נזקים

../images/Emo41.gifנזקים../images/Emo41.gif

איזה נזקים עשיתם בתור ילדים? איזה שטויות עשיתם שזיכו אתכם בעונשים חמורים או שלא נודעו עד היום? קדימה - שפכו... (שרשור שנפתח בפורום אחר ולבקשת קהל השממיות עובר לפה).

אצלי הרשימה ארוכההההה

רוב הנזקים היו בגן. היה לי חבר טוב שהיה גם שותפי הקבוע לפשיעה
באחת השבתות נשראנו בגן אחרי שהילדים הלכו לחדרי ההורים (קיבוץ). לקחו טס ביצים ופוצצנו אותן על כל הגן - על הלוחות, על הקירות, על הריצפה. למרבה הצער, אחת הילדות (מניאקית!) ראתה אותנו. השבענו אותה שלא תספר להורים שלנו. היא נשבעה ורצה לספר להורים שלה
כשהגעתי הביתה אימא שלה כבר היתה אצלנו.אבא שלי העמיס אותי על האופניים שלו, נסע לצד השני של הקיבוץ לאסוף את האבא השני עם החבר שלי וכולנו ניקינו שעות את הגן
החבר ואני מצאנו גלילים ארוכים ומעניינים מאוד ממתכת במקלט של הגן. שיחקנו איתם ובסוף גם גילגלנו אותם במורד הירידה הגדולה שהיתה מול הגן. האירוע הזה הסתיים כששנינו תלויים מהאוזניים - אחד מכל צד - של איש מגעיל אחד שנורא כעס. (בדיעבד - הגלילים הארויכם היו מיכלי גז).
מכירים את הפתחים העגולים של הביוב? אפשר לפתוח אותם, ומתחתיהם יש 'צומת' של ביוב. היה לנו מחנה בתוך צומת כזה.זה היה הביוב של המקלט. יום אחד בדקו את המערכת והציפו לנו את המחנה. מהר מאוד אירגנו לנו מלט וסתמנו את הפתחים של הביוב כדי שהצפה כזו לא תקרה שנית (אחרי הכל - זה המחנה שלנו שעליו מדובר, לא?). טוב.. נראה לי ששלושת אלה יספיקו בתור התחלה..

רק שיר

New member
בתור ילדה

הייתי מחבלת קטנה היית בכלל טום בוי, הולכת והורסת דברים עשיתי אינספור נזקים נוראיים שאני מתביישת לכתוב אפילו חה חה

על קצה המזלג...

לאחי הגדול היה אקווריום מיוחד של נחשי ים ודגים מיוחדים ואני החלטתי לעשות לו הפתעה ולנקות ולשתוף הכול במים רותחים.... לאח השני היתה הפתעה כשנתתי את מכונת הפיתוח לזר שביקש.... ומסכן גם את הטיסנים שבנה בעמל רב....הטסתי לתוך עצים בנינים וכדומה... וזה באמת על הקצה...

שרשירית

New member
נזק.. אני ... לא מודה ../images/Emo12.gif

שברתי לחברה הכי טובה את היד כי שיחקנו כמו 'ואן אריק' מה- WWF (היאבקות)... אופס.
שברתי לשכנה (זאת מלמעלה) את היד כי התנדנדתי חזק בנדנדה והיא עפה לי... אופס.
שברתי לשכנה (זאת מלמטה) את השיניים הקידמיות, לא כל כך באשמתי אבל ייסורי מצפון עד היום. עשינו שרשרת ארוכה בסקייטים והיד שלה החליקה לי והיא עפה... אופס. למעשה הייתי ילדה-בן: חבל, גומי, ג'ולים, גוגאים, עפיפונים, התעמלות קרקע.. כל מה שיכול להתמודד עם הסופר אנרגיה שבי. וההורים שלי ... הם החליטו שהגיע הזמן לעבור דירה.

aviavram

New member
רק למען הסר ספק

דפוק או נחמד ? עם אחד מהם אני מסכים התמונות קבלת איש?

אופק 3

New member
נזקים

פינצ'רתי גלגל למורה שלי.
זרקנו ביצים על עוברים ושבים מגובה 15 קומות.
שברתי לחברה מהכיתה את פנס האופניים ( חח זה היה מאהבה כמובן) מאז ועד היום אני רק מתקן ובונה ..

Rtitan

New member
אוי ואבוי... זה הולך להיות ../images/Emo59.gif

אז ככה, אל תאמינו לדימוי המהוגן לכאורה, ברזומה שלי יש את הדברים הבאים:
בניית וירי "מיני-תותח" מייצור עצמי במעבדה של בית-הספר - הקליע טס וניפץ את דלת ארון הזכוכית על כל המבחנות וכלי הזכוכית שהיו בו.
פיצוץ מטען נפץ מאולתר ממצרכים שנקנו במכולת הסמוכה לביה"ס רק כדי להוכיח שבכל מכולת יש את האפשרות ליצור דבר כזה - ובכל סופרמרקט סביר כמובן...
בריחה מניידת משטרה שרדפה אחרי בשכונת אחוזה בחיפה כי לא עצרתי לקבל דו"ח... למזלי ידעתי שהדיירים בבית של חברים של הורי בחו"ל - נכנסתי לחנייה שלהם בלי אורות ובלם יד... הניידת חלפה על פני ולא שמה לב. היו עוד כמה... אלו ה"גדולים"... חוץ מזה, הייתי ממש ילד טוב ירושלים.

Bubble Girl 27

New member
חחח את תאהבי את זה

בגיל שנתיים בדיוק ההורים שלי קנו טלויזיה חדשה... אחי הגדול שם לי בלון לא מנופח על הTV ואמר לי אח"כ ננפח לך.. פיצ'י מה למדנו עליי כבר??? לא דוחה סיפוקים! אמרתי עכשיו!!!! אמר לא והלך! ניסיתי להגיע בכוחות עצמי לTV ולהוריד את הבלון... הצלחתי!!!!!! גם להוריד את הTV היא נפלה לי ליד הרגליים ולי לא קרה כלום. אימא שלי באה בריצה ונבהלה... מייד בלי למצמץ אמרתי שאחי עשה את זה... אימא שלי עד היום אומרת שאם אחי היה לידי היא חוטף מייד ממנה אבל היות והייתי לבד בסלון היא נשארה עם הפה פתוח! מספיק נזק? כי יש עוד מלא

ramoni1

New member
אח שלי

זה הנזק של גיל שנתיים. אני מפחד לחשוב מה היו הנזקים מאוחר יותר...

aviavram

New member
נזקים בתור ילדים? את הנזקים האמיתיים אנו גורמ

גורמים היום צאי מהילדות נגמרה הלכה

אבי - אחרי סופ"ש שלם איתי - תדמיין לבד את

התנועה שהייתי עושה לך לו היית מולי עכשיו.

למעלה