נזקים

נזקים שלא נודעו ../images/Emo11.gif

קצר חשמלי בכיתת האלקטרוניקה בבית הספר
בעיטה בדלת רכב של מורה עם נעליים שברזלים בקצה
ונזק שנודע - בתור זאטוט העברתי את ארגז החול בבית הורי למרפסת של סבתי
והרשימה עוד ארוכה...

navy123

New member
בקטנה...אבל ממש .

להתגנב ולהוציא את הסנדביץ' של המטפלת מהתיק ולאכול אותו - נחשב? (וזה בגיל שנתיים
)

אופק 3

New member
זה כבר פלילי ../images/Emo6.gif

מעניין מה עשית בגיל 3 ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

felka

New member
טוב הייתי ילד אינטליגנט חחחחחחח

1. יש לי אח גדול ממני ב-8 שנים. הוא התחיל ללמוד צפיפות חומר בפיזיקה וכמו כל ילד מחונן היה חייב לבדוק את זה בבית. ואיך אפשר בלי אח הקטן (אחר כך מקסימום אפשר לחלק עונש חצי חצי). הניסוי: צלחת עם מים; אלכוהול טהור, גפרורים בשביל שיהיה לפחות מעינין. כל זה ביחד וכמעט שרפנו את המרפסת. להורים נאמר ששכן מלמעלה מעשן וזורק בדלים אלינו
מסכן נראה לי עד עכשיו לא מבין מה אבא שלי רצה ממנו. 2. טבע - נושא כואב. כל דבר שזז הגיעה איך שהו אלינו הביתה. אני מאוד אוהב לדוג. זה מרגיע אותי. פעם דגתי דגים קטנים ושמתי אותם במרפסת בצינצנת גדולה של 3 ליטר. הכוונה הייתה לגדל אותם אבל שחכתי מהם. אמא שלי חיפשה הרבה זמן מאיפה הסירחון הנוראי.... 3. טבע פרק ב' - אני ואחי אהבנו לתפוס כל מיני חיות... זה מהתגר כי צריך לחשוב. גרנו במקום שהיו בו עכבישי טרנטולה בגודל בינוני... ארסיים טיפה. בקיצור באחד הניסיונות אח שלי קיבל ביס. כמובן שמתוך פחד אני כמעט השתנתי במיכנסיים אבל לא האבדתי ראש ורצתי הביתה להביא את אמא. הביעה שבדרך שחכתי לדבר.... לקח לי כמה דקות להסביר לה מה קרה, אבל עד שהצלחתי זה נראה כסרט אימה אילם... 4. חשמל - אבא שלי מהנדס אלקטרו-אופטיקה. בבית תמיד היו חלקים. אח שלי כל הזמן הלחים מעגלים. אני לא הבגנתי שום דבר בנושא, אבל קבל אלקטרוליטי נראה לי מגניב... בלי לחשוב יותר מידי שמתי אותו לתוך חשמל כאשר אני אוחז בו. בגלל ששרירי יד התקבצו לא יכולתי לשחרר אותו... עד שהוא התפוצץ. אם אתם חושבים ששערות לבנות זה משהו מעכשיו אז אתם טועים. מאז גיל 8 יש לי הרבה מאוד כאלו. קיצור חברי הייתה ילדות מדהימה שחבל על חבל. אני ואחי יכולים לשים את טום סוייר והקלברי פין בצד...

../images/Emo6.gifאיזה שירשור אליפות...

אני מנסה לחשוב מה אנחנו עשינו כשהיינו קטנים... האמת היא ששום דבר מיוחד- הדברים הרגילים- זרקנו ביצים מהחלון, זרקנו טמפונים מנופחים מהחלון, זרקנו שקיות מים מהחלון, (החלון שלנו היה אטרקטיבי...היה גן שעשועים מתחת לחלון) אה-
פעם הלכתי מכות עם ילדה מהכיתה, משכתי לה בשיער והשארתי לה קרחת- היא לקחה לי את התיק וזרקה אותו מקומה שלישית- היה בפנים בקבוק מים...
כשהייתי בת חמש הלכנו לבית של דוד שלי, היה לו שם פטיפון, אני החלטתי לבדוק מה בדיוק הדבר הזה עושה ולחצתי על הידית שלו- הרגתי את התקליט וחטפתי צעקות... אני חננה, כבר אמרתי לכם (באבל, אל תגיבי על זה אפילו
)

Rtitan

New member
תוכלי להסביר לי... ../images/Emo8.gif

איך מנפחים טמפונים?

איזה מזל שאתה כאן../images/Emo6.gif

לשאול את מה שאני התביישתי לשאול
(אישה בת שלושים ושלוש כמעט ולא יודעת לנפח טמפונים.. פדיחה
)

אני 27

New member
לא כזה סיפור ....

הקלאסי זה לטבול בכוס מים.... המהדרין .. לטבול בסירופ "פטל" או משהו דומה .. האפקט כשפוגע במישהו הרבה יותר משעשע ... ( וסליחה על הגועל ... ) וכאן אולי המקום לבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו .. או לידו ( משפריץ ) ...... פאדיחה נוספת .. שיעור מלאכה .. קודח בדיקט בעובי חצי סנטימטר .... מקדח ידני באורך של 40 ס"מ ... נכנס כולו ... אחלה חור בשולחן ... מאותו יום הועברתי לקבוצה של הבנות ... לתפור כרית סיכות ובובות ... ( מורה יצירתית במיוחד ) יש עוד הרבה .. אני אספר תוך כדי ...

למעלה