נולד

• פותח הנושא Boran
  • פורסם בתאריך

בוביץ

New member
למה אתה חושב שבכוכב הם בשלב המתקדם

הם עוד לא הגיעו לשלב של האחד מול השני. בכוכב עברנו חודשיים של אודינשים שבאיידול לוקח תוכנית אחת או שתיים. ואז הגיעה הקבוצות. אם נעשה השוואה זה בדיוק באותו שלב

Boran

New member
ממש ממש לא

באיידול זה עדיין שלב שהשופטים מחליטים. בכוכב זה כבר בשלב שהקהל מחליט. וזה ההבדל הגדול.

בוביץ

New member
אז ההבדל היחידי מי מחליט

באייודל זה הושפטים ובכוכב זה הציבור.

Woogyman

New member
המשחקים כן חשובים. ../images/Emo110.gif

לפחות בעונה הקודמת הם היו (בעונה הזאת עוד לא הגענו לשלב שהם יכולים לעזור). הנקודות שהמשתתף צובר במשחקים משתלבות אחר כך עם הצבעות הקהל וכך שבתיאוריה, גם אם משתתף מסויים קיבל פחות קולות מהקהל, הוא יכול עדיין לנצח רק בגלל המשחקונים. מה גם שהמשחקונים האלה מראים לנו את ההתנהגות של המשתתפים תחת לחץ, נותנים עוד קצת הזדמנויות לשמוע אותם ועוזרים בכלליות בהחלטה. והם גם נורא נחמדים.

מטר9

New member
הבעיה היא...

שבגלל שכוכב נולד לא אומרים לנו לפי מה הם מחלקים את השלשות, אין לנו שום אפשרות לנחש מי ישאר. ההפקה אוהבת את נטלי מרציאנו? הם ישימו אותה עם 2 חלשים והיא תעלה בקלות. ההפקה שונאת את מיכל רשף, חגית נדרי וחנה גור? היא תשים אותן עם מישהי מאוד חזקה כמו סשה... ההפקה לא רוצה ששני הפייבוריטים (הראל סקעת וסשה גרישקוב) יעלו לגמר? הם ישימו אותם ביחד ואז רק אחד יעלה... הם יוצרים מצב שמי שיגיע לגמר הוא לא בהכרח הטוב ביותר, אלא זה שהיה לו הכי הרבה מזל... מבחינתי, זה די ברור (אם לא יהיו הפתעות מיוחדות או טוויסטים מעצבנים) שסשה גרישקוב, הראל סקעת וציפי משהיד. אבל יש סיבה למה זה מובן מאליו, הם פשוט הכי טובים. (בניגוד לצחי אירני שעדיין אני לא מצליח להבים למה הוא זכה... [מצטער ששוב דחפתי את זה אבל כל העניין איתו כל כך מכעיס אותי!!!])

Boran

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם החלק הראשון

עוד סיבה שזה פורמט דפוק. באיידול כל פרק לכולם יש סיכוי שווה. כאן? ההפקה רוצה להיפטר ממישו, היא תשים אותו עם מי שקיבל הכי הרבה קולות בהצבעה הקודמת. ההצבעה רוצה להשאיר ולקדם מישהו? כנ"ל רק הפוך. כוכב נולד... ברסמי, לכל דבר עכשיו עושים "נולד" בקרוב: "הבנזונה שיעצור את ישראל נולד"

מטר9

New member
ומה הבעיה עם החלק השני?

נסה להכחיש שסשה, ציפי והראל סקעת לא הכי טובים! רק נסה!

Woogyman

New member
*מנסה* ../images/Emo110.gif

לדעתי מיכל יותר טובה מציפי. ציפי נחמדה אבל רגילה מדי, למיכל יש אופי, אישיות וסגנון מקורי. לא יודע אם מגיע למיכל לזכות (לא יודע אם מגיע למישהו בכלל לזכות, את זה נדע רק בשלב הסולואים) אבל אני חושב שלמיכל מגיע להיות בגמר יותר מציפי משהיד. אני מאמין שזה יהיה משהו בסגנון שנה שעברה - סשה והראל יעלו ישירות לגמר (כמו שירי ונינט) ומיכל וציפי (כמו גבסו ושרפי) יריבו על המקום השלישי בגמר (וסדר הניצחון יהיה אחר כך זהה גם כן לדעתי - סשה תזכה, אחריה הראל, אחריו ציפי/מיכל).

מטר9

New member
מה??

תגיד אלון ליטבק, חגית נדרי, חנה גור, יעל פנדריך, מיקה שדה ואני אומר ניחא... תגיד אתי וקנין, ג'קי טולדו, לירון לב, שירה חן ואני אגלגל עיניים ואומר נו טוב... אבל מיכל????? אני ממש לא אוהב אותה ואני חושב שהיא אחת מהגרועות... שתעוף כבר!

Woogyman

New member
זה הטעם האישי שלך, ../images/Emo110.gif

אבל יש המון שכן אוהבים אותה. "סתם" מתמודד (כמו אלה שרשמת) לא יגיע לגמר. מקסימום לחצי גמר. כדי להגיע לגמר, לא מספיק להיות מוכשר ועם אישיות, צריך שתהיה התלהבות סביבך, מהתקשורת והכל. בגלל זה חנה גור הייתה מגיעה לגמר אם היא הייתה יותר טובה, ובגלל זה למיכל יש סיכוי דיי טוב להגיע לגמר, אם היא תוכיח את עצמה מבחינה מוזיקלית. חוץ מזה שאני מזכיר לך שבתוכנית גלגל הצלה, מיכל קיבלה 110,000 קולות שזה המון. לשם השוואה, בתוכנית האחרונה התקבלו רק 300,000 ומשהו קולות אם אני זוכר נכון, ושם זה עוד התחלק בין 14 אנשים.

yes REAL

New member
ואף יותר גרוע, זוכרים את שנה שעברה?

מי החליט שזה יהיה בוריס מול כברה? "במקרה" יצא שזה הרוסי מול האתיופית? לפי מה קבעו מי יתחרה במי? הרי ידוע שזה לא לפי הגרלה אלא לפי החלטתם בלבד.

Juliann

New member
בעעעעעעע

מיכל לא גרועה בכלל. ולמה כולם מחליטים כבר שסשה לוקחת?! היא לא *כזאת* מוכשרת! ממה אתם מתלהבים?????????? גם נינט וגם שירי שמות אותה בכיס הקטן.

Woogyman

New member
זה שיקולי הפקה, וזה ברור. ../images/Emo110.gif

זה כמו ששמו את שייבין (הבת הכי פחות אהובה) מול גבסו (הבן הכי אהוב), כאילו היה ספק מי שם ינצח. כמו ששמו את לירז מול ינעם (רק ששם הם לא צפו את התוצאות). ההפקה מתערבת וזה ברור ותמיד ככה, וזה אמנם כן מעצבן וקצת פוגע בהנאה, אבל עדיין התוכנית טובה בסך הכל ולא גרועה כמו שאתה מוציא אותה.

למעלה