליו: ג'ובלון
הבן אדם שסומך עליך: הרבה
הבן אדם שהכי השפיע עליך: תום ואבא
הבן אדם הכי כשרוני: אממ
הבן אדם הכי מניאק:
הבן אדם הכי אמיתי:
הבן אדם הכי מצליח:
הבן אדם הכי צפוי:
הבן אדם הכי לא צפוי:
הבן אדם הכי חכם: משה
הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):
הבן אדם הכי מסטול:
הבן אדם הכי חרמן: אני.
הבן אדם הכי רומנטי: אני!
הבן אדם הכי זיין שכל: אני
הבן אדם הכי וותרן:
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: תום....
הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: אין לי מושג
הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הרבה
הבן אדם שהכי מבין אותך: כל מיני
הבן אדם הכי עשיר: לי
הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: דנה
הבן אדם שהכי הרבה מקלל: אבישי
הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: חח מי שבא ברוך הבא
הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: טוב די זה פתטי
.
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:
אם....
אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי עד כמה קטן אבל בתכל'ס לא כי זה היה מוזר
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מתה
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? אם זה קיצוני אז אין הרבה ברירות אלא לנתק

P i x i e s

New member
ב'

זה או זה:
תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס
אופי או יופי? שילוב
פריקים או פקאצות? פקצות
בעד ההתנתקות או נגד? נגד
מתמטיקה או ספרות? שניהם
להקות או זמרים? להקות
כלב או חתול? כלב
מחשב או טלוויזיה? TV
ללכת או לנסוע? לנסוע
לישון או לקום? לישוןןןןן
לכתוב או להקליד? להקליד
חיבוק או נשיקה? נשיקה
התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון
להיות נבוך או להיות קול? קול
לבכות או לצחוק? לצחוק
גיטרה או תופים? גיטרה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים
אייסיקיו או מסנג'ר? מסן
אסוציאציות:
אהבה? תום
שלום?גאנדי
מתנחלים? שטריימל
יהודים? מגן דוד
מוות? שחור
חיים? לבן
כבוד? פרחים P:
מים? H2O
בצפר? איכס
חופש? כיף
חו"ל? ניו יורק
עבודה? בגדים
הצלחה? כתיבה
השראה?
מלאכים?קופידון
תנ"ך? אסנת
סוכר? לבן
נשיקה? שפתיים
השלימו את החסר:
השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל?
מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לבקר את תום
הכי אוהב? להתכרבל בפוך מחובקייים
כל שישי ברוך השם.
חבל ש...? זה לא כמו שזה נשמע
הלוואי והיה לי? גיטרות
אין דבר העומד? דווקא יש
אם תרצו? אין זו אגדה
מי ששונא אותי מצדי ש...? יקפוץ בזיגזג
אחרי השאלון אני? אתלונן שאני רעבה
לא הייתי צריך? להיות פולניה קטרנית
אני חייבת לומר תודה ל? כל מיני
אני חייבת לומר סליחה ל?
למה אני אף פעם לא?
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת!
יומולדת זו סיבה ל? מסיבה
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תהיו עצמכם ותחשבו פעמיים.
הערבים הם: אחלה
בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? מאוהבת ורגישה מדי

