משימה!

../images/Emo41.gifמשימה!

כל אחד לוקח עכשיו את המחברת שעשו לו למדצים... ונותן לי רעיונות מה לכתוב שם! התחלתי לעשות ספר מדצים כזה לטרומפים החביבים שלי.. ואני לא יודעת מה לרשום! עשיתי עשרת הדיברות למשחק נכון, ועשר דרכים לשרוד את הקורס מדצים... וכמה דפים לכתוב ק'ופים, ורעיונות למשחקים, ומזה להיות מדריך ומקום שאנשים יכתבו להם.. וברכה ממני.. אני צרכה עוד רעיונות מה עוד, ואיך לעשות...

Taina12

New member
עשו לי כזה

חוץ מקישוטים יפים וברכה לא עשו לי כלום. אהה והגרעינרית שלי[שבמקרה הדריכה בסמינר שלי] הכינה מראש מכתבים מההורים והביאה לנו את זה באמצע. זה היה כזה מקסים

חששבתי עלזה כבר :)

אני אשלח איתם בביקור מדבים :) [למרות שבאותו שבוע הם כבר רואים את ההורים..]

לילוש91

New member
עדידה ../images/Emo24.gif

גמלי עשו את המכתבים מההורים וזה היה הכי מרגש בעולם !

justsilly

New member
נצל"שששש! אבל למטרה טובה!

גזרי טיול חנוכה 2005!!!! פגשתי היום את רגב החלילן המגניב במיונים למודיעין!
הוא נתן לנו הרצאה.. חחח ואיזה מגניב הוא, הוא בא עם התיק של הגרעין! |סוף נצלש|

דורד

New member
באלוהים שאני מתחיל לשקול להצטרף למצעד הגאווה

אני כל כל גאה ועליז שהוא באמת מתקיים בסוף בירושלים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3414481,00.html ועל אף היותי סטרייט לחלוטין, אני בשיא הרצינות שוקל לצעוד במצעד הגאווה כדי להפגין את תמיכתי... באלוהים שזה עושה לי טוב שבסוף הוא מתקיים!!!

justsilly

New member
לא לא, רגב גרעינר לשעבר, ותיק ותיק

סתם, עשיתי ממנו זקן.. אבל לא, זה לא רגב שלך.. חחח

דפים לכתוב עליהם מורל

של הקורס/קבוצה/סמינר תשימי של כל אחד בנפרד זה יותר כיף מקום לציטוטים זה הכי חשוב!!! קטעים מצחיקים בקבוצה וכאלה יומן אישי כזה בכללי 2 עמודים ליום שיכתבו בקצרה מה היה באותו היום כדי שייזכרו את זה כי זה כיף לוז של כל יום לא יודעת כל מיני שטויות לא בעיה להמציא

עוף מפה

New member
אה יש כל מיני קטעי חכמה ומשפטי חכמה שכאלה.

אני נגיד מושפע נורא מבאדולינה שקראתי עכשיו ^^ נאיבי לחלוטין. "עדיף להיות בריא ומאושר מאשר חולה ומסכן."

מיכלצי

New member
אתה יודע מה לי נראה..?

שהבנאדם עשה רושם של בעל שם ודבר בכתיבה, עד שיוצא לי משפט מעאפן שכל אחד יכול לחשוב עליו, זה לא באמת נחשב, כי הוא של גבי ניצן הגאון הזה.

למעלה