משימה מספר 2

pizi23

New member
אופס, לא הספקתי לכתוב את ההמשך ../images/Emo163.gif

אז יהיה לי אתכן, וזה אחלה... אבל אני לא יכולה לקנות כרטיסים עדיין כי אני לא יודעת באיזה תאריכים בדיוק אני אוכל... עזבי, זה מסובך... אני פשוט אצטרך לחכות עד שאני אדע ולקוות שיהיו כרטיסים. אם יהיו אז יופי, ואם לא אז נדפקתי... אין מה לעשות... אני יותר מידי מבואסת מזה ומהעבודות המסריחות האלה שיש לי לכתוב שדופקות לי את כל התכנונים כי אני חייבת חייבת חייבת לסיים אותן עד סוף ינואר (ובינתיים לא משהו)! אז אין לי כבר כוח ומצברוח לחשוב על זה...

אל תדאגי אנחנו נסתדר.

תראי מה הולך אצלך עם האוניברסיטה והכל. ואנחנו כבר נסתדר. האמתי שזה נראה לי כל כך מוזר שכל הכרטיסים נמכרו כבר מהעכשיו להכל. אני חושבת שאף אחד מהמועדונים לא פתח את המועדון לכל התכולה שלו ואני חושבת שאולי הם יפתחו בעוד חודש או משהו, זאת דעתי.

pizi23

New member
את יודעת מה נראה לי?

נראה לי שהם מוציאים כמות מסוימת של כרטיסים על ההתחלה, בשביל לראות את ההיענות של האנשים ולראות את קצב מכירת הכרטיסים, ואז תקופה קצרה לפני ההופעות עצמן הם מוציאים את שאר הכרטיסים שנשארו לאותו אולם ומוכרים אותם. ואני גם חושבת שהם משאירים עוד כמות מסוימת של כרטיסים בצד בשביל למכור בקופות או משהו כזה ביום שלפני ההופעה וביום של ההופעה עצמה. ואם זה באמת ככה, אז באמת יהיה בסדר... בכל מקרה, אני הולכת להיכנס עכשיו לענייני העבודות שלי ביתר רצינות, ואני הולכת לעבוד על זה רצח, ולקרוע את התחת בטירוף בשביל לסיים את זה בזמן. את תראי, אני אצליח לעשות את זה...
אני בטח אצטרך עידוד מפעם לפעם, ואבוא לבכות לכן כאן על זה שאני לא יכולה יותר ולבקש קצת רחמים, אבל אל תוותרו לי ותשלחו אותי בחזרה לעבוד, הא? סומכת עליכן
ותודה על כל העידודים

LoveYourHate

New member
../images/Emo201.gif

יקרתי תראי לפי הזמן.. איך שעובר אם יש לך את הכסף תסעי.. לפי דעתי..תסעי.. ותסעי עם הבננות כמובן שהן לא יפקירו אותך!!! חו"ח!! חחח הן יאחזו בך בחוזקה!

pizi23

New member
תודה מותק ../images/Emo23.gif אני כ"כ רוצה להיות

איתכן, כי נראה לי שיהיה לנו ממש ממש כיף ביחד שם, ואני באמת מקווה שהכל יסתדר. אני דווקא מתחילה להתרגל לרעיון הזה...

למעלה