נמאס לי להיות בביתתתת

שם: שירה כינוי אהוב: עוותו את זה איך שבא לכם... גם ככה יש יותר מדי כינויים איזור מגורים:דרום=\ גיל:17 בחודש הבא פריט הלבוש האהוב עליך?המעיל שלי
התקופה הכי אהובה עליך בחיים?כל תקופה שלא כוללת בצפר. לאן היית רוצה לחזור?כיתה ח'? ווא זה נשמע עלוב כמה פעמים עברת דירה?אף פעם :&#39
אוהב את המקום שאתה גר בו?לא.לא.לא.לאאא היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?אין לי משהו שנון לענות על זה בשעה זו של היום ובמצבי הבריאותי הנוכחי. מאוהב?נו באמת
היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת?לא ממש בתול?אהא יש חבר/ה?אהא זרקו אותך?לא ממש אתה זרקת? בערך אוהב את עצמך? נו מזה פה, טיפול פסיכולוגי בשקל? מה היית משנה בך? כנ"ל?! מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? את זה אחרים יקבעו...? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?אני לא משתמשת בזה כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?3 ואחת שלא עובדת דבר נחמד שהיה לך היום: אני לא בבצפר...? דבר לא נחמד שקרה לך היום: אני בלעכס? מתי התעוררת היום?|סדגש |אם מחשיבים את היום החל מ-12 בלילה של אתמול (משפט מוזר) - אז כל שעה וחצי בערך. גובה: 1.64 משקל: 52 הפאדיחה הגדולה של החיים: אני מהאלה שמדחיקים את הפדיחות ומנסים לשכוח מקיומן. מה תעשה מחר? כנראה בצפר עד שעה ממש לא הגיונית ואז שיעור נהיגה ואז השלמת אינסוף שיעורי בית להקה שאת/ה אוהב/ת: תמוזזזז מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לפני חודש בערך איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? בורן טו בי וויילד בגלגלצ. הצבע השולט בארון שלך: נראלי שעכשיו אפור מי האשה הכי יפה בארץ? בארץ? מממ... לאיודעת? עדי הימלבלוי? היא נראת ממש טיפשה אבל. אז לאיודעת. הן לא כאלה יפות בארץ. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אדוארד נורטון ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהילד בפרסומת של קינדר שאומר "החטיף האהווווווב"
האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? אהא. נישקת בחורה? לא נישקת בחור? אהא אתה סטרייט/ית? אהא חושב שעישון זה: לא משו. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: תעברו למריחואנה? שם אהוב לבן: יהלי, נמרוד שם אהוב לבת: תמר, ליה שם אהוב לכלב: רקסי? מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אני מהה לא עונה על זה מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? אני לא במצב נוסטלגי במיוחד יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא כל כך. הבן אדם שהכי חשוב לך: יש 11 כאלה. הבן אדם שאתה הכי אוהב: יש 11 כאלה. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: לא מתגעגעת, אבל חושבת עליו לפעמים.. מישו מהילדות הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:
הבן אדם הכי מצחיק: אחותי. פסיכית. או איזה מישהו מהכיתה שלי. הבן אדם הכי מוזר: אני? הבן אדם הכי יפה: אווו הבן אדם הכי קרוב: משתנה בתקופות הבן אדם שאתה סומך עליו: יש 11 כאלה הבן אדם שסומך עליך: אני מקווה שיש 11 כאלה הבן אדם שהכי השפיע עליך: ההוא מ"החטיף האהוווב" הבן אדם הכי כשרוני: וואי, זה קשה, לא רוצה לבחור. אני שונאת את החלקים האלה של השאלונים, של הבניאדם. הבן אדם הכי מניאק: אוי, איכ, ידיד שלי.[נכון זה נשמע אמביוולנטי משו?] הבן אדם הכי אמיתי: אחת החברות הכיטובות. הבן אדם הכי מצליח: אותה אחת. הבן אדם הכי צפוי: אין כזה, אני חושבת... הבן אדם הכי לא צפוי: אני
הבן אדם הכי חכם: האמת, שהמצב לא משו... הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): אאוווו כפרעליה, חברה שלי הבן אדם הכי מסטול: יש הטוענים שאני. אני טוענת שלא. הבן אדם הכי חרמן: אוהו. ידיד שלי, רק איתי הוא התחיל לפחות 4 פעמים, ואני בהחלט לא היחידה. בהחלט לא. הבן אדם הכי רומנטי: אהמ הבן אדם הכי זיין שכל: החרמן. הבן אדם הכי וותרן: נראלי שאני. אבל כבר לא. אז לאיודעת. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אווו
הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: אין לדעת. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: אווו
הבן אדם שהכי מבין אותך: אווו
הבן אדם הכי עשיר: טל אתה סלב בשאלון הזה הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: החברה הכי טובה כפרעליה הבן אדם שהכי הרבה מקלל: יש כ"כ הרבה ערסים, התחרות קשה הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: מי שבא ברוך הבא? ...
[סתם, סתם...] הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: לא רוצה להתחתן בעשור הקרוב. או ב2 עשורים. או לאיודעת. בו. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: מי שבאמת כשרוני, ויש לא מעט. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: די כבר עם הבנאדם.. נוווו אין מקום..

אני לא טובה בהדגשות האלה. המשך.

