נזקים

../images/Emo45.gifרק שאנחנו לא עשינו את זה עם כוס פטל...

סתם בכוס מים או שהיינו עושים "בריכה" בכיור של האמבטיה עם פקק... כל פעם מחדש התפעלנו איך הדברים האלה מתנפחים כל כך מהר...

איכס אבי ../images/Emo6.gif

מה גם שלא ידענו מה הטמפונים האלה עושים, רק ידענו שקוראים להם טמפונים ושהם מתנפחים במגע עם מים...

felka

New member
אני לא הבנתי למה משתשמשים בהם

בגיל 13 עברתי ניתוח אף ושמו לי טמפונים באף. לא הבנתי למה נשים קונות כל כך הרבה טמפונים .... חחחחחחח

aviavram

New member
איך את יכולה לאמר אכס על משהוא שאת

טומנת בגופך לפעמים?

Bubble Girl 27

New member
אני מאוהבת!

מצאתי את הקונדסון התאום שלי!!! אח שלי אתה מגיע מחר ואנחנו מדברים על שיתוף פעולה קונדסוני בינינו

Rtitan

New member
../images/Emo11.gif שמע, מידע בעל ערך שכזה...

ללמוד רק בגיל שלי??????? ללא ספק - יעשה בו שימוש טוב
.

אצלי כל הזמן יש נזקים...

במיוחד כשהייתי קטנה - אבל שוב פה זה מתחבר לעניין הפדיחות שלי... ואת זה אני שומרת למפגש קריוקי עם שרשירית! וכמובן עם מי שירצה להצטרף!

עכשיו תורי...../images/Emo152.gif

בתור ילדים אני ואחי היינו הולכים ברגל לביה"ס היסודי... לפעמים היה קורה שבמקום ללכת לביה"ס היינו נעצרים בדרך (ההגעה לשם הייתה דרך פארק דיי ארוך ומקסים) ועושים מדורה. היינו מראש לוקחים תפוחי אדמה וגפרורים...במקום כבר היינו מוצאים קרשים, זרדים וכו' תוחמים אותם באבנים ונהנים לנו... בטחד הפעמים שכנה ראתה אותנו ואחרי זמן לא רב...פתאום אמא הופיעה גם היא...(מה קרה בעקבות זה אני כבר לא זוכרת...)
דבר נוסף שהיינו עושים הוא, כאשר ההורים היו יוצאים מהבית אנחנו היינו מדליקים אש בעזרת גפרורים (רק בגלל שזה היה אסור...) לא קרה שום נזק כתוצאה מכך.
כשהייתי בביה"ס יסודי בכיתות הנמוכות היה לי חבר (עד היום זוכרת את שמו) עלינו לגג של הבית שלי ושם היו זכוכיות בצורה מלבנית...הוא זרק זכוכיות על הרחוב (זה היה שווה ערך לקומה רביעית או חמישית לערך) לא רק זה, גם זרק על מכונית של שכן שחנתה מעל אזור המטרה שלו...השיא היה כשהוא זרק לבנה הישר אל גג הרכב שקרס... אם אני זוכרת נכון אני גם זרקתי זכוכיות אך לרחוב (יש לציין שזה לא נעשה כאשר היו עוברים ושבים או נוסעים ברכב החונה). כמובן שנתפסנו...אני כבר לא זוכרתי ע"י מי אך השכן ידע מה קרה...אני הכחשתי כל קשר לעניין...טענתי שלא הייתי בסביבה כשהוא זרק את הזכוכיות והלבנה...אמא שלו נשאה בכל הוצאות התיקונים (הייתה חד-הורית) ו...עדיין נשארנו חברים עד שעברתי ביה"ס בסיום כיתה ד'.
היינו בצרפת אני ואחי כשהיינו בני 11 ו-10 נשארנו לבד במלון בזמן שאבא שלי יצא לסידורים שלו... אנחנו השובבים זרקנו על הבאים וההולכים אוכל של המלון, חמאה ואפילו...שתן (!) שאח שלי עשה קודם לכן באיזה בקבוק או משהו...
העונש היה לא לבקר בדיסנילד...(אחרי שהיינו כבר פעם אחת... ולא הספקנו את כל המתקנים הינו אמורים לחזור) הוזהרנו...אך חזרנו על המעשה אחרי שהוא יצא מהמלון שוב... ובאמת, לא ביקרנו שוב. לא עונש קשה מידיי?
אחרון...שאינו באשמתי אך משעשע בכל זאת...שיעור נהיגה שני לערך (עשיתי 7 שיעורים עם מורה אחד, החלפתי מורה וזה היה השיער השני שלנו) הוא מדבר בטלפון...אני נוסעת ישר אך צמוד לימין (כיאה לכל נהג פחדן מתחיל מפני מה שמגיע מולו)... המורה...מדבר ב
כיאה לכל מורה "טוב" שמבלה את כל השיעור בדיבור בטלפון...עברתי מעל 2 פתחי ביוב (אלה הפינתיים, לא העגולים) כבר לא זוכרת באיזו מהירות...כנראה על הילוך שלישי...חצי רכב מיד קפץ על המדרכה (לא היו הולכי רגל)... הנזק: 2 צמיגים קרועים לחלוטין...כיביכול מישהו לקח סכין וחתך אותם לכל אורכם. מצפוני לא מציק לי

rrredshay

New member
טוב, בקטנה..

כשהייתי בן 9, השכנים מעלינו תלו כביסה רטובה מעל הכביסה שלנו. ביקשתי מהם שיחכו קצת, עד ששלנו תתיבש ואז יתלו. ברור שקיוויתי שהם לא ימתינו...
הם התעלמו מהבקשה.... לקחתי אקדח מיים עם צבע לבגדים וריססתי להם את כל הכביסה.....
לקח לי כמה חודשים טובים אחרכך, אבל הם ברחו מהבניין ולא השאירו כתובת....

למעלה