מ ל ח מ ה ! ! !

../images/Emo41.gif מ ל ח מ ה ! ! ! ../images/Emo41.gif

ביום ראשון מכבי חיפה נגד בית"ר ירושלים! הכנתי שיר קטן:
ביום ראשון זה בא
נעלה אז על טדי בשאגה
וקולאוטי יבקיע בשבילנו רביעייה
ירושלים תהיה אז ירוקה
כי יש לי תפילה ותקווה בנשמה
שכולם אז ידעו - חיפה האלופה!
מאסטרו... peace!

תרשה לי להגיב בשיר משלי.. ../images/Emo98.gif ../images/Emo79.gif

ביום ראשון זה מגיע, הצעקה האילמת שאת האלופה תרגיע, אגאנסו ירשית לחיפה שלוש, ומכבי חיפה ייקבלו בראש, כי יש לי תפילה ותקווה, כי יש לי את בית"ר, שהיא האהבה
רוצה להתחרות איתי

בוא תחרות יא זבל! ../images/Emo123.gif

יש לי עתיד ויש לי חלום לראות את טדי נשרפת בגיהנום! חיפה מלמעלה תאמר לה אז שלום ותשתין בקשת על הצהוב שחור כי זה ברור, ואין מה להתווכח! חיפה האלופה מכאן ולנצח! מאסטרו!... peace dude!

אין בעיה....

לא שוכח ולא סולח! ברוגז ברוגז לעולם! אני לא אראה לך איפה משחקים הבנים רופא וחולה בגן...
(ילדות עגומה)

אוקיי.. אתה מאתגר אותי חחח

אגב אתם יכולים להצטרף, האוהדים השונים
אין לך עתיד, ואין לך חלום, חיפה ירוקה, ואלופה רק היום, אין לך תקווה, כי מחר היא תפסיד, לחיפה הירוקה, אין עוד עתיד
את בית"ר הגדולה, כל אחד אוהד, כשמגיעים כולם לטדי, כל הקהל רועד...

drnaji

New member
איזה כיפ שאני אוהד קבוצה לוזרית ../images/Emo3.gif

ובפעם הראשונה בחיים שלי אני אהיה אוהד בית"ר ל90 דקות מחר

drnaji

New member
ברור שלא../images/Emo70.gif

בחיים לא אפסיק לאהוב את מכבי ת"א
העונה הזאת פשוט סיוט לכל אוהד מכבי ת"א. נכון שנצחנו את בית"ר במחזור הראשון וגם בדרבי במחזור ה2,ואת חיפה בסיבוב השני אבל העונה הזאת תזכר כי אחת הגרועות שידע המועדון הזה לפחות מבחנתי. והבעיה שיש עוד איזה חודשיים עד לסיום העונה
ואגב,אני מעדיפ את מכבי חיפה על בית"ר אבל מחר אני צופה במשחק עם חברים שלי שהם אוהדי מכבי חיפה אז אני אהיה אוהד בית"ר כדי שיהיה מתח וצחוקים

תהיה אתה עצמך....

תעדיף את חיפה מחר! אל תצא כנגד הזרם! שלא תהיה המוקצה של החברים....

drnaji

New member
היום הם צחקו עליי ועל מכבי ת"א...

אני מקווה שמחר אני אצחק עליהם. ברור שאני לא אוהב לא את חיפה ולא את בית"ר ושניהם בעעע בשבילי אבל אני מעדיפ בעעע עם לצחוק על חברים שלי מאשר סתם בעעעע
הכל בצחוק

למעלה