בו. טוב. חלק ב'. אם.... (יא! השאלון הקשיב לי!) אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי כמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נו נו נו אין לי כוח לסיטואציות חופרות עכשיו. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא הייתי מנסה לשנות אותו אף פעם. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אני אצטרך לבחור בתפוצ'יפס לאחר התלבטות קשה. אופי או יופי? שניהם
פריקים או פקאצות? שניהם, צחוקים. בעד ההתנתקות או נגד? בעד, אבל בלי סרטים כחולים וכאלה. אוי. זה לא יצא טוב.. מתמטיקה או ספרות? בבצפר שלי - מתמטיקה. באופן כללי - ספרות. להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנהוג!!11!!אחדאחד! לישון או לקום? נו מה. לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? תלוי עם מי להיות נבוך או להיות קול?איזה שאלות גרועות לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם. אין כזה הבדל בשבילי אסוציאציות: אהבה? אוו שלום? ג'ון לנון מתנחלים? כתום יהודים? קזבלן מוות? לערבים
חיים? משה כבוד? אריתה פרנקלין מים? כנרת בצפר? בלעכס חופש? יאיי חו"ל? לונדון עבודה? חו"ל? הצלחה? לא פה השראה? דיכאון מלאכים?יער הפיות תנ"ך? מדף סוכר? סמים נשיקה?גשם השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? 3 אנשים שונים מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? ביטול הבגרויות לאלתר הכי אוהב? שוקולד חבל ש...? אני אקיא אותו הלוואי והיה לי? מטבע של 2 שקל! אין דבר העומד? אף אחת מהבדיחות בראש שלי לא מספיק שנונה אם תרצו? כנ"ל מי ששונא אותי מצדי ש...? למה לשנוא אותי? אחרי השאלון אני? אנסה לקום מהכסא לא הייתי צריך? נוווו אני חייבת לומר תודה ל? וואי זה ארוך מדי כבר אני חייבת לומר סליחה ל? יסלחו לי בכל מקרה. אני מסכנה וחמודה. למה אני אף פעם לא? מי האימו? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת. באמת שאין לי כח. יומולדת זו סיבה ל? השתכר? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אל תדליקו את התנור כשהכלב שלכם באיזור, פן ישרף לו הזנב. [או שזה רק הכלב שלי שממש דביל] הערבים הם: את מי לצטט? בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? שבא לי להקיא אני לא מאמינה שזה נגמר. אין לי מה לעשות עכשיו. כאילו, יש, אבל מההה אין לי כוח.

giraffeeeee

New member
אין משהו אחר.

שם: איילת כינוי אהוב: יולי איזור מגורים: מושב ריחן גיל: 17.3 פריט הלבוש האהוב עליך? סווצ'רטים התקופה הכי אהובה עליך בחיים?עד כיתה ח' לאן היית רוצה לחזור? למחנה קיץ האחרון כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת לבית ממול
אוהב את המקום שאתה גר בו? לא חור משעמם היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב?לא היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת? לא בתול?כן יש חבר/ה?לא זרקו אותך?כן אתה זרקת? כן אוהב את עצמך?לא ממש מה היית משנה בך? את הפרצוף הוא סתם עקום מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שאלה קשה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא זה ולא זה כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות? 4 דבר נחמד שהיה לך היום: פחות משעה עם לוסקי על הבמה בחוץ. דבר לא נחמד שקרה לך היום: סחרחורת מתי התעוררת היום?06.20 גובה:1.65 משקל:48.6 הפאדיחה הגדולה של החיים:חנוכה שנה שעברה בטיול לדרום הייתי במחזור ביום האחרון בדרך חזרה הביתה לא היה לי מקום וישבתי על מישהו כשהגעתי הביתה גיליתי שהכתמתי אותו. מה תעשה מחר? ביצפר וישיבת צוות. להקה שאת/ה אוהב/ת: פו פייטרס , איפה הילד, מוניקה סקס, משינה, מופע הארנבות של ד"ר קספר מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? הממ... איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? אביב גפן - קרן אור הצבע השולט בארון שלך: לבן, חום ושחור. מי האשה הכי יפה בארץ? דנה פרידר שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? - ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? חח כן. נישקת בחורה?לא נישקת בחור?כן אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה: לא בריא איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: כל סיגריה מקצרת את החיים בשתי דקות שם אהוב לבן: דן שם אהוב לבת: שובל שם אהוב לכלב: ליידי מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?חודש בארה"ב מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? חשבו שאני מתה כשירד לי דם מהאף בזמן שישנתי יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?כן הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: שאלה קשה. הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: חן הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: בוביז
הבן אדם שהכי מבין אותך: בוביז
הבן אדם הכי עשיר: מעין הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: מעין הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: המ.. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:יש זמן. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: - הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: וואו אורן. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? - אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מעיפה אותו לטיזינאבי אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?לא זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?תפוצ'יפס אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות?ספרות להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול?כלב מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? נבוך לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אסוציאציות: אהבה? לא בראש שלי שלום? תקראו לי כשיהיה אחד כזה מתנחלים? שולטים! יהודים? חומוס מוות? אמא'לה חיים? וואו. כבוד? צופים מים? יש בשפע בצפר? בעעע חופש? געגועיים חו"ל?
עבודה? יש זמן הצלחה? גדולה השראה? בשמיים מלאכים? מעופפים תנ"ך? נילי סוכר? יאמי נשיקה? המ. השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל דניאל של.. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? חופש הכי אוהב? לגור אצל בוביז חבל ש...? היא כועסת הלוואי והיה לי? רצון אין דבר העומד? בפניי אם תרצו? אין ציוד מי ששונא אותי מצדי ש...? שילך להתחפף אחרי השאלון אני? אולכת לאכול לא הייתי צריך? להיות שם. אני חייבת לומר תודה ל? שאני אני חייבת לומר סליחה ל? שחר למה אני אף פעם לא? לומדת מטעויות אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת יומולדת זו סיבה ל? מסיבה פרטית העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: מחר יהיה יותר טוב אז תיהיו אופטימים הערבים הם: - בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני עוד מחפשת.

