רוטב איטלקי מתרד ושמנת לספגטי
רוטב תרד לספגטי. איטלקי. של אוסם.ו pirge / מתכונים ו 17:51 | 26/06/04 בצל גדול קצוץ 2 כפות שמן+כף מרגרינה 2 שיני שום כתוש חבילת תרד קפוא 400 גרם מופשר למחצה 150 גרם דג מעושן חתוך לפיסות קטנות. 2 גביעי שמנת חמוצה כפית קורנפלור מלח פלפל לבן לטעם רבע כפית אגוז מוסקט 2=3 טיפות רוטב וורצ'סטר 250 גרם גבינה קשה מגוררת מחממים בסיר שמן ומרגרינה. כשהשומן נמס מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים שום ומטגנים ביחד כחצי דקה. מוסיפים את התרד החצי מופשר ומבשלים על להבה נמוכה עד שהתרד הופך למחית. מתבלים. מוסיפים את הדג המעושן החתוך. מערבבים בנפרד את השמנות החמוצות והקורנפלור לתערובת חלקה. כשתערובת התרד מגיע לנקודת הרתיחה, יוצקים אליה את השמנות. בוחשים ביחד עד שמתחיל לרתוח. ומסירים מהאש. יוצקים על ספגטי מסונן וחם. מגישים עם צלוחית גבינה מגוררת .
רוטב תרד לספגטי. איטלקי. של אוסם.ו pirge / מתכונים ו 17:51 | 26/06/04 בצל גדול קצוץ 2 כפות שמן+כף מרגרינה 2 שיני שום כתוש חבילת תרד קפוא 400 גרם מופשר למחצה 150 גרם דג מעושן חתוך לפיסות קטנות. 2 גביעי שמנת חמוצה כפית קורנפלור מלח פלפל לבן לטעם רבע כפית אגוז מוסקט 2=3 טיפות רוטב וורצ'סטר 250 גרם גבינה קשה מגוררת מחממים בסיר שמן ומרגרינה. כשהשומן נמס מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים שום ומטגנים ביחד כחצי דקה. מוסיפים את התרד החצי מופשר ומבשלים על להבה נמוכה עד שהתרד הופך למחית. מתבלים. מוסיפים את הדג המעושן החתוך. מערבבים בנפרד את השמנות החמוצות והקורנפלור לתערובת חלקה. כשתערובת התרד מגיע לנקודת הרתיחה, יוצקים אליה את השמנות. בוחשים ביחד עד שמתחיל לרתוח. ומסירים מהאש. יוצקים על ספגטי מסונן וחם. מגישים עם צלוחית גבינה מגוררת .