מ ל ח מ ה ! ! !

חחחחח איזה אוהדים?!!

סתכל ותלמד! יפה נצחתם אז את בני סכנין
תזכרו ששחקתם אז עוד בליגת הצעירים
חכו עוד יובל חכו עוד מאה
לפני שתחלמו רק לשחק בליגה הגדולה
בית"ר חושבים שהם מאיימים
תבדקו שוב פעם את השטחים
כי האדמה בוערת
וחיפה שולטת
ומחר אם לא יהיה נס
תתחילו לבכות לגאידמק ולפרננדז
אכולים מקנאה
מלאים בתדהמה
שלהיות ירוק זה פשוט גאווה
שלכם באהבה
מכבי חיפה
תמיד אלופה!

sweettomato

New member
אתה ממש אוהב את פרננדז,

רייט?!
ומעכשיו אמור "עומו" ולא "אומו"

בוא ננסה.....

פרננדז הוא הומו... נייט פרננדז הוא עומו... נייט פרננדז הוא אומו!... דא! דא פרננדז הוא אומו! דא! דא!!!

שחשוחון

New member
הלוואי וביתר יפסידו

ויכשלו, אבל לא ביגלל שזה ביתר אלא ביגלל שגאידמק או איך שכותבים אותו הוא זבל של בנאדם, סתם אידיוט שלא מבין כלום, הלוואי ויכשל בכל מעשה ידיו

drnaji

New member
חבל שמדינת ישראל נותת לאדם

שאחראי על מותם של אלפי אפרקאיים לשלוט כ"כ בכל מה שקורה בארץ. חבל שאנשים קונים את כל התרגילים שלו וחושבים שאם הוא תורם מליונים אז הוא אדם טוב.

../images/Emo12.gif

מעולם לא שמעתי על דבר כזה.. ספר לי על זה אם תוכל חחחח כי זו האשמה מאוד חמורהההההה

גם אני רוצה!

גאידמק מסובב מעל הראש בעסקאות יהלומים באזורי מלחמה באפריקה... האו"ם קורא ליהלומים האלו יהלומי הדמים ואוסר על סחר בהם... אבל יש כאלו שזה פשוט לא אכפת להם.... עוד משהו, הוא העסיק אפריקאים בחציבת יהלומים בתנאים שהעובדים בנייק בסין יחלמו עליהם...

drnaji

New member
ויש עוד כמו שציינתי ב3 שרשורים מתחת

אגב,העסק שלו ביהלומים לא כזה סיבך אותו כמו עסקת הנשק עם אנגולה. "עוד משהו, הוא העסיק אפריקאים בחציבת יהלומים בתנאים שהעובדים בנייק בסין יחלמו עליהם..."
למרות שזה סיפור מאד עצוב

drnaji

New member
../images/Emo26.gif

אני באמצע פתרון עבודת בית בכריית נתונים
ולכן אני אתמסת (את כל הסיפור אתה יכול למצוא בארכיון של החדשות בוואלה או בYNET,פשוט תעשה חיפוש לפי גאידמק או לפי התאריך של החקירה הראשונה שלו בהלבנת כפסים). ביקצור:ב93 גאידמק מכר נשק לשליט של אנגולה וזאת בידיעה שהשליט שקנה ממנו את הנשק שהוא מכר הולך להשתמש בזה כנגד העם שלו שכן זה היה בתחילת מהפכה נגד השליט. והשליט אכן השתמש בשנק הזה כדי להרוג אלפים מאזרחי אנגולה. ולכן גאידמק אחראי על רצחם בדם קר של אלפי אנגולים. כמה דברים שכדאי לך לדעת על כל הסיפור הזה: 1.עד אז גאידמק היה עוד אחד מעשירי רוסיה אם כי הוא לא היה מליונר, והעסקה הזאת הייתה "המכה הגדולה שלו" ובזכותה יש לו את כל המיליונים שיש לו עכשיו. 2. בעקבות העסקה הזאת הוצא נגדו צו מעצר פלילי בצרפת. המשטרה לא הצליחה לשים את ידה עליו. ולפי החוקים הבינלאומיים שיש לצרפת עם מידנות העולם כל מדינה שגאידמק מגיע אליה המדינה חייבת להסגיר אותו לצרפת. ישראל לא מסגירה אותו לצרפת למרות שלפי החוקים הבינלאומיים היא חייבת להסגיר אותו וזאת בשל היותו יהודי ולמעשה היא מהווה מין תחנת ביניים לגידמק שיכול להיות רק באנגולה,רוסיה וישראל,אם הוא מגיע למדינה אחרת המדינה תסגיר אותו לצרפת. 3.לב לבייב,מי שהיה אמור לקנות את הפועל ת"א ומהבעלים של צ'לסי-לא בדיוק בעלים אלא מקורב לאברמובץ', היה השותפ שלו בעסקה הזאת אבל הוא הסתכתך איתו לפני ולכן אין נגדו צו מעצר בצרפת. 4.אם כבר עשיתי הפסקה אז הנה קישור שמצאתי שיש בו את כל המידע שאני לא זוכר: http://business.msn.co.il/news/BusinessCommunication/EconomicsCommunication/200601/20060104102700.htm גאידמק אם אתה קורא את זה - אל תקח את זה אישית ותן לנו לראות את המונדיאל בחינם

drnaji

New member
תיקון ../images/Emo26.gif

לב לבייב היה שותפ של גאידמק בעסקאות יהלומים באזורי מלחמה באפריקה והם פרקו את השתפות שלהם לפני 1993 - עסקת מכירת הנשק של גאידמק לשליט אנגולה ולכן ללבייב אין צו מעצר באפ מדינה אבל הוא נחשב לאדם שעשה הון "על חשבונם של אנשים חלשים" וזאת בשל מעורבתו בעסקאות היהלומים באפרקיה.

אוסיייי

New member
עכשיו אני באה ביציאה בלי קשר.. ../images/Emo6.gif

ירוק עולה באצטדיון, ברוך הבא לגיהנום, והקהל עומד נרגש, ירוק שוטף את המגרש, כי בלעדיך אין לי אור, הולך איתך כמו שיכור, לעולם לא תצעדי לבד, נשבע אוהב אותך לעד... ירוק עולה עולה עולה ירוק עולה עולה עולה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

למעלה