תמיר1991

New member
|חפירה|../images/Emo26.gif

שם: תמיר כינוי אהוב: קרקסון איזור מגורים: ת"א
גיל: 17 פחות שבועיים! פריט הלבוש האהוב עליך? סווטצ'ירט אדום אחד התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כיתה ט'
לאן היית רוצה לחזור? דוגרי? לכיתה ט' כמה פעמים עברת דירה? אני בדירה הזו מגיל שנתיים אוהב את המקום שאתה גר בו? ככה היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? בחיים לא מאוהב? לא חושב. היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? XD מה זו השאלה הזו יש חבר/ה? לא כרגע זרקו אותך? כן אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? כן
מה היית משנה בך? הייתי עושה את עצמי פחות עצבני, פחות פרנואיד ונראה יותר טוב. אבל מעבר לזה אני חושב שאני בסדר
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? היה ספייסיקיו, כשהיה לי אייסי... XD כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 3 דבר נחמד שהיה לך היום: השעה החופשית
דבר לא נחמד שקרה לך היום: האמת? לא היה כזה כל כך מתי התעוררת היום? רבע לשבע גובה: 1.77 משקל: 62 הפאדיחה הגדולה של החיים: וואי אין לי כוח לספר את זה פה בפעם המאה...
מה תעשה מחר? אין מודיעין באופק
אז בצפר עד ארבע :| ואז הביתה, רגיל כזה... להקה שאת/ה אוהב/ת: לינקין פארק
מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? בספטמבר (נייטוויש) איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? אביב גפן - יומן מסע הצבע השולט בארון שלך: אדום, כחול מי האשה הכי יפה בארץ? עדי הימלבלוי, ללא ספק. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? רייצ'ל בילסון אהובתי
ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהמוות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? לא נישקת בחורה? כן נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: מגעיל איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק? לא מנסה לשכנע. שכל אחד יעשה מה שטוב לא, רק לא מולי או עלי... שם אהוב לבן: יונתן, אלון שם אהוב לבת: דורין, גילי שם אהוב לכלב: שונא כלבים מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? היום שאחי הקטן יפתח נולד, היום שרבין נרצח מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? וואי יש מלא... יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? זיכרון פנומנלי זה לא רק זיכרון צילומי, זו קשת רחבה יותר. אבל כן, יש לי זיכרון פנומנלי (ועכשיו אני אישמע שחצן אבל שאלו אז אני עונה...) מראייה ("צילומי"), מקריאה ומשמיעה. הבן אדם שהכי חשוב לך: אמא
הבן אדם שאתה הכי אוהב: אמא! הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: סבא שלי ז"ל הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: איתי אח שלי הבן אדם הכי מצחיק: יש כמה הבן אדם הכי מוזר: יותם XD הבן אדם הכי יפה: קרן הבן אדם הכי קרוב: יערי הבן אדם שאתה סומך עליו: מיסי הבן אדם שסומך עליך: מיסי הבן אדם שהכי השפיע עליך: סבתא שלי מצד אמא
הבן אדם הכי כשרוני: ברני הבן אדם הכי מניאק: אסף הבן אדם הכי אמיתי: אני, אבל לצורך העניין - ברני הבן אדם הכי מצליח: מהחוג הקרוב, יערי הבן אדם הכי צפוי: רז הבן אדם הכי לא צפוי: אור הבן אדם הכי חכם: ברני הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): מיסי
הבן אדם הכי מסטול: אור הבן אדם הכי חרמן: אני XD ומיסי גם הבן אדם הכי רומנטי: אני חושב שמתוך החברים, אני... הבן אדם הכי זיין שכל: מיסי! הבן אדם הכי וותרן: שוב מיסי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אין ספציפי הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: יערי הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: יערי הבן אדם שהכי מבין אותך: יערי ואור הבן אדם הכי עשיר: חרמיץ
הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: איתי הבן אדם שהכי הרבה מקלל: אדר וברני (וגם אני)
הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: כולם, מה הבעיה? הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: קרן? הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: איתי הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אין כזה, כרגע... אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? מן הסתם, מה הבעיה? כל עוד זה עד שנתיים... אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מנתק איתו את הקשר? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא זה ולא זה. נותן לזה זמן (אני מתמודד עם שניים כאלה כרגע, מסתדרים...) זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? יופי... פריקים או פקאצות? פקאצות בעד ההתנתקות או נגד? בעד
מתמטיקה או ספרות? ספרות! להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? חתול מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אסוציאציות: אהבה? היא שלום? מרצ מתנחלים? רוע לב יהודים? בית כנסת מוות? רע חיים? טוב כבוד? הערכה מים? שתייה בצפר? חביב חופש? סבבה חו"ל? גרמניה עבודה? היסטוריה הצלחה? מעמד השראה? אהבה מלאכים? מטרופולין תנ"ך? שיעמום סוכר? תה נשיקה? אהבה השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? גולדי XD מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? האמת? סקס הכי אוהב? קולה
חבל ש...? אין גדנ"ע
הלוואי והיה לי? אהבה אין דבר העומד? בפני הרצון. זה המוטו שלי אם תרצו? אין זו אגדה
מי ששונא אותי מצדי ש...? יקפוץ לי אחרי השאלון אני? הולך לאכול לא הייתי צריך? לעשות את זה אני חייב לאמר תודה ל? אמא אני חייבת לומר סליחה ל? לוידע למה אני אף פעם לא? עושה את הדבר הנכון עם בנות אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת? יומולדת זו סיבה ל? מקס ברנר
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לכם: תסמכו על אנשים, אבל קודם כל על עצמכם הערבים הם: בני-הדודים שלו בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? "אני חושב שאני" (טוב, נוסיף עוד שתיים...) "עדיין ילד"

sky darkens

New member
אין כמו שאלון להעביר כמה דקות. ../images/Emo13.gif

שם: הדר.
כינוי אהוב: הדריק?
איזור מגורים: רעות.
פריט הלבוש האהוב עליך? בוקסרים.
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו.
לאן היית רוצה לחזור? לשום מקום.
כמה פעמים עברת דירה? 1. (בגיל שנתיים)
אוהב את המקום שאתה גר בו? יאפ.
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא.
מאוהב? לא.
היית מאוהב? כן.
חווית אהבה נכזבת? אה, לא הייתי אומר אהבה נכזבת.
בתול? כן.
יש חבר/ה? נופ.
זרקו אותך? אה, הזריקו אותי.
אתה זרקת? כן.
אוהב את עצמך? כן.
מה היית משנה בך?
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לי את שניהם.
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? נופ.
כמה מחשבים יש לך בבית? 4.
כמה טלוויזיות? 6.
דבר נחמד שהיה לך היום: שיעור אנגלית.
דבר לא נחמד שקרה לך היום: שיעור תנ"ך.
מתי התעוררת היום? ב8 וחצי.
גובה: 1.83
הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זוכר.
מה תעשה מחר? אלך לבית-ספר ואז לעבודה.
להקה שאת/ה אוהב/ת: אמ, פארמור, אוונסנס... יש עוד מלא.
מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לא מזמן..
איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? אריק ברמן - יום חדש נפלא.
הצבע השולט בארון שלך: לבן.
מי האשה הכי יפה בארץ? בר רפאלי.
שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אמ, לא יודע.
ממה את/ה הכי מפחד/ת? מלא דברים.
האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן. עם 3 ידידות.
נישקת בחורה? כן.
נישקת בחור? אה, תראו..
אתה סטרייט/ית? כן.
חושב שעישון זה: פוזה, עד גיל מסויים.
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא משכנע. שימותו.
שם אהוב לבן: לא יודע.
שם אהוב לבת: לא יודע.
שם אהוב לכלב: רקסי.
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? לא יודע.
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? " "
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן.
הבן אדם שהכי חשוב לך: יש כמה.
הבן אדם שאתה הכי אוהב: כנ"ל.
הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: אמ. לא יודע.
הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: יש כמה.
הבן אדם הכי מצחיק: סלוצ, ואלון...
הבן אדם הכי מוזר: אמיר.
הבן אדם הכי יפה: לא יודע.
הבן אדם הכי קרוב: ג'ו.
הבן אדם שאתה סומך עליו: ג'ו.
הבן אדם שסומך עליך: אני חושב שג'ו.
הבן אדם שהכי השפיע עליך: אחי הגדול, וגם לילכי קצת.
הבן אדם הכי כשרוני: אמ, יעלוץ?
הבן אדם הכי מניאק: חחחח, אביב.
הבן אדם הכי אמיתי: ג'ו.
הבן אדם הכי מצליח: יואב!!!1
הבן אדם הכי צפוי: לא יודע.
הבן אדם הכי לא צפוי: שטרק.
הבן אדם הכי חכם: לא יודע.
הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): נועמו. (אל תכעסי עליי)
הבן אדם הכי מסטול: לוקסי.
הבן אדם הכי חרמן: לא מגלה, יש פה יותר מדי אנשים שמכירים אותו.
הבן אדם הכי רומנטי: אני!
הבן אדם הכי זיין שכל: דגן!
הבן אדם הכי וותרן: אני.
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: לא יודע.
הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: ג'ואל.
הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: יש כמה.
הבן אדם שהכי מבין אותך: ג'ו.
הבן אדם הכי עשיר: יובל.
הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: אני.
הבן אדם שהכי הרבה מקלל: אה, לא דע.
הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: חחחח, יש הרבה.
הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: לא פגשתי אותה עדיין.
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: אלון, רום וג'ואל.
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: יש כמה.
אם....
אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן, אבל תלוי עד כמה קטנה.
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מנתק את הקשר.
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? ניתקתי קשר.

sky darkens

New member
בלופי.

זה או זה:
תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס.
אופי או יופי? גם וגם.
פריקים או פקאצות? -
בעד ההתנתקות או נגד? -
מתמטיקה או ספרות? -
להקות או זמרים? -
כלב או חתול? כלב.
מחשב או טלוויזיה? מחשב.
ללכת או לנסוע? לנסוע.
לישון או לקום? לישון.
לכתוב או להקליד? להקליד.
חיבוק או נשיקה? חיבוק ונשיקה.
התכתבות או שיחת טלפון? טלפון.
להיות נבוך או להיות קול? להיות קול נבוך.
לבכות או לצחוק? לבכות מאושר. איזה מתוחכם אני.
גיטרה או תופים? תופים.
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים.
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר.
אסוציאציות:
אהבה? לב.
שלום? יונה.
מתנחלים? דוסים.
יהודים? מגן דוד.
מוות? וולדמורט.
חיים? הכט.
כבוד? כבד את אביך ואת אמך.
מים? H2O.
בצפר? מורה.
חופש? גדול.
חו"ל? ארה"ב.
עבודה? דליה.
הצלחה? כסף.
השראה? אמא.
מלאכים? -
תנ"ך? תורה.
סוכר? חום.
נשיקה? שפתיים.
השלימו את החסר:
השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל.
מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? גלידה.
הכי אוהב? את אמא.
חבל ש...?
פרד מת.
הלוואי והיה לי? חמוס קטן.
אין דבר העומד? בפני הרצון. כאפות.
אם תרצו? אין זו אגדה. (מבחן?)
מי ששונא אותי מצדי ש...? ילך להזדיין.
אחרי השאלון אני? הולך לעבודה.
לא הייתי צריך? לעשות את השאלון הזה.
אני חייבת לומר תודה ל? אמא ואבא ולכל המשפחה שתמכו בי לכל אורך השנים האלו.
אני חייבת לומר סליחה ל? אמ, לא יודע.
למה אני אף פעם לא? לא יודע.
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת?
יומולדת זו סיבה ל? מסיבה.
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תלמדו.
הערבים הם: סבבה, אבל אני מעדיף בוקר.
בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני שמן מאוד.

DanieLushka

New member
חחחחחחחחחחחחח

"הערבים הם: סבבה, אבל אני מעדיף בוקר." XDD ואני תוהה אם זה היה בכוונה או בטעות. P:

למעלה